Teşekkürler lenevscım..Evet cnm istersen verebilirsin.. Hatta kilo çok olunca daha da çok veriyorsun .. İnan ve kararlı ol...evet şu anda aramızda bu kiloda olan yok. ama olmayacağı anlamına gelmesin çünkü sirkülasyon var. en son hedef60busondiyet 100'lü kilolardayDI. 25 kg falan verdi.akşam yemeğini kaçta yiyorsun? gece acıktığını söylediğin için soruyorum. hoca diyetin ilk günlerinde kuruyemişli ara öğün bile tavsiye ediyor. çünkü diyete başladığımızda beynimizde vücudumuzda 2 saatte bir yeme düzenine alışmış. insülin direncin yavaş yavaş kırılınca zaten 4-5 saatten önce acıkmıyorsun korkma. sen sütünü iç. ben bozmuyor diye biliyordum. bunla ilgili aksi birşeyde söylenmediğine göre, öğün aralarında süt-yoğurt içilebilir.
Nice mutlu yıllara cnm..bu GUN BENIM DOĞUM GUNUM PASTAM NERDE KIZLAR HEHEHHEHEHE
Teşekkürler xc9 cum..Canım korkarak bşlarsN olmaz kendine inanmalısın bu kilolardan kurtulmak istiyorsan kararlı olman gerek
çok kilolu olman avantaj biçoğumuzda n çok daha hızlı verîrsin hedef60 100 kiloyla başladı şîmdî 75 kilo kendine güven diyetîn zor taraflarına değîl kolay ve keyîfli taraflarına odaklan
Evliliğin ilk zamanları balayı falan derken oluyor böyle ... Aman başta dikkat et sonra ipin ucu kaçıyor.. Hedefe ulaştın zaten.. Gerisi kolay senin için .. İşi biliyorsun..reçetemiz karatay...dün yediklerimi yazayım. (aslında ben artık istediğim kiloya ulaştım daha fazla zayıflamama gerek yok diye düşünüyordum. ama galiba yeni evimde tartıyı koyduğum yer çok düzgün değilmiş eşim söyledi. bende başka bir yerde tekrar tartıldım. 54,5 çıkarken diğer yerde 56 çıktımyani balayında yediğim saatsiz yemekler canıma okumuş galiba. bunu niye anlattım kilo koruma dönemindeyim diye diyet yaparken yenmeyen şeylerde yediğimi, menümde görünce beni çantalamayın diye söyledim.)
sabah 08.00 ceviz
12,00 mercimek çorbası, az yahni. yanında salata yemiş olabilirim. hatırlamıyorum.
18.00 az yahni mercimek çorbası bol soğanlı, domatesli salata, sarımsaklı yoğurtlu fırında kabak. 1 armut,
akşam yemeğinden sonra bitki çayı v.s.
Bilmiyorum korkuyorum bozmayi hic istemiyorum dedigim gibi ben 102 kiloyum benim gibi olan yok herhalde aranizda. Cok vahim durumum birde bir bozarsam gerisi gelir. Ben diyeti bozmayan birsey istiyorum muhakkak kilo vermem lazim. İki ogun yapma sebebim ise gec kalkmam dolayisiyla ogle ogunune vakit kalmiyor. Eger sut gercekten iciliyorsa zaten beni doyurur o geceleri. Buda yeter bana. Sonucta geceleri ac kalmakta yanlis degilmi.
......
Sen ciddimisin? Sendemi 100 kiloyla basladin? Ay cok tebrik ederim seni ins birgun bende senin gibi birine boyle diyebilirim cok umutluyum bu sefer kendimden.
....
bende başlamak istiyorum ama bir türlü başlayamadım.geçen yıl hem emzirmek hemde azıcık dikkat etmekle 53.8 e kadar inmiştim 36 beden bol geliyordu.şimdi emzirme bitti 5 kg aldım 58 civarındayım.boyum 168.niye diyet yapıyosun diyenleri duyar gibiyim ama ikinci bebeğimi istiyorum yaza.52 kg ile hamile kalıp 67-70de bitiririm diye düsunuyorum.neler yiyiorsunuz arkadaşlar?sadece hocanın kitabındaki örnek menü değildir heralde.yardımcı olup kendi yediklerinden örnek verebilecek arkadaşlar var mı
İlk kitabinda sayfa 121 de yaziyon hatta direk 2 kibrit kutusu kadar yaziyor.
