merhabalar
sea canım ellerine sağlık liste için. Güzel kilolar verilmiş bu hafta. Kilo veren vermeyen herkesi burada yani diyette kalma azminden dolayı tebrik ediyorum.
Hastalığım ve geçen hafta bir kilo fazla şişkinliğim derken birinci olmuşum. Artık 60 küsürülerde olmak güzel ama gene bi rehavet çöktü. Kahvaltılarda 1 dilim ekmek yemeye bqşladım hastalığımdan bu yana midem almıyor ekmeksiz kahvaltıyı. Ama hareket aynı şekilde devamediyorum.
Afatmas umarım kızın sağlıkla atlatır ameliyatını güzel haberlerini bekliyoruz.
Gül Ablacım bilgi ve takip konusunda çok haklısın. Bazen burada yazışıp senin forumundan bilgileniyorum çünkü 10000 leri geçmiş bi forumda geriye dönüp öğrenmeek imkansız. Yeni forumun hayırlı olsun eşsiz bilgilerin için teşekkürler.
Arkadaşlar kalın sağlıcakla
teşekkür ederim canım, yeni topiğin sanada faydalı olmasına sevindimmerhabalar
sea canım ellerine sağlık liste için. Güzel kilolar verilmiş bu hafta. Kilo veren vermeyen herkesi burada yani diyette kalma azminden dolayı tebrik ediyorum.
Hastalığım ve geçen hafta bir kilo fazla şişkinliğim derken birinci olmuşum. Artık 60 küsürülerde olmak güzel ama gene bi rehavet çöktü. Kahvaltılarda 1 dilim ekmek yemeye bqşladım hastalığımdan bu yana midem almıyor ekmeksiz kahvaltıyı. Ama hareket aynı şekilde devamediyorum.
Afatmas umarım kızın sağlıkla atlatır ameliyatını güzel haberlerini bekliyoruz.
Gül Ablacım bilgi ve takip konusunda çok haklısın. Bazen burada yazışıp senin forumundan bilgileniyorum çünkü 10000 leri geçmiş bi forumda geriye dönüp öğrenmeek imkansız. Yeni forumun hayırlı olsun eşsiz bilgilerin için teşekkürler.
Arkadaşlar kalın sağlıcakla
Ben de siteye ilk üye olduğumda kafam karışmıştı.Bir topik daha gördüm gibi gelmişti,sonra buraya yazmış oldum.İyiki de öyle olmuş.Burada paylaşımcı bir ortam var.Egolardan arınmış bir biçimde her gelene kucak açılıyor.Hepinizin çabasına sağlık...2 gündür o topik bu topik lafları dönüyor bu topiğe 1 yıla yakın zamandır emek veren biri olarak burada başka topiklerin methedilmesini şık bulmuyorum
benim gibi aylardır burada her yeni gelen arkadaşımıza bıkmadan tekrar tekrar bilgi veren bütün arkadaşlarımın çabasına saygısızlık edildiğini düşünüyorum
ben buraya ilk geldiğimde 3-5 kişilik bi kanka grubu vardı yeni gelenlere yardımcı olmaz, şu an ''başka bi topikte copy-paste yapılmış'' olan yazıyı yayına koyar geçiştirirlerdi sonra onlar kendilerine topik kurdu gittiler buraya bi daha uğramadılar ama...
hepimiz karatay hocanın sağlıklı beslenme önerilerine inanan güvenen insanlarız zaman zaman buraya gelip diyetimize ve hocaya laf söyleyip gidenler oluyor onların yaptıkları ne kadar yanlışsa buranın yetersiz olduğunu yine burada dile getirmek o kadar yanlış
bu konuyla ilgili düşüncelerim bunlardır burada olan buraya emek veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim her zaman dediğim gibi biz çoğaldıkça kilolarımız azalacak çabamıza sağlık:))
2 gündür o topik bu topik lafları dönüyor bu topiğe 1 yıla yakın zamandır emek veren biri olarak burada başka topiklerin methedilmesini şık bulmuyorum
benim gibi aylardır burada her yeni gelen arkadaşımıza bıkmadan tekrar tekrar bilgi veren bütün arkadaşlarımın çabasına saygısızlık edildiğini düşünüyorum
ben buraya ilk geldiğimde 3-5 kişilik bi kanka grubu vardı yeni gelenlere yardımcı olmaz, şu an ''başka bi topikte copy-paste yapılmış'' olan yazıyı yayına koyar geçiştirirlerdi sonra onlar kendilerine topik kurdu gittiler buraya bi daha uğramadılar ama...
