Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah kkk, iki kuru incir ( ama sikilmaya basladim kahvaltidan)
Aksam, bir biber dolmasi, kiymali ispanak, yogurt ve salata

Kahvaltida neler yiyebiliriz bu kkk disinda? Mesela biber kizartmasi veya patlican koz kavurmasi yiyebilirmiyiz?

Rumuz:mahzen77
Başlangıç tarihi:19/10/2013
Başlangıç kg:80.6
Geçen hafta:78.3
Bu hafta:80.6
Fark:+2.3
Toplam fark:yok
Beden:44
Spor:yok
Hedef:70
Yüzdesi:%+2.937

regl öncesi olmam, spor yapmamam ve diyete de uymamanın tartıdaki karşılığı 2.3 kilo.. sanırım bu bir rekor

şu an 12 üye 25 ziyaretçi topiğimizi okuyor
herkes karatayla sağlıklı ve incecik olacak yaşasın karatay kardeşliği

kızlar merhaba ben yeni katıldım sayılır bu siteye gerçi yazılanları okuyordum hep. Canan Karatay ın 2 kitabını aldım c.tesi günü ve ilk çıkan kitabını az biraz okudum. Uygulamaya başlayacağım inşallah bende. Bana da destek olur musunuz :) tek başıma olunca ikinci üçüncü günde bende diyet falan kalmıyor malesef böyle motive olacağımı düşünüyorum desteklerinizle... şuan 21 yaşındaym ve 65-66 arası kilodayım. boyum da 1.63. size katılmam için ne yapmam gerekiyor ?

Kahvaltida neler yiyebiliriz bu kkk disinda? Mesela biber kizartmasi veya patlican koz kavurmasi yiyebilirmiyiz?

aaa tabiki ben biber kavururum z.yağıyla çoknyakmadan ama üzrine domates sarımsak mmmm nefis
menemen soğanlı omlet sebzeli omlet çeşitleri yapabilirsin
yumurta yemek istemediğinde mantar sote köfte gibi protein grubundan bişeyler yiyebilşrsin
sebzeleri soteleyip peynirle yiyebilşrsin

tabi ki canım burada birbirimize destek olarak zayıflıyoruz hergün menünü bizimle paylaş üzerinde konuşalım

maşallah arkadaşlar çok güzel kilolar verilmiş bu hafta. bu diyete başlamakla iyi ettim kilo verme açısından ancak herkes her ne kadar kabızlığa iyi geldi desede bende tam tersi oldu neyi yanlış yapıyorum anlamadım. hergün kahvaltımı düzenli yapıyorum ,sebzeyi bolca tüketiyorum , suyu zaten çok severim 2 günde 1 damacana biter bizde, özellikle yazın şimdide 3 günde falan bitiyor yani suyu ihmal etmiyorum. bir yerde yanlış var ama nerde yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü 2-3 güne bir çıkıyorum ben önceden böylee bir durum yoktu siz neler yapıyorsunuz bunun için gerçi sorununuz olmadığı söylüyorsunuz ama

tabi ki canım burada birbirimize destek olarak zayıflıyoruz hergün menünü bizimle paylaş üzerinde konuşalım

yarın sabah başlayabilrsem başlayacağım inşallah kafama koydum zayıflayacağım. öncelikle alışveriş yapmam gerekiyor tabi kitapta yumurtayı marketten almayın diyor ama siz yumurtayı nerden alıyosunuz ben market dışında bi yerden alamam sanırım. bu diyetle ilgili tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim deneyimi olan birilerinden duymak hoş olur :)

ben de öyle canım, kaç gündür regl olmayı bekliyorum ama beklerken de rahat durmadım, itiraf ediyorum

canım senle kaderimiz(regl bekleme) de menümüz de sporumuz da aynı olmuş neredeyse ?

Tabi bu hafta + çıkmak da aynı olmuş.Bize kaderin bir oyunu mu bu?
önümüzdeki hafta dönüşümüz muhteşem olacak:))
İnşallah,sahalara - lerle döneceğiz!!!

