Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhabalar
Nasıl gidiyor. Ben bi ileri bir geri cumartesi 61,2 yi gördüm, bugün ve dünse 61,7 en ufak bir kaçamakta bunu kabuledemiyorum. Verilmezde ama almıyayımda. Son dört gündür evet olmamalıydı ama 3 kurabiye, 1 lokma çikolata, 1 çorba k corn flakes. Hepsi 500g eder mi:))
Sabah 1 saat yürüyüşe akşam leslie devam
sabah kkk yaptım.
leptiniimin dolmasını bekliyorum birazdan öğlen yemeği.

Afatmas doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında sağlıklı, fit ve incecik ol emi.

İnsaallah seninde hayirli evlatlarin olur ve elimizden geldigince saglikli buyutmeye calisiriz yavrularimizi. Ama seninkiler daha saglikli olur sen simdiden saglikli besleniyorsun ben hamileligimde bile bazi sagliksiz seyler tukettim. Kilodan sebep okulda dislanmak bile bir cocukta psikolojikmen kotu etkiler birakiyor.

Sen ciddimisin? Sendemi 100 kiloyla basladin? Ay cok tebrik ederim seni ins birgun bende senin gibi birine boyle diyebilirim cok umutluyum bu sefer kendimden.

Sana katiliyorum bencede en azindan baslangic doneminde bazi masum aliskanliklar devam eder belki ama birakmak niyetiyle olmasi gerek. Guzel dedin beynimizinde birsuru seyden arinmasi gerek.

bende başlamak istiyorum ama bir türlü başlayamadım.geçen yıl hem emzirmek hemde azıcık dikkat etmekle 53.8 e kadar inmiştim 36 beden bol geliyordu.şimdi emzirme bitti 5 kg aldım 58 civarındayım.boyum 168.niye diyet yapıyosun diyenleri duyar gibiyim ama ikinci bebeğimi istiyorum yaza.52 kg ile hamile kalıp 67-70de bitiririm diye düsunuyorum.neler yiyiorsunuz arkadaşlar?sadece hocanın kitabındaki örnek menü değildir heralde.yardımcı olup kendi yediklerinden örnek verebilecek arkadaşlar var mı

Aksam yemegimi dun 7 de bitirdim gec kaldim biraz ama yine gece 11 bucukta aciktigimi hissettim sut icecektim ama kizimla uyuya kalmisim iyide oldu.

Cok azmettim yilbasina 80 li kilolarla giricem yani en azindan 89 olmali. 12 kilo var nerdeyse bir bucuk ayda gider ins bunlar. Gonlum 85 ister ama bakalim.

bu GUN BENIM DOĞUM GUNUM PASTAM NERDE KIZLAR HEHEHHEHEHE

Dogumgunun kutlu olsun.. nice saglikli yillara..

Bu arada dun yediklerim;
Sabsh; 4 yumurta, peynir, zeytin, ceviz, yesillik ve domates salatalik vs.
Aksam; y.mercimek corbasi ve kitabindaki tarifiyle kiymali pirasa, yogurt ve az havuc turp

Bugun sabahta 7 de kalktim bir bardak sut ictim icine az bisey nescafe koydum (ciss) 9 da kahvaltimi yaptim pastirmali yumurtayla, zeytin, peynir, ceviz yesillik ve salatalik vs. İle
Aksamda hamsi bugulama yapicam bu arada baligin ustune bir-iki kibrit kutusu kadar tahin helvasi yeniyormus kitabinda okudum ornek bir haftalik diyetinde. Bunu degerlendirmeyi dusunuyorum acikcasi

selam kızlar herkese

çok iyi fikir kaania. ben geçen akşam spor yapmayacaktım aklıma destansı rakibim geldi hemen spor yaptım. dedim tartıda ondan az çıkayım.

bu GUN BENIM DOĞUM GUNUM PASTAM NERDE KIZLAR HEHEHHEHEHE

afatmas iyi ki doğdun canım, yeni yaşın sana bir sürü güzellik getirsin ve bir sürü kilo götürsün..

mavibisiklet sana çantalar gönderiyorum buradan kucak dolusu

bence o yediklerin 500 gram etmez ama bu sayede toplamda vereceğin belki 500 gramı artıya çevirdin..
şöyle düşününce insan motive oluyor.
bu yediklerinin hazzı belki 5 er dakika sürüyor ama yerine 1 kg versem hazzı günler sürecek...
öyle düşünüp motive olabilirsin...

Son düzenleme:

Ben daha cok yeniyim fazla birsey demek istemiyorum bugun ucuncu gunum ama kitaptaki gibi yapiliyor diyet. Ve herkes gunluk yedigini yaziyor onceki sayfalara bakabilirsin.

Rakip işi iyiymiş ama benim en yakın arkadaşımla aramda iki kilo var. Nasıl olcak?
Esracım hoşgeldin kitaptaki menüyü takip etmiyoruz. Allah ne verdiyse ama belli şeylere mesela pirinç mısır patates ekmek tatlı ve türevlerini tükettmiyoruz. Tabi daha ayrıntılı bi sürü şey var. İlk sayfalardan bakabilirsin. Tabi kitabı okumak en iyisi.

Çok haklısın 5 dakika direnip dayanırsak günlerce kendimizle gurur duyabiliriz.

Belki üç öğün yapsan acıkmazsın o kadar.Arkadaşların dedikleri gibi fazla kilolular daha çabuk veriyorlar.Hedefin neden tutmasın?Kendini kasma,başarabilirsin.

merhaba kızlar

karatay diyetini 2.5 aydır uyguluyorum,sonuç olarak 17 kilo verdim..85 kiloyla başladım şuan 68 kiloyum 10 kilo daha vermek istiyorum ..bu sıralar kilo vermem durdu, birbirimize destek olalım ve kurtulalım kilolarımızdan ..benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum..sağlıklı günler geçirmeniz dileğiyle ..

Aramıza hoşgeldin.İyi kilo vermişsin.Gerisini de burada verirsin.

ben 6 ayda vedım o kıloları spor yaptın mı peki

inşallah canım sabırla bekliyorum kızım zayıflamak için atak yapmasını...2 gün başlıyor arkasından kaçamaklar başlıyor...3 gündür kaçamak yapmamış sözde hafta sonu tartıda belli olur...akşam ben leslie yaparken taklidimi yapıyordu heves hiç yok

Selam arkadaşlar,

Dünkü menüm:

Sabah:Canım kahvaltı yapmak istemedi müsli yedim..
Öğle:Brokoli haşlama,1 kase yoğurt
Akşam:Yarım porsiyon zeytinyağlı bamya,2 adet ızgara köfte...

Akşam 10 gibi 1 bardak kefir içtim,1 avuç kuru üzüm yedim..

1.5 saat tempolu yürüdüm,2 litre su içtim..

Kolay gelsin herkese...

ben 6 ayda vedım o kıloları spor yaptın mı peki

Evet gün aşırı leslie 3 fast miles yaptım hala devam ediyorum ..şunuda belirtiyim günde sadece 2 öğün yiyiyorum..akşam 5 ten sonra kesinlikle hiçbirşey yemiyorum..ilk zamanlar çok zorlanmıştım ama şuan midem küçüldüğü için hiç acıkmıyorum ,acıktığım zamanlarda ise sade türk kahvesi içiyorum tavsıye ederim kesinlikle aclığı bastırıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…