Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar 3 gündür annem kayınvalidem derken kk ya giremedim.. Tabi ara ara sıkıntı da vardı yediklerimde.. 76 oldum.. Delircem.. Regl önvçcesi. Kendime hakim olamadım.. Yediklerimi durduramıyorum.. 3 gün kaldı tartıya..

Teşekkürler lenevscım..Evet cnm istersen verebilirsin.. Hatta kilo çok olunca daha da çok veriyorsun .. İnan ve kararlı ol...
bu GUN BENIM DOĞUM GUNUM PASTAM NERDE KIZLAR HEHEHHEHEHE
Nice mutlu yıllara cnm..
Teşekkürler xc9 cum..
Evliliğin ilk zamanları balayı falan derken oluyor böyle ... Aman başta dikkat et sonra ipin ucu kaçıyor.. Hedefe ulaştın zaten.. Gerisi kolay senin için .. İşi biliyorsun..reçetemiz karatay...

Sağlam ve kaçamaksız geçir günü un ve şeker yeme .. O zaman açılmazsanız ilk zamanlar elbet zor olacak ama sabır.. Ben 100 kiloydum 75 oldum.. Gerçi bu hafta 76 oldum ama neyse .. İsteyince oluyor cnm merak etme..

......

Sen ciddimisin? Sendemi 100 kiloyla basladin? Ay cok tebrik ederim seni ins birgun bende senin gibi birine boyle diyebilirim cok umutluyum bu sefer kendimden.

....

canım ben değil hedef60 100 le başladı sana örnek olsun diye söylemiştim

bence kilon hamileliğe başlamak için ideal yüksek kilolu kadınlar gibi çok düşük ağırlıklı kadınlar için de hamileliklerde riskler var sen hamileyken 15-20 kilo almayı planlıyorsun ama sağlıklısı 9-12 kg arasıdır sen bence daha da zayıflamaya değil hamilelikte fazla almamaya odaklan

İlk kitabinda sayfa 121 de yaziyon hatta direk 2 kibrit kutusu kadar yaziyor.

Bugun kahvaltida iki kayisida yemistim yazmayi unuttum.

tahin balıktaki omega 3 ün emilimini artırıyor bu nedenle hoca balıktan sonra öneriyor balıktaki omega3 ten maximum faydalanmak için helvadaki şekere göz yumabilirmişiz yani ancak ben 2 yk tahine 8-10 tane kuru üzüm karıştırıp yiyorum ve bunu daha doğru buluyorum tadı da helvadan daha lezzetli oluyor içine 2 ceviz de atarsan çok daha iyi oluyor

2.5 ayda 17 kilo rekor olmalıben 2.5 yılda vericem herhalde o kiloyu

Selam kızlar..! Ben 22 yaşındayım ve 70 kıloyum ılk etapta hedefım 10 kılo vermek. Benımde aranıza alır mısınız?
hoşgeldin canım çok gençsin çabucak verirsin

hoca doyana kadar diyor fazla kiloluların enerji ihtiyacı daha çok tabi ki yavş yemeye alışsan iyi olur canım haftasonu da karataya uygun şeyler yersin yavaş yavaş oyalanarak ye yemeklerle de fazla ilgilenme oğlunun da doğum gününü kutlarım

kızlar bu ara şoklardayım pzt den bu yana düzenli olarak + çıkıyorum çarşamba günü greçka kürü yaptım millet 1 kg verirken ben aldım dün de onun üstüne yine + gördüm ve bugün de düzenli olarak aşğıya ineceğime yukarı çıkıyorum
regl öncesi değil ödem yok spor başlarda su tutar kas yapar durumları bana uymaz ben yıllardır yürüyüş yaparım anlayacağınız moral motivasyon SIFIR

Günaydın kızlar
Xc9 canım acep bi ara mı versen şuanki kilonun tadını çıkarmaya mı çalışsan. Hani kopmasan Karataydan ama tartılmasanda mı mesela iki hafta. Belki kilo verme stresi vardır üzerinde. aklıma bu geldi.

