Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar herkese iyi günler bende aranıza yeni katıldım.tam 15 gündür karatay diyeti yapıyorum 1 buçuk kilo verdim sizce normalmi sporda yapıyorum çok dikkat ediyorum...

Teşekkür ederim canım inşallah öyle yapicam

hangi diyeti uyguladın canım sen bende 6 versem süper olcak birde ne kadar sürede verdin

valla bır ay surmedı ben oyle kafama gore uyguladım dıyetımı sabah kahvaltı yaptım sadece kahvaltıda ekmek yedım sonra oglen cok az yemek yedım ama kesınlıkle pırınc yemedım onun yerıne bulgur yedım sekerı kestım cıkolata yemedım.
haslama tavuk yedım ama ıstedıgım kadar yedım yanı ac kalmadım baklagıl yedım az yaglı

olur olur verirsin sen sadece buna odaklan. arkadaşlarda yiyor helva. canın istiyosa yee

bunun mutlaka bir sebebi olmalı. menülerini daha dikkatli bir inceleyelim bakalım.
greçkayı nasıl pişiriyorsun?

canım sen bir tahlil falan mı yaptırsan acaba? demirdi, d vitaminiydi, insülin direncini belirleyen şey neydi? işte ondan falan.. bi baktırsan??????

dün benim için hiç verimli bir gün değildi.ve tam çantalıktım.
08.00 ceviz
09.30 1 simit, eritme peynir(cıss)
12.00 1 Trabzon hurması, yarım portakal
18.00 salata,turp,soğan, ızgara hamsi, yanında 1 bardak kola ve üstüne 1 kase dondurmalı irmik helvası.(cıss, cosss, pofff)
22.00 falan 3 adet badem salatalık.
yani dün gece leptinim hiç çalışmadı

bunun mutlaka bir sebebi olmalı. menülerini daha dikkatli bir inceleyelim bakalım.
greçkayı nasıl pişiriyorsun?

menü dedektifi leneva işbaşında:130:
evet canım sen bi incele menülerimi ama pzt ye kadar sebze ağırlıklı beslenmeye karar verdim o nedenle kkk yapmadım menümü
yazayım ama yeni arkadaşlar örnek almasın lütfen ben şaşırtma yapıyorum vücuduma
sabah 1.5 tabak kıymalı kabak yemeği üstüne 1 kase kadar yoğurt 3-5 tane fıstık
arada acıktım 1 bardak ayran
akşam etli taze fasülye yiyeceğim 1 tabak salata ve ayran

greçkayı ilk yaptığımda çok pişirmişim hamur gibi oldu iğrençti şimdi öğrendim diri kalacak şekilde pilav gibi pişiriyorum bazen sarımsaklı yoğurtla bazen kısır gibi yeşillik domates salatalıkla bazen de tavuk yada kırmızı etle pilav gibi yapabilirsin yeter ki çok fazla pişirme

Son düzenleme:

ya sen naapmışsın öyle bi de benim menülerimi kontrol edeceksin al sana

canım sen bir tahlil falan mı yaptırsan acaba? demirdi, d vitaminiydi, insülin direncini belirleyen şey neydi? işte ondan falan.. bi baktırsan??????

diyete başlarken insülin direncine baktırdım yoktu diğerlerine 3 ayda bir baktırıyorum normal sevinsem mi üzülsem mi bilemedimmetabolizma hızım düşük çıkmıştı sorun o

Canlarim benim pisikolojim bugūnlerde alt, ūst. Menūlerime dikkat ediyorum. Bildirim yapacak şevkim yok inanin. Beni mazur görūn. Cepten giriyorum. Sizi cok seviyorum arkadaslar. Desteginize her zamankinden cok ihtiyacim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…