evet gün aşırı leslie 3 fast miles yaptım hala devam ediyorum ..şunuda belirtiyim günde sadece 2 öğün yiyiyorum..akşam 5 ten sonra kesinlikle hiçbirşey yemiyorum..ilk zamanlar çok zorlanmıştım ama şuan midem küçüldüğü için hiç acıkmıyorum ,acıktığım zamanlarda ise sade türk kahvesi içiyorum tavsıye ederim kesinlikle aclığı bastırıyor..
ben 20 kılo verdım ama spor yapmadım ve 3 öğün yıyorum o zaman ne demek oluyo bende senınle bırlıkte spora başlıycam benı de durtule de bende kısa zamanda kılo vermeye devam edeyım 4-5 aydır takıldı kaldı kılom ramazana kadasr sıkıntı olmadı ama ramazanda değişiklik oldu yaz meyve derken aynı kıloda takıldım kaldım
kilo alıp verme olayları bünyeden bünyeye değişiyor ..ben hızlı alıp hızlı veriyorum..spor yapmadığın halde çok iyi vermişsin cnm.bende 1 haftadır hiç veremedim adet dönemi falan derken takıldım kaldım..birbirimize destek olalım ayda en az 5 kilo vermeyi hedefliyelim. şuan kaç kilosun? Fotolarımıda atıcam en kısa zamanda .
ben de bu nedenle teselli oluyorum zaten canım, uğramaz oldun pek, bazen görüyorum seni ama hemen kaçıveriyorsun, nasıl gidiyor jillan?arkadaşlar birden yoğun spor yapınca kaslar şişiyor, o yüzden tartıda artı çıkıyorsunuz.
asla kilo aldım diye sporu bırakmayın.1 ay sonar müthiş sonuçlar alacaksınız...
valla ben 1 ileri 1 geri diyeyim.. 2 ayda 5.5 kilo verdikten sonra bayramda bıraktım ve 2,5 ayda 4 kilo aldımSelam CNm hatırladım tabi nasılsın neler yapıyorsun
Evt Bayadıryazamadım ama buralardayım artık
Tam gaz devam :)
Senın kg durumları nasıl ?
doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu ve fitt yaşlara..bu GUN BENIM DOĞUM GUNUM PASTAM NERDE KIZLAR HEHEHHEHEHE
canım yaptığın kaçamaklar +500 olduğunu göstermez.. ben geçen hafta sıfır kaçamak ve full sporla artı 700 düm.. ben napayım? aama spor kasları güçlendiriyor ve spora yeni başladığında kaslar su tutuyor, o yüzden artı çıkıyoruz.. bildirimlere göre sen de güzel yürüyüş+lesli yapıyosun.. bu durum gayet normal, panik yok.. ama tabi kaçamak yapmamakta fayda var..Merhabalar
Nasıl gidiyor. Ben bi ileri bir geri cumartesi 61,2 yi gördüm, bugün ve dünse 61,7 en ufak bir kaçamakta bunu kabuledemiyorum. Verilmezde ama almıyayımda. Son dört gündür evet olmamalıydı ama 3 kurabiye, 1 lokma çikolata, 1 çorba k corn flakes. Hepsi 500g eder mi:))
Sabah 1 saat yürüyüşe akşam leslie devam
sabah kkk yaptım.
leptiniimin dolmasını bekliyorum birazdan öğlen yemeği
biz bu fırsatı hiç kaçırmıyoruz canım..Aksamda hamsi bugulama yapicam bu arada baligin ustune bir-iki kibrit kutusu kadar tahin helvasi yeniyormus kitabinda okudum ornek bir haftalik diyetinde. Bunu degerlendirmeyi dusunuyorum acikcasi
merhaba kızlar
karatay diyetini 2.5 aydır uyguluyorum,sonuç olarak 17 kilo verdim..85 kiloyla başladım şuan 68 kiloyum 10 kilo daha vermek istiyorum ..bu sıralar kilo vermem durdu, birbirimize destek olalım ve kurtulalım kilolarımızdan ..benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum..sağlıklı günler geçirmeniz dileğiyle ..
Almaz mıyız,hoşgeldin.Kilo vermede kolaylıklar dilerim.Selam kızlar..! Ben 22 yaşındayım ve 70 kıloyum ılk etapta hedefım 10 kılo vermek. Benımde aranıza alır mısınız?
merhabalar maşşallah karatay diyeti ile cok güzel kilo vermişssinz...bende 4 kasımdan beri uyguluyorum ama sadece 500 gram verdim nerede yanlış yapıyorum....omega 3 aldım kan değerlerme baktırdım herşey normal sadece demir eksikliğim az derecede ama yinede takviye alıyorum kayatuzu aldım tereyağ ve zeytinyağından başka yağ yok...kaçamak hiç yok bir lokma dahi çikolata yemedim ki hergün mutlaka yiyen biriydim ekmek hamur işi yok ..hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum satdyumda....2 öğün besleniyorum..sabah 8 öğlen 16,00 dan sonra sadece süt ve bitki çayı ya anlamıyorum nerede hata yapıyorum
merhaba kızlar
karatay diyetini 2.5 aydır uyguluyorum,sonuç olarak 17 kilo verdim..85 kiloyla başladım şuan 68 kiloyum 10 kilo daha vermek istiyorum ..bu sıralar kilo vermem durdu, birbirimize destek olalım ve kurtulalım kilolarımızdan ..benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum..sağlıklı günler geçirmeniz dileğiyle ..
Selam kizlar
3 gun oructan sonra rutine geciyorum yarin
Kac gundur tartilamadim bakalim yarin ve ptsi kilom ne olacak
Birazdan leslie yapacagim
Bol leptinler herkese
Afatmas ben de bilmiyordum 20 kg verdigini masallah sana
Arkadaslar lutfen bana biriniz deyin yediginiz kk nedir?
Benim bugunki menum sabahi yazmistim zaten aksam; balik, salata, tahin helvasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?