Bugun kahvaltida iki kayisida yemistim yazmayi unuttum.
merhaba kızlar
karatay diyetini 2.5 aydır uyguluyorum,sonuç olarak 17 kilo verdim..85 kiloyla başladım şuan 68 kiloyum 10 kilo daha vermek istiyorum ..bu sıralar kilo vermem durdu, birbirimize destek olalım ve kurtulalım kilolarımızdan ..benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum..sağlıklı günler geçirmeniz dileğiyle ..
hoşgeldin canım çok gençsin çabucak verirsinSelam kızlar..! Ben 22 yaşındayım ve 70 kıloyum ılk etapta hedefım 10 kılo vermek. Benımde aranıza alır mısınız?
Arkadaslar 2 gündür orucluydum. Sahurda kkk.
Dün aksam iftarda camideydim. Karataya uygun seylerden bi tabak yaptim. Biraz asure ve 3 kasik helva kacirdim ama iftardan sonra hicbisey yemedim. 1 saat yürüdüm
Bugün aksam 5de bulgur et kabak ve kuru bakla vardi. Hepsinden buyuk bi tabak yaptim ve turp ve havuc salatasi vardi. Bir avucda badem yedim
Arkadaslar yiyebildigimiz seylerin miktari da onemlimi doyana kadarmi yiyecegiz. Ben biraz obez oldugumdan hizli yiyorum ve miktari cok oluyor galiba.
Birde yarindan itibaren tehlikeli günler basliyor.
Yarin oğlumun dogum günü
Cumartesi gorumcemde toplaniyoruz
Pazarda akrabamizda toplanacagiz herkes bisey yapacak.
Evden cikmamak lazim ya napicam(((
Günaydın kızlar
Xc9 canım acep bi ara mı versen şuanki kilonun tadını çıkarmaya mı çalışsan. Hani kopmasan Karataydan ama tartılmasanda mı mesela iki hafta. Belki kilo verme stresi vardır üzerinde. aklıma bu geldi.
kızlar bu ara şoklardayım pzt den bu yana düzenli olarak + çıkıyorum çarşamba günü greçka kürü yaptım millet 1 kg verirken ben aldım dün de onun üstüne yine + gördüm ve bugün de düzenli olarak aşğıya ineceğime yukarı çıkıyorum
regl öncesi değil ödem yok spor başlarda su tutar kas yapar durumları bana uymaz ben yıllardır yürüyüş yaparım anlayacağınız moral motivasyon SIFIR
teşekkür ederimyalnız bu verilenin yağdan olmadığını tahmin ediyorum.yine de moral oldu bana,üstelik aç kalmadan... sen karar verdin mi bu diyeti yapmaya?
öncelikle tebrik ediyorum seni :) sonrasında da yukarıda günlere ayrılmış olan diyetten mi denedin sen canım yararlı olurmu ki bndede 8 kilo fazlam var ve en kötüsü göbek var hamile gibiduruyorum ve şişkinliği çok hissediyorum buda beni oldukça rahatsız ediyor
Bende uyguladım bu dıyetı 6 kılo verdım kıloda almıyorum.
bende aynı durumdayım hergün +200 fazla ala ala sabah +700 oldu bu hafta...yürüyüşe ilave 15 gündür leslie 3,,,3 gündürde göbek haraketleri yapıyorum ne kasmış ya su toplaya toplaya göl olacak yakında
anlamadığım bi şey var hedefim buydu ve ben artık daha fazla vermek istemiyorum diyelim yine 1 saat yürüyüşümü yapıyorum 2 öğün besleniyorum karatay uygun tabi niye o zaman kilom sabit kalmıyo
hadi bu soruya da cevap bulun ben bulamadım bulana büyük ödül var
canım süpersingeçen hafta kilo verememiştim ve tesadüfen de haftasonundan sebze yemekleri yapmıştım etsiz ve zeytinyağlı olarak, yine tesadüfen birkaç öğlen ton balıklı salata yeyip kahvaltıda tek yumurta yedim.
salı günü tartıldığımda 62.5 gördüm yani 1 günde 1 kilo. bugün tartıldım 61.5 gördüm ki dün ve bugün tartıldığımda wc'ye çıkamamıştım. kendi deneyimimden yola çıkarak söylüyorum sanırım sebze yemek kilo vermemi hızlandırdı. birkaç haftadır spor yapmıyordum, tekrar başladım bir de.
Ufff bi anlasam benim de sıkıntım bu. Dün onu soruyordum 3 kurabiye + 500 edermi diye. Senin durumun biraz daha kötü ama en ufak bi kaçamkta artılara çıkmak ne demek anlamıyorum. bende günde toplamda iki saat spor tapıyorum evin içinde dönüyorum emziriyorum az buçuk. Aklıma aynı şey geliyor koruma döneminde neolcak halimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?