Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlar

öğlen 5 km yürüdüm geldim..
spor devam karatayda..
bu sabah 67,8 çıktım. ama pazartesiden umutluyum..

siz de iyisinizdir umarım
herkese bol leptinler, geçmişi okuyamadım
sonra okurum
sivasın gülü Allah kolaylık versin, duamdasın

xc9 cuğum iyi haberlerini bekliyorum ablacım..

süpersin lawyer, gözümün önünde eriyorsun resmen... 61,5 ne güzel rakam... maşallah sana inşallah kalıcı olur.

ah bi de ben 66lı bi rakam görsem tartı gününde...

güzel olan eskiden 68 in altı görünce havalara uçuyordum şimdi üzülüyorum. yani kalıcı oluyo vermelerimiz...

Sabah sucuklu yumurta
Roka maydanoz
3 ceviz 6 badem 5 fındık

Akşam : balık ızgara
1 kase mercimek çorba
Salata
Yürüyüş 1 saat
1 .5 litre su

slm canlar dun akşam bıber dolması
sabah yemek yok elma yedım
öğlen mercıkmek çor bası ve bulgur pilavı yedım
akşam ıspanak yııycem
yarın kaçamak yapcam şimdiden soleyım d.gunu yapcam hehehhe

Ogleyi yazmistim 1 yumurta ve badem yemistim aksama cok aciktim 2 erik midir ekmegi azicik ve bitane probis yedim ciss ve hala cok açım

Ogleyi yazmistim 1 yumurta ve badem yemistim aksama cok aciktim 2 erik midir ekmegi azicik ve bitane probis yedim ciss ve hala cok açım

Öğle yediklerin çok az bari yumurtayı bol yeşillikle salata yapsaydın acıkırsın tabi
Aralarda da karbonhidrata çok yüklenmıssın
CNm bence akşam protein grubundn sebze grubu ilerler yada yoğurtlA
Yoksa ilerleyen saatlerde daha acıkırsın

Canım dualarımız ve desteğimîz seninle sıkıntılarından bir an önce kurtulmanı dilerîm
Metabolizma hızına nasıl baktırılıyor?

diyetisynlerde çıplak ayakla çıkılan bi alet var ya yağ kas kemik kütlenî de ölçüyo orada hesaplatmıştım 1400 lü bîşey çıkmıştı 2000 olması gerekmiş aktivîteme ve yaşıma göre

canım yîne mi emzirmekten kahvaltıya fırsat bulamadın kahvaltı olmazsa olmaz

Selam kızlar..! Ben 22 yaşındayım ve 70 kıloyum ılk etapta hedefım 10 kılo vermek. Benımde aranıza alır mısınız?

Tabiki canım :) hosgeldin hem yasın da cok genc cok hızlı bir sekilde verebilirsin kiloları :)

İyi akşamlar kızlar iki gündür yoğundum pek giremedimm.!

Mönüm

Sabah;kkk

Öğlen:1 avuç fındık

Akşam1 tabak karnıbahar,kuruyemişli yoğurt.

30 dk yürüyüş.

Felluz ornek menu olmus bu arkadasım :)

Arkadaslar lutfen bana biriniz deyin yediginiz kk nedir?

Benim bugunki menum sabahi yazmistim zaten aksam; balik, salata, tahin helvasi

kkk - klasik karatay kahvaltısı canım :) avucun kadar peynir en az 8 kadar zeytin artırabilirsin. bolca yesillik, domates, salatalık, 1-2 yumurta, 1 cay bardagı ince belli alacak kadar ceviz :) ekmek yok bu diyette :) her turlusu

law_yer süpersin sen ya :) bu hafta zirveyi zorlayan belki de zirvedeki isimsin şimdiden tebrikler..:) ,

arkadaşlar herkese iyi günler bende aranıza yeni katıldım.tam 15 gündür karatay diyeti yapıyorum 1 buçuk kilo verdim sizce normalmi sporda yapıyorum çok dikkat ediyorum...

canım cok yenisin sende hoşgeldin menulerini detaylıca yaz istersen bakalım eksik olabilir belki ::)

offff Leneva bu ne ya :) canta
of basım döndü bari sadece bir ogunde yapsaydın da diğerlerinde toparlasaydın :) of ki ne of yeni

Sabah 10da kkk,bir armut,bir mandalina,biraz siyah kuru üzüm.Pilates yaptım.
Akşam 16 da balık,salata,az helva.Saat 18 de leslie 5 mil.

