Selam,
Iste bu haftanın listesi :
KILO VERENLER :
1-mavibisiklet 3,5:119::119::119::119:
2-ilbatum 2,6:119::119::119::119:
3-hedef60busondiyet 1,98:119::119::119::119:
4-avsarli75 1,65
5-capadokya 1,6
6-ikra01 1,48
7-leneva 1,14
8-sea 1,13
9-xc9 0,75
10-e-pack 0,58
11-texmuh 0,41
12-law_yer 0,16
SABIT KALANLAR:
felluz
gül_0663
bicnv
MAALESEF HAFTAYA HAFIFLEYECEKLER
15efes25 0,71
mahzen77 2,93
Arkadaslar selam,
Biraz susleyeyim dedim ama bu kadar olabildi. Yanlışım oldu ise affola diyorum..:)
Veren veremeyen takılan herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler moralimiz bozulmuyor haftaya eminim gidecek cogu :)
Bu arada neden bu kadar geciktimikizlerden biri rahatsızdı tekrar istifra etmeye basladı. Ondan da geciktim. Tekrar özür dilerim. Görüşmek üzere..
Kizlar sayfa değişmiş şaşırdım
nasıl bir değişiklik? ben farketmedim
IPL mi alexanrite mi? yada diod ?
seansı ne kadar? 8 seansta bitmiş olması gerekmez mi?
tüm vucut derken ben tüm bacak, bikini ve k.altı gidiyorum tüm vucut olarak.. hani yüz,kol vs. yok.. seansı 400 tlye anlaştık..
Şu insanı dinlemeseniz keşke
Evet birseyler degistirmem gerek yoksa sikilmaktan korkuyorum.aaa tabiki ben biber kavururum z.yağıyla çoknyakmadan ama üzrine domates sarımsak mmmm nefis
menemen soğanlı omlet sebzeli omlet çeşitleri yapabilirsin
yumurta yemek istemediğinde mantar sote köfte gibi protein grubundan bişeyler yiyebilşrsin
sebzeleri soteleyip peynirle yiyebilşrsin
Canim benimde ayni oldu ilk zamanlar tuvalete cikamadim 6. Gun form cayi ictim limonlu o cok iyi geldi simdi daha az problem yasiyorum.maşallah arkadaşlar çok güzel kilolar verilmiş bu hafta. bu diyete başlamakla iyi ettim kilo verme açısından ancak herkes her ne kadar kabızlığa iyi geldi desede bende tam tersi olduneyi yanlış yapıyorum anlamadım. hergün kahvaltımı düzenli yapıyorum ,sebzeyi bolca tüketiyorum , suyu zaten çok severim 2 günde 1 damacana biter bizde, özellikle yazın şimdide 3 günde falan bitiyor yani suyu ihmal etmiyorum. bir yerde yanlış var ama nerde yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü 2-3 güne bir çıkıyorum ben önceden böylee bir durum yoktu siz neler yapıyorsunuz bunun için gerçi sorununuz olmadığı söylüyorsunuz ama
Bende yapiyorum ya peynirli omlet, ya sade veya pastirmali yada vaktim yoksa direk hasliyorum ama yumurtadan degide diger seylerden sikilmaya basladim sanki. Ekmekse bozuyor diyeti kesinlikle yemek istemiyorum.Aynen bende hergün yumurta yemekten sıkılıyorum. Mesela bugun tahilli küçük siyah ekmek yedin.sadece kahvaltida bi dilim ekmek yenilebilseydi be guzel olurdu. Ama ben yumurtayla hergün farkli seyler yapiyorum. Sende onu deneyebilirsin
Şu insanı dinlemeseniz keşke
Kızlar selaam nasılsınız görüşmeyeli beni hatırlayan olur ..................
hadi bakalımgünaydıııınnnnn !!!!! bugun sabah kahvaltımla birlikte başlıyorum yeni hayatıma.. sağlıklı güzel günlere inşallah.... 2 haşlanmış yumurta koydum soframa 3 ceviz biraz yeşillik ve şekersiz çay... gün sonunda bildirim yapılıyor biliyorum ama unutmayayım diye şimdiden yazmak istedim. erken uyandıgım için dediğiniz gibi 3 öğün beslenicem ve 5 saat hiç bir şey yememem gerektiğini unutmıcam.. bugunden itibaren spora da başlayabilirim inşallah.. evde koşu bandı var ama onda yururken cok sıkılıyorum bi yarım saat dısarda yurumeyi planlıyorum yapabilirsem.... hepinize mutlu günler diliyorum.....
kilo bildirimimi cuma günü yapmıştım. bugün de giremedim internete bu saate kadar, listeye bile girememişim.. neyse haftaya inş.
Pazartesi günümü yazayım gelmişken...şeytana uydum çiğ köftenin cazibesine kapıldım (bol zeytinyağlı ve yumurtalı... mmm hala tadı damağımda ama ) ve kocaaa 1 tabak çiğ köfte yedim... arkasına da tatlı
yani bugün Karatay gitti :S yarına yeni başlangıca yelkenler fora dicem artık..
Kızlar selam nasılsınız görüşmeyeli beni hatırlayan olur inşallah
Okuldu derslerdi cartdı curtdu diyeti bozmaya bahaneyi çok buldum vallahi amaaaa dönüşüm muhteşem olucak diyip bugun tekrar aranıza dönüyorum
Gelmişken menü bildirimi yapıyım yalnız ben bu karatayı biraz esnettim gibi ama sadece kahvaltı bazında, bide bugun kahvaltım 12 de oldu o yüzden 2 öğün yedim
Sabah: Meyveli müsli, 1,5 bardak sütle
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, kıymalı taze fasulye, 1 kase yoğurt
1 saat koşu+pilates yaptım biraz öncede ağzıma minicik peynirle ceviz attım :26: ders çalışıcam malum
Hepinize güzel geceler..
Aynen bende hergün yumurta yemekten sıkılıyorum. Mesela bugun tahilli küçük siyah ekmek yedin.sadece kahvaltida bi dilim ekmek yenilebilseydi be guzel olurdu. Ama ben yumurtayla hergün farkli seyler yapiyorum. Sende onu deneyebilirsin
ellerine sağlık canım çok teşekkürler. herkesi tebrik ediyorum...
seacim liste için tşk, eline sağlık
verenleri çok tebrik ediyorum haftaya listeye başıyım burdan ilan ediyorum :))
ama verenler çoğunlukta bu gerçekten sevindirici..
ikizlerine de geçmiş olsun canım.. sana da iş oldu bu hastalıkla..
herkese iyi geceler
Kızlar hepinizden özür dileyerek selam vermek istiyorum. Bugün okula gittim teneffüslere dahi çıkmadım. Bildirim yapmayı unuttum.
Geçen hafta:68
Bu hafta:67,8
Giden 200 gr
Sea cım liste için tşk ederim cnm.. Birazdan kkk yapıcam.. Herkese kaçamaksız bol eksili gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?