canım ben değil hedef60 100 le başladı sana örnek olsun diye söylemiştim
bence kilon hamileliğe başlamak için idealyüksek kilolu kadınlar gibi çok düşük ağırlıklı kadınlar için de hamileliklerde riskler var sen hamileyken 15-20 kilo almayı planlıyorsun ama sağlıklısı 9-12 kg arasıdır sen bence daha da zayıflamaya değil hamilelikte fazla almamaya odaklan
tahin balıktaki omega 3 ün emilimini artırıyor bu nedenle hoca balıktan sonra öneriyor balıktaki omega3 ten maximum faydalanmak için helvadaki şekere göz yumabilirmişiz yani ancak ben 2 yk tahine 8-10 tane kuru üzüm karıştırıp yiyorum ve bunu daha doğru buluyorum tadı da helvadan daha lezzetli oluyor içine 2 ceviz de atarsan çok daha iyi oluyor
2.5 ayda 17 kilo rekor olmalıben 2.5 yılda vericem herhalde o kiloyu
hoşgeldin canım çok gençsin çabucak verirsin
hoca doyana kadar diyor fazla kiloluların enerji ihtiyacı daha çok tabi ki yavş yemeye alışsan iyi olur canımhaftasonu da karataya uygun şeyler yersin yavaş yavaş oyalanarak ye yemeklerle de fazla ilgilenme oğlunun da doğum gününü kutlarım
hangi diyeti uyguladın canım sen bende 6 versem süper olcak birde ne kadar sürede verdin
arkadaşlar herkese iyi günler bende aranıza yeni katıldım.tam 15 gündür karatay diyeti yapıyorum 1 buçuk kilo verdim sizce normalmi sporda yapıyorum çok dikkat ediyorum...
canım süpersin
durud durdu birden gitti demek ben de öyle bi süpriz bekliyorum
bazı bünyelerde ardarda protein durdururmuş demek seninki de öyle
olur olur verirsin sen sadece buna odaklan. arkadaşlarda yiyor helva. canın istiyosa yeeAksam yemegimi dun 7 de bitirdim gec kaldim biraz ama yine gece 11 bucukta aciktigimi hissettim sut icecektim ama kizimla uyuya kalmisim iyide oldu.
Cok azmettim yilbasina 80 li kilolarla giricem yani en azindan 89 olmali. 12 kilo var nerdeyse bir bucuk ayda gider ins bunlar. Gonlum 85 ister ama bakalim.
Dogumgunun kutlu olsun.. nice saglikli yillara..
Bu arada dun yediklerim;
Sabsh; 4 yumurta, peynir, zeytin, ceviz, yesillik ve domates salatalik vs.
Aksam; y.mercimek corbasi ve kitabindaki tarifiyle kiymali pirasa, yogurt ve az havuc turp
Bugun sabahta 7 de kalktim bir bardak sut ictim icine az bisey nescafe koydum (ciss) 9 da kahvaltimi yaptim pastirmali yumurtayla, zeytin, peynir, ceviz yesillik ve salatalik vs. İle
Aksamda hamsi bugulama yapicam bu arada baligin ustune bir-iki kibrit kutusu kadar tahin helvasi yeniyormus kitabinda okudum ornek bir haftalik diyetinde. Bunu degerlendirmeyi dusunuyorum acikcasi
hangi meyveleri yesek, hangilerini yemesek acaba???
tahin balıktaki omega 3 ün emilimini artırıyor bu nedenle hoca balıktan sonra öneriyor balıktaki omega3 ten maximum faydalanmak için helvadaki şekere göz yumabilirmişiz yani ancak ben 2 yk tahine 8-10 tane kuru üzüm karıştırıp yiyorum ve bunu daha doğru buluyorum tadı da helvadan daha lezzetli oluyor içine 2 ceviz de atarsan çok daha iyi oluyor
bende diyete ilk başladığım zamanlarda şekeri ve şekerli şeyleri ağzıma sürmediğim zamanlarda (şeker yiyince kendimi zehirliyomuşum hissine kapılıyodum) tahin helvası bile yiyememiştim. şimdi de helva yerine tahin aldım. bende azıcık pekmezle yiycem. tarns yağ mırans yağ ama olsun en azından anneciğimin elinden çıktı, o rafine şekerlerden iyidir diye düşünüyorum. ama senin usul daha güzel. kuru meyveyle çok daha sağlıklı.
bide ben kabak tatlısı düşkünü bir insanım. 62 2 kg ya çıkmamın sebebide 2 aylık bir sürede günde 2 öğün yememdir. o zamanlar daha karatayla tanışmamıştım fakat şeker yerine pekmezle yaptırıyordum. aileniz için falan, yaparken kullanabilirsiniz. gayet güzel oluyor.
kızlar bu ara şoklardayım pzt den bu yana düzenli olarak + çıkıyorum çarşamba günü greçka kürü yaptım millet 1 kg verirken ben aldım dün de onun üstüne yine + gördüm ve bugün de düzenli olarak aşğıya ineceğime yukarı çıkıyorum
regl öncesi değil ödem yok spor başlarda su tutar kas yapar durumları bana uymaz ben yıllardır yürüyüş yaparım anlayacağınız moral motivasyon SIFIR
Bende uyguladım bu dıyetı 6 kılo verdım kıloda almıyorum.
3 kurabiye +500 etmez bence de ama sanırım yeeme düzenimizde biraz oynama yapsak diyorum bak lawyer ne güzel vermiş yılmak yoköyle veya böyle vericez üstelik sen benden daha kısa sürece verdin bu kiloları duraklama yaşaman normal benim duraklama yaşadığım hafta sayısı verdiğimden fazladır
bunun mutlaka bir sebebi olmalı. menülerini daha dikkatli bir inceleyelim bakalım.
greçkayı nasıl pişiriyorsun?
dün benim için hiç verimli bir gün değildi.ve tam çantalıktım.
08.00 ceviz
09.30 1 simit, eritme peynir(cıss)
12.00 1 Trabzon hurması, yarım portakal
18.00 salata,turp,soğan, ızgara hamsi, yanında 1 bardak kola ve üstüne 1 kase dondurmalı irmik helvası.(cıss, cosss, pofff)
22.00 falan 3 adet badem salatalık.
yani dün gece leptinim hiç çalışmadı
canım sen bir tahlil falan mı yaptırsan acaba? demirdi, d vitaminiydi, insülin direncini belirleyen şey neydi? işte ondan falan.. bi baktırsan??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?