Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kendimi kötü hissetğim için sabah sadece 5-6 dilim hellim kızartıp yedim. 6-7 adet az tuzlu zeytin.üzerine yeşilçay içtm 1 kupa. öğlen ve akşam için arkadaşların tavsiyesi üzerine sebze çorba gidecğim.öğlen için planım 2 adet kabağı(orta boy) rendeleyip az bi zeytin yağında çevirip sarımsaklı yoğurtla yemek olacak.akşama Allah büyük :))

sporu eklmeyi unuttum öğleden sonra 3-4 gibi jillian michaelsın 1.videosunu yapacağım.başlayalı 7.gün olacak bugün. spor için özel bir saat ayarlıyor musunz? sabah ya da akşam gibi? ben ne zamn hazır hissedersem yapıyorum tabiki yemeklerin hemn üstüne değil.

Selam felluz,
Kaçamak yok ama benim bu hafta bir kaç gun içinde regl durumu var. Ondan sisim biraz.
Bakalım ptesi ne olacak?
Seacim regl öncesi kiloda mutlaka artış oluyor.!

Canım sanırım sen yanlış ifade etmişsin kabak için lokma yerine tane yazmışsın.! Sarmayı da Arkadaşlar 19 tane zannetmiş sanırım.! İçin rahat olsun:)))

Son düzenleme:
Herkesa merhaba:))
9.00 kkk 3 kurukayısı 20 fıstık 1 ceviz
Bir bardak süt türk kahveli
17.00 yeşil mercimek üstüne bol yoğurt-domates-havuç-turp
30 dk yürüyüş:

Selam,
Tüm öğretmen arkadaşların gününü kutluyorum.
Günlerdir süren şişkinliğim biraz olsun azaldı.Bakalım yarın tartı ne gösterecek?
Bugün sabah 10da kkk,bir elma,bir mandalina,kuru üzüm.
Akşam 17de az kabak yemeği,kıymalı yumurta,az karnabahar,bir havuç.

sabah kkk

öğle öğretmenler günü eğlencesinde 3 kanepe, bir sosis yedim..

akşam : koca 1 tabakkarnabahar, salata, yarım alabalık.

asıl bomba şimdi geliyor. kızımın doğum günü partisi vardı bir dilim pasta yediim. uf kendime engel olamadım. hiç gereği yokken yediimm... şimdi pc den kalkıyorum 1 saat spor yapıyorum.

detoks yapabilirsin canım yada akşamları porsiyon küçültebilirsin..

kızlar kilo azalınca nasıl güncelleme yapıyoruz?ticker'ı zar zor oluşturdum ama nasıl değitircem bilmiyorum.
çizelge yaptığın yeri sık kullananlara eklediysen ordan yapabilirsin, eklemediysen yenide yaparsın, current weight e şuanki kilonu yazarsın..
kızlarr bu sabah Diyarbakır'a gitmem gerekti lazer için, günüm yollarda geçti. ...
lazer derken? epileasyon için mi? eğer öyleyse fikir alışverişinde bulunmak isterim canım..

canım 3 lokma ile 3 tane farklı sanırım o yüzden yanlış anlaşılmış.. sarma da 19 anlaşılmıştır..

mavi bisiklet tebrik ederim, gerçekten hedefe çok yaklaşmışsın.. ben de 1 süredir çok aktif yazamıyorum, spor da yapamıyorum maalesef bir süredir.. çok özletme kendini..
canım tartıya çok takılma vermesen de incelmiş olabilirsin.. hele jillian süper bişey acayip sıkılaştırıyor, geçen yıl yapmıştım.. sabah yaptığım zamanlar sanki daha iyi sonuç almıştım ama sen ne zaman yapabiliyorsan o zaman yapmanda fayda var..

eveeet 1 saat sporumu yaptım, biraz olsun içim rahatladı. o kanepeler ve pastadan sonraa.... tam seviniyordum 2 kilom gitti diye... neyse bundan sonra tam istikrarla devam inş. bu Karatay vücut ve zihin olarak beni bayağı ferahlattı. sağlıklı nefes aldığımı hissediyorum..
lazer derken? epileasyon için mi? eğer öyleyse fikir alışverişinde bulunmak isterim canım..

evet canım tüm vücut gidiyorum. 11 ay oldu ve 8. seans a gittim. 2 seans a biter diye düşünüyorum. her türlü soruya açığım

Canım kahvaltındaki meyveler fazla olmuş.!! Meyvenin fazlası insülini yükselteceğinden,çabuk acıkırsın.!! İnsülin yükselince de yağ depolanmaya başlıyormuş.
Ayrıca ben havuç yediğim zaman çabuk acıkıyorum sanırım artık yemiyecem.!

Canım bende pasta yedim ve çok üzgünümmmm(( yeğenimin doğum günü vardı küçük bir dilim yedim

Sabah:kkk

Akşam:1 lahmacun,sinide et,salata,lahana.
1 dilim yaşpasta

Sabaha tartı var bakalımmm.!!! Pek ümitli değilim

Bugunki menum

Sabah; biraz kiymali yumurta, 4-5 zeytin, domates, salatalik, 1 c.b. ceviz-findik-badem karisimi
Aksam 3 adet biber dolmasi, yogurt ve salata

Yalniz bugun cok yogun bi gundu benim icin yemege yetisemedim aksam bayaaa bi gec yemek zorunda kaldim saat dokuz bucuk gibi. Oglende filtre kahve ictim sutlu ve sade. Suan form cayimi ictim bakalim sabaha tarti ne soyleyecek.

