Evet cnm ilk 2 hafta zaten yapar mıyım olur mu derken gecti. Eğer ac hissefiyorsan az yiyor olabilirsin.. İstersen tahlil yaptır insilününe baktır . Ben 2-3 hafta sonra acıkmamıştım.. Ben de de 2 çocuk var Allah'tan öğleciyim. Evden çıkmak zor gerçekten. Her konuda yardımcı olurum... Okul başlayınca daha iyi gidiyor ..çok teşekkür ederim canım inceleyim daha faydalı olur bana umarım . bulgurlu yapmamıştım onu deneyim bir dahaki sefere teşekkürler
çok güzel vermişsiniz gerçekten imrenmedim desem yalan olur. inşallah sizde yarına 74ü görürsünüz. belli bir zaman sonra ister istemez kaçamaklar oluyor tabi. ama sizin toparlayıp bu hızla gideceğinize inanıyorum. bende 3 öğün yapıyorum hatta doyana kadar yiyorum ama açımmmm sizdede oluyor muydu?
bu arada öğretmensiniz sanırım bende öğretmenim 2 .dönem başlayacağım bende en azından evdeyken daha rahat olur diye başladım. okulda zor olabiliyor. sabah kahvaltıyı nasıl yetiştiririm bayağı uzun sürüyor çünkü üstüne 2 tanede çocuk (biri 2,5 yaşında biri 4 aylık daha ) .bakalım başlasın görelim sizden daha öğreneceğim çok şey var :)
ARKADAŞLAR
sizi sıkmış olmazsam bazı sorularım olacaktı bende kitap yok o nedenle bilemiyorum ama en kısa zamanda almayı düşünüyorum dışarı çıkabilirsem.
1- süt istediğim an içebilir miyim? ara öğünde ,özellikle akşamları acıkıyorum ben emzirince
2-bulgur serbest mi serbestse ne kadar tüketebilirim en fazla?
3- helva neden illa balıkla yenmeli?
4-akşamları karnınız acıkınca neler yapıyorsunuz?
5-unlu çorbalar yasak denmiş ama tarhanada unlu o neden serbest burada yiyenler varmış listede gördüm :)
6-meyve serbest mi serbestse ne zaman tüketebilirim?
7-tatlı hiç mi yok bal doğal o da mı yasak? yani tatlı ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz?
zamanınız olur ve yanıtlarsanız çok sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim .bunlar aklıma gelenler yaptık sıra soracağım inşallah.
çiğköfteden ne kadar yiyebiliyoruz arkadaşlar?
Kitabi alirsan ne olur ara ara tarih ekle buraya bazen ne pisirecigimi bilmiyorum gercekten..
Arkadaslar bisey demek istiyorum bu tahin helvasi konusunda. Karatay hoca eger bu tahin helvasindaki tatli oraninin yanlis veya zararli oldugunu dusunseydi bence kitaba hic koymazdi oyle bisey aksine dediginiz gibi tahin ve uzum karisimi derdi. Cunki zaten herseyi acikca yazmis bunu neden yazmasinki. Bilmiyorum sizler nasil dusunuyorsunuz ama ben gonul rahatligiyla tahin helvasini iki kibrit kutusu kadar ( baya oluyo ve yetiyor) baliktan sonra tuketiyorum.
canım kabak tatlısını tasvip etmedi aslında ama gülben ergen ben çocuklarıma pekmezle pişiriyorum doğru mu bu diye sordu o da az bir pekmezle olabilir dedi. aslında amerikada bu bal kabağının tatlısını bilmezlermiş fırınlayıp etle tüketirlermiş onuanlattı sizde öyle yiyebilirsiniz dedi zaten kabağın kendi tadı yeter dedi canım :)
Günaydın rkadaşlar
dün kşam karnı yarık yedim
sabah 2 yumurtalı omlet yedim
1 ad elma
ya kendımı dana gıbı hissedıyorum acaba neden
ay canım yaaa sabah sabah iyi güldüm. kendiyle dalga geçebilen insanları hep sevmişimdir. aslında tam bende bununla ilgili konuşacaktım. regl olmama 2 hafta falan var heralde. am bende kendimi çok şiş hissediyorum. patlıycak gibi. neden böyleyiz acaba :44::44::44::44:
dün yediklerim.
sabah: 1 avuç çiğ badem
işe geldim bir simit(cıss) kokusu, aman yarabbi! koridorlar falan da mis gibi. kokuyu takib ettim buldum ve bir parça yiyerek kendimi frenledim.
öğlen: 2-3 kaşık pilav(cıss), patlıcan yemeği, 1 kase yoğurt, 1 adet mandalin, 1 adet trabzon hurması belki birazda kuruyemiş yemiş olabilirim, hatırlamıyorum.
akşam: yemek hazırlarken ağzıma badem salatalıklardan 1 tane attım. 1 kase az şehriyeli(cıss) domates çorbası, sarımsaklı yoğurtlu fırında patlıcan, 2 kase salata, kestane(muhtemelen buda cıss)
bu kadar.
haa bide saat 3 gibi pazara çıkmıştım. orda kestane alırken seçmek için bir tanesini ağzıma atıverdim. çıkaramadımda orta yerde
bu benim leptinimi bozmuşmudur.
Herkese iyi günler bu diyeti 1 aydır yapıyorum enson1 buçuk kilo vermiştim hergn sporda yapıyorum son iki gündür tartılıyorum verdiğim kiloyu almışım çok dikkat ediyorum hiç kaçamak yapmıyorum çok moralim bozuk motive olamıyorum( tavsiyeleriniz
Sabah 9 da 2 dilim kasar peyniri 1 elma
11 30 kkk yarim c. b. fistik 3 kayisi 2 hurma 2 3 dilim elma
Aksama gene tehlike canlari caliyor. Bizim tehlikeli haftasonlari başladı. Bugün gene toplantimiz var gitmeden yardim edin bana. Bu güne kadar iyi gelmistim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?