Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugün şöyleydi
sabah kkk
öğlen az bezelye az bulgur pilavı cacık

akşam tarhana çobası, buharda brokoli kabak, 3 köfte, şekersiz komposto (cıss)
sabah. 1 saat yürüyüş
leslie 3 miles birazdan
2 l su
iyigeceler

Açıklama için sağol.Bünyemi biraz daha gözleyim bakalım belki bir ara giderim diyetisyene.Tabi karatay yaptığımı söylemem:)

sabah 7.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 küçük ayva

akşam 17.15 ton balıklı salata

spor: 64 dk yürüyüş
su: 2,5 lt

Sabah kkk yaptım .. 76 yı da görünce bügün kendime dur deme zamanı geldi dedim..pastalar ve börekleri reddettim .. Akşam da 3-4 kaşık barbunyaa ve yoğurt yedim sadece.. Kendime ceza veriyorum.. Yemicem.. Pazartesi'ye kadar 75 in altını görücem inş..

Bugün sabah kkk 1 cennet hurmasi
Öğlen bir avuc badem sütlü kahve
Aksam az kabak yemeği yogurtlu, 1 kasik bulgur bi kaşık et. 3tane küçük balik firinda
Dogum günü kacamaklari ek olarak iki catal pasta 2 isirik pizza. Allaha şükür gene fazla kacirmadim
Spor lesli 3 mil ama yarisina kadar yapabildim.
Su haftasonunu kazasiz belasiz bi atlatsam.daha yarin ve obur gün var börekle corekli((
Bende incecik olmak istiyorummmm

Rakibim kolay gelsin. Sana da bol leptinli günler dilerim
İyi akşamlar kızlar:) bugün de çok yoğun geçti..misafir ağırladım,yorgunum.!

Mönüm

Sabah:kkk

Öğlen:2 ince lahmacun.

Akşam:1 tabak karnıbahar,1 kase yoğurt.
Afiyet şeker olsun :)

Afiyet olsun. Kaçamağı telafi etmek için bir şeyler yapıyorsun tebrikler. Sanırım hayatımız boyunca buna dikkat etmeliyiz. Birgün fazla yediysek ertesi gün dengelemeliyiz. oksa daha çok kilo verip tekrar alırız.

Kızların dediği gibi bence de tahlil yaptır. Ayrıca en geç kaçta yemek yiyorsun? Örnek ben tiroid hastasıyım. Haftada 2 gün 6dan sonra salata bile yesem kilo vermem yavaşlıyor. Bir şey yanlış ama ne...

Afiyet olsun.

Olursun neden olmasın. Bu arada kilon ve boyun kaçtı?

MENÜLERİM
DÜN

SABAH: 2 dilim çavdar ekmeği(cızzzz),peynirli yumurta,sotelenmiş biber,domates
ÖĞLE: Yeşil salata
AKŞAM:Izgara balık,salata,

BUGÜN:
SABAH: Ceviz,haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,1lokma vişne reçeli
Öğlen: Haşlanmış yumurta,1 sade kefir
Akşam :yok
Sonrası yarım fincan türk kahvesi.

Böyle bir azimle bence de 74 leri görürsün. Pazartesi bekle biz geliyoruz

Ya kursun döktürelim bari biz.. Böyle olmayacak.. Bu kadar da durmaz ki.. Neyse kararlıyız cnm Pazartesi gidecek 75 in altını göreceğim..

İnaniyorum canim gercekten bu sefer basaricam ayni nickin gibi bende bu son diyet.

olur olur verirsin sen sadece buna odaklan. arkadaşlarda yiyor helva. canın istiyosa yee
Valla yedim..

Menum:
Saat 8 de süt
Sabah; kkk, yarim elma
Aksam; tarhana corbasi, kabakli bulgur pilavi, salata ve yogurt.
Spor; 20 dk yakin yuruyus

Kızlar notlarıma baktım da ben 20 eylülle
2 ekimm arasını da böyle geçirip bi anda süşmüşüm sonra .. Regl dönemi yine.. Sanirım şimdi de aynı durum.. Bu sefer de aynı olacak inş.. Regl olayım bi anda gitsin kilolar inşallah..

Birsey sormak istiyorum diyelim sabah saat 9 da kahvaltimizi yaptik baa doyurucu oluyor 6 7 saat falan tok kalabiliyorum ama saat 3-4 gibi acikiyorum dielim ama yemegim yetismemis ve ogen acikmadigim icin yememisim, o saatlerde ogun yapsam aksam 6-7 ye kadar az zaman gecmis olur ac beklesem olmaz sut ictim mesela doyurmadi yemegi bekledim mecbur 1-2 saat ac olarak.

Ne onerirsiniz?

Bu arada pazartesi bende listeye giricem degilmi ?

Merhaba aranıza yeni katıldm ben de görüşümü paylaşmak istedim..
Karatay diyeti ile doğum sonrası kilolarımın hepsini verdim üstelik hiç zorlanmadan. Şuan kendimi hem fiziksel hem zihnen süper hissediyorum

Kilo verme sürecindeki bütün arkadaşlara dirayet ve sabır dilerim. Kilo verdikten sonraki görünümünüzü tahayyül edin iyi motive ediyor:)

Gunaydin karatayin citirlari
5,91 km yurudum geldim 1 saatte, birazdan kahvaltimi edecegim. Komsum asure verdi muhtemelen ondan da yicem.
Dun aksamda kabak tatlisi yedim
Dun oglen yarim pide yedim
Ama spor devam
Gelsin cantalar
Ben ettim siz etmeyin diye anlatiyorum

Optum herkesi
Bol leptinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…