Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar yaptığınız her yemekten birer tane sebze ayırın onları zeytinyağında soteleyin ister etîn yanında îster bulgur pilavı yoğurtla ayrı bir öğün olarak yeyin benim kabağım 3 taneydî onun dışında pırasa havuç brokoli kapya biber soğan birer tane azıcık portakal suyu ilave ettîm mmm nefis oldu tavsiye ederim

selam canım. eğer bir sorun ya da sıkıntın olursa 10000 sayfayı okumak zorunda değilsin. Önceden sorulmuş bir soru olsa bile tekrardan sor, elbet birimiz cevaplarız. Zaten bu işin kitabı var. Bilgi veren herkes o kitaptan yola çıkıyor ve tabi hepimizin deneyimleri ayrı ayrı bu diyetle ilgili. Bu konuda ne kadar topik açılırsa açılsın, sayfa sayısının çoğalması engellenemez. Her topiği baştan sona okumak tabi ki imkansız. O zaman belli bir sayfa sayısından sonra aynı konuda bir sürü topik açılırdı, e bu da forum kurallarına aykırı. Sen merak ettiğini sor, mutlaka cevaplanır. 10000 sayfayı baştan okuyacağım diye uğraşma.

teşekkür ederim canım, yeni topiğin sanada faydalı olmasına sevindim karatayla ilgili 3-4 tane topik var hepside faydalı kimisi eğlenerek zayıflıyor kimisi sohbet ederek hepsi farklı farklı
...bende buradaki arkadaşlarımı sevdiğim için onlardan kopamıyorum haftalık listeye katılıyorum arasırada sohbetlere ...sonuçta hepimiz karataycıyız...amacımız aynı..orada veya burada bildiğimiz her konuda bilmeyen arkadaşlara yardımcı oluyoruz...
karatay hocayı eleştiren sayfada bile karatayla ilgili sorular sormuşlar onlarada oradan cevap yazıyorum... bir kişinin bile karataya başlaması hem sağlık kazanmasına faydalı olur hemde bizim sayımızı arttırır karatay hocanın destekçileri çoğalır...

Son düzenleme:
2 gündür o topik bu topik lafları dönüyor bu topiğe 1 yıla yakın zamandır emek veren biri olarak burada başka topiklerin methedilmesini şık bulmuyorum
benim gibi aylardır burada her yeni gelen arkadaşımıza bıkmadan tekrar tekrar bilgi veren bütün arkadaşlarımın çabasına saygısızlık edildiğini düşünüyorum
ben buraya ilk geldiğimde 3-5 kişilik bi kanka grubu vardı yeni gelenlere yardımcı olmaz, şu an ''başka bi topikte copy-paste yapılmış'' olan yazıyı yayına koyar geçiştirirlerdi sonra onlar kendilerine topik kurdu gittiler buraya bi daha uğramadılar ama...

hepimiz karatay hocanın sağlıklı beslenme önerilerine inanan güvenen insanlarız zaman zaman buraya gelip diyetimize ve hocaya laf söyleyip gidenler oluyor onların yaptıkları ne kadar yanlışsa buranın yetersiz olduğunu yine burada dile getirmek o kadar yanlış
bu konuyla ilgili düşüncelerim bunlardır burada olan buraya emek veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim her zaman dediğim gibi biz çoğaldıkça kilolarımız azalacak çabamıza sağlık:))

Sea
Liste için teşekkür edememiştim.Bol kilo verenli bir haftanın nazar boncuğu gibi alanlarından biri oldum.İnşallah haftaya full veren olur.
Bugünkü menüm:sabah kkk,bir mandalina
Akşam 17de kuru fasulye,salata,az fıstık,kuru üzümlü yoğurt.
Öğlen pilates yaptım ebru ile.Yemekten önce de leslie 5 mil.Şimdi de form çay içeceğim.

Ben de siteye ilk üye olduğumda kafam karışmıştı.Bir topik daha gördüm gibi gelmişti,sonra buraya yazmış oldum.İyiki de öyle olmuş.Burada paylaşımcı bir ortam var.Egolardan arınmış bir biçimde her gelene kucak açılıyor.Hepinizin çabasına sağlık...

kızlar selaaam.. 1.GÜN DENEYİMİMi aktarayım size
sabah kalkıp alışverişe gidip gelip kahvaltı hazırlayana kadar saat 12 oldu tabi
12.00: 2 tane az haşlanmış yumurta, avuçiçi kadar 2 ince dilim peynir, 1 tane küçük salatalık, 4 tane kuru kayısı, bir küçük çay bardağı ceviziçi, 2 kupa yeşilçay ve yanında su.gün içinde hiçbir şey yiyip içmedim su hariç tabi
18.00: 2 tabak barbunya pilaki, 4 yemek kaşığı yoğurt, bol salata( marul, mor lahana, roka, maydanoz, yarım limon ve nar ekşisi ile) sanırım barbunya pilakiyi abarttım 2 tabak çok oldu gibi.
birazdan da yeşil çay ve beşi bir yerde çay içerim bide suyu 2 litrey tamamlıcam. şimdilik bu kadar. siz yeşilçayı ne zamanlar içiyorsunuz merak ettim..

