Neden olmasın?Belki kilo verimi daha hızlanır.Kaç gündür regl olmayı bekliyorum.Ama işler tersine gidiyor.Yoksa yediklerimde bir şey bulamıyorum.canım kilosu kiloma denk bi rakip bulamadım senin le kalan kilolarımız aynı sayılır biz birbirimize yol arkadaşı olalım ne dersin
tamam o zaman başlıyoruz en kısa zamanda kalan 10 kilodan elbirliğiyle kurtulmak ümidiyle...Neden olmasın?Belki kilo verimi daha hızlanır.Kaç gündür regl olmayı bekliyorum.Ama işler tersine gidiyor.Yoksa yediklerimde bir şey bulamıyorum.
anammm muhteşemmm ben 4 haftada verdim 2800 :) tbrk ederimMerhablar ben çok geç kaldım liste için sanırım. Ama saatlerdir netimin açılmasını bekliyorum.
başlangıç kg:70
geçen hafta:62,8
bu hafta:60,6
fark:2200g
yüzde:% 3,50
toplam fark:9400g
beden:38
spor: yürüyüş
boy:160
hedef:58
hastalık falan derken baya gitti bu hafta.
Haydi bismillah!!! Zafer bizimdir!!!tamam o zaman başlıyoruz en kısa zamanda kalan 10 kilodan elbirliğiyle kurtulmak ümidiyle...
kızlar sizinle yeğenimin 1 haftalık karatay serüveninden önemli bi konuyu paylaşacağım
yeğenim 21 yaşında yıllardır müzmin kabız denemediği yöntem kalmadı naaptıysa olmadı hep geçici olarak sorun çözüldü 3-5 kilo da fazlalaığı var onu da karataycı yaptım ve daha 2. günden çok rahatlıkla tuvalete çıktığını söyledi 1. haftanın sonunda bazen 2 kere bile çıktığını söyledi çocuk inanamıyor şaka gibi deyip duruyor
işte size bi karatay mucizesi dahayıllardır çektiği ızdırabı bilirim bundan kurtulması çok sevindirici
kapadokyacım tebrik ederim kilonu canım
yüzdeyi şöyle hesaplıyoruz.
verilen kilo*100/geçen haftanın kilosu
senin örneğin için,
1,6*100/99,7=1,6048
senin nasıl çıkıyor hesabında?
Olmaz olur mu şubat tatilinde 60 olmalıyım daha aşağısı olursa ne ala ama yavaş verdiğim için gerçekçi hedefler koyuyorumHaydi bismillah!!! Zafer bizimdir!!!
Ben 40 beden pantolonun düğmesini kapatmaya azmettim.Senin böyle bir hedefin var mı,giymek istediğin bir şey filan?
Geçmiş olsun.Bence yumurta yiyemesen de asgari düzeyde karatay uygulamaya çalış.İpin ucunu iyice bırakırsan sonra pişman olabilirsin.En kısa sürede dr a gitmeni öneririm.arkadaşlar pek uğrayamıyorum.bir haftadır midem acayip bulanıyo,dr.a gitmedim eczaneden ilaç aldım.yumurta yemek istemedim bu gün sabah tartıldığım için tartıya yansımadı henüz,ama bu gün hiç uymadım,belkji bir süre uymayabilirim beni mahvetti bu mide bulantısı,bu hafta suyumu 2,5 litre içtim yürüyüşümü her gün yaptım bazen kahvaltıda yumurta yemedim ama karataya uygun beslendim,kaçamağımda oldu ama bu hafta uyup uymamakta kararsızım:18:
Hoşgeldin.Hızlı almışsın o kiloları.Karatay kendini aşırı kasmadan kilo verebileceğin bir yöntem.Şu varki en başından ekmekten,şekerden vazgeçemem gibi şartlar koşmayacaksın.merhaba sevgili karatay sakinleri.... ben çok diyet denedim... yaşım fazla değil ama hepsini biliyorum piyasa diyetlerinin.. özellikle 2 senedir bir türlü kilo veremiyorum üstelik de aldım bile... 1 bucuk sene önce 56 kiloydum sonra bir türlü veremedim. arada çalışıyordum iş yerinde diyet ve spor yapamadım.. uzun zamandır karatay diyetini biliyorum ama denemek istemedim. ekmeksiz olmaz dedim ama gördüğüm üzere olmadı.. şimdi işten ayrıldım ve evdeyim artık. bekarım evlenmek istiyorum ve boyum da kısa zayıflamam gerekayrıca sadece zayıflamak değil bir daha kilo almamak istiyorum... karatay diyetine yarın başlasam diyorum ama desteksiz olmıcak bana bilgilerinizden tecrübelerinizden yazın yalnızım arkadaşım olun... inşallah desteğinizle başarabilirim...
