Seacim regl öncesi kiloda mutlaka artış oluyor.!Selam felluz,
Kaçamak yok ama benim bu hafta bir kaç gun içinde regl durumu var. Ondan sisim biraz.
Bakalım ptesi ne olacak?
Benim bu yazimda bi yanlış anlasilmami olmus ben mi diyeti yanlis yapıyorum anlamadim. 5 tanesarma yedim 19mu anlasildi acaba. KabKabak tatlisi yanlis ama üç lokmaydi ve cok az sekerliydi. Neyi fazla abartmisim anlamadim. Diğer kisilerin yediklerinede bakiyorum onlarda hemeb hemen böyle yiyorlar. Kalbim kiriliyor gerçekten((((
detoks yapabilirsin canım yada akşamları porsiyon küçültebilirsin..kızlar yaaa fena halde canım sıkkın.ne güzel 52,8e kadar inmiştim.adet dönemi 54.5 falan oralarda gezdm adet biteli çok oldu ben ordan inemiyorum şimdi.takıldı kilolar bana. inemeyince spora başladım j.michael yapıyorum 6-7 gündür ama inemiyorum aşağıya.ne yapmam gerek daha başka bilmiyorum(( detoksu mu yapsam ne yapsam bilmiyorum (( yardım pleaseeee 2: :18:
çizelge yaptığın yeri sık kullananlara eklediysen ordan yapabilirsin, eklemediysen yenide yaparsın, current weight e şuanki kilonu yazarsın..kızlar kilo azalınca nasıl güncelleme yapıyoruz?ticker'ı zar zor oluşturdum ama nasıl değitircem bilmiyorum.
lazer derken? epileasyon için mi? eğer öyleyse fikir alışverişinde bulunmak isterim canım..kızlarr bu sabah Diyarbakır'a gitmem gerekti lazer için, günüm yollarda geçti. ...
canım 3 lokma ile 3 tane farklı sanırım o yüzden yanlış anlaşılmış.. sarma da 19 anlaşılmıştır..Benim bu yazimda bi yanlış anlasilmami olmus ben mi diyeti yanlis yapıyorum anlamadim. 5 tanesarma yedim 19mu anlasildi acaba. KabKabak tatlisi yanlis ama üç lokmaydi ve cok az sekerliydi. Neyi fazla abartmisim anlamadim. Diğer kisilerin yediklerinede bakiyorum onlarda hemeb hemen böyle yiyorlar. Kalbim kiriliyor gerçekten((((
mavi bisiklet tebrik ederim, gerçekten hedefe çok yaklaşmışsın.. ben de 1 süredir çok aktif yazamıyorum, spor da yapamıyorum maalesef bir süredir.. çok özletme kendini..merhabalar epeydir yoktum. Özledim sizi. Birgün misafirim geldi.
İki gün çok hastaydım hemen ardından oğlum çok hastalandı. Ama dün ilk kez 60.0 gördüm hedefe çok az kaldı. Bugünde doğum günüsü var yiğenimin. Umarım yarın tartıda 60 ı görürüm gene.
Buarada netim çok yavaşladı o sebebten buaralar çok sık giremiycem büyük ihtimalle. Öptüm herkesi. Kalın karatayla.
canım tartıya çok takılma vermesen de incelmiş olabilirsin.. hele jillian süper bişey acayip sıkılaştırıyor, geçen yıl yapmıştım.. sabah yaptığım zamanlar sanki daha iyi sonuç almıştım ama sen ne zaman yapabiliyorsan o zaman yapmanda fayda var..sporu eklmeyi unuttum öğleden sonra 3-4 gibi jillian michaelsın 1.videosunu yapacağım.başlayalı 7.gün olacak bugün. spor için özel bir saat ayarlıyor musunz? sabah ya da akşam gibi? ben ne zamn hazır hissedersem yapıyorum tabiki yemeklerin hemn üstüne değil.
lazer derken? epileasyon için mi? eğer öyleyse fikir alışverişinde bulunmak isterim canım..
Canım kahvaltındaki meyveler fazla olmuş.!! Meyvenin fazlası insülini yükselteceğinden,çabuk acıkırsın.!! İnsülin yükselince de yağ depolanmaya başlıyormuş.Selam,
Tüm öğretmen arkadaşların gününü kutluyorum.
Günlerdir süren şişkinliğim biraz olsun azaldı.Bakalım yarın tartı ne gösterecek?
Bugün sabah 10da kkk,bir elma,bir mandalina,kuru üzüm.
