kızlar bu ara şoklardayım pzt den bu yana düzenli olarak + çıkıyorum çarşamba günü greçka kürü yaptım millet 1 kg verirken ben aldım dün de onun üstüne yine + gördüm ve bugün de düzenli olarak aşğıya ineceğime yukarı çıkıyorum
regl öncesi değil ödem yok spor başlarda su tutar kas yapar durumları bana uymaz ben yıllardır yürüyüş yaparım anlayacağınız moral motivasyon SIFIR
merhaba kızlar
iş yoğunluğundan çok fazla burda paylaşımda bulunamıyorum,
ama kilo vermeye başladım yavaş yavaş,
şimdilik 1,4 kilo gitti
sevgiler :)
geçen hafta kilo verememiştim ve tesadüfen de haftasonundan sebze yemekleri yapmıştım etsiz ve zeytinyağlı olarak, yine tesadüfen birkaç öğlen ton balıklı salata yeyip kahvaltıda tek yumurta yedim.
salı günü tartıldığımda 62.5 gördüm yani 1 günde 1 kilo. bugün tartıldım 61.5 gördüm ki dün ve bugün tartıldığımda wc'ye çıkamamıştım. kendi deneyimimden yola çıkarak söylüyorum sanırım sebze yemek kilo vermemi hızlandırdı. birkaç haftadır spor yapmıyordum, tekrar başladım bir de.
Selam kızlar..! Ben 22 yaşındayım ve 70 kıloyum ılk etapta hedefım 10 kılo vermek. Benımde aranıza alır mısınız?
Hoşgeldin canım tabi alırız.
Metabolizma hızına nasıl baktırılıyor?diyete başlarken insülin direncine baktırdım yoktu diğerlerine 3 ayda bir baktırıyorum normal sevinsem mi üzülsem mi bilemedimmetabolizma hızım düşük çıkmıştı sorun o
Ogleyi yazmistim 1 yumurta ve badem yemistim aksama cok aciktim 2 erik midir ekmegi azicik ve bitane probis yedim cissve hala cok açım
Canım dualarımız ve desteğimîz seninle sıkıntılarından bir an önce kurtulmanı dilerîmCanlarim benim pisikolojim bugūnlerde alt, ūst. Menūlerime dikkat ediyorum. Bildirim yapacak şevkim yok inanin. Beni mazur görūn. Cepten giriyorum. Sizi cok seviyorum arkadaslar. Desteginize her zamankinden cok ihtiyacim var.
Metabolizma hızına nasıl baktırılıyor?
canım yîne mi emzirmekten kahvaltıya fırsat bulamadın kahvaltı olmazsa olmazslm canlar dun akşam bıber dolması
sabah yemek yok elma yedım
öğlen mercıkmek çor bası ve bulgur pilavı yedım
akşam ıspanak yııycem
yarın kaçamak yapcam şimdiden soleyım d.gunu yapcam hehehhe
Selam kızlar..! Ben 22 yaşındayım ve 70 kıloyum ılk etapta hedefım 10 kılo vermek. Benımde aranıza alır mısınız?
İyi akşamlar kızlar iki gündür yoğundum pek giremedimm.!
Mönüm
Sabah;kkk
Öğlen:1 avuç fındık
Akşam1 tabak karnıbahar,kuruyemişli yoğurt.
30 dk yürüyüş.
Arkadaslar lutfen bana biriniz deyin yediginiz kk nedir?
Benim bugunki menum sabahi yazmistim zaten aksam; balik, salata, tahin helvasi
geçen hafta kilo verememiştim ve tesadüfen de haftasonundan sebze yemekleri yapmıştım etsiz ve zeytinyağlı olarak, yine tesadüfen birkaç öğlen ton balıklı salata yeyip kahvaltıda tek yumurta yedim.
salı günü tartıldığımda 62.5 gördüm yani 1 günde 1 kilo. bugün tartıldım 61.5 gördüm ki dün ve bugün tartıldığımda wc'ye çıkamamıştım. kendi deneyimimden yola çıkarak söylüyorum sanırım sebze yemek kilo vermemi hızlandırdı. birkaç haftadır spor yapmıyordum, tekrar başladım bir de.
arkadaşlar herkese iyi günler bende aranıza yeni katıldım.tam 15 gündür karatay diyeti yapıyorum 1 buçuk kilo verdim sizce normalmi sporda yapıyorum çok dikkat ediyorum...
dün benim için hiç verimli bir gün değildi.ve tam çantalıktım.
08.00 ceviz
09.30 1 simit, eritme peynir(cıss)
12.00 1 Trabzon hurması, yarım portakal
18.00 salata,turp,soğan, ızgara hamsi, yanında 1 bardak kola ve üstüne 1 kase dondurmalı irmik helvası.(cıss, cosss, pofff)
22.00 falan 3 adet badem salatalık.
yani dün gece leptinim hiç çalışmadı
Çok kıbarsınız tesekkurler:) rıca etsem kılo cızelgelerınıde nasıl yaptıgınızı öğrenebılırmıyım tıcketfactoryden yapamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?