rumuz: xc9
başlagıç kilo: 74 kg
geçen hafta: 66.2 kg
bu hafta: 65.7 kg
fark: -500 gr
yüzde: %-0.75
spor: yürüyüş
Rumuz, capadokya
Bas. Tarihi, 12.11.2023
Bas. Kilo, 102 kg
Gecen hafta, 99,7 kg
Bu hafta, 98,1 kg
Fark, 1,60 kg
Toplam fark, 3,9 kg
Yuzde,
Beden, 50- 52
Spor, bu hafta cok az iki kere falan yurudum oda normal tempoda
Boy, 160 cm
Yas, 27
Hedef ilk olarak 89 ( yilbasina kadar)
Yuzdeyi nasil hesapladiginizi lutfen aciklayabilirmisin cunki benim hesabimla burdaki yapilan hesaptan cok az cikiyor. Yada yapanlar yanlis hesapliyor.
Canım kahvaltındaki meyveler fazla olmuş.!! Meyvenin fazlası insülini yükselteceğinden,çabuk acıkırsın.!! İnsülin yükselince de yağ depolanmaya başlıyormuş.
Ayrıca ben havuç yediğim zaman çabuk acıkıyorum sanırım artık yemiyecem.!
Canım bende pasta yedim ve çok üzgünümmmm(( yeğenimin doğum günü vardı küçük bir dilim yedim
Bugunki menum
Sabah; biraz kiymali yumurta, 4-5 zeytin, domates, salatalik, 1 c.b. ceviz-findik-badem karisimi
Aksam 3 adet biber dolmasi, yogurt ve salata
Yalniz bugun cok yogun bi gundu benim icin yemege yetisemedim aksam bayaaa bi gec yemek zorunda kaldim saat dokuz bucuk gibi. Oglende filtre kahve ictim sutlu ve sade. Suan form cayimi ictim bakalim sabaha tarti ne soyleyecek.
Rumuz:kaania
Başlangıç tarihi:18 kasım
Başlangıç kg:83.1
Geçen hafta:83.1
Bu hafta:82.8
Fark:300
Toplam fark:300
Beden:44-46
Spor: yok
Boy:1.65
Hedef:75
Yüzdesi:0.36
selam herkese bugünde bildirim yapayım kaçayım belki sonraki haftalar uğrayamam biliyosunuzdur ben artık gül ablanın sayfasına takılıyorum iki tarafa da yazmak zor oluyor sizleride oraya bekleriz..
rumuz e_pack
başlangıç tarihi: 28.10.2013
başlangıç kg: 71
geçen hafta:68.6
bu hafta:68.2
bu hafta giden:-400
toplan fark:2800
kg yüzdesi: hesaplayamadım saçma saçma çıktılar kusura bakmayın :26:
Rumuz:Hedef60busondiyet. --- Başlangıç tarihi:1 Temmuz. ---- Başlangıç kilo:100. ----- Geçen hafta: 75.800 ------ Bu hafta: 74,300---- Fark: 1,5kg----- Toplam fark: 25,7 kg ---- Beden:40-42 ----- Spor: Yürüyüş ----- Boy:170cm. ----- Yas:30. ----- Hedef : 60. ---- Yüzde: 1,978
Rumuz, capadokya
Bas. Tarihi, 12.11.2023
Bas. Kilo, 102 kg
Gecen hafta, 99,7 kg
Bu hafta, 98,1 kg
Fark, 1,60 kg
Toplam fark, 3,9 kg
Yuzde,
Beden, 50- 52
Spor, bu hafta cok az iki kere falan yurudum oda normal tempoda
Boy, 160 cm
Yas, 27
Hedef ilk olarak 89 ( yilbasina kadar)
Yuzdeyi nasil hesapladiginizi lutfen aciklayabilirmisin cunki benim hesabimla burdaki yapilan hesaptan cok az cikiyor. Yada yapanlar yanlis hesapliyor.
selam kızlar, geçmişi okuyayım geleceğim..
ben feci çıktım tartıda 69,3
haftasonu yenilen hamur işi, tatlı ve bilimum pizzanın, aşurenin bünyeye etkisi
bugün kilo bildirimi yapmamayı yeğliyorum.. haftaya küllerimden doğacağıma inanıyorum.
seviyorum sizi..
destansı naptı acaba...
kızlar günaydınbugün sanırım kilo bildirim gününüz,sabote etmek istemem ama bakın şunlar ne diyor yahu!!!http://www.kadinlarkulubu.com/turki...ri-glikozdan-yoksun-kaldi-5.html#post32802841
seam bu linki paylaştığın için çok teşekkürler ayrıca orada verdiğin yanıtlardan dolayı başta seni sonra leneva ve gülü de tebrik ederim ben de bişeyler yazdım
arkadaşlar seamın verdiği link karatay hocanın aleyhine açılmış bi topik sizlerin de ziyaret edip bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup karatay hocayı karalayanlara bi çift söz söylemenizi dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?