Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar maşsllah listemize... Günden güne bol kilo vermemiz dileğiyle.. Sayımıza baktım da çok veren olmuş bu sefer.. Tebrik ederim herkesi.. Veremeyenler de haftaya iki katını verecekler inşallahhhhh...birlikten kuvvet doğacakkkkk

Selamlar
Dun menu paylasamadım.

sabah: kkk

ogle : yogurtlu karnabahar + sebzeli salata

aksam : tokluk corbası + zeytinyaglı kereviz + salata

Et yok diyenler için eti bu aralar biraz daha kontrollu tuketiyorum. Haftada iki gibi.

hadi bakalım
kahvaltıda peynir zeytin yedin mi yazmamışsın[/QUOTE]

peynir yemeyi unuttummmm ogle ve ya akşam öğünümde yer veririm mutlaka... zeytini düşünmüştüm de evde tuzsuzu yok onu almam gerek light diye satılanlar olur herhalde.. ekmeksiz garip gelir diye düşünmüştüm ama o kadar da aç kalmadım ceviz doyurdu sanırım. tabi bir de ilk günün heyecanı kilo vericek olmanın sevinci var bende. cok takılıyor kafama inşallah halledicem bu kez..

Şu insanı dinlemeseniz keşke
hangi insanı dinlesek acaba?
bitme garantili ise İPL dir, o aslında lazer sayılmıyor, lazer epilasyon güzellik salonlarında, kuaforlerde yapılamaz, cildiye uzmanı konrolunde tıp merkezleri veya hastanelerde yapılabilir ancak... o yüzden ben İPL düşünmedim.. ama sen başlamışsın yapacak bişey yok.. parasını da ödemişsindir gidersin sonuna kadar.. ama ıpl ın dezantajı tüyleri uyutuyor birkaç yıl sonra geri geliyor.. tekrar. İPL den sonra alexandrite gelen çok insan var.. kolay gelsin canım..
aslında zeytinyağlı ve yumurtalı çiğte karataya uygun ama tatlı cısssss

hoşgeldin incirim, hatırladık seni.. gitme bi daha..

hadi bakalım
kahvaltıda peynir zeytin yedin mi yazmamışsın

peynir yemeyi unuttummmm ogle ve ya akşam öğünümde yer veririm mutlaka... zeytini düşünmüştüm de evde tuzsuzu yok onu almam gerek light diye satılanlar olur herhalde.. ekmeksiz garip gelir diye düşünmüştüm ama o kadar da aç kalmadım ceviz doyurdu sanırım. tabi bir de ilk günün heyecanı kilo vericek olmanın sevinci var bende. cok takılıyor kafama inşallah halledicem bu kez..[/QUOTE]

light yazan zeytinler yağsız oluyor onlar hiçbir işe yaramaz zytini yağı ve posası için yiyoruz sen suda beklet tuzu gider
cevizin ve yumurtanın nasıl tok tuttuğunu görecek ve şaşıracaksın

Aynen bende. Benim hedefim 20 kg bi 10 verdikten sonra bende kahvaltimi degistiririm diye dusunuyorum. Çünkü kahvalti haric diğer menüler süper. Pilav makarna ekmek hic aramiyorum. Ara atistitrmalar tatli istegide gitti Alkaha şükür, sadece ben kahvaltida bi dilim siyah kepejli ekmeğe nutella surerdim alışkanlık olmus onu cok ariyorum

Insallah mahzen. Bende haftaya en az 1 kg gitsin istiyorum. 76 yi gormek istiyorum insallah. Bu arada ben haftada en az 5 gün 1 saat yürüyorum. Eskiden hic su icemezdim karatayla berabere en az 2 litre iciyorum. Bildirin demiştin.

afferim bize mahzen.. tebrik ediyorum ikimizi de...
:2::2::2::2:

light yazan zeytinler yağsız oluyor onlar hiçbir işe yaramaz zytini yağı ve posası için yiyoruz sen suda beklet tuzu gider
cevizin ve yumurtanın nasıl tok tuttuğunu görecek ve şaşıracaksın

tamam yarın sabahtan itibaren normal zeytini suda bekletiyorum... gün içinde başka zamanda da kahvaltıdaki gibi beslenebilir miyiz? bi de dil peyniri çok iyi diye duymustum alsam mı sizce?