Son düzenleme:

Sana sonuna kadar katiliyorum xc9. Benim dusunduklerimi güzel bir dille anlatmissin:))

canım ilk günün çok güzel olmuş ama dediğin gibi barbunyanın 2. tabağı hariç
kahvaltılarda mevsim sebzelerine ağırlık vermek daha sağlıklı olur yeşillikler brokoli turp vs buradan bikez daha paylaşalım

merhabalarr...
kahvaltımı yazmıştım.. öğleyin karnabahar haşladım yogurtla yedim. yanında 1 tane mandalina aldım.
akşam: 1 tavuk göğsunu didip corba yaptım. 1 kasık tereyağı koydum yaparken.. yanında 1 kase yogurt 2 kuru incir 15-20 tane kayısı çekirdeği yedim. aslında aç değilim iyiyim şuan ama yine de bi boşluk oldu.. umarım uzun sürmez alışmam... bu arada ben de topikleri düzenli takip edemeyenlerdendim. ordan oraya gezerdim.. abartmak istemem ama nerdeyse diğer tüm topiklerde bikaç bilmişin ahkam kesmesi yüzünden insanlar dertleşmekten yardımlaşmaktan uzaklaşıp ya terkediyor ya da olayı iyice hırs haline getiriyorlar... disiplin güzeldir ama burda neticede kimse birbirinin gerçek hayatını belki gerçek ismini bile bilmiyor... bu topikteki herkese teşekkür ederim daha dün aranıza girdim ama kuralla yasakla bunaltmak yerine buyur ettiniz... inşallah arkadaşlar edinirim ve birlikte kilolarımızı verebiliriz...

Şık bulmamak çok ağır bir itham ve ben bunu hakettiğimi sanmıyorum. Ayrıca yetersizlik kavramını hiç kullanmadım kullansamda bunu ne bu forum ne bu forumda yazan arkadaşlar ne de altını çizerek söylüyorum xc9 hakediyor. Ki defalarca yardımseverliğinizi vurgulamış ve teşekküretmiş biri olarak söylediklerimi bu şekilde anlamanız beni çok üzdü.
Başka forum meseleside çok yanlış bi bakış açısı. Sözkonusu bir Karatay forumu ve bizlerin arkadaşı hala da ısrarla bizlerin arkadaşı olduğunu söyleyen Gül ablamın forumu. Anlamakta zorlanıyorum bu durumu
kalın sağlıcakla kalın Karatayla. Ben çekildim.

Gerçekten şu yaşananlar beni çok şaşırttı. Kimse bu işi Canan Karatay dan iyi bilmiyor. Hepimiz kitabı okuyup ona göre birbirimize ve yeni başlayanlara destek olduk. Ben buraya ilk başladığımdan beri bu topiğin kilo vermemde etkisi büyük. Çok acık konuşacağım Öncelikle Gül ablanın yeni topiğine destek vermiştim . İlk kilo bildirimimi de yaptım. Ama şu anda hem orası hem burasını devam ettirmenin mantıklı olmadığını düşünüyorum. Bu açılan topiğin önce masum oldığunu düşünüyordum. şimdi öyle olmadığını düşünüyorım. kimse kimsenin üzerinde ego tarmin edemez. Amacımız kilo vermek. Kimse karatayın müridi değil. Herkes kitabı okuyunca da net anlıyor. Bunu bana soranlara hep söylüyorum. Amacımız kilo vermek. BEN TOPİĞİMLE MUTLUYUM SEVİYORUM SİZİ KIZLAR...

gerçekten mi çok mutlu oldum şuan 6 saat dayanım bugn ki yemesem yine de yemezdm aç hissetmeden yedm yemeği. tabi başlayınca 2.tabak barbunyayı götürdm maşallah:) kızın bana iyi yapmadım. tamamdır yarın sabah roka maydanoz turp vs yerim bide ben kahvaltıda mor lahana salatasına bayılıyorum onu da yaparım arada. ilginiz için çok teşekkürle.. :) ben çok sevdim burasını burdayım bundan sonra :)

şık bulmadığım davranışı ilk yapan sen değilsin bunu bilmeni isterim
senin vefalı bi insan olduğunu biliyorum yetersizlik kavramını hiç kullanmadığını da biliyorum sözüm sana değildi üstüne almışsın

gül hepimizin sahiplenip emek verdiği bir platformda insnların ''sorulara cevap bulmakta yetersiz bulduğunu'' defaatle söylerse ondan çok daha önce başlayan biri olarak bu yaklaşımı eleştiririm bu benim ve buradaki herkesin emeğini yok saymaktır
benim anlayışıma göre bir grupta ben yoktur biz vardır anlaşılması gereken de budur
açıkyürekli yaklaşımın için teşekkür ederim bu konuyu kendi adıma burada kapatıyorum

Afiyet olsun. İlk gün olduğundan bazı şeyler hoşgörülebilir.Temel prensiplere dikkat edildiği sürece yediklerini çeşitlendirmen sana kalmış.

