karatayla genellikle yavaş kilo veriliyor öncelikle bunu kabul etmek gerek çünkü bir diyet değil sağlıklı beslenme biçimi yanetkisi de ideal kilona inmek
yediklerini buradan paylaşırsan gözden geçiririz bazen 2 gün üstüsste protein alınca kilo verimi duruyor ya da baklagiller fazla tüketilince sen canını sıkma fazla da kasma öncelikle sağlıklı beslendiğin için mutlu ol ve devam et
Diyetimdeki ilk günüm ve başaracağım inşallah:) kilo bildirimi hangi günde yapılıyor?
Aksam 19 5 tane lahana sarma( 2 küçük kase topalak corbasi (ince bulgur ve yarmadan) yogurtlu kereviz, yoğurt 3 tane kabak tatlisi (
ya ar4kadaşlar ben sadece bulgur pilavı yedım ama asla bu 3-4 kaşık olmuyo tek çeşit yıyorummmm
yanıtınız için teşekkür ederim öncelikle.
sabahları:kkk
öğle:haşlanmış tavuk salata
akşam:sebze yemeği ve yoğurt
hergün et tüketemiyorum menüde et olmayınca sebze yemeği yoğurt yiyorum
hergün yürüyüş yapıyorum işte böyle
Dunki menum
Sabah kkk, iki incir
Aksam, kofteli mantar yemegi, bir kase bulgur pilsvi, yogurt ve salata
Gun icinde de iki bardak sutku turk kahvesi, ama benim bardaklar bazen kupa bardagi bazende turk kahvesi fincani oluyor.
MENÜM:
SABAH: Yarım dilim ekmek(cıss),ceviz,domates,peynir,zeytin, 3 lokma kaymaklı reçel(cısss)
ÖĞLEN: 1 bardak süt,hurma
AKŞAM: Kefir,3 ceviz,biraz peynir,1 biber,yarım mandalina
SPOR:7 km yürüyüş
Canım bu hafta çok iyi sonuç alacağını umuyorum.!! Ne güzel kaçamağın da yok:)Selamlar,
cocuklar pek durmadıgından menu bildirimini hızlıca yapıp cıkacagım...
Benim genelde bu hafta sabah degisiklik yok kkk
ogle de corba + salata seklinde gitti. Corba bazen ezogelin bazen mercimek oldu.
bildirim yapmadıgım aksamları yazıyorum..
bu aksam : tokluk corbası, zeytinyaglı börülce yemegi, salata
dun aksam : tokluk corbası + salata + zeytinyaglı semizotu
onceki aksam : salata + zeytinyaglı karnabahar yemegi
Canım porsiyonların nasıl acaba.? fazla olmayasın.!! Ben öyle olunca eti ve kurubaklagili azaltıp sebzeye ağırlık verdim...istikrarlı bir şekilde devam edersen eninde sonunda eriyecek bu yağlar.!kızlar yaaa fena halde canım sıkkın.ne güzel 52,8e kadar inmiştim.adet dönemi 54.5 falan oralarda gezdm adet biteli çok oldu ben ordan inemiyorum şimdi.takıldı kilolar bana. inemeyince spora başladım j.michael yapıyorum 6-7 gündür ama inemiyorum aşağıya.ne yapmam gerek daha başka bilmiyorum(( detoksu mu yapsam ne yapsam bilmiyorum (( yardım pleaseeee 2: :18:
Canım bu hafta çok iyi sonuç alacağını umuyorum.!! Ne güzel kaçamağın da yok:)
kızlar yaaa fena halde canım sıkkın.ne güzel 52,8e kadar inmiştim.adet dönemi 54.5 falan oralarda gezdm adet biteli çok oldu ben ordan inemiyorum şimdi.takıldı kilolar bana. inemeyince spora başladım j.michael yapıyorum 6-7 gündür ama inemiyorum aşağıya.ne yapmam gerek daha başka bilmiyorum(( detoksu mu yapsam ne yapsam bilmiyorum (( yardım pleaseeee 2: :18:
Aksam 19 5 tane lahana sarma( 2 küçük kase topalak corbasi (ince bulgur ve yarmadan) yogurtlu kereviz, yoğurt 3 tane kabak tatlisi (
Bugün doğumgünü partisi vardı ucuz atlattım:)
Mönüm
Sabah:kkk(1 yumurta)
Akşam:2 içli köfte,fırında ıspanak 1 kaşık süzme yoğurt.yarım dilim yaşpasta(cıssss)
Canım porsiyonların nasıl acaba.? fazla olmayasın.!! Ben öyle olunca eti ve kurubaklagili azaltıp sebzeye ağırlık verdim...istikrarlı bir şekilde devam edersen eninde sonunda eriyecek bu yağlar.![/QUOTE
doyuncaya kadar yiyordum belki de doymadan kalkmam lazım.porsiyonları küçülteyim.haklısın sebze ağırlıklı gideceğim bu hafta.çok teşekkür ederm.
Selam canım, 54,5 kilo fena bir kilo degil boyun kaç bilemiyorum ama biz bir kaç kilo üste cıksak hemen moralimiz bozuluyor. Haklısın tabi. Felluz'un da dediği gibi birkaç gun hafif şeyler ye. Corba+salata, veya sebze agırlıklı. İnan farkediyor ..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?