selam,
ıste bu haftanın listesi :
Kılo verenler :
[sıze=2]1-mavibisiklet 3,5:119::119::119::119:
2-ilbatum 2,6:119::119::119::119:
3-hedef60busondiyet 1,98:119::119::119::119:
4-avsarli75 1,65
5-capadokya 1,6
6-ikra01 1,48
7-leneva 1,14
8-sea 1,13
9-xc9 0,75
10-e-pack 0,58
11-texmuh 0,41
12-law_yer 0,16
[/sıze]
sabıt kalanlar:
Felluz
gül_0663
bicnv
maalesef haftaya hafıfleyecekler
15efes25 0,71
mahzen77 2,93
arkadaslar selam,
biraz susleyeyim dedim ama bu kadar olabildi. Yanlışım oldu ise affola diyorum..:)
veren veremeyen takılan herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler moralimiz bozulmuyor haftaya eminim gidecek cogu :)
bu arada neden bu kadar geciktimikizlerden biri rahatsızdı tekrar istifra etmeye basladı. Ondan da geciktim. Tekrar özür dilerim. Görüşmek üzere..
hangi insanı dinlesek acaba?Şu insanı dinlemeseniz keşke
bitme garantili ise İPL dir, o aslında lazer sayılmıyor, lazer epilasyon güzellik salonlarında, kuaforlerde yapılamaz, cildiye uzmanı konrolunde tıp merkezleri veya hastanelerde yapılabilir ancak... o yüzden ben İPL düşünmedim.. ama sen başlamışsın yapacak bişey yok.. parasını da ödemişsindir gidersin sonuna kadar.. ama ıpl ın dezantajı tüyleri uyutuyor birkaç yıl sonra geri geliyor.. tekrar. İPL den sonra alexandrite gelen çok insan var.. kolay gelsin canım..
canım ben o dediğin özellikleri bilmiyorum. ben bitene kadar anlaşmalı tüm vucuta 1250 Tl ödedim taksitle. Bitmiş olabilirdi ama ilk 5 seansa girdiğim makine çok etkisizdi. sonradan yeni bir cihaz aldılar ve bu etkili cihaz 3 seansta %80 bitirdi diyebilirim. 2 seansa tamamlanır diye düşünüyorum. tüm vucut içeriği ; tüm bacak, bikini bölgesi, göbek çizgisi, bel boşluğu, tüm kol, koltukaltı.
aslında zeytinyağlı ve yumurtalı çiğte karataya uygun ama tatlı cıssssskilo bildirimimi cuma günü yapmıştım. bugün de giremedim internete bu saate kadar, listeye bile girememişim.. neyse haftaya inş.
Pazartesi günümü yazayım gelmişken...şeytana uydum çiğ köftenin cazibesine kapıldım (bol zeytinyağlı ve yumurtalı... mmm hala tadı damağımda ama ) ve kocaaa 1 tabak çiğ köfte yedim... arkasına da tatlı
yani bugün Karatay gitti :S yarına yeni başlangıca yelkenler fora dicem artık..
Kızlar selaam nasılsınız görüşmeyeli beni hatırlayan olur inşallah
Okuldu derslerdi cartdı curtdu diyeti bozmaya bahaneyi çok buldum vallahi amaaaa dönüşüm muhteşem olucak diyip bugun tekrar aranıza dönüyorum
Gelmişken menü bildirimi yapıyım yalnız ben bu karatayı biraz esnettim gibi ama sadece kahvaltı bazında, bide bugun kahvaltım 12 de oldu o yüzden 2 öğün yedim
Sabah: Meyveli müsli, 1,5 bardak sütle
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, kıymalı taze fasulye, 1 kase yoğurt
1 saat koşu+pilates yaptım biraz öncede ağzıma minicik peynirle ceviz attım :26: ders çalışıcam malum
Hepinize güzel geceler..
hadi bakalım
kahvaltıda peynir zeytin yedin mi yazmamışsın
Evet birseyler degistirmem gerek yoksa sikilmaktan korkuyorum.
Canim benimde ayni oldu ilk zamanlar tuvalete cikamadim 6. Gun form cayi ictim limonlu o cok iyi geldi simdi daha az problem yasiyorum.
