Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yanıtınız için teşekkür ederim öncelikle.
sabahları:kkk
öğle:haşlanmış tavuk salata
akşam:sebze yemeği ve yoğurt

hergün et tüketemiyorum menüde et olmayınca sebze yemeği yoğurt yiyorum

hergün yürüyüş yapıyorum işte böyle

Dunki menum

Sabah kkk, iki incir
Aksam, kofteli mantar yemegi, bir kase bulgur pilsvi, yogurt ve salata

Gun icinde de iki bardak sutku turk kahvesi, ama benim bardaklar bazen kupa bardagi bazende turk kahvesi fincani oluyor.

MENÜM:
SABAH: Yarım dilim ekmek(cıss),ceviz,domates,peynir,zeytin, 3 lokma kaymaklı reçel(cısss)
ÖĞLEN: 1 bardak süt,hurma
AKŞAM: Kefir,3 ceviz,biraz peynir,1 biber,yarım mandalina
SPOR:7 km yürüyüş

Selamlar herkese,

Nasılsınız hanımlar?
Bayagıdır girememiştim.
Bugun gireyim dedim ne var ne yok derlediklerimden kısaca

gurbet_izm :

kahvaltıda kkk seklinde yapmıyorsun bence yediklerin cok az sabah kahvaltısında ozellikle :)
kahvaltı gunun en onemli ogunu :) kahvaltıyı kendiniz için :) ogleyi dostlarınız için aksam yemegini dusmanınız için yiyin diye bir soz var hani o yuzden dikkat etmeliyiz bence...:)
kuruyemişi o da daha cok sabah ogununde yemeliyiz. Diğer ogunlerde tuketim kendiliginden dusmekte bir sure sonra. Böyle olmayınca diğer ögünler bayagı yuklenmissin..

tickerfactory.com dan yapabilirsin. Detaylı bir bildiri vardı Bulursam paylaşacagım tekrar..

Diyetimdeki ilk günüm ve başaracağım inşallah:) kilo bildirimi hangi günde yapılıyor?

Selam canım hayırlı olsun ve hosgeldin :) her hafta Ptesi 14:00 'e kadar. Ama surekli/duzenli menu bildirimi yapman gerekecek.

Aksam 19 5 tane lahana sarma( 2 küçük kase topalak corbasi (ince bulgur ve yarmadan) yogurtlu kereviz, yoğurt 3 tane kabak tatlisi(

Avsarli selam,
Valla bravo yediklerin karsısında ben sok oldum bayagı bir abartmıssın bence sabah kahvaltılarını duzene sokman lazım her ne kadar erken kalkıyor olsan da :)

ya ar4kadaşlar ben sadece bulgur pilavı yedım ama asla bu 3-4 kaşık olmuyo tek çeşit yıyorummmm

Selam canım,
yanında yogurt yeseydin bir kaç kasık yalnız bırakma onuuuu :))

Canım selam, devam diyorum tebrikler ayrıca guzel menu olmus + yuruyus

Dunki menum

Sabah kkk, iki incir
Aksam, kofteli mantar yemegi, bir kase bulgur pilsvi, yogurt ve salata

Gun icinde de iki bardak sutku turk kahvesi, ama benim bardaklar bazen kupa bardagi bazende turk kahvesi fincani oluyor.

bulgur için kase buyuklugunu soracagım bir tek cok buyukse fazla gibi geldi bana. Kilo verme doneminde 3-4 kasık kadar ye canım.:)
yoksa kilo verimini dusurmekte..
İki ogun olması cok iyi olmus :))

Ohh Destansı selam,
Yine bir suru cısslarla dolu bir menu olmus ya
umarım kilo verimini dusurmez bu cıssslar :) sunku bayagı da yuruyorsun gördügüm :)

Selamlar,

cocuklar pek durmadıgından menu bildirimini hızlıca yapıp cıkacagım...
Benim genelde bu hafta sabah degisiklik yok kkk

ogle de corba + salata seklinde gitti. Corba bazen ezogelin bazen mercimek oldu.

bildirim yapmadıgım aksamları yazıyorum..

bu aksam : tokluk corbası, zeytinyaglı börülce yemegi, salata

dun aksam : tokluk corbası + salata + zeytinyaglı semizotu

onceki aksam : salata + zeytinyaglı karnabahar yemegi

kızlar yaaa fena halde canım sıkkın.ne güzel 52,8e kadar inmiştim.adet dönemi 54.5 falan oralarda gezdm adet biteli çok oldu ben ordan inemiyorum şimdi.takıldı kilolar bana. inemeyince spora başladım j.michael yapıyorum 6-7 gündür ama inemiyorum aşağıya.ne yapmam gerek daha başka bilmiyorum (( detoksu mu yapsam ne yapsam bilmiyorum (( yardım pleaseeee 2: :18:

Canım bu hafta çok iyi sonuç alacağını umuyorum.!! Ne güzel kaçamağın da yok:)

Selamlar,
Bugün de inmedi kilo
Dün pazar vs derken yürüyüşü dışarda yaptım.Dün sabah kkk,kuru üzüm
Akşamı karnıyarık ,yoğurt,meyve yemedim ama meyve niyetine bir havuç yedim.
Bu sabah 10da kkk,iki mandalina,kuru üzüm
Akşam 16da balık,salata az helva,bir ufak havuç.
Ayrıca leslie 4 mil yaptım.

