Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

:)..ne kadar ilginc yaristakiler o kadar spora ragmen ya kg verememis yada almislar bu işte bir gariplik var....kizlar biz zayiflama yerine kg alma yarisimi yaptik yoksa....:):)

arkadaşlar birden yoğun spor yapınca kaslar şişiyor, o yüzden tartıda artı çıkıyorsunuz.
asla kilo aldım diye sporu bırakmayın.1 ay sonar müthiş sonuçlar alacaksınız...

Temizlik,çocklar derken bugünde bitti. Benim bugün ufak bi cıss dışında herşey yolundaydı.
Sabah: kkk yarım muz
öğlen: hamsi buğulama ve bir kaşık bulgur, mantar sote
akşam: Bulgur pilavı 4 k,2 k kuru fasulye, çeyrek porsiyon hamsi, q
1 mandalina(cıss), 1 lokma çikolata(cıss)
sabah 1 s yürüyüş
bîrazdanda leslie 3 miles
2,5 su
İyi geceler

merhabalar maşşallah karatay diyeti ile cok güzel kilo vermişssinz...bende 4 kasımdan beri uyguluyorum ama sadece 500 gram verdim nerede yanlış yapıyorum....omega 3 aldım kan değerlerme baktırdım herşey normal sadece demir eksikliğim az derecede ama yinede takviye alıyorum kayatuzu aldım tereyağ ve zeytinyağından başka yağ yok...kaçamak hiç yok bir lokma dahi çikolata yemedim ki hergün mutlaka yiyen biriydim ekmek hamur işi yok ..hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum satdyumda....2 öğün besleniyorum..sabah 8 öğlen 16,00 dan sonra sadece süt ve bitki çayı ya anlamıyorum nerede hata yapıyorum

4 Kasım dam bu yana 9 gün geçmiş paniklemeye gerek yok
Ilk haftalar kıtlık var diye vücud depo daki yağları tutuyor üstüne git
Pes etme sakın eğer öğün araları 4-5 saat vermezsen kg kaybı zor olur
Süt ben gece hiç içmedim çok açılmışsam da 2 tane ceviz Yafa 5-6 badem yerim ama mümkün mertebe erken uyumaya gayret et
Leptin hormonu salgılansın kı yağlar yakılsın

7:30 kkk 2 kurukayısı-2 kuru erik 2 avuç kuruyemiş
12:30 sebze çorbası
17:00 1 buçuk tabak tarhana çorbası-bir tabak yoğurt-bir tabak salata
23:00 çok acıktım süt içtim

arkadaşlar birden yoğun spor yapınca kaslar şişiyor, o yüzden tartıda artı çıkıyorsunuz.
asla kilo aldım diye sporu bırakmayın.1 ay sonar müthiş sonuçlar alacaksınız...

içimi rahatlattın canım, 12 gündür spora ağırlık verdim göbeğim iyice şişti kg da gram yok hala...senin dediğin gibi olur inşallah devam edeceğim inatlaaaaaaa 2 aydır yarım kg ancak verdim

aaa hiç aklıma gelmemişti. yeni evimiz işten kaç dkka sürüyor, bizde yürüyerek gidip geliyoruz, öğlenleride gidip geliyoruz. 5 dkka olsa bile günde 20 dkka eder
seni tebrik ederim çok eğlenceli bir hedef.

evet şu anda aramızda bu kiloda olan yok. ama olmayacağı anlamına gelmesin çünkü sirkülasyon var. en son hedef60busondiyet 100'lü kilolardayDI. 25 kg falan verdi. akşam yemeğini kaçta yiyorsun? gece acıktığını söylediğin için soruyorum. hoca diyetin ilk günlerinde kuruyemişli ara öğün bile tavsiye ediyor. çünkü diyete başladığımızda beynimizde vücudumuzda 2 saatte bir yeme düzenine alışmış. insülin direncin yavaş yavaş kırılınca zaten 4-5 saatten önce acıkmıyorsun korkma. sen sütünü iç. ben bozmuyor diye biliyordum. bunla ilgili aksi birşeyde söylenmediğine göre, öğün aralarında süt-yoğurt içilebilir.

dün yediklerim.
08.00 1 kocaman kase yoğurt
12.00 makarna(cıss), o birsürü yaptığım 3 gündür bitmeyen mercimek çorbası, 2-3 bardak ayran, 1 armut gene hatırlayamadım salata falanda yedim mi diye
19.00 ıspanak, mercimek çorbası gene, 1 mandalin, yarım elma

dün akşam akşam canım omlet çekti sağolsun eşim yapmış yanında domates vee eşimin patates lerinden 3-5 tane attım ağzıma cıss!!
çekirdek ve 1 çatal yaş pasta yedim.. kızcaksınız ama ben bir dilim yemediğim için mutluyum nedense 1 çatal yaptığım kaçamaklar ben üzmüyor artık eskiden yediklerimin yanında çok masum kalıyor napim :) sabah kahvaltımı yine yazmicam bu son olsun yarın masaya çıkarmicam cıss ları ben yiyemiyosam eşimde yemeyiversin

yukarda bi arkadaşın yazdığı aklıma bir fikir getirdi kilosu yakın olanlar birbirinin karatay body'si olsun birbirimizin yediklerine yorum yazalım kim daha çok verecek diye yarış yapalım ne bilim özel msj la kontrol bile edebiliriz arada birbirimizi kaçamak yapıyomusun falan diye ben 83 kgyum var mı bana arkadaş olmak isteyen???

biraz sabır gerekiyor canım karatayla yavaş verilir ama 3 versen 5 vermiş gibi görünürsün
eh bu da iyi bişey.32:

evet iyi fikir
bence hemen başlayalım

bu GUN BENIM DOĞUM GUNUM PASTAM NERDE KIZLAR HEHEHHEHEHE
nice yıllara afatmas
pasta ikonu aradım yokmuş çiçeği de yiyebilirsin

merhaba seni gördüm
o filmi izledim sonunda kadınların incecik olmalarını bekliyordum ama o kadar da olmadılar

tamam canım senin için çiçek de yerim senı kıracağıma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…