Bende yapiyorum ya peynirli omlet, ya sade veya pastirmali yada vaktim yoksa direk hasliyorum ama yumurtadan degide diger seylerden sikilmaya basladim sanki. Ekmekse bozuyor diyeti kesinlikle yemek istemiyorum.
Kilomu biraz normale getirebilirsem kahvaltima bir dilim ekmek ve bir kasik tatli eklerim gibie geliyor ama suan kesinlikle vucudumun hazirda bulunanlari kullanmasi gerek.
sabah (08.00)
KKK
öğle(12.30)
tarhana çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık nohut
yoğurt
akşam(18.30)
yoğurtlu ıspanak
2-3 adet ceviz
akşam yemekten önce leslie ile 5 mil
yarın sabah pilates zamanı, haftaya tartıdan intikamım acı olacak
Rumuz:mahzen77
Başlangıç tarihi:19/10/2013
Başlangıç kg:80.6
Geçen hafta:78.3
Bu hafta:80.6
Fark:+2.3
Toplam fark:yok
Beden:44
Spor:yok
Hedef:70
Yüzdesi:%+2.937
regl öncesi olmam, spor yapmamam ve diyete de uymamanın tartıdaki karşılığı 2.3 kilo.. sanırım bu bir rekor
Kızlar hepinizden özür dileyerek selam vermek istiyorum. Bugün okula gittim teneffüslere dahi çıkmadım. Bildirim yapmayı unuttum.
Geçen hafta:68
Bu hafta:67,8
Giden 200 gr
light yazan zeytinler yağsız oluyor onlar hiçbir işe yaramaz zytini yağı ve posası için yiyoruz sen suda beklet tuzu gider
cevizin ve yumurtanın nasıl tok tuttuğunu görecek ve şaşıracaksın
merhaba sevgili karatay sakinleri.... ben çok diyet denedim... yaşım fazla değil ama hepsini biliyorum piyasa diyetlerinin.. özellikle 2 senedir bir türlü kilo veremiyorum üstelik de aldım bile... 1 bucuk sene önce 56 kiloydum sonra bir türlü veremedim. arada çalışıyordum iş yerinde diyet ve spor yapamadım.. uzun zamandır karatay diyetini biliyorum ama denemek istemedim. ekmeksiz olmaz dedim ama gördüğüm üzere olmadı.. şimdi işten ayrıldım ve evdeyim artık. bekarım evlenmek istiyorum ve boyum da kısa zayıflamam gerekayrıca sadece zayıflamak değil bir daha kilo almamak istiyorum... karatay diyetine yarın başlasam diyorum ama desteksiz olmıcak bana bilgilerinizden tecrübelerinizden yazın yalnızım arkadaşım olun... inşallah desteğinizle başarabilirim...
evet canım hızlı aldım çünkü şok diyetlerle korumustum kilomu 3 -5 kilo alıp sonra bir haftada vermeye çalışıyordum ama şimdi veremıyorum.. ugrasıcam bakalım.. bugun karatay mutfagı kitabını aldım onda özet şeklinde yazıyomuş herşey.. inşallah tekrar verebilirim. ama yazılanları okudukça bile insan motive oluyor gercekten.. bol bol takip etmeye calışıcam ki aklım yanlış besinlere gitmesin...
tarifleri paylaşırsın artık
yarın sabah başlayabilrsem başlayacağım inşallah kafama koydum zayıflayacağım. öncelikle alışveriş yapmam gerekiyor tabi kitapta yumurtayı marketten almayın diyor ama siz yumurtayı nerden alıyosunuz ben market dışında bi yerden alamam sanırım. bu diyetle ilgili tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim deneyimi olan birilerinden duymak hoş olur :)
akşama kabaklı bişiler yapayım ama ne diye düşünüp duruyordum. bu çok iyi oldu. akşam bunu yapıcam. başka ne yapsam ki?????
kabak böreğinin yanına ne gider ben de bilemedim.. belki bir kurubaklagil yemeği olabilir tercihe göre.. ben de şimdi öğle yemeğimde ne tüketsem diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?