Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben cok soru soruyorum bir sorum daha var
:26:

Doktora gittim kan tahlili yaptırdım demirim 8 cıktı demir hapı verdi 6 ay kullan sabahları aç karnına alıyorum...
Omega3 kapsülleri aldım efa nın...onuda kahvaltıdan önce alıyorum...biliyorsunuzki demir emilimi için c vitamini sart bu yuzdenden hap almak istemedeim 2 mandalin yiyorum böylece antioksidan almış olurmuyum omega 3 için???

Birde d vitamini aldım ama suda eritilenlerden onu ne zaman almalıyım sizce...sabah alsam cok yüklenmek istemiyorum akşam mı almalıyım tok yada aç karnınna farkeder mi?

merhaba bayanlar karatay diyetinde ilk günüm. kahvakltımı yaptım ama hala açımm...
zeytinyağı ve tereyağında kavrulmuş 2 küçük soğanın üstüne 2 yumurta kırdım bunu bitirdim.
elde yapılmış kırma zeytinlerden 11 tane yedim 3 tane de normal siyah zeytin...
peynir 2 küçük domates-zeytinyağı gezdirilmiş.
bir avuç kayısı çekirdeği 2 tane ceviz...
biraz da roka yedim.. çayımı da yarım saat sonra şekersiz içtim.

şimdi ben akşama kadar birşey yememeli miyim?

Alışana kadar 3 öğün yapmanı öneririm
Zaten zamanla 2 öğün yaparak bile doyacaksın
Canan hoca genelde sabah akşam öğün artı öğle karışık çerrzlerden yediğini söylemişti
Bende arada yaptım cidden işe yarıyor daha hafif hissettiriyor
Öğle yediğimdr hemen yemekden sonra bir yarım saat uyumak isterim ama yemediysem daha enerjik olduğumu gördüm

selam canım, alısana kadar 3 ogun yap bence bir sure sonra 2 ogune donersin..
liste yapmakta istiyorsun sanırım menu bildirimleri ile birklikte girebilirsin..

ceviz miktarı cok az olmus ince belli cay bardagı kadar ceviz olmalı. Alısana kadar 3 ogun yapılabilir.

xc9 .....bu hafta spordan dolayı aldığım 700 gram sabah tartıldığımda gitmişti geçen haftaki 300 kaldı..sende azalma varmı...
FELLUZ... gece rüyamda seni gördüm şu an tam hatırlamıyorum ama sana oturmaya gelmişim etraf çok karışık yeni taşınmış gibi, sende bir telaş ne yapacağını şaşırmışsın ,bahçede küçüklü büyüklü 12 tane köpek var felluz sen 8 tane demiştin 12 tane olmuş bunlar diyorum sende komşuların ki de yanlarına geliyor bazen diyorsun...

herkese iyi akşamlar
bir günlük menüm;
sabah:2yumurta az peynir,bol domates salatalık çay

öğle:4 köfte ve keten tohumlu 1kase yoğurt

akşam:ıspanak ve salata

bazen canım tatlı yada atıştrmalık istyor o zmanlarda kuru hurma,ceviz yada fındık tüketiyorum

bu arada yaşım 22
şuan kilom 79
hergün sabah 8 ve 9 arası yürüyüş ve spor aletleriyle hareket yapıyorum inşallah zayıflarım herkese başarılar

Sabah peynırlı omlet
Domates kırmızı biber Roka
Ceviz ve badem

Akşam 4 kaşık bulgur pilavı
1 tabak zeytinyağlı fasulye
1 kase yoğurt

Iyi akşamlar kızlar

Sabah ceviz 2 yumurtali omlet 1 dilim ekmek ciss ogle somon izgara salata madensuyu ve 3 kasik tavukgogsu yedim dayanamadim napim aksama ne yiyelim bilmiyorum tost makinasına yagli kagit koyup biseyler yapiyolarmis siz ne onerirsiniz patlican karnibahar falan olur mu ki

