Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ellerine sağlık canım çok teşekkürler. herkesi tebrik ediyorum...

seacim liste için tşk, eline sağlık
verenleri çok tebrik ediyorum haftaya listeye başıyım burdan ilan ediyorum :))
ama verenler çoğunlukta bu gerçekten sevindirici..
ikizlerine de geçmiş olsun canım.. sana da iş oldu bu hastalıkla..
herkese iyi geceler

sabah kahvaltısı yok

öğlen 12.30: yarım kase tarhana çorbası, 1 porsiyon pidesiz iskender

akşam 19.45: 1 tabak kıymalı mercimek yemeği, 3 parça ev yapımı pancar turşusu, 1 mandalina (akşam meyve yememek gerekiyor ama dayanamadım çok canım çekti)

2 lt su

sabah (08.00)
KKK

öğle(12.30)
tarhana çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık nohut
yoğurt

akşam(18.30)
yoğurtlu ıspanak
2-3 adet ceviz

akşam yemekten önce leslie ile 5 mil

yarın sabah pilates zamanı, haftaya tartıdan intikamım acı olacak

Kızlar hepinizden özür dileyerek selam vermek istiyorum. Bugün okula gittim teneffüslere dahi çıkmadım. Bildirim yapmayı unuttum.

Geçen hafta:68
Bu hafta:67,8
Giden 200 gr

Sabah 6da kahve 2 hurma az badem
11de: 1 tane tam tahilli ekmekcik ( hatta cikolatali) (çok ciss) 1 dilim salam 1 dilim kasar peyniri 10 zeytin 1 avuc badem 2 mandalina
Akşam yarim patlicanla karniyarik, yogurtlu havuc, az yoğurtlu corba, 3 kasik et
Bende yarin su tokluk corbasini yapicam ve bu hafta daha cok dikkat edeceğim insallah

canım ben o dediğin özellikleri bilmiyorum. ben bitene kadar anlaşmalı tüm vucuta 1250 Tl ödedim taksitle. Bitmiş olabilirdi ama ilk 5 seansa girdiğim makine çok etkisizdi. sonradan yeni bir cihaz aldılar ve bu etkili cihaz 3 seansta %80 bitirdi diyebilirim. 2 seansa tamamlanır diye düşünüyorum. tüm vucut içeriği ; tüm bacak, bikini bölgesi, göbek çizgisi, bel boşluğu, tüm kol, koltukaltı.

kilo bildirimimi cuma günü yapmıştım. bugün de giremedim internete bu saate kadar, listeye bile girememişim.. neyse haftaya inş.

Pazartesi günümü yazayım gelmişken... şeytana uydum çiğ köftenin cazibesine kapıldım (bol zeytinyağlı ve yumurtalı... mmm hala tadı damağımda ama ) ve kocaaa 1 tabak çiğ köfte yedim... arkasına da tatlı
yani bugün Karatay gitti :S yarına yeni başlangıca yelkenler fora dicem artık..

Kızlar selaam nasılsınız görüşmeyeli beni hatırlayan olur inşallah

Okuldu derslerdi cartdı curtdu diyeti bozmaya bahaneyi çok buldum vallahi amaaaa dönüşüm muhteşem olucak diyip bugun tekrar aranıza dönüyorum

Gelmişken menü bildirimi yapıyım yalnız ben bu karatayı biraz esnettim gibi ama sadece kahvaltı bazında, bide bugun kahvaltım 12 de oldu o yüzden 2 öğün yedim

Sabah: Meyveli müsli, 1,5 bardak sütle
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, kıymalı taze fasulye, 1 kase yoğurt

1 saat koşu+pilates yaptım biraz öncede ağzıma minicik peynirle ceviz attım :26: ders çalışıcam malum

Hepinize güzel geceler..