ARKADAŞLAR bu yazılanlar hoş şeyler değil sonuçta hepimiz karataycıyız,

ben o topiği 1 ay oldu açalı ve bu zamana kadar burada o topiği açtığımdan hiç bahsetmedim hoş olmazdı da,bazı arkadaşlar uğradılar onların haberi var sadece, sizleride sevdiğim ve 6 aylık bir arkadaşlığımız olduğu içinde bırakıp gitmedim paylaşımlarım sürdü sonuçta arkadaşız hepimiz ve amacımız sohbet ederek zayıflamak, amacım egomu tatmin etmek olsaydı buraya hiç uğramaz gitmeden de buradan topiğin linkini paylaşırdım, ben amacımı yukarıda sea' nın kaania ya sorduğu soruya cevapla yazdım, ,,,,,

gül hepimizin sahiplenip emek verdiği bir platformda insnların ''sorulara cevap bulmakta yetersiz bulduğunu'' defaatle söylerse ondan çok daha önce başlayan biri olarak bu yaklaşımı eleştiririm bu benim ve buradaki herkesin emeğini yok saymaktır demiş xc9 ...ben böyle bir şey demedim yukarida dediklerim yazıyor ama burayada kopyalayayım .... çevremdeki arkadaşlarım bu topikteki sayfalar çok olduğu için gerekli bilgileri bulmakta zorlandıklarını takip edemediklerini söylediler burada sizin emeklerinizi yok sayan bir cümle varmı......burada benımde 6 aylık emeğim var hepimiz emek verdik bunu ne siz ne ben yok sayamam...

2 gün önce buraya bir arkadaş ben gül ablanın topiğinde yazıyorum artık diye yazana kadar sizle benim aramda hiç bu tür bir konuşma gecmemıstı, geçmeside hoş değil burada ben yok biz varız xc9 un dediği gibi....hepimiz aynı amaç için saatlerce burada yazışıyoruz....sorulan her soruya doğru cevap verip kişileri yanlış yönlendirmemeye çalışıyoruz...

bende bu konuyu burada kapatıyorum, herkes düşüncesinde özgürdür, arkadaş olarak hepinizi seviyorum, topiğin daha fazla karışmaması için bende çekiliyorum...kendinize iyi bakın,,,,bol leptinli günler,

canım tartının yeri değiştiğinde de bir kafası karışıyor ondan olabilir mi? benim tartım da bazen dengesiz tartardı yenim bir tarı aldım, cuma günleri aktüel urunleri olan marketten, ama o da dengesiz tarttı eskisi ile tartılıyorum şimdi.. bazen 2 siyle de.. benimkiler öyle aman aman tartılar değildi k.ng ve s.nbo idiler işimi görüyorlar.. ama arkadaşların başkaca bir tavsiyesi var mmı bilmiyorum
canım bu gun telefıon edecekler sıkıntı çıkmazsa yarın ama içim çok acıyooo
çok geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda atlatırsınız, sağlıklı bir şekilde dönersiniz evinize...
şu linki incele canım özellikle yeni başlayanlar için faydalı
Karatay Menüsü

Selam kızlar,

Bende yaklasık 9 aydır bu topikte eli degenlerden biriyim. Burası bence cok guzel, herkes huzurlu herkes birbirinin fikrine saygılı ve sevecen oldugunu dusunuyorum. Beni de buraya ceken bu olmustu. Samimiyet. O topik bu topik herkes istediğini yapmakta özgürdür bence. Elimizden geldiğince yeni gelen arkadaslara yardımcı olmaya çalısıyoruz. Ama bu son gunlerdeki yaklasım acıkcası bana da ters geldi. Tıpkı xc9 un yazdıgı gibi o dönemde diğer topiğe giden arkadasları anımsadım. Dediğim gibi herkes özgürdür. Ama ben aradıgım sıcaklıgı ve tarzı acıkcası sizlerle buldum.
Yeni gelen arkadaslar veya daha onceki arkadaslar yeni bir durumla mı karsılastınız sorun defalarca sorabilirsiniz. Hatim etmeye gerek yok. Kaldı ki kimse neticede uzman doktor değil. Biz de yeri geldiğinde kitaplardan, Karatayîn resmi sitesinden ve diğer tecrubelerden faydalanıyoruz. Burası bizim. Sizleri cok seviyorum arkadaslar..:)

E-pack ,

tartı için eger guzel bir tartı istersen benim kullandıgım yaklasık yedi sene once almıstım. Diyetisyenlerde olan tartıların ev versiyonu. t.rti.com da var sanırım. Ben cok memnunum. T.f.l vardı bir de daha onceden ondan da memnundum.

Sabah:kkk

Öğlenmisafirlikteydim)1 lahmacun,1 dilim sütlü tatlı(cısssss)

Akşam:1 kase mercimekli sebze çorbası,roka,tere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…