Aksam 19 5 tane lahana sarma( 2 küçük kase topalak corbasi (ince bulgur ve yarmadan) yogurtlu kereviz, yoğurt 3 tane kabak tatlisi(

Sağol felluzcugum icim rahatladi bende diyordumben napmisim ya baya bi tepki var. Sende sagol MAHZEN. Bende kitap olmadigi icin elimden geldince dogru yapmaya calisiyorum ama bizim malum misafirlerden dolayi ister istemez kacamaklar oluyor. Seninde menulerine bakiyorum cok güzel yapiyorsun gercekten imreniyorum:))

ya idare edin işte. sizin anlayışınıza güveniyorum.
yalnız şöyle bir durum var. o güzel yemekleri genelde kocam yapıyo yazık yawrum yaaa cuma arazideydi çok yorulmuş , geçte geldi, kalkan falan yiyemedik yani.
zaten o nedenle burdayım canım. gece eşim bişeyler yedi yanımda mis gibi koktu ama ben tek lokma almadım.
itiraf ediyorum: saat 8.30-9 gibi bir avuç çekirdek yedim. hem tuzlu hem kavrulmuş

azıcıkta mı fırına gösterip çekemem???

Günaydın,

bugun liste sırası bende. İş yogunlugundan ancak gece yayınlayabileceğim listeyi. 22:00 civarı.
O saate kadar bildirimlerinizi alabilirim arkadaslar.
Görüşmek üzere.

rumuz:sea
baş.tarihi:28.10.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:61,5
bu hafta kilo:60,8
fark:-0,70
yüzde:-1,14
toplam fark:3,2
boy:159
beden:38-40
spor:fitness, pilates, interval

Bu hafta regl de oncesiyim şişlik var ama gene de kabak corbasının faydasını fazlası ile gordum sanırım..:)

bugün tartı günü umarım herkesin yüzü gülmüştür ben de uzuuuuun bi aradan sonra -500 gr çıktım aslında haftaiçi -600 ü gördüm ama bi tatlı bi de makarna kaçamağı yaptım sanırım ondan böyle oldu ama yine de mutluyum :130::130:

canım niye kızayım öğün araların ideal kkk yı sabah ve öğle 2 ye bölmüşsün ama arası 5.5 saat olunca sorun olmaz geçen seni çok eleştirmiştim ama bakıyorum sistemi oturtuyorsun:130:

canım sen 4-5 saat arayla 3 öğünle gitmeye çalış ben de ilk 4 ay böyle yaptım vücut alışsın insülindirrenci varsa bitsin o zaman 2 öğün daha kolay olur evde de olmadığın zamanlar için çantanda kuruyemiş taşı süt veya ayranla yersin akşama fazla acıkmamış olarak yemeğe oturursun
hocanın kitabı internetten bedava indirilebiliyor biraz araştır istersen diyetin içeriğini anlarsan uygulaman daha kolay olur
çoklu alıntı yapabilmek için ''+ ya basıcaksın en sonunda konuya cevap veri tıklayacaksın

çok dengeli bi menü olmuş
biz de hergün et yemiyoruz zaten bağırsakları da fazla yormamak için eti haftada 2-3 den fazla yememeyi tercih ediyorum ama protein grubundan bi yiyecek hergün alınmalı yumurta peynir ve yoğurtla zaten bunu hallediyoruz

kızlar kilo azalınca nasıl güncelleme yapıyoruz?ticker'ı zar zor oluşturdum ama nasıl değitircem bilmiyorum.

yeniden yapıcaksın

canım kalbin kırılmasın ama kitabı da mutlaka okumalısın
kabak tatlısı 3 tane yazınca hem sarma hem tatlı bi de önden pilav yemiştin
eee bunları okuyunca eleştirdik tabi sen de bizi anla

ben de nerde bu mavibisiklet diyordum
hem sana hem oğluna çok geçmiş olsun

tamam tamam seni mazur görüyoruz incecik oldun zaten
demek kocan becerikli o yapıp sana yediriyor evet bence de sen burdan hiç ayrılma

Rumuz:kaania
Başlangıç tarihi:18 kasım
Başlangıç kg:83.1
Geçen hafta:83.1
Bu hafta:82.8
Fark:300
Toplam fark:300
Beden:44-46
Spor: yok
Boy:1.65
Hedef:75
Yüzdesi:0.36

selam herkese bugünde bildirim yapayım kaçayım belki sonraki haftalar uğrayamam biliyosunuzdur ben artık gül ablanın sayfasına takılıyorum iki tarafa da yazmak zor oluyor sizleride oraya bekleriz..

kızlar şimdi doktorum da ayça kaya yı dinledim önceden 6 öğünü ısrarla savunurken ilk kez 2 veya 3 öğün yeterli dedi akşam yemeği elektriğin bulunmasıyla gece daha uzun oturulduğu için yeniliyor yoksa 2 öğün en sağlıklısı dedi
haber programlarında karatay hocaya saldırırken böyle demiyordu bakalım daha kimleri görücez

rumuz: xc9
başlagıç kilo: 74 kg
geçen hafta: 66.2 kg
bu hafta: 65.7 kg
fark: -500 gr
yüzde: %-0.75
spor: yürüyüş

evet canım tüm vücut gidiyorum. 11 ay oldu ve 8. seans a gittim. 2 seans a biter diye düşünüyorum. her türlü soruya açığım
IPL mi alexanrite mi? yada diod ?
seansı ne kadar? 8 seansta bitmiş olması gerekmez mi?
tüm vucut derken ben tüm bacak, bikini ve k.altı gidiyorum tüm vucut olarak.. hani yüz,kol vs. yok.. seansı 400 tlye anlaştık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…