Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım sen karatay kahvaltısı yapmıyorsun ki 2 yumurta 1 dilim peynir(avuçiçiniz kadar diyo hoca) 10-15 zeytin 1 çb çiğ kuruyemiş 3-4 günkurusu kayısı ve mevsimine göre dom salatalık veya yeşillik brokoli vs
kayısı yerine gi si düşük bi mevsim meyvesi de olur süt içebilirsin
kahvaltı günün en önemli öğünü kuvvetli yapmalısın

Son düzenleme:
sabah
kkk+1 bardak greyfurt-nar karışımı

arada 1 bardak ayran

akşam
taze fasülye
salata
yoğurt
dünkünün aynısı

1 saat yürüyüş ve 2.5 lt su

evet ama ben çalıştığım yerde kahvaltı yapıyorum. hergün 1 arkadaş getiriyor kahvaltıyı ve sabit olmuyor.. sadece karataya uymak için evden çıkmadan 2 haşlanmış yumurta yiyorum, kuruyrmiş için de vaktim olmuyor. menüye uymak zorunda kalıyorum mecburen. ama haftasonuyla beraber 4 gün peynir zeytin olayına da uyabiliyorum.

sen kuruyemişini yanında taşıyabilirsin uzun süre tok kalabilmek için yumurta kadar kuruyemiş de önemli

sen kuruyemişini yanında taşıyabilirsin uzun süre tok kalabilmek için yumurta kadar kuruyemiş de önemli

evet canım yanımda taşıyorum ama çıkarıpta yiyemiyorum. öğretmenim ben. okulda tenefüslerde 20 civarı öğretmen, öğretmenler odasında oluyoruz. ben yiyemiyorum milletin önünde

insülin düşmeye başladıktan sonraki hormon: glukagon

bugün ne yedim:
sabah: 3 badem salatalık, 1 avuç çiğ badem.
saat 9 buçukta hain kocam elinde bisküviyle çıktı geldi. 1 ısırık aldım aklım başıma geldi ama gitti leptin
öğlen: taze fasulye, pişirmeye çalışırken kontrol amaçlı yediğim 2 parça kabak tatlısı, kuruyemiş, 2 badem salatalık
akşam: kalkan, domates çorbası( içinde ne yazıkki şehriye ve 1 çbk un olan), bol salata, belki pekmez ve tahini karıştırır cam bi kaba yayar üstüne cevizle fırına veririm. yada kabaktan yerim tahin döküp. bilmiyorum.

hala hasta olmadım kızlar o yüzden iştahım çok açık.ilaç kullandım bitti gelmesini bekliyorum artık.

sabah 9.30 :kkk-kahvaltı sonrası fıstık ceviz biraz kuru üzüm kayısı derken ipin ucunu baya kaçırdım
ceza olarak ara öğün yapmadım
17.30 :tarhana çorbası(üzerine keten tohumu) - bol yoğurtlu ıspanak -salata

ben farklı tatlara pek açık değilim. etle falan tüketmem oldukça zor.
bende senin gibi düşünüyorum canım ya şekerini bile az koyunca yiyemiyorum ki öyle hiç yenmez gibi geliyor....
bugün sabah geç kalktım o nedenle 2 öğün oldu acıkmadım ama yarın ne olur bilemiyorum. bende okul açılana kadar biraz vermek istiyorum. benim tüm gün sabahçı öğleci yok malesef çok teşekkür ederim canım danışacağım mutlaka :)
3,4 tane yiyebiliyoruz canım...bulguru kaçırınca kilo vermemiz yavaşlıyor.!!

hımm demek öyle tamam canım çok teşekkür ederim :)

Canim onu tam oturtamadim ama baska cok seyleri oturttum. Mesela aksam atistirmayi biraktim. Oglenle aksam arasida bisey yemiyorum. Mesela kahvaltidan beri sade su içtim bugün. Sen asil simdi bana yardim et. Evde degilim cok aciktim ve menüde firinda patates lahana sarma kabak tatlisi ve bulgur ve yarmayla yapilan bi corba var napim simdi??