merhaba kızlar
iş yoğunluğundan çok fazla burda paylaşımda bulunamıyorum,
ama kilo vermeye başladım yavaş yavaş,
şimdilik 1,4 kilo gitti

sevgiler :)

bilemedim ki naapsam pzt ye kadar sebze ağırlıklı besleneyim diyorum tabi yine 2 öğün yoğurt peynir falan yerim tabi biraz şaşırtmalıyım ama hafif şeylerle o günkü aşueredn sonra şaşırmadı beni şaşırttı hatta şoka soktu

sabah 2 yumurtadan omlet
peynir zeytin salatalık kuruyemiş kalmamış
öğleye 2 tane haşlanmış yumurta var yanımda mecbur onu yicem kutuyemişte aldım 1 avuç ta ondan yerim

anlamadığım bi şey var hedefim buydu ve ben artık daha fazla vermek istemiyorum diyelim yine 1 saat yürüyüşümü yapıyorum 2 öğün besleniyorum karatay uygun tabi niye o zaman kilom sabit kalmıyo
hadi bu soruya da cevap bulun ben bulamadım bulana büyük ödül var

bende aynı durumdayım hergün +200 fazla ala ala sabah +700 oldu bu hafta...yürüyüşe ilave 15 gündür leslie 3,,,3 gündürde göbek haraketleri yapıyorum ne kasmış ya su toplaya toplaya göl olacak yakında

dünkü menümü yazayım

sabah 7.30 bir bardak süt (geç kalmıştım kahvaltı yapamadım)

öğlen 13.30 2 tane küçük lahmacun, 1 bardak ayran, salata

akşam 20.00 3 tane kuru patlıcan dolması, yoğurt

spor: 60 mekik
su: 2 lt

geçen hafta kilo verememiştim ve tesadüfen de haftasonundan sebze yemekleri yapmıştım etsiz ve zeytinyağlı olarak, yine tesadüfen birkaç öğlen ton balıklı salata yeyip kahvaltıda tek yumurta yedim.

salı günü tartıldığımda 62.5 gördüm yani 1 günde 1 kilo. bugün tartıldım 61.5 gördüm ki dün ve bugün tartıldığımda wc'ye çıkamamıştım. kendi deneyimimden yola çıkarak söylüyorum sanırım sebze yemek kilo vermemi hızlandırdı. birkaç haftadır spor yapmıyordum, tekrar başladım bir de.

benim + tım daha çok atıcam kendimi köprüden aşağı ne olacak halimiz
ama yine de seviyorum karatayı vazgeçemem asla günde 2 öğün yemek saatlerce acıkmadan durabilmek hayaldi benim için

Ufff bi anlasam benim de sıkıntım bu. Dün onu soruyordum 3 kurabiye + 500 edermi diye. Senin durumun biraz daha kötü ama en ufak bi kaçamkta artılara çıkmak ne demek anlamıyorum. bende günde toplamda iki saat spor tapıyorum evin içinde dönüyorum emziriyorum az buçuk. Aklıma aynı şey geliyor koruma döneminde neolcak halimiz.

canım süpersin
durud durdu birden gitti demek ben de öyle bi süpriz bekliyorum
bazı bünyelerde ardarda protein durdururmuş demek seninki de öyle

3 kurabiye +500 etmez bence de ama sanırım yeeme düzenimizde biraz oynama yapsak diyorum bak lawyer ne güzel vermiş yılmak yok öyle veya böyle vericez üstelik sen benden daha kısa sürece verdin bu kiloları duraklama yaşaman normal benim duraklama yaşadığım hafta sayısı verdiğimden fazladır

Merhabalar,

Dünkü menüm:

Sabah:KK
Öğle:Tavuk but
Akşam:Akşam yemeğinde abarttım Lahana sarma vardı dayanamadım yedim..Onunla da bitmedi..Sevdiğim bir ablam aşure yapmış O'na gidip aşure yedim Bu hafta kilo vermiş olursam mucize olur çünkü verdiğimi dün aldım...

Yaklaşık 1 saat yürüdüm ama normal tempoda..2 litre su içtim..Pazartesiye kadar kadar biraz sıkı diyet yapacağım motivasyon için..,,

Kolay gelsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…