Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam canlarim. Ben bu aralar karataydan koptum. 2 HAFTADIR düzensiz ve ekmek yedim. Bazi sorunlarim var. Içinden çikamadigim. Dünde tartilmadim.

ben bu diyete başlamadan önce kk da yaptığım araştırmada 2 ayrı topik görmüştüm.. tamamını değil tabi ki ama ikisini de okudum, burayı seçmemdeki sebep ise daha eski olmasıydı... diğer topikteği okurken şaşırdım aslında, "ne iyi oldu bu topiği açtığımız, bizim kızlara hemen özelden yazalım, 5 dakika engeline takıldım" şeklindeki söylemler de hiç hoşuma gitmemişti.. bu topikten neden ayrıldıklarını hala anlamıyorum ama kendi tercihleri tabi..

bu topikte yazmaya başladıktan sonra iyiki de burayı seçmişim dedim.. Karatay topiği değil ama başka bir diyet topiğinde yazmıştım daha önce, kim kime dum-dumaydı.. insanlar kendi aleminde, herkes kendi arkadaşıyla sohbet eder yeni gelenleri de iplemezlerdi.. ben kendimi orda çok gereksiz hissetmiştim.. ordan sonra burası bana çok iyi geldi gerçekten.. ben ilk geldiğim zamanlarda topikte olanlardan şimdi xc9 ve sea var.. özellikle xc9 un topiğe emeği gerçekten büyük, ben bir geldim-bir gelmedim, bir yazdım-bir yazmadım belki ama o burayı hiç ihmal etmedi bu yüzden ona kendi adıma teşekkür ediyorum..

gül ablanın ayrı topik açmasına gelince.... bana makul gelmedi, yeni başlayanlar burda sorularına cevap bulamıyor, sayfa sayısı çok olduğu için hepsini okuyamıyorlar gibi gerekçeler benim aklıma yatmıyor açıkçası... aynı kategoride, tartı günleri aynı, kuralları başka bir topikten kopyalanmış bir açılış sayfası bence hiç gerekli değildi ancak kendi tercihidir, saygı duyarım..
orası gülün topiği ise burası hepimizin topiğidir.. hepimiz biriz ve bütünün parçalarıyız.. hepimizin amacı sağlıklı yaşam ve bu yolda dileyen dilediği topikte devam eder... ama bir topiğin diğerini karalamasına da müsaade etmeyiz...
Yaşasın Karatay Kardeşliği

Selam canlarim. Ben bu aralar karataydan koptum. 2 HAFTADIR düzensiz ve ekmek yedim. Bazi sorunlarim var. Içinden çikamadigim. Dünde tartilmadim.

Selam sivasıngülü.. Hayırdır.? kaç zamandır yoksun.!! Seni merak ettik.! Umarım sorunlarını en kısa zamanda çözersin canım...

Kızlar hepiniz ayrı ayrı çok şekersiniz, sea'ye katılıyorum buranın enerjisi çok güzel ve insan kendini sorumlu hissediyo burdaki insanlara karşı ve çok hoş bi iç gıcıklıyo bu olay kaçamak yaparken aklına geliyo insanın, kızlar ne der diye

Gelmişken menümü bildiriyim;

Sabah: kkk
Öğle : 1 bol maydonozlu lahmacun 1 bardak ayran
Akşam: 1 kase domates çorbası, 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği, 1 kase yoğurt, 2-3 ceviz

1 saat sonra koşu+pilates yapıcam ah bi de gece acıkmalarım olmadan yatabilsem ama ders çalışıyorum süt forever artık napalım öptüm sizi çook

sabah 7.45: 1 muz, 1 bardak süt, 1 avuç fındık ve ceviz

öğlen 13.00: 1 tabak kuru fasulye, 1 kase cacık

akşam 19.00: 1 porsiyon pidesiz iskender, salata

Bu topik meselesiyle ilgili tam yazacakken,senin yazdıklarını okudum ve adeta düşüncelerimi yazmışsın mahzencim.!
Ben bu topik sayesinde 10 kilo verdim...bu benim için bir hayaldi.!! Bu da buradaki arkadaşların güzel yaklaşımları sayesinde oldu...burada herkes birbirine amatörce yardım ediyor...zaman zaman kitapları karıştırıp birbirimizin sorularına cevap vermeye çalışıyoruz..burada gülerek,eğlenerek,zaman zaman dertleşerek zayıflıyoruz..! Bu topiğin bir eksikliği olduğunu da düşünmüyorum.!
SONUNA KADAR BURADAYIMMM..!!

