Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben 20 kılo verdım ama spor yapmadım ve 3 öğün yıyorum o zaman ne demek oluyo bende senınle bırlıkte spora başlıycam benı de durtule de bende kısa zamanda kılo vermeye devam edeyım 4-5 aydır takıldı kaldı kılom ramazana kadasr sıkıntı olmadı ama ramazanda değişiklik oldu yaz meyve derken aynı kıloda takıldım kaldım

kilo alıp verme olayları bünyeden bünyeye değişiyor ..ben hızlı alıp hızlı veriyorum..spor yapmadığın halde çok iyi vermişsin cnm.bende 1 haftadır hiç veremedim adet dönemi falan derken takıldım kaldım..birbirimize destek olalım ayda en az 5 kilo vermeyi hedefliyelim. şuan kaç kilosun? fotolarımıda atıcam en kısa zamanda .

canım 68:400 dum 87 den düştüm

arkadaşlar birden yoğun spor yapınca kaslar şişiyor, o yüzden tartıda artı çıkıyorsunuz.
asla kilo aldım diye sporu bırakmayın.1 ay sonar müthiş sonuçlar alacaksınız...
ben de bu nedenle teselli oluyorum zaten canım, uğramaz oldun pek, bazen görüyorum seni ama hemen kaçıveriyorsun, nasıl gidiyor jillan?
Selam CNm hatırladım tabi nasılsın neler yapıyorsun
Evt Bayadıryazamadım ama buralardayım artık
Tam gaz devam :)
Senın kg durumları nasıl ?
valla ben 1 ileri 1 geri diyeyim.. 2 ayda 5.5 kilo verdikten sonra bayramda bıraktım ve 2,5 ayda 4 kilo aldım ( sonrasında tabi yine burdayım çok şükür ve 3 haftada 2.5 kilo verdim.. bakalım bu hafta nasıl olacak
bu GUN BENIM DOĞUM GUNUM PASTAM NERDE KIZLAR HEHEHHEHEHE
doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu ve fitt yaşlara..

canım yaptığın kaçamaklar +500 olduğunu göstermez.. ben geçen hafta sıfır kaçamak ve full sporla artı 700 düm.. ben napayım? aama spor kasları güçlendiriyor ve spora yeni başladığında kaslar su tutuyor, o yüzden artı çıkıyoruz.. bildirimlere göre sen de güzel yürüyüş+lesli yapıyosun.. bu durum gayet normal, panik yok.. ama tabi kaçamak yapmamakta fayda var..
bir an için dudaklarında olan, ömür boyu basenlerinde olurmuş.. (kaçamak yapacağında bunu da düşün)

Aksamda hamsi bugulama yapicam bu arada baligin ustune bir-iki kibrit kutusu kadar tahin helvasi yeniyormus kitabinda okudum ornek bir haftalik diyetinde. Bunu degerlendirmeyi dusunuyorum acikcasi
biz bu fırsatı hiç kaçırmıyoruz canım..

süper vermişsin tebrik ederim canım, haramıza hoş geldin, ne iyi ettin de geldin..
QUOTE=afatmas;32663285]canım 68:400 dum 87 den düştüm[/QUOTE]
canım ben bunu bilmiyordum, tabi çizelgen yok ki nerden bileyim :)
bu kadar kiloyu ben versem, kilo veremiyorum diye veryansın etmezdim valla :)))

Sabah karatay kahvaltısı
Akşam yuvalama sarımsaklı yoğurt :18:
Ara 1 avuç yer fıstığı
Yüzme 1 saat
2 litre su Türk kahvesi

Sabah 10 da kkk,bir armut,bir mandalina,pilates,
akşam 16 da üç tavuk baget,yoğurt,biraz fıstık,bir salatalık.Birazdan leslie yapacağım.

Selam kizlar
3 gun oructan sonra rutine geciyorum yarin
Kac gundur tartilamadim bakalim yarin ve ptsi kilom ne olacak
Birazdan leslie yapacagim
Bol leptinler herkese
Afatmas ben de bilmiyordum 20 kg verdigini masallah sana

MENÜM
SABAH: Çavdar ekmeği(cızzz)ceviz kıramadım.,peynirli yumurta,sotelenmiş biber,domates
ÖĞLE: Yeşil salata
AKŞAM: Izgara balık,salata,yarım dilim ekmek(cıss)

Çok haklısınız kaçamaklar iyi olmadı ama ne billiiim gene de + larda olmak haksızlık gibi geliyor.
bugün herşey yolundaydı
Afatmas 2,5 ayda 17 kilo süpermiş. tebrikler
sabah kkk
öğlen 2 k bulgur,3 k mantar sote, yoğurt
akşam 3 k mantar sote,1 kase yoğurt, az tarhana çorbası, turşu
1 saat yürüyüş
leslie fast 3 miles
2,5 su
İyigeceler

Iyigeceler arkadaslar kayinvalidem bende
diyete 2gundur uyuyordum aksam bozdum ama ne yedigimi ve porsiyonu dersem yuh dersiniz (
Cok pismanim
misafir istemiyorum artik ya 63e dusene kadar en azindan (

İyi akşamlar kızlar iki gündür yoğundum pek giremedimm.!

Mönüm

Sabah;kkk

Öğlen:1 avuç fındık

Akşam1 tabak karnıbahar,kuruyemişli yoğurt.

30 dk yürüyüş.

Son düzenleme:
evden işe ...20 dkk....dizlerimdeki problemler biraz azaldı 25 dkk da yurudugum yeri 20 dkk da yuruyorum artık...
öğlen 25 dkk yuruyuş
işten eve ..20 dkk yürüyüş
şimdi leslie 3 için kalkıyorum
3 lt su

Maşallah. Nasil bi karayay yaptinizko 2 ayda bu kadar verdiniz. Ornek verebilirmisiniz

Arkadaslar 2 gündür orucluydum. Sahurda kkk.
Dün aksam iftarda camideydim. Karataya uygun seylerden bi tabak yaptim. Biraz asure ve 3 kasik helva kacirdim ama iftardan sonra hicbisey yemedim. 1 saat yürüdüm
Bugün aksam 5de bulgur et kabak ve kuru bakla vardi. Hepsinden buyuk bi tabak yaptim ve turp ve havuc salatasi vardi. Bir avucda badem yedim
Arkadaslar yiyebildigimiz seylerin miktari da onemlimi doyana kadarmi yiyecegiz. Ben biraz obez oldugumdan hizli yiyorum ve miktari cok oluyor galiba.
Birde yarindan itibaren tehlikeli günler basliyor.
Yarin oğlumun dogum günü
Cumartesi gorumcemde toplaniyoruz
Pazarda akrabamizda toplanacagiz herkes bisey yapacak.
Evden cikmamak lazim ya napicam(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…