Hoşgeldin.Hızlı almışsın o kiloları.Karatay kendini aşırı kasmadan kilo verebileceğin bir yöntem.Şu varki en başından ekmekten,şekerden vazgeçemem gibi şartlar koşmayacaksın.
Ama sporu yapmadan olmuyor.Ben evde leslie videolarından yürüyüş yapıyorum,Dışarı çıktığımda da yürüyüş hızımın arttığını görüyorum.
İnşallah hayırlı bir evlilik yaparsın.
Yememen gereken besinleri takip ettiğin kadarıyla anlamışsındır zaten.Öğün aralarını 4-5 saat tutmak önemli.İlk zamanlar üç öğün yapabilirsin zamanla iki öğüne vücut alışıyor.Ablam bile öğün arasına dikkat edip baştan savma yaptığında bile biraz verdi.evet canım hızlı aldım çünkü şok diyetlerle korumustum kilomu 3 -5 kilo alıp sonra bir haftada vermeye çalışıyordum ama şimdi veremıyorum.. ugrasıcam bakalım.. bugun karatay mutfagı kitabını aldım onda özet şeklinde yazıyomuş herşey.. inşallah tekrar verebilirim. ama yazılanları okudukça bile insan motive oluyor gercekten.. bol bol takip etmeye calışıcam ki aklım yanlış besinlere gitmesin...
merhaba sevgili karatay sakinleri.... ben çok diyet denedim... yaşım fazla değil ama hepsini biliyorum piyasa diyetlerinin.. özellikle 2 senedir bir türlü kilo veremiyorum üstelik de aldım bile... 1 bucuk sene önce 56 kiloydum sonra bir türlü veremedim. arada çalışıyordum iş yerinde diyet ve spor yapamadım.. uzun zamandır karatay diyetini biliyorum ama denemek istemedim. ekmeksiz olmaz dedim ama gördüğüm üzere olmadı.. şimdi işten ayrıldım ve evdeyim artık. bekarım evlenmek istiyorum ve boyum da kısa zayıflamam gerekayrıca sadece zayıflamak değil bir daha kilo almamak istiyorum... karatay diyetine yarın başlasam diyorum ama desteksiz olmıcak bana bilgilerinizden tecrübelerinizden yazın yalnızım arkadaşım olun... inşallah desteğinizle başarabilirim...
arkadaşlar pek uğrayamıyorum.bir haftadır midem acayip bulanıyo,dr.a gitmedim eczaneden ilaç aldım.yumurta yemek istemedim bu gün sabah tartıldığım için tartıya yansımadı henüz,ama bu gün hiç uymadım,belkji bir süre uymayabilirim beni mahvetti bu mide bulantısı,bu hafta suyumu 2,5 litre içtim yürüyüşümü her gün yaptım bazen kahvaltıda yumurta yemedim ama karataya uygun beslendim,kaçamağımda oldu ama bu hafta uyup uymamakta kararsızım:18:
hoşgeldin aramıza hergün menülerini bizimle paylaş üzerinde konuşalım 3 öğünle başlamanı öneririm bu diyt en kolay yapılan diyettir güzel güzel kilo vreceğine inanıyorummerhaba sevgili karatay sakinleri.... ben çok diyet denedim... yaşım fazla değil ama hepsini biliyorum piyasa diyetlerinin.. özellikle 2 senedir bir türlü kilo veremiyorum üstelik de aldım bile... 1 bucuk sene önce 56 kiloydum sonra bir türlü veremedim. arada çalışıyordum iş yerinde diyet ve spor yapamadım.. uzun zamandır karatay diyetini biliyorum ama denemek istemedim. ekmeksiz olmaz dedim ama gördüğüm üzere olmadı.. şimdi işten ayrıldım ve evdeyim artık. bekarım evlenmek istiyorum ve boyum da kısa zayıflamam gerekayrıca sadece zayıflamak değil bir daha kilo almamak istiyorum... karatay diyetine yarın başlasam diyorum ama desteksiz olmıcak bana bilgilerinizden tecrübelerinizden yazın yalnızım arkadaşım olun... inşallah desteğinizle başarabilirim...
valla ben de anladım niye böyle yapıyorlar ama şöyle düşünelim, geç te olsa güncelliyorlar kendilerini.. daha fazla direnemezlerdi bilime..kızlar şimdi doktorum da ayça kaya yı dinledim önceden 6 öğünü ısrarla savunurken ilk kez 2 veya 3 öğün yeterli dedi akşam yemeği elektriğin bulunmasıyla gece daha uzun oturulduğu için yeniliyor yoksa 2 öğün en sağlıklısı dedi
haber programlarında karatay hocaya saldırırken böyle demiyordu bakalım daha kimleri görücez
benim kadar kötü olamazsın canım ama ben yapıcam bildirim az sonraaa...selam kızlar, geçmişi okuyayım geleceğim..