İsyaaan!!!

regl öncesi olmam, spor yapmamam ve diyete de uymamanın tartıdaki karşılığı 2.3 kilo.. sanırım bu bir rekor
Neyse önündeki maçlara bakacaksın artık...Ama bu başa dönmeler onca emeği boşa çıkarıyor.Moral bozmayalım bakalım.Bugünlerin yarını da var:)))

sabah aç karnına 1 yk zeytinyağı iç işe yarar

hepimiz doğalını bulamıyoruz olduğu kadar artık ben de marketten alıyorum ama kuruyemişler kavrulmamış olacak light ürün yenmeyecek öğün araları en az 4-5 saat olacak

ben hep light ürün yerdm kraker yoğurt süt alışkanlıklarımı tamamen değiştirmem gerekiyor. 4-5 saat dayanabilrsem ne mutlu bana :)

Selam kızlar,
Yeni baslayan arkadaslar var. Hoşgeldin diyorum herkese Sukroz :) selam kısa zamanda kilolarımızdan kurtulacagız :)

Gulrosee sana da hosgeldin :) bizimle kal canım birlikte hep daha iyiye dogru yol alacagız...

ben hep light ürün yerdm kraker yoğurt süt alışkanlıklarımı tamamen değiştirmem gerekiyor. 4-5 saat dayanabilrsem ne mutlu bana :)

Light urun işlenmis urun sınıfında o nedenle tuketmiyoruz canım..İlk sayfalarda yeterince bilgi var. İlk birkaç sayfayı okumanı tavsiye ederim. Biz de destekleyeceğiz tabi.

Birazdan listeyi acıklayacagım.
Var mı bildirim yapmak isteyen?

kızlar bu haftalık faaliyet raporu da böyle..
listenin yüz karası olarak kendimi esefle kınıyorum

Listedeki arkadaşlar;
sizlerden bir ricam olucak, günlük bildirimleri haftalık yapalım diyorum, hem size hem bana zor oluyor gerçekten.. geçtiğimiz cuma gününden itibaren(dahil) bu haftaya perşembe(dahil)ye kadar ki sporlarınızı cuma günü mesai bitimine kadar veya saat 21 e kadar bana mesaj atarsanız sevinirim.. tek bir mesajla bitirelim derim.. herkese kolay gelsin...

Hosbulduuk yarin sabah bomba gibi basliyorum insallah! Ilk gunler biraz zorlanabilirim diye dusunuyorum ama desteginizle ustesinden gelicemm iyi geceler simdilik arkadaslar....

Selam,

Iste bu haftanın listesi :

KILO VERENLER :

1-mavibisiklet 3,5 :119::119::119::119:
2-ilbatum 2,6 :119::119::119::119:
3-hedef60busondiyet 1,98 :119::119::119::119:
4-avsarli75 1,65
5-capadokya 1,6
6-ikra01 1,48
7-leneva 1,14
8-sea 1,13
9-xc9 0,75
10-e-pack 0,58
11-texmuh 0,41
12-law_yer 0,16

SABIT KALANLAR:
felluz
gül_0663
bicnv

MAALESEF HAFTAYA HAFIFLEYECEKLER
15efes25 0,71
mahzen77 2,93

Arkadaslar selam,
Biraz susleyeyim dedim ama bu kadar olabildi. Yanlışım oldu ise affola diyorum..:)
Veren veremeyen takılan herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler moralimiz bozulmuyor haftaya eminim gidecek cogu :)
Bu arada neden bu kadar geciktim ikizlerden biri rahatsızdı tekrar istifra etmeye basladı. Ondan da geciktim. Tekrar özür dilerim. Görüşmek üzere..

Son düzenleme:

Aynen bende hergün yumurta yemekten sıkılıyorum. Mesela bugun tahilli küçük siyah ekmek yedin.sadece kahvaltida bi dilim ekmek yenilebilseydi be guzel olurdu. Ama ben yumurtayla hergün farkli seyler yapiyorum. Sende onu deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…