Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm arkadaşlar
kılo paylaşımı yapıldı mı ben
annemdeyim tartı da hassas değil anlamadım
dun akşam çiğ köfte yedım
sabah 1 yumurtalı omlet ve muz yedım çok az da fındık

canım liste sırası sea da bugün yoğunmuş akşam 22 e doğru yayınlayabilirim deddi eve gidince yaparsın diyecem ama gün boyu yediklerin + çıkartır seni istersen annendekinin sonucuna göre bildirim yap ya da bu hafta izinli sayalım seni

canım haftaya ne olcağım bellı değil hastanede kızımın başında da olabılırım izinli sayın olmazsa
10 yerde tartıldım banyoda 10 ayrı sonuç çıktı

sabah kkk (yumurta yoktu evde yiyemedm)

öğle : bezelye 4 yemek kaşığı + 1 kase yoğurt

akşam : 1 kase mercimek çorbası + salata ( yiyeceğim)

akşama kadar bir kaç kupa yeşilçay içeceğim 2litre suyu içmeye çalışıyorum günlük.

Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70
Geçen hafta:61
Bu hafta:60,9
Fark:100 gr
Toplam fark:9.1 kg
Beden:38-40
Spor:yürüyüş
Boy:1,61
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesi: -%1,63
Lawyer yüzde hesabında hata mı var,yanılıyor muyum?

Sağol uyarın için.Dikkate alacağım.Artık sabahları bir meyve yerim.
Havucu da evvelden beri severim.Salatası akşam yeniyorsa ben de meyve niyetine yerim diyordum.Tamamen kesmesem de haftada ikiye düşürürüm belki.

mahzencimm teşekkürler mesajın için.ancak pazar günlari sabah yapabiliyorum fakat diğer 6 gün okula gidiyorum dersim var okulda.özellikle haftaiçi 4.45te uyanıp 6da yollara düşüyorum.öğretmen olunca sabahları iptal :)inceldiğimi görüyorum fakat aynı sonucu tartıda görmeyince üzülüyorum ya

slm arkadaşlar
kılo paylaşımı yapıldı mı ben
annemdeyim tartı da hassas değil anlamadım
dun akşam çiğ köfte yedım
sabah 1 yumurtalı omlet ve muz yedım çok az da fındık

selam canım liste sırası bende aksam 22:00 civarı yayınlamayı planlıyorum. O saat e kadar yapabilirsin ama o saatte de tartılma fazla cıkabilir:)

canım hep diyoruz karatayla yağdan gittiği için az versen de daha çok vermiş gibi incelirsin bence sen kıyafetlerine göre durumunu değerlendir tartıya da elbet yansıyacak

Tamamdır seacım beni de listeye al
Şşimdiden eline sağlık liste için
Kızlar hepiniz harika kg vermişsiniz maşallah sizlere

evet evet hata olmuş kızlar pardon. %-0.16 olacak doğrusu

Son düzenleme:

sea merhaba,

neden ayrı bir topik açtığımı anlatayım,

çevremdeki arkadaşlarım bu topikteki sayfalar çok olduğu için gerekli bilgileri bulmakta zorlandıklarını takip edemediklerini söylediler, facebook ta yada burada sayfa açarmısın biz de karatay hakkında bilgilenmek ve kg vermek istiyoruz dediler, facebook ta sağlıklı yaşıyoruz var okan bey ve eşi bu konuda çok bilgililer benim açmam olmaz, bende orayı takip ediyorum ve kafama takılanları onlara soruyorum zaten, dedim (o zaman karatay mucizesi açılmamıştı daha).....o zaman yeni bir topik açıp gerekli bilgileri paylaşırsan bizde kafamıza takılanları oradan sorar ona göre karatayı düzgün uygularız, yoksa devamlı kaçamakla kg veremeyeceğiz dediler...

ben 6 ay önce karataya başlayacağım zaman bu topikteki sayfaların hepsini okumak için bir ay uğraşmıştım oku oku bitmiyordu arada faydalı birşey atlamayayım diyede hepsini okudum, aynı sıkıntıyı yeni başlayanlar çekmesin diye bende yeni bir topik açtım .....

yeni başlayanlar istedikleri bilgilere anında ulaşıp bir an önce karataya başlasınlar ve kg larından kurtulsunlar ....

hepimizin amacı zaten bu değilmi karatay yapmak isteyen herkese yardımcı olmak ...

Merhablar ben çok geç kaldım liste için sanırım. Ama saatlerdir netimin açılmasını bekliyorum.
başlangıç kg:70
geçen hafta:62,8
bu hafta:60,6
fark:2200g
yüzde:% 3,50
toplam fark:9400g
beden:38
spor: yürüyüş
boy:160
hedef:58

hastalık falan derken baya gitti bu hafta.

Son düzenleme:

ne güzel vermişsin tebrik ederim

kızlar uzun süredir giremedim geçen hafta 88.4 ile aranıza katılmıştım bu hafta 86.1im :) inşallah akşama okuyabilirim

kızlar sizinle yeğenimin 1 haftalık karatay serüveninden önemli bi konuyu paylaşacağım

yeğenim 21 yaşında yıllardır müzmin kabız denemediği yöntem kalmadı naaptıysa olmadı hep geçici olarak sorun çözüldü 3-5 kilo da fazlalaığı var onu da karataycı yaptım ve daha 2. günden çok rahatlıkla tuvalete çıktığını söyledi 1. haftanın sonunda bazen 2 kere bile çıktığını söyledi çocuk inanamıyor şaka gibi deyip duruyor
işte size bi karatay mucizesi daha yıllardır çektiği ızdırabı bilirim bundan kurtulması çok sevindirici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…