hepimiz karatay hocanın sağlıklı beslenme önerilerine inanan güvenen insanlarız zaman zaman buraya gelip diyetimize ve hocaya laf söyleyip gidenler oluyor onların yaptıkları ne kadar yanlışsa buranın yetersiz olduğunu yine burada dile getirmek o kadar yanlış
bu konuyla ilgili düşüncelerim bunlardır burada olan buraya emek veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim her zaman dediğim gibi biz çoğaldıkça kilolarımız azalacak çabamıza sağlık:))
kızlar selaaam.. 1.GÜN DENEYİMİMi aktarayım size
sabah kalkıp alışverişe gidip gelip kahvaltı hazırlayana kadar saat 12 oldu tabi
12.00: 2 tane az haşlanmış yumurta, avuçiçi kadar 2 ince dilim peynir, 1 tane küçük salatalık, 4 tane kuru kayısı, bir küçük çay bardağı ceviziçi, 2 kupa yeşilçay ve yanında su.gün içinde hiçbir şey yiyip içmedim su hariç tabi
18.00: 2 tabak barbunya pilaki, 4 yemek kaşığı yoğurt, bol salata( marul, mor lahana, roka, maydanoz, yarım limon ve nar ekşisi ile) sanırım barbunya pilakiyi abarttım 2 tabak çok oldu gibi.
birazdan da yeşil çay ve beşi bir yerde çay içerim bide suyu 2 litrey tamamlıcam. şimdilik bu kadar. siz yeşilçayı ne zamanlar içiyorsunuz merak ettim..
canım ilk günün çok güzel olmuş ama dediğin gibi barbunyanın 2. tabağı hariç
kahvaltılarda mevsim sebzelerine ağırlık vermek daha sağlıklı olur yeşillikler brokoli turp vs buradan bikez daha paylaşalım
Şık bulmamak çok ağır bir itham ve ben bunu hakettiğimi sanmıyorum. Ayrıca yetersizlik kavramını hiç kullanmadım kullansamda bunu ne bu forum ne bu forumda yazan arkadaşlar ne de altını çizerek söylüyorum xc9 hakediyor. Ki defalarca yardımseverliğinizi vurgulamış ve teşekküretmiş biri olarak söylediklerimi bu şekilde anlamanız beni çok üzdü.
Başka forum meseleside çok yanlış bi bakış açısı. Sözkonusu bir Karatay forumu ve bizlerin arkadaşı hala da ısrarla bizlerin arkadaşı olduğunu söyleyen Gül ablamın forumu. Anlamakta zorlanıyorum bu durumu
kalın sağlıcakla kalın Karatayla. Ben çekildim.
Afiyet olsun.gerçekten mi çok mutlu oldum şuan 6 saat dayanım bugn ki yemesem yine de yemezdm aç hissetmeden yedm yemeği. tabi başlayınca 2.tabak barbunyayı götürdm maşallah:) kızın bana iyi yapmadım. tamamdır yarın sabah roka maydanoz turp vs yerim bide ben kahvaltıda mor lahana salatasına bayılıyorum onu da yaparım arada. ilginiz için çok teşekkürle.. :) ben çok sevdim burasını burdayım bundan sonra :)
Kaania canım selam,
Bizim gelmemiz konusunda fikir beyan etmissin ben kendi adıma boyle bir sey dusunmuyorum. Herkes istediği yere gitme konusunda özgürdür. Ama neden ayrı bir sayfa kuruldugu konusunu anlamadım neyse. Kendisi ayrı bir sayfa acıp bildirimlerde bulunmak istemiş sanırım.
