Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaslar mrb
Dun tartildim 67.8 cikti birdaha ciktim 68.2 snra birdaha 68.2 cikti bende 68.2yi baz almistim
Bu sabahta tartildim 67.8 cikti gene snra 68.4 cikti ki bu imkansiz gece yatmadan 68.5dim zaten tartim mefta oldu
Bana tarti tavsiyelerinizi soylermisiniz ? Yeni bir dijital tartiya ihtiyacim var.

tamam yarın sabahtan itibaren normal zeytini suda bekletiyorum... gün içinde başka zamanda da kahvaltıdaki gibi beslenebilir miyiz? bi de dil peyniri çok iyi diye duymustum alsam mı sizce?
dil peyniri tabi ki yiyebilirsin light krem peynir gibi peynirden başka herşeye benzeyen peynirlerin dışındaki hertür peynir yenebilir
ben bazen kkk yı akşam yemeği olarak da yapıyorum yumurtaları menemen yapıyorum diğerleri de güzel bi öğün oluyo

aaa bu çok güzel bi tarif mesela

FIRINDA KABAK BÖREĞİ

.................

ben bu sık yaparım hatta ıspanaklı ve pırasalı da yapabilirsin onlar da güzel oluyo
sebze olduğu için doymam dersen önden mercimek çorbası iyi gider hem protein almış olursun böreğin yanına ayran turşu vs çok lezzetli ve dengeli bi menü olur

bence önce pilini değiştir öyle bi dene zeminin de düz olmasın adikkat ediyorsun değil mi

canım bu gun telefıon edecekler sıkıntı çıkmazsa yarın ama içim çok acıyooo

şimdiden geçmiş olsun canım güzel geçeceğine yürekten inanıyorum topikçe yavruna duacıyız bunu bil
içinin acıması çok doğal ama biz anneyiz her acıya en çok biz göğüs gereriz içini ferah tut

tarif için teşekkürler ve aramıza hoşgeldin

sen kaç ayda verdin 10 kiloyu bi de kaç öğün yapıyorsun
ben biraz değişiklik yapayım dedim malum ya hiç vermiyorum ya az az veriyorum bu gün 3 öğün yapacağım porsiyonlarımı küçülterek tabi bakalım nasıl olacak bi kere daha denemiştim 2. gün 2 öğüne dönmüştüm gerçi

Ben nisandan beri azar azar verdim canım.Sanırım üç ay olmuştur iki öğüne döneli.İlk aylarda öğlen yemek yiyordum,ama sonradan sadece yoğurda üzüm karıştırarak yemeye başladım.İki öğüne düşünce ilk başta öğle zamanı midem kazınıyordu ama şimdi rahatım.İnşallah uygulayacağın değişiklikler etkili olur.

çoookk teşekkür ederimmm

merhabalar
sea canım ellerine sağlık liste için. Güzel kilolar verilmiş bu hafta. Kilo veren vermeyen herkesi burada yani diyette kalma azminden dolayı tebrik ediyorum.
Hastalığım ve geçen hafta bir kilo fazla şişkinliğim derken birinci olmuşum. Artık 60 küsürülerde olmak güzel ama gene bi rehavet çöktü. Kahvaltılarda 1 dilim ekmek yemeye bqşladım hastalığımdan bu yana midem almıyor ekmeksiz kahvaltıyı. Ama hareket aynı şekilde devamediyorum.
Afatmas umarım kızın sağlıkla atlatır ameliyatını güzel haberlerini bekliyoruz.
Gül Ablacım bilgi ve takip konusunda çok haklısın. Bazen burada yazışıp senin forumundan bilgileniyorum çünkü 10000 leri geçmiş bi forumda geriye dönüp öğrenmeek imkansız. Yeni forumun hayırlı olsun eşsiz bilgilerin için teşekkürler.

Arkadaşlar kalın sağlıcakla

arkadaşlar yayla çorbası içilebilr mi bu diyette ? içilmemesi gereken çorbalar nelerdir bilgi verebilr misinz... öğrenciyim yurtta kalıyorm kendi yemklerimi yapmama imkanım yok ve bugn yurtta yemek olarak yayla çorbası, pane harcı ile kızartılmş tavuk+ patates kızartması ve bulgur pilavı var. bunlardan hangisini yiyebilrm ya da hiçbirini yiyemem mi ne diyosunuz ?

Pîrînçli olduğu için yasak tavuğun dışındaki pane harcını sıyır öyle ye bulgur pîlavını en fazla 4 kaşık ye önerebîleceklerim bunlar keşke salata ya da bi sebze çorbası olsaymış menüde

salatayı kendim yapabilrm bugün sebzelerimi aldım :) teşekkür ederm hergün farklı bi menü olduğu için bugün de bu denk geldi ilk günüm bide benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…