dil peyniri tabi ki yiyebilirsin light krem peynir gibi peynirden başka herşeye benzeyen peynirlerin dışındaki hertür peynir yenebilirtamam yarın sabahtan itibaren normal zeytini suda bekletiyorum... gün içinde başka zamanda da kahvaltıdaki gibi beslenebilir miyiz? bi de dil peyniri çok iyi diye duymustum alsam mı sizce?
aaa bu çok güzel bi tarif mesela
FIRINDA KABAK BÖREĞİ
.................
Arkadaslar mrb
Dun tartildim 67.8 cikti birdaha ciktim 68.2 snra birdaha 68.2 cikti bende 68.2yi baz almistim
Bu sabahta tartildim 67.8 cikti gene snra 68.4 cikti ki bu imkansiz gece yatmadan 68.5dim zaten tartim mefta oldu
Bana tarti tavsiyelerinizi soylermisiniz ? Yeni bir dijital tartiya ihtiyacim var.
canım ameliyat haftaya mı
Geçmiş olsun.Başarılı bir ameliyat olsun inşallah.canım bu gun telefıon edecekler sıkıntı çıkmazsa yarın ama içim çok acıyooo
geçmiş olsun.başarılı bir ameliyat olsun inşallah.
canım bu gun telefıon edecekler sıkıntı çıkmazsa yarın ama içim çok acıyooo
günaydın kızlar, bundan sonra menülerimi yazıyorum buraya günlük. yarın ilk menü bildirimimi yapacağım.. asılmaya karar verdim tekrar..
aaa bu çok güzel bi tarif mesela
FIRINDA KABAK BÖREĞİ
MALZEMELER: 5-6 adet kabak
5 adet yumurta
250 gram ezilmiş klasik peynir
Yarım demet taze nane veya 1 yemek kaşığı kuru nane
Kristal kaya tuzu, karabiber ( ağız tadına göre )
4 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
HAZIRLAMA: Kabakları rendeleyin.
Yumurtaları bir kaseye kırın ve iyice çırpın. daha sonra içine ezilmiş beyaz peyniri naneyi bir tutam tuz ve karabiberi zeytinyağını,rendelenmiş kabakları ekleyip hep birlikte harmanlayın..
Hazırladığınız cam fırın tepsisine dökün ve 180 derecede ısıtılmış fırında 5 -10 dakika pişirin. yoğurtla servis edin.
NOT: kabaklı karışıma kesinlikle un eklenmez ve kızartma yapılmaz!!!!!
Ben nisandan beri azar azar verdim canım.Sanırım üç ay olmuştur iki öğüne döneli.İlk aylarda öğlen yemek yiyordum,ama sonradan sadece yoğurda üzüm karıştırarak yemeye başladım.İki öğüne düşünce ilk başta öğle zamanı midem kazınıyordu ama şimdi rahatım.İnşallah uygulayacağın değişiklikler etkili olur.sen kaç ayda verdin 10 kiloyu bi de kaç öğün yapıyorsun
ben biraz değişiklik yapayım dedim malum ya hiç vermiyorum ya az az veriyorum bu gün 3 öğün yapacağım porsiyonlarımı küçülterek tabi bakalım nasıl olacak bi kere daha denemiştim 2. gün 2 öğüne dönmüştüm gerçi
şimdiden geçmiş olsun canım güzel geçeceğine yürekten inanıyorum topikçe yavruna duacıyız bunu bil
içinin acıması çok doğal ama biz anneyiz her acıya en çok biz göğüs gereriz içini ferah tut
çoookk teşekkür ederimmm
şimdiden cok geçmişler olsun afatmas ...
Pîrînçli olduğu için yasak tavuğun dışındaki pane harcını sıyır öyle ye bulgur pîlavını en fazla 4 kaşık ye önerebîleceklerim bunlar keşke salata ya da bi sebze çorbası olsaymış menüdearkadaşlar yayla çorbası içilebilr mi bu diyette ? içilmemesi gereken çorbalar nelerdir bilgi verebilr misinz... öğrenciyim yurtta kalıyorm kendi yemklerimi yapmama imkanım yok ve bugn yurtta yemek olarak yayla çorbası, pane harcı ile kızartılmş tavuk+ patates kızartması ve bulgur pilavı var. bunlardan hangisini yiyebilrm ya da hiçbirini yiyemem mi ne diyosunuz ?
Pîrînçli olduğu için yasak tavuğun dışındaki pane harcını sıyır öyle ye bulgur pîlavını en fazla 4 kaşık ye önerebîleceklerim bunlar keşke salata ya da bi sebze çorbası olsaymış menüde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?