Selamlar,
Bu hafta cok giremedim ancak kacakta yapmadım.
Sondan basa dogru menu paylasımını yapayım..

Cuma
sabah : kkk - yumurtasız oldu bugun (biraz ara verdim)
ogle : mercimek kofte, salata
aksam : zeytinyaglı pırasa, salata
spor : 1 saat pilates

Perşembe
sabah :kkk
ogle :mercimek corba, salata
aksam :zeytinyaglı kereviz, salata, yogurt

Çarşamba
sabah : kkk - yumurtasız
ogle : somonlu salata, corba
spor :30 dk interval
30 dk yuzme

Salı
sabah : kkk
ogle : akdeniz salata az peynirli , mercimek corba
aksam :zeytinyaglı barbunya, yogurt, salata
1 saat pilates

Pazartesi
sabah : kkk
ogle : zeytinyaglı bamya, yogurt
aksam : domatesli biber yemegi, salata, az yogurt

tum gunler su içimi 2,5 lt. Ayrıca son iki gundur egitimdeydim. Butun gun kekler simitler, börekler :) ama yemedim

Bir de menumde cok az et var. Bunu bilincli de yaptım bu hafta. Gecen hafta midemde sorun oldugundan bu hafta hem alıssın hem de problem yasamamak için sebze agırlıklı oldu. Ama cokta iyi hissediyorum. Bayagı bir hafifledim sanki :)):81:
Şimdi de çay keyfindeyim Hafta içi aralıklı yeşil çay ve bitki çayları içtim bu arada ..

İyi akşamlar kızlar:) bugün de çok yoğun geçti..misafir ağırladım,yorgunum.!

Mönüm

Sabah:kkk

Öğlen:2 ince lahmacun.

Akşam:1 tabak karnıbahar,1 kase yoğurt.

canım benim internet bağlantım sorunlu, bilgisayara 7/24 ulaşamıyorum.2 küçük çocuk,artı çalışan bir bayanım. o yüzden buralarda fazla aktif olamıyorum.Ancak bu kadar oluyor.jıllıan shared 3 levelide tamamladım .belimin en ince yeri 2- 3 cm kadar incelmişti. sporu bırakınca hemen geri geldi tabii.kollarım çok güzel olmuştu belim kadar olmasada onlarda yumşamaya başladı.son günlerde lessle yapmaya çalışıyorum.sizden özendim. iki elime 1,5 lt pet şişe alarak dayanabildiğim yere kadar onlarla çalışıyorum ama hızımı yavaşlatıyor.çok yorulunca şişeleri bırakıp biraz kollarımı dinlendirip tekrar şişelerle yürümeye çalışıyorum.
hepimizin ortak sorunu; istikrar yok bizde. bir hevesle spora başlayıp, sonar su koyvermeye başlıyoruz.Ama spor sağlıklı beslenme gibi ömür boyu hayatımızın başköşesinde olmak zorunda...
lessle kilo koruma döneminde ideal bence.spor yapıcam diye kendini helak etmeye , spordan iyice soğumaya gerek yok.
ama bir ara jıllıan ın başka yağ yakıcı videolarına bakıcam.arasırada olsa yapıcam.göbüşüm çok fena.kilom güzel ama etim pek sıkı olmadığından sporla vücudumu desteklemem lazım...

Kızlarrrrrr
Sivasın gulu ablacım dualarım seninle. Umarım herşey yoluna girer.
xc9 metbolizma hızımı bende merak ettim ama diyetisyene gidmek gerekir sanırım.
Lawyer tebrikler. Gözüm üstünde rakibiz
Sea tam gaz devam çok iyigidiyorsun.
Afatmas kahvaltı kahvaltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…