Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu gün sabah kkk yaptım. Akşam 6:30 gibi ciğer sote. Tarhana çorba ve yoğurt yedim. Okulda çocuklara çikolata dağıtırken çok canım çekti amaa.. Şeytana kışşşişş dedim.. Bi de regl olsam.. Rahatlayacağımmmm... Evet cnm ilk 2 hafta zaten yapar mıyım olur mu derken gecti. Eğer ac hissefiyorsan az yiyor olabilirsin.. İstersen tahlil yaptır insilününe baktır . Ben 2-3 hafta sonra acıkmamıştım.. Ben de de 2 çocuk var Allah'tan öğleciyim. Evden çıkmak zor gerçekten. Her konuda yardımcı olurum... Okul başlayınca daha iyi gidiyor ..

Salı günü

Sabah:Kkk

Öğlen:4 kaşık mercimekli bulgur pilavı,salata,ayran,az turşu

Akşam:kabak yemeği,et Sote,yoğurt,salata

Çarş

Sabah:kkk

Öğlen:yoğurt,badem

Akşam:4 kaşık baklalı bulgur pilavı,4 kaşık arap kebabı,salata.

demek dün bakım varmış
bunlar bakım yaparken temizlik yapalım demişler herhalde benim uzuuuun uzuun yazdıklarımı silip süpürmüşler
aklımda kalanları tekrer yazayım

leneva
bi önceki günkü menü bildirimini okurken her satırda kahkaha attım ne yediysen bunlar cıss yemeyin diye not düşmüşsün tam karataya aykırı bi mneü örneği olmuştu

e-peck

gözünün önünde mantı yendiği halde hayır demen büyük başarı ben yapamazdım seni tebrik ediyorum

hedef

yeşil çayı sormuştun bütün emzirenler duysun hamilelikte ve emzirme döneminde yeşil çay form çay vs metabolizmayı hızlandıran çaylar bebeğin kalp atım hızını artırır kesinlikle yasak

efes

bilgi paylaşımın için tşk çok faydalı bilgiler böylece kuruyemişle zayıflanır mı çok yağlı diyenlere cevap olmuş

felluz

sen 3-4 çiğköfteyle durabilir misin ben sırf bu sebeple yapmıyorum malesef

aklımda kalanlar bunlar bugün de bakım olur silinirse yazdıklarım daha da topiğe gelmem

dün gelip de yazdıklarımın silindiğini görünce küsmüş menümü yazmamıştım şimdi yazayım

sabah
kkk+greyfurt suyu

akşam
etli tazefasülye
salata
yoğurt
1 bardak kadar turşu suyu
kendim yapıyorum çok az tuz koyarım bol sirkeli yemek saatim geldiğinde yemekten önce içtim canım çok istemişti

2-2.5 lt su 1 saat sabah tempolu 2 saatte çarşıya kadar gitgel oyalanarak yürüyüş

Günaydın rkadaşlar
dün kşam karnı yarık yedim
sabah 2 yumurtalı omlet yedim
1 ad elma
ya kendımı dana gıbı hissedıyorum acaba neden

faceteki sağlıklı yaşıyoruz sayfasına göz at. orda da herkes yediklerini paylaşıyor. faydalı olabilir.
dediğin doğru olabilir. hocaya sormak lazım. gülllllllll sen biliyomusun?

ben farklı tatlara pek açık değilim. etle falan tüketmem oldukça zor.

Günaydın rkadaşlar
dün kşam karnı yarık yedim
sabah 2 yumurtalı omlet yedim
1 ad elma
ya kendımı dana gıbı hissedıyorum acaba neden

ay canım yaaa sabah sabah iyi güldüm. kendiyle dalga geçebilen insanları hep sevmişimdir. aslında tam bende bununla ilgili konuşacaktım. regl olmama 2 hafta falan var heralde. am bende kendimi çok şiş hissediyorum. patlıycak gibi. neden böyleyiz acaba :44::44::44::44:

dün yediklerim.
sabah: 1 avuç çiğ badem
işe geldim bir simit(cıss) kokusu, aman yarabbi! koridorlar falan da mis gibi. kokuyu takib ettim buldum ve bir parça yiyerek kendimi frenledim.
öğlen: 2-3 kaşık pilav(cıss), patlıcan yemeği, 1 kase yoğurt, 1 adet mandalin, 1 adet trabzon hurması belki birazda kuruyemiş yemiş olabilirim, hatırlamıyorum.
akşam: yemek hazırlarken ağzıma badem salatalıklardan 1 tane attım. 1 kase az şehriyeli(cıss) domates çorbası, sarımsaklı yoğurtlu fırında patlıcan, 2 kase salata, kestane(muhtemelen buda cıss)

bu kadar.
haa bide saat 3 gibi pazara çıkmıştım. orda kestane alırken seçmek için bir tanesini ağzıma atıverdim. çıkaramadımda orta yerde
bu benim leptinimi bozmuşmudur.

ilk mesajdaki merakım, 2. mesajda açıklığa kavuşmuş. bu kadar yersen tabi patlıcak gibi olusun dimi yani?

