canım sen karatay kahvaltısı yapmıyorsun ki 2 yumurta 1 dilim peynir(avuçiçiniz kadar diyo hoca) 10-15 zeytin 1 çb çiğ kuruyemiş 3-4 günkurusu kayısı ve mevsimine göre dom salatalık veya yeşillik brokoli vs
kayısı yerine gi si düşük bi mevsim meyvesi de olur süt içebilirsin
kahvaltı günün en önemli öğünü kuvvetli yapmalısın
evet ama ben çalıştığım yerde kahvaltı yapıyorum. hergün 1 arkadaş getiriyor kahvaltıyı ve sabit olmuyor.. sadece karataya uymak için evden çıkmadan 2 haşlanmış yumurta yiyorum, kuruyrmiş için de vaktim olmuyor. menüye uymak zorunda kalıyorum mecburen. ama haftasonuyla beraber 4 gün peynir zeytin olayına da uyabiliyorum.
sen kuruyemişini yanında taşıyabilirsin uzun süre tok kalabilmek için yumurta kadar kuruyemiş de önemli
canım sen bu kahvaltı işini oturtamadın bi türlü sabah 9 yediklerin kanşekerini yükseltti 2 saat insülin çalıştı adını şuan hatırlayamadığım diğer hormon çalışacak ardından leptin devreye girecekti ama sen buna izin vermeyip kkk yapmışsın sabahki leptin gitti geçmiş olsun
hocanın kitabını okumadıysan oku lütfen kafanda bazı şeyler daha çok netleşir
bende senin gibi düşünüyorum canım ya şekerini bile az koyunca yiyemiyorum ki öyle hiç yenmez gibi geliyor....ben farklı tatlara pek açık değilim. etle falan tüketmem oldukça zor.
bugün sabah geç kalktım o nedenle 2 öğün oldu acıkmadım ama yarın ne olur bilemiyorum. bende okul açılana kadar biraz vermek istiyorum. benim tüm gün sabahçı öğleci yok malesefBu gün sabah kkk yaptım. Akşam 6:30 gibi ciğer sote. Tarhana çorba ve yoğurt yedim. Okulda çocuklara çikolata dağıtırken çok canım çekti amaa.. Şeytana kışşşişş dedim.. Bi de regl olsam.. Rahatlayacağımmmm...
Evet cnm ilk 2 hafta zaten yapar mıyım olur mu derken gecti. Eğer ac hissefiyorsan az yiyor olabilirsin.. İstersen tahlil yaptır insilününe baktır . Ben 2-3 hafta sonra acıkmamıştım.. Ben de de 2 çocuk var Allah'tan öğleciyim. Evden çıkmak zor gerçekten. Her konuda yardımcı olurum... Okul başlayınca daha iyi gidiyor ..
3,4 tane yiyebiliyoruz canım...bulguru kaçırınca kilo vermemiz yavaşlıyor.!!
canım sen bu kahvaltı işini oturtamadın bi türlü sabah 9 yediklerin kanşekerini yükseltti 2 saat insülin çalıştı adını şuan hatırlayamadığım diğer hormon çalışacak ardından leptin devreye girecekti ama sen buna izin vermeyip kkk yapmışsın sabahki leptin gitti geçmiş olsun
hocanın kitabını okumadıysan oku lütfen kafanda bazı şeyler daha çok netleşir
evet canım yanımda taşıyorum ama çıkarıpta yiyemiyorum. öğretmenim ben. okulda tenefüslerde 20 civarı öğretmen, öğretmenler odasında oluyoruz. ben yiyemiyorum milletin önünde
insülin düşmeye başladıktan sonraki hormon: glukagon
bugün ne yedim:
sabah: 3 badem salatalık, 1 avuç çiğ badem.
saat 9 buçukta hain kocam elinde bisküviyle çıktı geldi. 1 ısırık aldım aklım başıma geldi ama gitti leptin
öğlen: taze fasulye, pişirmeye çalışırken kontrol amaçlı yediğim 2 parça kabak tatlısı, kuruyemiş, 2 badem salatalık
akşam: kalkan, domates çorbası( içinde ne yazıkki şehriye ve 1 çbk un olan), bol salata, belki pekmez ve tahini karıştırır cam bi kaba yayar üstüne cevizle fırına veririm. yada kabaktan yerim tahin döküp. bilmiyorum.
Canim onu tam oturtamadim ama baska cok seyleri oturttum. Mesela aksam atistirmayi biraktim. Oglenle aksam arasida bisey yemiyorum. Mesela kahvaltidan beri sade su içtim bugün. Sen asil simdi bana yardim et. Evde degilim cok aciktim ve menüde firinda patates lahana sarma kabak tatlisi ve bulgur ve yarmayla yapilan bi corba var napim simdi??
Diyetimdeki ilk günüm ve başaracağım inşallah:) kilo bildirimi hangi günde yapılıyor?
ya ar4kadaşlar ben sadece bulgur pilavı yedım ama asla bu 3-4 kaşık olmuyo tek çeşit yıyorummmm
Aksam 19 5 tane lahana sarma( 2 küçük kase topalak corbasi (ince bulgur ve yarmadan) yogurtlu kereviz, yoğurt 3 tane kabak tatlisi (
Aramıza hoşgeldin afro61:)kilo bildirim günleri pt. 14:00 a kadar.önce bir hafta mönü bildirimi yapmış olmak gerekiyor.!Diyetimdeki ilk günüm ve başaracağım inşallah:) kilo bildirimi hangi günde yapılıyor?
Canım 3,4 kaşıktan fazla yediğim zaman kilo veremiyorum ben.!! En çok 4 kaşık yiyorum...yanına salata yoğurt..ya ar4kadaşlar ben sadece bulgur pilavı yedım ama asla bu 3-4 kaşık olmuyo tek çeşit yıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?