bu cıssslar ne kadar çekici değil mi küçük kaçamaklar büyük aralıklarda olmalı benim iki gün arka arkaya oldu. tamam 1 hafta cıss yok

canım ben arkadaş tavsiyesi ile gittim kapsamlı araştırmadım açıkçası, çünkü zaten bulunduğum ilçede yok. olsun da ne olursa gibi gidiverdim. artık tekrar çıkarsa da eldivenle alırım. lazeri uygulayan güzellik uzmanı tüm tüylerin bitmesinin vücut için zararı olacağını iddia ediyor, tüy açıklıkları derinin hava almasını sağlıyormuş. seyrek kalanlar olsa da cılızlaşmış olur, eldivenle almaya devam ederim bende.paramı ödedim çünkü dönüşü yok :44:

hazır gelmişken menü bildirimi yapayım: sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 porsiyon patlıcanlı-biberli sote, 8 zeytin, bir avuç kadar peynir, öğle 1 kase çorba(şehriye), iki avuç kuruyemiş, akşam koca bir tabak salata, yarım tabak karnabahar yemeği, 1 bardak ayran

Kızlar bana mesajımı alıntılayanların bildirimi gelmedi format mı değişti artık gelmiyo mu ben tektek okuyarak gördüm bana cevap yazdığınızı, bi de benim kilo çizelgemin süresi mi ne dolmuş onu nasıl yenilerim beceremedim bi link atar mısınız rica etsem..

tartışmayın kızlar hepimiz Karataycıyız. ben de diğer sayfaya ilk günlerde blmeden girdim, özet derli toplu bilgiler vardı güzeldi. ama gerçekten iki topik takibi zor. burdan devam ettim, sıcak samimi bir ortam, değerlendirmeler güzel.
kimnerede mutlu hissediyorsa o orda olur. yola devam.

sabah:
KKK

öğle:
1 tabak tarhana çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
yoğurt

Akşam:
Hamsi tava
turp-salata-şalgam suyu
tahin helvası

sabah kahvaltıdan önce pilates

çizelge normal görünüyor canım bir sorun kalmadı sanırım

slm kızlar bende diyete başlamaya karar verdim:) 5.5 ay önce dogum yaptım emzirdigim için sıkı diyetler yapamıyorum okudugum kadarıyla karatay diyetinde fazla sıkmak yok sanırım bunu yapabilirim. hamilelik öncesi kilom 60 gebelikte 28 kilo aldım şu an 75 kiloyum ama hamilelik öncesi kilomdanda aşşagıya inmek istiyorum 55 oldugum günlere geri dönmek istiyorum yani şu an 20 kilo fazlam var diyet hakkında bilgi verirmisiniz bebegimle yürüyüşe çıkamıyorum malum havalar sogudu evde kondisyon bisikletim var yürüyüş yerine bisiklete binebilir miyim bide ip atlamaya başladım iki gündür umarım faydalı olur ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz kısaca bilgilendirir misiniz:44:

ben bugunu sporsuz geçirdim bi de akşam yemeğinden sonra 2 kuru incirle 2 ceviz daha yedim yaa olmadı sanırım ama pes etmicem. yarın daha uygun beslenmeye ve hareket etmeye çalışıcam.. ben de şu ilk bikaç kilomu verseydim de çizelgemi değiştirseydimmm :87:

elacım merhabalar... benim de senin gibi 70 li kilolardan 50 lere inme hayalim var ve inşallah burdaki müthiş enerjiyle vericez ben de yarın sabah spora başlıcam diyete bugun başladım.. karatayın tüm kitaplarını temin ettim merak ettiğinde burdan mutlaka cevabını bulur yazarım zaten arkadaşlar da sağolsunlar hiç yalnız bırakmıyor çok aktıf bir topic. kolay gelsin insallah başarılı olucaz

Selam kızlar bu gün nefis kkk yaptım... Akşam saat 7 de de 1 tabak tarhana ve etli bamya yedim. Leptin olsun inşallah..
Canım doğru yerdesin emzirme döneminde yapılıyor ve daha hızlı gidiyor. Canan hocanın kitabını al öncelikle. İşin özü yapay ve glisemik indeksi yüksel gıdalardan uzak durmak. Unlu ve şekerli gıdaları hayatımızdan çıkarıyoruz ve gidiyor kilolar.. Mutlu oluyoruz.. Benim de oğlum 7 ayı bitti. Ben de emzirme döneminde başladım. 5 ay olacak ayın birinde beş ayda 26 kilo oldu belki 27-28 de olur ay bitene kadar belli mi olur. Karatayda kilolar gidiyor ve sağlıklı besleniyoruzz..

Son düzenleme:

KUSURA BAKMAYIN İKİNİZ DE HOŞ GELDİNİZ KUZLAR.. Doğru yerdesiniz.. Spor yapmanız çok güzel. Her türlü hareket kabul karatayda.. Azimle devam..

Sabah 6da 2 tane haşlanmış sosis 2 tane hurma kahve ( ama sonradan bu kahvalti fazla geldi )

Saat 11de kkk tek yumurtali az sucuklu melemenle

Saat 16 30 da 1 tabak tokluk corbasi 1 tabak kisir yogurt tursu marul

bence önce pilini değiştir öyle bi dene zeminin de düz olmasın adikkat ediyorsun değil mi
zemin duz pilide saglam ya

Hic kimildatmadim ayni yerinde bu eve tasindigimdan beri miyadi doldu sanirm

tskler canimm bakicam dediklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…