Herkese iyi günler bu diyeti 1 aydır yapıyorum enson1 buçuk kilo vermiştim hergn sporda yapıyorum son iki gündür tartılıyorum verdiğim kiloyu almışım çok dikkat ediyorum hiç kaçamak yapmıyorum çok moralim bozuk motive olamıyorum( tavsiyeleriniz

sabah kkk
akşama köfte salata ayran düşünüyorum
bugunler regliyim n eiş yapasım neyemek yapasım ve ne yiyesim var

Dun sabah taze fasulyeyle sogani kavurdum icine 2 yumurta kirdim. 10 zeytin peynir domates salatalik 1 c. B. Kuruyemis
Aksam 6da 1 t. Dovmeli yogurtlu corba, tabak brokoli salatasi, 1tabaj yogurtlu taze fasulye

karatayla genellikle yavaş kilo veriliyor öncelikle bunu kabul etmek gerek çünkü bir diyet değil sağlıklı beslenme biçimi yanetkisi de ideal kilona inmek
yediklerini buradan paylaşırsan gözden geçiririz bazen 2 gün üstüsste protein alınca kilo verimi duruyor ya da baklagiller fazla tüketilince sen canını sıkma fazla da kasma öncelikle sağlıklı beslendiğin için mutlu ol ve devam et

Sabah 9 da 2 dilim kasar peyniri 1 elma
11 30 kkk yarim c. b. fistik 3 kayisi 2 hurma 2 3 dilim elma
Aksama gene tehlike canlari caliyor. Bizim tehlikeli haftasonlari başladı. Bugün gene toplantimiz var gitmeden yardim edin bana. Bu güne kadar iyi gelmistim çünkü

canım sen bu kahvaltı işini oturtamadın bi türlü sabah 9 yediklerin kanşekerini yükseltti 2 saat insülin çalıştı adını şuan hatırlayamadığım diğer hormon çalışacak ardından leptin devreye girecekti ama sen buna izin vermeyip kkk yapmışsın sabahki leptin gitti geçmiş olsun
hocanın kitabını okumadıysan oku lütfen kafanda bazı şeyler daha çok netleşir

xc9 sağol.Ben kilomda yaptığım tavanla mutluyum.
Sanırım regl olacağım geçen hafta verdiğim kilo da gitti.Sabah 70.8i gördüm.

Son düzenleme:
Kilo bildirim formatı
Rumuz:gurbet_izm
Başlangıç tarihi:16/11/2013
Başlangıç kg:78.9
Geçen hafta:78.9
Bu hafta:76.8
Fark:2100
Toplam fark:2.100
Beden:42
Spor:evde alette yürüyüş- 40 dk
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:2.675

çok düzenli olmadı ama son 4 günlük beslenme ve spor planım. öncesini kayıt altına almamıştım. diyete 16 Kasım Cumartesi başladım

16-17-18 Kasım kahvaltıları Karatay'a uygun ama diğerleri elimde olmayan sebeplerden uymuyor. Evde yapmıyorum kahvaltıyı

19 Kasım Salı
-Sabah 2 yumurta, çorba, domates
-Öğle 1 kase kereviz, 1adet yumurtalı omlet, 1 kase dereotlu yoğurt
-Akşam 5-6 dilim kızarmış et, 1 kase yoğurt, 2 bardak kuruyemiş

20 Kasım Çarşamba
-Sabah 2 yumurta, yarım gözleme
-Öğlen 2 tabak kereviz, fındık fıstık badem birer avuç
-Akşam 1 kase mercimek çorba, 4 parça baget, 1 kase yoğurt

21 Kasım Perşembe
-Sabah yarım peynirli sucuklu lahmacun, şekersiz çay
-Öğle 1 bardak ayran, 1 büyük but kızarmış tavuk, salata
-Akşam 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt

22 Kasım Cuma
-Sabah 2 haşlanmış yumurta, 3 tane günkurusu kayısı, 1,5 kase mercimek çorba
-Akşam 1 tabak karnabahar yemeği, salata, 3 kaşık bulgur pilavı, bir tavuk but(küçük) ( bunları yemeyi planlıyorum )

Bir haftanın 2 gününde spor yapamadım. Bugün yapıcam inş. ve 5 gün yapmış olcam. başlangıç için fazla mı yoksa ben de mi bir hata var bilemiyorum belki de ödem atmışımdır. ha bi de geçen hafta başladığımda regl dönemimin ilk günüydü bununda nasıl bir etkisi var acaba.
Bu arada ticker ımı değiştiremedim yardımcı olabilirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…