Ben granul kahve iciyorum normalde sut tozu ve sekerle. Simdi seker ve islenmis oldugu icin sut tozu da yasak. Ama granul kahvelerde yasakmis ben turk kahvesinide pek sevmem yani nescafenin yerini tutmuyor napcam bu zevkimden vazmi gecmem gerekiyor. Birde gun iconde sivi olarak sut serbestmi? Ben severim sutu aciktikca icerim o zaman serbestse. Cigneyerek birsey yemek leptin hormonunu salgilatmiyordu degilmi iyi degil mi.
Bu arada canim ben emzirmiyirom ne yazikki sutum olmadi. Belki karatayca beslenmis olsaydim olurduneyse ikinciye artik kismet olursa.
Aksam yemegime ekleyecektim meyve bu arada ama doymustum gecede yemedigime pisman oldum. Simdi insan ogun disinda birsey yemiyor ya korkuyorum ya acikirsam diye
Leneva sabah yürüyüşü için belki sabah vakit yaratabilirsin ne dersin. Saat 6:30 başlayıp 7:30 evine dönüp 8 de servisine yetişen bi kızla tanıştım geçenlerde.
Kızlar şeyi farkettim forum giderek itiraf sayfasına dönüştü:))
akşam geç yatıyorum sabah zaten güç bela kalkıyorum. çok isterdim ama erken kalkıp yürüdükten sonra güne başlamayı. bicnv kalkıp yürüyordu galiba sabahları. onu
Sabah kahvaltimi yazmasam daha iyi esim kocaman kavanoz bal almis birine hediye mietsem nasil kurtulsam bilemedim :) ogle sadece bezelye yedim..
bildiğim kadarıyla nscafe sağlıklı yaşam adına zararlı diyet olarak sakıncası yok. (lütfen yanlış biliyorsam düzeltin kızlar.) bunun tercihini sen yaparsın artık. gün içinde süt içmek leptin hormonunu bozmuyor.DU ama bununla ilgili konuşmalar geçmiş. alışma döneminde içebilirsin bence başka bişey yemekten iyidir heralde. evet öğün aralarında süt ve tuzsuz ayran dışında bir şey yemiyoruz. emzirmiyosan 2 öğün düzenini uygulayabiliyorsan, evlası o zaten. meyveyide akşam değilde gün içindeki öğünlerimize eklesek yakması daha kolay olur. gece acıkırsan sütünü iç. daha sonraları acıkmazsın zaten.
Meyveyi abartmamak gerektiğine inanıyorum.Birara her öğünde yiyordum.Kilo verme süreci yavaş gidiyordu.Şimdi akşamları kestim,iyiyim.Ben granul kahve iciyorum normalde sut tozu ve sekerle. Simdi seker ve islenmis oldugu icin sut tozu da yasak. Ama granul kahvelerde yasakmis ben turk kahvesinide pek sevmem yani nescafenin yerini tutmuyor napcam bu zevkimden vazmi gecmem gerekiyor. Birde gun iconde sivi olarak sut serbestmi? Ben severim sutu aciktikca icerim o zaman serbestse. Cigneyerek birsey yemek leptin hormonunu salgilatmiyordu degilmi iyi degil mi.
Bu arada canim ben emzirmiyirom ne yazikki sutum olmadi. Belki karatayca beslenmis olsaydim olurduneyse ikinciye artik kismet olursa.
Aksam yemegime ekleyecektim meyve bu arada ama doymustum gecede yemedigime pisman oldum. Simdi insan ogun disinda birsey yemiyor ya korkuyorum ya acikirsam diye
Yani diyelimki kahve basima vurdu arada birde olsa mesela haftada iki kere falan iceyim o zaman. Ben bu diyeti saglik adina degilde gercekten kilo vermek adina yapiyorum. Yoksa cok sagliksiz olan birseyi kullaniyorum.Meyveyi abartmamak gerektiğine inanıyorum.Birara her öğünde yiyordum.Kilo verme süreci yavaş gidiyordu.Şimdi akşamları kestim,iyiyim.
Bence de hocanın dediği bazı şeyler (hazır ürün kullanmama vb) sağlıklı yaşam için,yoksa yine de kilo veriliyor.Tabi şeker ve unlu mamuller tamamen kesilmeli.Ben şöyle düşünüyorum:İşi zevk aldığımız şeyler boyutunda aldığımız zaman,kilo verme süreci sekteye uğruyor.Artık sağlıklı ve doğal olandan zevk almaya yönelmek gerekiyor.O zaman aklımız eski alışkanlıklarımızda daha az kalır.
Bu cook guzel tmennin icin cook sagol cok mutlu oldum. Kizimda masaallah yasitlarindan kiloluCapadokya merhaba
Supersin, insallah hedefine en saglikli sekilde ulasirsin
Bence aksam acikman normal bende eskiden daha gec saatlerde yedigim icin acikiyordum
Sekersiz turk kahvesi serbest canim, neskafe yasak.
Bebek beslenmesine bu kadar duyarli oldugun icin kizin cok sansli. Insallah cok saglikli bir birey olur
Canım korkarak bşlarsN olmaz kendine inanmalısın bu kilolardan kurtulmak istiyorsan kararlı olman gerekBilmiyorum korkuyorum bozmayi hic istemiyorum dedigim gibi ben 102 kiloyum benim gibi olan yok herhalde aranizda. Cok vahim durumum birde bir bozarsam gerisi gelir. Ben diyeti bozmayan birsey istiyorum muhakkak kilo vermem lazim. İki ogun yapma sebebim ise gec kalkmam dolayisiyla ogle ogunune vakit kalmiyor. Eger sut gercekten iciliyorsa zaten beni doyurur o geceleri. Buda yeter bana. Sonucta geceleri ac kalmakta yanlis degilmi.
Mrb canım ben de hayatdevamedecek i görüyogum ikinize de selam nasılsınız kızlarXc9, efes, mercan selamlar
CNm buralardayım sabah pantolona sığmayınca tehlike. Çanları çldı nı :18:asıl sana sormalı biz buradaydık da sen kayboldun artık buralarda mısın
bu ara pek iyi değilim yazın çok iyiydim de biraz aldım bu aralar da veremiyorum face de karatay mucizesi adında bi grup kurduk sen de gelsene
canım sen insanları kırarım diye korkuyorsun gibi geldi bana sana ikram edilenleri geri çevirmekten çekinme diyette olduğunu bilirlerse kimse seni zorlamaz sana kırılmaz hayır demeyi öğrenmelisin yoksa gerçekten tombik kalırsın
canım 6 da yemek yeyince 11 de acıkman anormal değil ya hemen yat uyu yada biraz süt ayran iç açlığını bastır açlık hissettiğin sürece vücut kıtlık sinyali verir leptin salınımını durdurur
O çanlar hep bizler içîn çalar zaten ben pantolona giremeyen ekek hiç görmedimCNm buralardayım sabah pantolona sığmayınca tehlike. Çanları çldı nı :18:
O çanlar hep bizler içîn çalar zaten ben pantolona giremeyen ekek hiç görmedim
neyse dert etme daha önce verdin yine verirsin
CNm buralardayım sabah pantolona sığmayınca tehlike. Çanları çldı nı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?