Evet birseyler degistirmem gerek yoksa sikilmaktan korkuyorum.
Canim benimde ayni oldu ilk zamanlar tuvalete cikamadim 6. Gun form cayi ictim limonlu o cok iyi geldi simdi daha az problem yasiyorum.
Bende yapiyorum ya peynirli omlet, ya sade veya pastirmali yada vaktim yoksa direk hasliyorum ama yumurtadan degide diger seylerden sikilmaya basladim sanki. Ekmekse bozuyor diyeti kesinlikle yemek istemiyorum.
Kilomu biraz normale getirebilirsem kahvaltima bir dilim ekmek ve bir kasik tatli eklerim gibie geliyor ama suan kesinlikle vucudumun hazirda bulunanlari kullanmasi gerek.

günaydıııınnnnn !!!!! bugun sabah kahvaltımla birlikte başlıyorum yeni hayatıma.. sağlıklı güzel günlere inşallah.... 2 haşlanmış yumurta koydum soframa 3 ceviz biraz yeşillik ve şekersiz çay... gün sonunda bildirim yapılıyor biliyorum ama unutmayayım diye şimdiden yazmak istedim. erken uyandıgım için dediğiniz gibi 3 öğün beslenicem ve 5 saat hiç bir şey yememem gerektiğini unutmıcam.. bugunden itibaren spora da başlayabilirim inşallah.. evde koşu bandı var ama onda yururken cok sıkılıyorum bi yarım saat dısarda yurumeyi planlıyorum yapabilirsem.... hepinize mutlu günler diliyorum.....

sea cım ellerine sağlıkverenleri tebrik eder sabit kalan ve alan arkadaşlarımdan da hhaftaya iyi bi performans göreceğimi umut ediyorum

Şu insanı dinlemeseniz keşke

bu nasıl bi psikolojidir
fikrini ispatlayacak hiçbir bilgi öne sürmeden gelip ahkam kesmek neyin kafasıdırallahım biz daha neler görücez burda ooffffff

Kızlar selaam nasılsınız görüşmeyeli beni hatırlayan olur ..................

hatırladım tabi ki burdan uzaktayken neler yaptın kilo durumun nasıl

hadi bakalım
kahvaltıda peynir zeytin yedin mi yazmamışsın

Son düzenleme:
Kızlar selam ve kocaman GUNAYDIN herkese,

Canım selam,
Dun lsteyi zaten bayagı gec yayınlamıstım ama Cuma gunune bakmak aklıma hiç gelmedi. ÖZel mesaj atsaydın olabilirdi belki.
Kusura bakma lutfen.. Ayrıca dun de kacamaklar konusunda da bayagı bir abartı olmus gözümüzden kaçacak gibi degil

incirim_06 hosgeldin tekrar, yine devam edip guzel bir sekilde kilolarından kurtulursun
İlk baslarda biraz esnetme yapmasak aslında cok daha iyi olabilir. ekmek vb ekmek urunlerini tuketmiyoruz ne yazık ki. Klasik karatay kahvaltısı yapılmalı.
Aksam menun guzel olmus :)

Selam Avsarli,
illa yumurta olacak diye bir sey yok ki, et, mantarlı sebze sote vb tarzda seyler de yiyabilirsin. Arada muz da yemektesin. Görüyorum cogu kez..

ellerine sağlık canım çok teşekkürler. herkesi tebrik ediyorum...

Tşkler law_yer :) sen de istikrarlı bir sekilde devam ediyorsun :)

Dün geceyi hasarsız atlattık. Ancak surekli yat kalk ben uyuyamadım dogru durust neyse iyi olsunlar da onemli olan o...saglıklı olmaları.

Kızlar hepinizden özür dileyerek selam vermek istiyorum. Bugün okula gittim teneffüslere dahi çıkmadım. Bildirim yapmayı unuttum.

Geçen hafta:68
Bu hafta:67,8
Giden 200 gr

Destansı selam canım,
arada hatırlatmalar da yapmıstım artık bir dahaki haftaya :) moraliniz bozma boyle devam edelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…