:)..ne kadar ilginc yaristakiler o kadar spora ragmen ya kg verememis yada almislar bu işte bir gariplik var....kizlar biz zayiflama yerine kg alma yarisimi yaptik yoksa....:):)
slm degua hoş geldin tekrar, beni hatırlar mısın bilmem, ben geldikten kısa bir süre sonra sen uğramaz olmuştun..
merhabalar maşşallah karatay diyeti ile cok güzel kilo vermişssinz...bende 4 kasımdan beri uyguluyorum ama sadece 500 gram verdim nerede yanlış yapıyorum....omega 3 aldım kan değerlerme baktırdım herşey normal sadece demir eksikliğim az derecede ama yinede takviye alıyorum kayatuzu aldım tereyağ ve zeytinyağından başka yağ yok...kaçamak hiç yok bir lokma dahi çikolata yemedim ki hergün mutlaka yiyen biriydim ekmek hamur işi yok ..hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum satdyumda....2 öğün besleniyorum..sabah 8 öğlen 16,00 dan sonra sadece süt ve bitki çayı ya anlamıyorum nerede hata yapıyorum
arkadaşlar birden yoğun spor yapınca kaslar şişiyor, o yüzden tartıda artı çıkıyorsunuz.
asla kilo aldım diye sporu bırakmayın.1 ay sonar müthiş sonuçlar alacaksınız...
lenevacım selamlar kuzum
bayramdan sonradan beri sabahları pek yürüyemiyorum havalar soğudu malum sıcak yataktan çıkası gelmiyor insanın...
son 2 haftadır öğle yemeği yemek yerine 1 saat yürüyüş yapıp gelme ekolündeyim
işlerimin az yoğun olduğu, müşteride olmadığım ve yağmur yağmayan günler böyle gitmeyi hedefliyorum..
az önce de 5 km yürüyüp geldim..
baharı iple çekiyorum kendimi yeniden sokaklara atmak için..
bu arada 21 Nisandan itibaren toplam 457 km yürümüşüm kızlar. hedefim türkiyeyi bir uçtan bir uca yürümek km olarak...
Bilmiyorum korkuyorum bozmayi hic istemiyorum dedigim gibi ben 102 kiloyum benim gibi olan yok herhalde aranizda. Cok vahim durumum birde bir bozarsam gerisi gelir. Ben diyeti bozmayan birsey istiyorum muhakkak kilo vermem lazim. İki ogun yapma sebebim ise gec kalkmam dolayisiyla ogle ogunune vakit kalmiyor. Eger sut gercekten iciliyorsa zaten beni doyurur o geceleri. Buda yeter bana. Sonucta geceleri ac kalmakta yanlis degilmi.
merhabalar maşşallah karatay diyeti ile cok güzel kilo vermişssinz...bende 4 kasımdan beri uyguluyorum ama sadece 500 gram verdim nerede yanlış yapıyorum....omega 3 aldım kan değerlerme baktırdım herşey normal sadece demir eksikliğim az derecede ama yinede takviye alıyorum kayatuzu aldım tereyağ ve zeytinyağından başka yağ yok...kaçamak hiç yok bir lokma dahi çikolata yemedim ki hergün mutlaka yiyen biriydim ekmek hamur işi yok ..hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum satdyumda....2 öğün besleniyorum..sabah 8 öğlen 16,00 dan sonra sadece süt ve bitki çayı ya anlamıyorum nerede hata yapıyorum
yukarda bi arkadaşın yazdığı aklıma bir fikir getirdi kilosu yakın olanlar birbirinin karatay body'si olsun birbirimizin yediklerine yorum yazalım kim daha çok verecek diye yarış yapalım ne bilim özel msj la kontrol bile edebiliriz arada birbirimizi kaçamak yapıyomusun falan diye ben 83 kgyum var mı bana arkadaş olmak isteyen???
bu GUN BENIM DOĞUM GUNUM PASTAM NERDE KIZLAR HEHEHHEHEHE
Doğum günün kutlu olsun.bu GUN BENIM DOĞUM GUNUM PASTAM NERDE KIZLAR HEHEHHEHEHE
biraz sabır gerekiyor canım karatayla yavaş verilir ama 3 versen 5 vermiş gibi görünürsün
eh bu da iyi bişey.32:
evet iyi fikir
bence hemen başlayalım
nice yıllara afatmas
pasta ikonu aradım yokmuş çiçeği de yiyebilirsin
Doğum günün kutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?