slm arkadaşlar
kılo paylaşımı yapıldı mı ben
annemdeyim tartı da hassas değil anlamadım
dun akşam çiğ köfte yedım
sabah 1 yumurtalı omlet ve muz yedım çok az da fındık
canım liste sırası sea da bugün yoğunmuş akşam 22 e doğru yayınlayabilirim deddi eve gidince yaparsın diyecem ama gün boyu yediklerin + çıkartır seni istersen annendekinin sonucuna göre bildirim yap ya da bu hafta izinli sayalım seni
Lawyer yüzde hesabında hata mı var,yanılıyor muyum?Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70
Geçen hafta:61
Bu hafta:60,9
Fark:100 gr
Toplam fark:9.1 kg
Beden:38-40
Spor:yürüyüş
Boy:1,61
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesi: -%1,63
Sağol uyarın için.Dikkate alacağım.Artık sabahları bir meyve yerim.Canım kahvaltındaki meyveler fazla olmuş.!! Meyvenin fazlası insülini yükselteceğinden,çabuk acıkırsın.!! İnsülin yükselince de yağ depolanmaya başlıyormuş.
Ayrıca ben havuç yediğim zaman çabuk acıkıyorum sanırım artık yemiyecem.!
canım ameliyat haftaya mıcanım haftaya ne olcağım bellı değil hastanede kızımın başında da olabılırım izinli sayın olmazsa
10 yerde tartıldım banyoda 10 ayrı sonuç çıktı
evet doğru söylüyorsun 0.16 olacakLawyer yüzde hesabında hata mı var,yanılıyor muyum?
............
detoks yapabilirsin canım yada akşamları porsiyon küçültebilirsin..
çizelge yaptığın yeri sık kullananlara eklediysen ordan yapabilirsin, eklemediysen yenide yaparsın, current weight e şuanki kilonu yazarsın..
lazer derken? epileasyon için mi? eğer öyleyse fikir alışverişinde bulunmak isterim canım..
canım 3 lokma ile 3 tane farklı sanırım o yüzden yanlış anlaşılmış.. sarma da 19 anlaşılmıştır..
mavi bisiklet tebrik ederim, gerçekten hedefe çok yaklaşmışsın.. ben de 1 süredir çok aktif yazamıyorum, spor da yapamıyorum maalesef bir süredir.. çok özletme kendini..
canım tartıya çok takılma vermesen de incelmiş olabilirsin.. hele jillian süper bişey acayip sıkılaştırıyor, geçen yıl yapmıştım.. sabah yaptığım zamanlar sanki daha iyi sonuç almıştım ama sen ne zaman yapabiliyorsan o zaman yapmanda fayda var..
slm arkadaşlar
kılo paylaşımı yapıldı mı ben
annemdeyim tartı da hassas değil anlamadım
dun akşam çiğ köfte yedım
sabah 1 yumurtalı omlet ve muz yedım çok az da fındık
mahzencimm teşekkürler mesajın için.ancak pazar günlari sabah yapabiliyorum fakat diğer 6 gün okula gidiyorum dersim var okulda.özellikle haftaiçi 4.45te uyanıp 6da yollara düşüyorum.öğretmen olunca sabahları iptal :)inceldiğimi görüyorum fakat aynı sonucu tartıda görmeyince üzülüyorum ya
Lawyerdan özür diliyorum.1 kilo veren arkadaşlara bakıp karşılaştırınca dikkatimi çekti.Yoksa önemli değil.selam xc9 ve 15efes25
,
evet gördüm gördüm :) tşkle uyarı için..
Lawyer yüzde hesabında hata mı var,yanılıyor muyum?
Sağol uyarın için.Dikkate alacağım.Artık sabahları bir meyve yerim.
Havucu da evvelden beri severim.Salatası akşam yeniyorsa ben de meyve niyetine yerim diyordum.Tamamen kesmesem de haftada ikiye düşürürüm belki.
Kaania canım selam,
Bizim gelmemiz konusunda fikir beyan etmissin ben kendi adıma boyle bir sey dusunmuyorum. Herkes istediği yere gitme konusunda özgürdür. Ama neden ayrı bir sayfa kuruldugu konusunu anlamadım neyse. Kendisi ayrı bir sayfa acıp bildirimlerde bulunmak istemiş sanırım.
Merhablar ben çok geç kaldım liste için sanırım. Ama saatlerdir netimin açılmasını bekliyorum.
başlangıç kg:70
geçen hafta:62,8
bu hafta:60,6
fark:2200g
yüzde:% 3,50
toplam fark:9400g
beden:38
spor: yürüyüş
boy:160
hedef:58
hastalık falan derken baya gitti bu hafta.
Bu hafta güzel kilo verenler çok görünüşe göre.Şimdiden ben de hırs yaptım.Darısı başıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?