ben feci çıktım tartıda 69,3
haftasonu yenilen hamur işi, tatlı ve bilimum pizzanın, aşurenin bünyeye etkisi
bugün kilo bildirimi yapmamayı yeğliyorum.. haftaya küllerimden doğacağıma inanıyorum.
seviyorum sizi..
destansı naptı acaba...
rica ederim canım önemli olan kaç kilo olduğun değil, kaç kiloda göründüğün :)mahzencimm teşekkürler mesajın için.ancak pazar günlari sabah yapabiliyorum fakat diğer 6 gün okula gidiyorum dersim var okulda.özellikle haftaiçi 4.45te uyanıp 6da yollara düşüyorum.öğretmen olunca sabahları iptal :)inceldiğimi görüyorum fakat aynı sonucu tartıda görmeyince üzülüyorum ya
hakketen de mucize gibi ya..kızlar sizinle yeğenimin 1 haftalık karatay serüveninden önemli bi konuyu paylaşacağım
yeğenim 21 yaşında yıllardır müzmin kabız denemediği yöntem kalmadı naaptıysa olmadı hep geçici olarak sorun çözüldü 3-5 kilo da fazlalaığı var onu da karataycı yaptım ve daha 2. günden çok rahatlıkla tuvalete çıktığını söyledi 1. haftanın sonunda bazen 2 kere bile çıktığını söyledi çocuk inanamıyor şaka gibi deyip duruyor
işte size bi karatay mucizesi dahayıllardır çektiği ızdırabı bilirim bundan kurtulması çok sevindirici
ben de öyle canım, kaç gündür regl olmayı bekliyorum ama beklerken de rahat durmadım, itiraf ediyorumNeden olmasın?Belki kilo verimi daha hızlanır.Kaç gündür regl olmayı bekliyorum.Ama işler tersine gidiyor.Yoksa yediklerimde bir şey bulamıyorum.
hoş geldin canım emin ol altından kalkarsın, ekmeksiz yapamasam ben yapamazdım, hiç zorlanmadım :)merhaba sevgili karatay sakinleri.... ben çok diyet denedim... yaşım fazla değil ama hepsini biliyorum piyasa diyetlerinin.. özellikle 2 senedir bir türlü kilo veremiyorum üstelik de aldım bile... 1 bucuk sene önce 56 kiloydum sonra bir türlü veremedim. arada çalışıyordum iş yerinde diyet ve spor yapamadım.. uzun zamandır karatay diyetini biliyorum ama denemek istemedim. ekmeksiz olmaz dedim ama gördüğüm üzere olmadı.. şimdi işten ayrıldım ve evdeyim artık. bekarım evlenmek istiyorum ve boyum da kısa zayıflamam gerekayrıca sadece zayıflamak değil bir daha kilo almamak istiyorum... karatay diyetine yarın başlasam diyorum ama desteksiz olmıcak bana bilgilerinizden tecrübelerinizden yazın yalnızım arkadaşım olun... inşallah desteğinizle başarabilirim...
Bugünkü menüm sabah 10da kkk,bir elma,bir mandalina (azaltmaya çalışacağım.)
Öğlen 14:30 canım tatlı birşey istedi yoğurda siyah kuru üzüm karıştırıp yedim.
Akşam 19da ıspanak yoğurt karıştırdım ve kırmızı lahana salatası
yemekten önce leslie 4 mil
Ne güzel.!! umarım bu durum bir çok arkadaşımıza örnek olur.!kızlar sizinle yeğenimin 1 haftalık karatay serüveninden önemli bi konuyu paylaşacağım
önümüzdeki hafta dönüşümüz muhteşem olacak:))Bu hafta güzel kilo verenler çok görünüşe göre.Şimdiden ben de hırs yaptım.Darısı başıma...
merhaba sevgili karatay sakinleri.... ben çok diyet denedim... yaşım fazla değil ama hepsini biliyorum piyasa diyetlerinin.. özellikle 2 senedir bir türlü kilo veremiyorum üstelik de aldım bile... 1 bucuk sene önce 56 kiloydum sonra bir türlü veremedim. arada çalışıyordum iş yerinde diyet ve spor yapamadım.. uzun zamandır karatay diyetini biliyorum ama denemek istemedim. ekmeksiz olmaz dedim ama gördüğüm üzere olmadı.. şimdi işten ayrıldım ve evdeyim artık. bekarım evlenmek istiyorum ve boyum da kısa zayıflamam gerekayrıca sadece zayıflamak değil bir daha kilo almamak istiyorum... karatay diyetine yarın başlasam diyorum ama desteksiz olmıcak bana bilgilerinizden tecrübelerinizden yazın yalnızım arkadaşım olun... inşallah desteğinizle başarabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?