Açıklama için sağol.Bünyemi biraz daha gözleyim bakalım belki bir ara giderim diyetisyene.Tabi karatay yaptığımı söylemem:)diyetisynlerde çıplak ayakla çıkılan bi alet var ya yağ kas kemik kütlenî de ölçüyo orada hesaplatmıştım 1400 lü bîşey çıkmıştı 2000 olması gerekmiş aktivîteme ve yaşıma göre
sabah 7.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 küçük ayva
akşam 17.15 ton balıklı salata
spor: 64 dk yürüyüş
su: 2,5 lt
Rakibim kolay gelsin. Sana da bol leptinli günler dilerimselam kızlar
öğlen 5 km yürüdüm geldim..
spor devam karatayda..
bu sabah 67,8 çıktım. ama pazartesiden umutluyum..
siz de iyisinizdir umarım
herkese bol leptinler, geçmişi okuyamadım
sonra okurum
sivasın gülü Allah kolaylık versin, duamdasın
Afiyet şeker olsun :)İyi akşamlar kızlar:) bugün de çok yoğun geçti..misafir ağırladım,yorgunum.!
Mönüm
Sabah:kkk
Öğlen:2 ince lahmacun.
Akşam:1 tabak karnıbahar,1 kase yoğurt.
Afiyet olsun. Kaçamağı telafi etmek için bir şeyler yapıyorsun tebrikler. Sanırım hayatımız boyunca buna dikkat etmeliyiz. Birgün fazla yediysek ertesi gün dengelemeliyiz. oksa daha çok kilo verip tekrar alırız.Merhabalar,
Dünkü menüm:
Sabah:KK
Öğle:Tavuk but
Akşam:Akşam yemeğinde abarttımLahana sarma vardı dayanamadım yedim..Onunla da bitmedi..Sevdiğim bir ablam aşure yapmış O'na gidip aşure yedim Bu hafta kilo vermiş olursam mucize olur çünkü verdiğimi dün aldım...
Yaklaşık 1 saat yürüdüm ama normal tempoda..2 litre su içtim..Pazartesiye kadar kadar biraz sıkı diyet yapacağım motivasyon için..,,
Kolay gelsin :))
Kızların dediği gibi bence de tahlil yaptır. Ayrıca en geç kaçta yemek yiyorsun? Örnek ben tiroid hastasıyım. Haftada 2 gün 6dan sonra salata bile yesem kilo vermem yavaşlıyor. Bir şey yanlış ama ne...kızlar bu ara şoklardayım pzt den bu yana düzenli olarak + çıkıyorum çarşamba günü greçka kürü yaptım millet 1 kg verirken ben aldım dün de onun üstüne yine + gördüm ve bugün de düzenli olarak aşğıya ineceğime yukarı çıkıyorum
regl öncesi değil ödem yok spor başlarda su tutar kas yapar durumları bana uymaz ben yıllardır yürüyüş yaparım anlayacağınız moral motivasyon SIFIR
dünkü menümü yazayım
sabah 7.30 bir bardak süt (geç kalmıştım kahvaltı yapamadım)
öğlen 13.30 2 tane küçük lahmacun, 1 bardak ayran, salata
akşam 20.00 3 tane kuru patlıcan dolması, yoğurt
spor: 60 mekik
su: 2 lt
Bugün sabah kkk 1 cennet hurmasi
Öğlen bir avuc badem sütlü kahve
Aksam az kabak yemeği yogurtlu, 1 kasik bulgur bi kaşık et. 3tane küçük balik firinda
Dogum günü kacamaklari ek olarak iki catal pasta 2 isirik pizza. Allaha şükür gene fazla kacirmadim
Spor lesli 3 mil ama yarisina kadar yapabildim.
Su haftasonunu kazasiz belasiz bi atlatsam.daha yarin ve obur gün var börekle corekli((
Bende incecik olmak istiyorummmm
Böyle bir azimle bence de 74 leri görürsün. Pazartesi bekle biz geliyoruzSabah kkk yaptım .. 76 yı da görünce bügün kendime dur deme zamanı geldi dedim..pastalar ve börekleri reddettim .. Akşam da 3-4 kaşık barbunyaa ve yoğurt yedim sadece.. Kendime ceza veriyorum.. Yemicem.. Pazartesi'ye kadar 75 in altını görücem inş..
Ya kursun döktürelim bari biz.. Böyle olmayacak.. Bu kadar da durmaz ki.. Neyse kararlıyız cnm Pazartesi gidecek 75 in altını göreceğim..kızlar bu ara şoklardayım pzt den bu yana düzenli olarak + çıkıyorum çarşamba günü greçka kürü yaptım millet 1 kg verirken ben aldım dün de onun üstüne yine + gördüm ve bugün de düzenli olarak aşğıya ineceğime yukarı çıkıyorum
regl öncesi değil ödem yok spor başlarda su tutar kas yapar durumları bana uymaz ben yıllardır yürüyüş yaparım anlayacağınız moral motivasyon SIFIR
Böyle bir azimle bence de 74 leri görürsün. Pazartesi bekle biz geliyoruz
İnaniyorum canim gercekten bu sefer basaricam ayni nickin gibi bende bu son diyet.Teşekkürler lenevscım..Evet cnm istersen verebilirsin.. Hatta kilo çok olunca daha da çok veriyorsun .. İnan ve kararlı ol...
Nice mutlu yıllara cnm..
Teşekkürler xc9 cum..
Evliliğin ilk zamanları balayı falan derken oluyor böyle ... Aman başta dikkat et sonra ipin ucu kaçıyor.. Hedefe ulaştın zaten.. Gerisi kolay senin için .. İşi biliyorsun..reçetemiz karatay...
Sağlam ve kaçamaksız geçir günü un ve şeker yeme .. O zaman açılmazsanız ilk zamanlar elbet zor olacak ama sabır.. Ben 100 kiloydum 75 oldum.. Gerçi bu hafta 76 oldum ama neyse .. İsteyince oluyor cnm merak etme..
Valla yedim..olur olur verirsin sen sadece buna odaklan. arkadaşlarda yiyor helva. canın istiyosa yee
Gül abla çok güzel açıklamış. Çizelge diye geçiyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...zayifliyoruz-hastaliklardan-kurtuluyoruz.html
İzinsiz oldu abla ama umarım sorun değildir.
Olursun neden olmasın. Bu arada kilon ve boyun kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?