Akşam 17de az kabak yemeği,kıymalı yumurta,az karnabahar,bir havuç.
sabah kkk
öğle öğretmenler günü eğlencesinde 3 kanepe, bir sosis yedim..
akşam : koca 1 tabakkarnabahar, salata, yarım alabalık.
asıl bomba şimdi geliyor. kızımın doğum günü partisi vardı bir dilim pasta yediim.uf kendime engel olamadım. hiç gereği yokken yediimm... şimdi pc den kalkıyorum 1 saat spor yapıyorum.
Aksam 19 5 tane lahana sarma( 2 küçük kase topalak corbasi (ince bulgur ve yarmadan) yogurtlu kereviz, yoğurt 3 tane kabak tatlisi (
Seacim regl öncesi kiloda mutlaka artış oluyor.!
Canım sanırım sen yanlış ifade etmişsin kabak için lokma yerine tane yazmışsın.! Sarmayı da Arkadaşlar 19 tane zannetmiş sanırım.! İçin rahat olsun:)))
taze fasülye pişirirken kontrol amaçlı kabak tatlısı yemek nasıl oluyor anlamadımee fasülyeler pişmiş mi bari
leneva iyi ki buradasın yoksa kocana güzel yemekler yapıcaksın diye kilon alıp başını giderdi burada hiç olmazsa biz seni frenlerizbu arada tahini fırınlamamak gerekiyor canım aynen kuruyemişleri çiğ yediğimiz gibi o da çiğ olacak yoksa ben de bayılırım fırınlanmış haline
:
Xc9 bana gene kizacaksin ama bugunde menum şöyleydi;
Sabah 6da 1 haslanmis yumurta 3 4 tane fistik 1 elma
Öğlen kahvalti 11 bucukta 1 sosis 1 yumurta 8 tane zeytin yarim c. bardağı kadar ceviz peynir roka domates nane dereotu. 2 isirik simit (ciss)
Aksam 5de cupra yapacagim firinda yaninda bol salata ve helva
Görüşürüz
Başlığa boyle yazdim çünkü bi kac kisiye cevap verdigin zaman oradan alinti yapmasini bilmiyorum. Dun aksam sana yazdim ya evde degilim diye. 7 saat ara verdikten sonra aksam baya acikmistim ce o seçenekler vardi. Tmm kabak tatlisi yasak ama 3 lokma yedim ve cok az sekerle yapilmis. Bide sarma pirincli diye yasakti oda lahana olduğu icin yedim diger seyler karataya uygundu. Sonrasinda bisey yemedim. Bende kitap olmadigi icin belki biraz fazla yiyorum bilemiyorum ama kilo verdikce azalacak heralde yediklerim. Insallah. Sence miktari fazlami oluyor?
yanıtınız için teşekkür ederim öncelikle.
sabahları:kkk
öğle:haşlanmış tavuk salata
akşam:sebze yemeği ve yoğurt
hergün et tüketemiyorum menüde et olmayınca sebze yemeği yoğurt yiyorum
hergün yürüyüş yapıyorum işte böyle
kızlar kilo azalınca nasıl güncelleme yapıyoruz?ticker'ı zar zor oluşturdum ama nasıl değitircem bilmiyorum.
Benim bu yazimda bi yanlış anlasilmami olmus ben mi diyeti yanlis yapıyorum anlamadim. 5 tanesarma yedim 19mu anlasildi acaba. KabKabak tatlisi yanlis ama üç lokmaydi ve cok az sekerliydi. Neyi fazla abartmisim anlamadim. Diğer kisilerin yediklerinede bakiyorum onlarda hemeb hemen böyle yiyorlar. Kalbim kiriliyor gerçekten((((
merhabalar epeydir yoktum. Özledim sizi. Birgün misafirim geldi.
İki gün çok hastaydım hemen ardından oğlum çok hastalandı. Ama dün ilk kez 60.0 gördüm hedefe çok az kaldı. Bugünde doğum günüsü var yiğenimin. Umarım yarın tartıda 60 ı görürüm gene.
Buarada netim çok yavaşladı o sebebten buaralar çok sık giremiycem büyük ihtimalle. Öptüm herkesi. Kalın karatayla.
ya idare edin işte. sizin anlayışınıza güveniyorum.
yalnız şöyle bir durum var. o güzel yemekleri genelde kocam yapıyoyazık yawrum yaaa cuma arazideydi çok yorulmuş , geçte geldi, kalkan falan yiyemedik yani.
zaten o nedenle burdayım canım. gece eşim bişeyler yedi yanımda mis gibi koktu ama ben tek lokma almadım.
itiraf ediyorum: saat 8.30-9 gibi bir avuç çekirdek yedim. hem tuzlu hem kavrulmuş
azıcıkta mı fırına gösterip çekemem???
IPL mi alexanrite mi? yada diod ?evet canım tüm vücut gidiyorum. 11 ay oldu ve 8. seans a gittim. 2 seans a biter diye düşünüyorum. her türlü soruya açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?