merhaba arkadaşlar bende bayağı araştırdım ve karatay diyeti yapmaya karar verdim ancak 4 aylık bir bebeğim var ve emziriyorum bununla ilgili olarak sütüm azalır mı diye aklıma geliyor ancak gün boyu ben bu diyette yenilen kadar yemediğimi farkettim. bu daha sağlıklı geldi ben ıvır zıvır ne varsa yiyorum en azından düzene de girerim diye düşündüm . ne yapacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :) ilk doğumumuda 2011de yapmıştım ve emzirme döneminde 100 kiloydum sonra kendi yöntemlerimle eylülde başlayıp şubatta biten bir diyet yaptım ve 33 kilo vererek 67 kiloyu gördüm sonra yaz geldi yedim içtim derken 72yi tekrar gördüm tam diyet yapayım kurtulayım derken hamile olduğumu öğrendim :) şimdi 87 kiloyum ilkine göre 13 kilo daha az kilom ama hala vermem gereken kilom var ilk hedefim 70 daha sonra 57-58 istiyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum. ilginize çok teşekkür ederim.

Bugün sabah 10 da kkk,bir nar.
Pilates,
Akşam 16da leslie 5 mil
18 de pırasa yemeği,turp,yoğurt.
Üç gündür üzerimde bir şişkinlik var,dünden beri kayısılı form çay içiyorum.

Ya kursun döktürelim bari biz.. Böyle olmayacak.. Bu kadar da durmaz ki.. Neyse kararlıyız cnm Pazartesi gidecek 75 in altını göreceğim..
Alemsîn hedef sen maşallahı hakediyosun ben değil malesef
beklemen gerek canım yada akşam yemeğini ötelemen gerek
pzt liste için bîldirim yapabilirsin

malesef canım hala +500üm ama iyimserliğîmi koruyorum pzt 65i ggörecekmişim gibi gelîyo
senin adına sevîndîm geçen haftaki de gîderse çok iyi olur

hem emzîren hem karatay yapan çok burada onlar sana deneyimlerini anlatır hedef mavibisîklet afatmas aklıma gelenler

Sütünüzün azalmamasını istiyorsanız bebişinizi bol bol emzirin, su için. Toplumda yaygın olan "tatlı ye sütün çoğalsın" inanışları doğru değildir. Zaten Karatay bir diyet değil, sağlıklı, olması gerektiği gibi bir yaşam biçimi. Sağlıklı olduğu için haliyle hiçbir zararı dokunmaz :)

ilginiz ve yanıtlarınız için çok teşekkür ederim . umarım bende sizinle sağlıklı kilolar vererek sağlıklı bir beslenme biçimi oluştururum. içimi rahatlattınız emzirdiğim için acabalarım vardı ama sayenizde geçti. pzt bende başlıyorum nasipse :)

Gül çok hoşsuunn:) burası yetmiyor,artık rüyalarda da buluşuyoruz ne güzelll.!! Biliyor musun bahçemde iki köpeğim var.! Eşim bugün bir tane daha getireceğini söyledi.! ben de kızdım!! izin vermedim:) komşularımızın da çoğunun köpeği var ... rüyan çıktı sayılır:)

Sabah:kkk

Öğlen:1 kase yoğurt.2 avuç badem.

Akşam:balık,salata,1 kase mercimek çorbası.1 kaşık tahin helvası.

Dediğim gibi bu haftasonu beni mafetti
Sabah 6 kahve 1 biskuvi 1 muz 2 mandalina
9 bucukta kkk
Öğlen 13 1 tabak bademli ve kuruuzumlu yogurt
Aksam 1 karniyarik yogurt salata. 1 kase yayla corbasi 1 kucuk kase asure 1 parca revani
Simdide çekirdek((((
Hemde morelimde bozuldu. Her yedigime eee sen diyette drgilmiydin bizden cok yiuorsun dediler((( Ben hep sismanmi kalicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…