ya ar4kadaşlar ben sadece bulgur pilavı yedım ama asla bu 3-4 kaşık olmuyo tek çeşit yıyorummmm

evet canım yanımda taşıyorum ama çıkarıpta yiyemiyorum. öğretmenim ben. okulda tenefüslerde 20 civarı öğretmen, öğretmenler odasında oluyoruz. ben yiyemiyorum milletin önünde

sen de haklısın artık olduğu kadar çabana sağlık:)

insülin düşmeye başladıktan sonraki hormon: glukagon

tşk ederim canım vallahi hepimiz uzman olduk

taze fasülye pişirirken kontrol amaçlı kabak tatlısı yemek nasıl oluyor anlamadımee fasülyeler pişmiş mi bari
leneva iyi ki buradasın yoksa kocana güzel yemekler yapıcaksın diye kilon alıp başını giderdi burada hiç olmazsa biz seni frenlerizbu arada tahini fırınlamamak gerekiyor canım aynen kuruyemişleri çiğ yediğimiz gibi o da çiğ olacak yoksa ben de bayılırım fırınlanmış haline

e bu da başarısana yardımım bu kadar çok çeşit yapmamanı önermek olur
1 veya 2 çeşit yemek kalanı salata cacıl ıvır zıvır olsun

Diyetimdeki ilk günüm ve başaracağım inşallah:) kilo bildirimi hangi günde yapılıyor?

pzt 14 e kadar yapıyoruz yeni başlamışsın kolay gelsin:)

ya ar4kadaşlar ben sadece bulgur pilavı yedım ama asla bu 3-4 kaşık olmuyo tek çeşit yıyorummmm

sadece pilav olmaz tabi yanında yoğurt yersen hem gi si düşer hem karnın doyae turşu soğan mmm nefis olur

Aksam 19 5 tane lahana sarma( 2 küçük kase topalak corbasi (ince bulgur ve yarmadan) yogurtlu kereviz, yoğurt 3 tane kabak tatlisi(

pilavı yedin yetmedi anladık da üstüne tekrar yemek yemişsin bu yediklerinin hepsi tekbaşına bi yemek yanına salata ayran vs ile yemeliydin
3 kabak tatlısı yuh yani!!!!uzun zamandır kimseye çanta yollamıyodum ama sen hakettin kusura bakma

Diyetimdeki ilk günüm ve başaracağım inşallah:) kilo bildirimi hangi günde yapılıyor?
Aramıza hoşgeldin afro61:)kilo bildirim günleri pt. 14:00 a kadar.önce bir hafta mönü bildirimi yapmış olmak gerekiyor.!
Canım 3,4 kaşıktan fazla yediğim zaman kilo veremiyorum ben.!! En çok 4 kaşık yiyorum...yanına salata yoğurt..

Xc9 bana gene kizacaksin ama bugunde menum şöyleydi;
Sabah 6da 1 haslanmis yumurta 3 4 tane fistik 1 elma
Öğlen kahvalti 11 bucukta 1 sosis 1 yumurta 8 tane zeytin yarim c. bardağı kadar ceviz peynir roka domates nane dereotu. 2 isirik simit (ciss)
Aksam 5de cupra yapacagim firinda yaninda bol salata ve helva
Görüşürüz

Başlığa boyle yazdim çünkü bi kac kisiye cevap verdigin zaman oradan alinti yapmasini bilmiyorum. Dun aksam sana yazdim ya evde degilim diye. 7 saat ara verdikten sonra aksam baya acikmistim ce o seçenekler vardi. Tmm kabak tatlisi yasak ama 3 lokma yedim ve cok az sekerle yapilmis. Bide sarma pirincli diye yasakti oda lahana olduğu icin yedim diger seyler karataya uygundu. Sonrasinda bisey yemedim. Bende kitap olmadigi icin belki biraz fazla yiyorum bilemiyorum ama kilo verdikce azalacak heralde yediklerim. Insallah. Sence miktari fazlami oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…