Bugün doğumgünü partisi vardı ucuz atlattım:)
Mönüm
Sabah:kkk(1 yumurta)

Akşam:2 içli köfte,fırında ıspanak 1 kaşık süzme yoğurt.yarım dilim yaşpasta(cıssss)

Canım porsiyonların nasıl acaba.? fazla olmayasın.!! Ben öyle olunca eti ve kurubaklagili azaltıp sebzeye ağırlık verdim...istikrarlı bir şekilde devam edersen eninde sonunda eriyecek bu yağlar.!

Selam canım, 54,5 kilo fena bir kilo degil boyun kaç bilemiyorum ama biz bir kaç kilo üste cıksak hemen moralimiz bozuluyor. Haklısın tabi. Felluz'un da dediği gibi birkaç gun hafif şeyler ye. Corba+salata, veya sebze agırlıklı. İnan farkediyor ..:)

kızlar kilo azalınca nasıl güncelleme yapıyoruz?ticker'ı zar zor oluşturdum ama nasıl değitircem bilmiyorum.

kızlarr bu sabah Diyarbakır'a gitmem gerekti lazer için, günüm yollarda geçti. hızlıca yediklerimi yazayım.

Sabah 6.30 da: 2 haşlanmış yumurta, 1 avuç köy peyniri, 13 adet zeytin, 2 adet marul, biraz roka, 1 çay bardağı kayısı çekirdeği-ceviz karma, ve 4 tane günkurusuuu------------ oh be şükür haftasonu olunca tamamen kahvaltı olayına uydum
Öğle 12.00: yemek için vaktim olmadı çantamdaki fındık ve bademlerden atıştırdım ve şekersiz Türk kahvesi içtim
Akşam : 2 adet kuru biber dolması, tahinle beraber yarım fırında pişmiş alabalık, (hımm akşam yemeği saat 7.30 gibi oldu eve anca gelebilmiştim )

3 litreye yakın su tükettim gün boyunca ama sporumu yapamadım.

Sabah olsada kahvaltı yapsak:dd

Sabah 9.00: kkk 3 kuru kayısı 20 fıstık

Öğlen 1.00 bir kase tarhana çorba-bir bardak süt-bir tane havuç

Akşam 18.30 bir tabak yeşilmercimek bol yoğurtlu-bir küçük turp-yemiycektim ama dayanamadm bir tane kuru kayısı bir avuç fıstık en azından birazcık masum cıss:)

Aksam 19 5 tane lahana sarma( 2 küçük kase topalak corbasi (ince bulgur ve yarmadan) yogurtlu kereviz, yoğurt 3 tane kabak tatlisi(

Benim bu yazimda bi yanlış anlasilmami olmus ben mi diyeti yanlis yapıyorum anlamadim. 5 tanesarma yedim 19mu anlasildi acaba. KabKabak tatlisi yanlis ama üç lokmaydi ve cok az sekerliydi. Neyi fazla abartmisim anlamadim. Diğer kisilerin yediklerinede bakiyorum onlarda hemeb hemen böyle yiyorlar. Kalbim kiriliyor gerçekten((((

Bugunku menm
Sabah kkk ve iki incir
Arada bir kupa sutlu sade turk kahvesi
Aksam az tarhana corbasi, kofteli mantar yemegi ve yaninda bulgur pilavi 4-5 yemek kasigi kadar, bir kucuk sogan

Salata yok yapamadim elektrikler kesikti yikayamadim, sogan yedim yerine, yogurtta evde yoktu

Benimde regl zamanlarim karnimda sislik var p.tesi nolur bilmem. Ama pazar aksam iki bardak form cayi icmeyi dusunuyirum yine en azindan tam kilomu ogrenmis oluyorum gibi geliyor bana. Haftada bir gun form cayi zarar vermez herhalde?

merhabalar epeydir yoktum. Özledim sizi. Birgün misafirim geldi.
İki gün çok hastaydım hemen ardından oğlum çok hastalandı. Ama dün ilk kez 60.0 gördüm hedefe çok az kaldı. Bugünde doğum günüsü var yiğenimin. Umarım yarın tartıda 60 ı görürüm gene.
Buarada netim çok yavaşladı o sebebten buaralar çok sık giremiycem büyük ihtimalle. Öptüm herkesi. Kalın karatayla.

gÜNAYDIN
DUN SABAH GUZEL BIR KAHVALTI OMLET HAŞLANMIŞ YUMURTA YEDİM
AKŞAM İÇLİ KÖFTE
BU SABAH MUZ VE YUMURTALI OMLET

maalesef kısa bir insanım 1.50 boyum.54 kilo benm için fazla yani. 46-47 kg olmak istiyorum.ideal oralar çünkü.üniversite yıllarında hep oralardaydım.iyi hissediyordum kendimi.yine o noktaya gelmk için çabalıyorum.yardımların için teşkler. porsiyon küçültüp çorba + sebze yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…