günaydın başladın mı diyete?

günaydın kızlar, bundan sonra menülerimi yazıyorum buraya günlük. yarın ilk menü bildirimimi yapacağım.. asılmaya karar verdim tekrar..

tarifleri paylaşırsın artık

tarifleri paylaşırsın artık

başladım kahvaltımı yaptım şimdilik hiç bir sıkıntı yok ben hep ekmek konusunda sıkıntı duyucamı düşündügümden başlamamıştım gayet de doydum cidden yumurtanın 2 tane olması doyuruculugunu artırdı.. ne güzel kilolar vermişsniz darısı başıma.. bir arkadaşı gördüm 25 kilo var var 10- 12 kilolar hepinize maşallah! benim de önümde uzun bir yol var bu kez acele etmeden adım adım sağlıkla zayıflayacağım inşallah... :87: tarifleri kitap bulunmayanlar için paylaşayım elbette. internette rahatlıkla bulunur ama sayfamızda da olsun. her gün 2-3 farklı tarif koyayım çeşitlilik artsın..

yumurtayı uzunca bir süre marketten standart yumurtalardan yada özgür tavuk yumurtası adı altında satılanlardan aldım. şimdi pazardan bir üreticiden almaya başladım daha 1 hafta oldu. onların nasıl üretildiği hakkında da pek bir fikrim yokta eşim ben tanıyorum ordan alalım dedi. inşallah iyidir. ancak bunu bulabildim.bu diyete devam ettikçe keşfediliyor sanırım.

aaa bu çok güzel bi tarif mesela

FIRINDA KABAK BÖREĞİ

MALZEMELER: 5-6 adet kabak
5 adet yumurta
250 gram ezilmiş klasik peynir
Yarım demet taze nane veya 1 yemek kaşığı kuru nane
Kristal kaya tuzu, karabiber ( ağız tadına göre )
4 yemek kaşığı sızma zeytinyağı

HAZIRLAMA: Kabakları rendeleyin.
Yumurtaları bir kaseye kırın ve iyice çırpın. daha sonra içine ezilmiş beyaz peyniri naneyi bir tutam tuz ve karabiberi zeytinyağını,rendelenmiş kabakları ekleyip hep birlikte harmanlayın..
Hazırladığınız cam fırın tepsisine dökün ve 180 derecede ısıtılmış fırında 5 -10 dakika pişirin. yoğurtla servis edin.

NOT: kabaklı karışıma kesinlikle un eklenmez ve kızartma yapılmaz!!!!!

akşama kabaklı bişiler yapayım ama ne diye düşünüp duruyordum. bu çok iyi oldu. akşam bunu yapıcam. başka ne yapsam ki?????

dün yediklerim:
08.00 bir kase yoğurt( yoğurtlarımı yaklaşık mart ayından beri kendim yapıyorum) 1 avuç badem(çiğ)
12.15 sotelenmiş biberlerin içine 1 gün önceden kalan fırında patatesleri(cıss) ekledim. yumurta kırdım. kaşarkoydum. yanında tere, zeytin, peynir, domates salatalık
19.00 fırında patates(cıss) köfte soğan 2 büyük tabak yedim 2 büyük kasede cacık. 1 yeşil soğan birazda tere.

akşama kabaklı bişiler yapayım ama ne diye düşünüp duruyordum. bu çok iyi oldu. akşam bunu yapıcam. başka ne yapsam ki?????

kabak böreğinin yanına ne gider ben de bilemedim.. belki bir kurubaklagil yemeği olabilir tercihe göre.. ben de şimdi öğle yemeğimde ne tüketsem diye düşünüyorum

kabak böreğinin yanına ne gider ben de bilemedim.. belki bir kurubaklagil yemeği olabilir tercihe göre.. ben de şimdi öğle yemeğimde ne tüketsem diye düşünüyorum

olabilir. bi düşüneyim. ben sabaha kahvaltı yapamadığım için ( maalesef) öğlenleri genelde, bir gün öncesinden kalan yemek falan yoksa, kahvaltı yapıyorum. yumurta mı yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…