sea merhaba,
neden ayrı bir topik açtığımı anlatayım,
çevremdeki arkadaşlarım bu topikteki sayfalar çok olduğu için gerekli bilgileri bulmakta zorlandıklarını takip edemediklerini söylediler, facebook ta yada burada sayfa açarmısın biz de karatay hakkında bilgilenmek ve kg vermek istiyoruz dediler, facebook ta sağlıklı yaşıyoruz var okan bey ve eşi bu konuda çok bilgililer benim açmam olmaz, bende orayı takip ediyorum ve kafama takılanları onlara soruyorum zaten, dedim (o zaman karatay mucizesi açılmamıştı daha).....o zaman yeni bir topik açıp gerekli bilgileri paylaşırsan bizde kafamıza takılanları oradan sorar ona göre karatayı düzgün uygularız, yoksa devamlı kaçamakla kg veremeyeceğiz dediler...
ben 6 ay önce karataya başlayacağım zaman bu topikteki sayfaların hepsini okumak için bir ay uğraşmıştım oku oku bitmiyordu arada faydalı birşey atlamayayım diyede hepsini okudum, aynı sıkıntıyı yeni başlayanlar çekmesin diye bende yeni bir topik açtım .....
yeni başlayanlar istedikleri bilgilere anında ulaşıp bir an önce karataya başlasınlar ve kg larından kurtulsunlar ....
hepimizin amacı zaten bu değilmi karatay yapmak isteyen herkese yardımcı olmak ...
şık bulmadığım davranışı ilk yapan sen değilsin bunu bilmeni isterim
senin vefalı bi insan olduğunu biliyorum yetersizlik kavramını hiç kullanmadığını da biliyorum sözüm sana değildi üstüne almışsın
gül hepimizin sahiplenip emek verdiği bir platformda insnların ''sorulara cevap bulmakta yetersiz bulduğunu'' defaatle söylerse ondan çok daha önce başlayan biri olarak bu yaklaşımı eleştiririm bu benim ve buradaki herkesin emeğini yok saymaktır
benim anlayışıma göre bir grupta ben yoktur biz vardır anlaşılması gereken de budur
açıkyürekli yaklaşımın için teşekkür ederim bu konuyu kendi adıma burada kapatıyorum
canım tartının yeri değiştiğinde de bir kafası karışıyor ondan olabilir mi? benim tartım da bazen dengesiz tartardı yenim bir tarı aldım, cuma günleri aktüel urunleri olan marketten, ama o da dengesiz tarttı eskisi ile tartılıyorum şimdi.. bazen 2 siyle de.. benimkiler öyle aman aman tartılar değildi k.ng ve s.nbo idiler işimi görüyorlar.. ama arkadaşların başkaca bir tavsiyesi var mmı bilmiyorumArkadaslar mrb
Dun tartildim 67.8 cikti birdaha ciktim 68.2 snra birdaha 68.2 cikti bende 68.2yi baz almistim
Bu sabahta tartildim 67.8 cikti gene snra 68.4 cikti ki bu imkansiz gece yatmadan 68.5dim zaten tartim mefta oldu
Bana tarti tavsiyelerinizi soylermisiniz ? Yeni bir dijital tartiya ihtiyacim var.
çok geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda atlatırsınız, sağlıklı bir şekilde dönersiniz evinize...canım bu gun telefıon edecekler sıkıntı çıkmazsa yarın ama içim çok acıyooo
şu linki incele canım özellikle yeni başlayanlar için faydalıarkadaşlar yayla çorbası içilebilr mi bu diyette ? içilmemesi gereken çorbalar nelerdir bilgi verebilr misinz... öğrenciyim yurtta kalıyorm kendi yemklerimi yapmama imkanım yok ve bugn yurtta yemek olarak yayla çorbası, pane harcı ile kızartılmş tavuk+ patates kızartması ve bulgur pilavı var. bunlardan hangisini yiyebilrm ya da hiçbirini yiyemem mi ne diyosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?