Evet birseyler degistirmem gerek yoksa sikilmaktan korkuyorum.aaa tabiki ben biber kavururum z.yağıyla çoknyakmadan ama üzrine domates sarımsak mmmm nefis
menemen soğanlı omlet sebzeli omlet çeşitleri yapabilirsin
yumurta yemek istemediğinde mantar sote köfte gibi protein grubundan bişeyler yiyebilşrsin
sebzeleri soteleyip peynirle yiyebilşrsin
Canim benimde ayni oldu ilk zamanlar tuvalete cikamadim 6. Gun form cayi ictim limonlu o cok iyi geldi simdi daha az problem yasiyorum.maşallah arkadaşlar çok güzel kilolar verilmiş bu hafta. bu diyete başlamakla iyi ettim kilo verme açısından ancak herkes her ne kadar kabızlığa iyi geldi desede bende tam tersi olduneyi yanlış yapıyorum anlamadım. hergün kahvaltımı düzenli yapıyorum ,sebzeyi bolca tüketiyorum , suyu zaten çok severim 2 günde 1 damacana biter bizde, özellikle yazın şimdide 3 günde falan bitiyor yani suyu ihmal etmiyorum. bir yerde yanlış var ama nerde yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü 2-3 güne bir çıkıyorum ben önceden böylee bir durum yoktu siz neler yapıyorsunuz bunun için gerçi sorununuz olmadığı söylüyorsunuz ama
Bende yapiyorum ya peynirli omlet, ya sade veya pastirmali yada vaktim yoksa direk hasliyorum ama yumurtadan degide diger seylerden sikilmaya basladim sanki. Ekmekse bozuyor diyeti kesinlikle yemek istemiyorum.Aynen bende hergün yumurta yemekten sıkılıyorum. Mesela bugun tahilli küçük siyah ekmek yedin.sadece kahvaltida bi dilim ekmek yenilebilseydi be guzel olurdu. Ama ben yumurtayla hergün farkli seyler yapiyorum. Sende onu deneyebilirsin
çizelge normal görünüyor canım bir sorun kalmadı sanırım
Selam canlarim. Ben bu aralar karataydan koptum. 2 HAFTADIR düzensiz ve ekmek yedim. Bazi sorunlarim var. Içinden çikamadigim. Dünde tartilmadim.
Kızlar bana mesajımı alıntılayanların bildirimi gelmedi format mı değişti artık gelmiyo mu ben tektek okuyarak gördüm bana cevap yazdığınızı, bi de benim kilo çizelgemin süresi mi ne dolmuş onu nasıl yenilerim beceremedim bi link atar mısınız rica etsem..
slm kızlar bende diyete başlamaya karar verdim:) 5.5 ay önce dogum yaptım emzirdigim için sıkı diyetler yapamıyorum okudugum kadarıyla karatay diyetinde fazla sıkmak yok sanırım bunu yapabilirim. hamilelik öncesi kilom 60 gebelikte 28 kilo aldım şu an 75 kiloyum ama hamilelik öncesi kilomdanda aşşagıya inmek istiyorum 55 oldugum günlere geri dönmek istiyorum yani şu an 20 kilo fazlam var diyet hakkında bilgi verirmisiniz bebegimle yürüyüşe çıkamıyorum malum havalar sogudu evde kondisyon bisikletim var yürüyüş yerine bisiklete binebilir miyim bide ip atlamaya başladım iki gündür umarım faydalı olur ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz kısaca bilgilendirir misiniz:44:
ben bugunu sporsuz geçirdim bi de akşam yemeğinden sonra 2 kuru incirle 2 ceviz daha yedim yaa olmadı sanırım ama pes etmicem. yarın daha uygun beslenmeye ve hareket etmeye çalışıcam.. ben de şu ilk bikaç kilomu verseydim de çizelgemi değiştirseydimmm :87:
...........
Bi de kızlar geceleri süt içiyorum, çok acıkırsam minicik peynir yiyorum, başka tavsiyesi olan var mı yoksa herkes erkenden yatağa mı koşuyo :)
........
...........
Bugunku menumude yazmak istiyorum,
Sabah biraz menemen, az koz k.biber tursusu, biraz zeytin, peynir ceviz vs yemedim guuya asure yapicaktim aksama ustune koyacaktim ama yetismedi kaldim oyle yemeden
Aksam ise yine disardaydim ve yine gec kaldim dokuza geliyordu, bir porsiyon et sulu mercimek corbasi, ve fistikli ve kasarli kebap biraz salata, cok degisik geldi ama mideme cook agir geldi birde ayran icmistim.
Bu arada uzattikca uzattim ama ne olur kusura bakmayin yuruyus ayakksbimi aldim artik is yurumeye kaldi, ve sekersiz incirli, kayisili ve uzumlu asureyide yaptim yiyemedim ama yarin kahvaltida yemeyi dusunuyorum simdiden heyecanliyim
Sekerli olanlarin tadini bile ayarlamadim esime yaptirdim o asurelerde baya parlak parlak oldular benimkiler matt...
Evet tatlım ama hala alıntı yaptığınla ilgili bildirim gelmiyo onu çözemedim size de oluyo mu acaba?
Bi de kızlar geceleri süt içiyorum, çok acıkırsam minicik peynir yiyorum, başka tavsiyesi olan var mı yoksa herkes erkenden yatağa mı koşuyo :)
Bu arada ben kabızlık çekmedim hiç bu diyette ama çekenlere kayısılı form çayı öneririm çevremdeki bi çok kişi içiyo bi deneyin derim bende de zamanında işe yaramıştı.
Daha yeni okuyabildim gecmisi baktim baya sayfalar dolmus hayirdir herkes birbirini mi tebrik ediyor dedim ama sorun baskaymis. Zaten herkes birseyler soylemis ama bende birseyler soylemek istiyorum. Evet sayfalar cok fazla okumaya kalksan bitmez,ki bu topigin ne kadar aktif oldugunu ve iyi yurudugunu gosterir. İkinciside kimse bos bos laklak yapmaya gelmiyor herkes diyetiyle ugrasiyor arada ufak gunluk olaylardan bahsediyr buda okuana degisiklik oluyor. Bana cooook cazip gelen ise topigin gunuk 3-4 sayfa ilerlemisiydi ki ben kizimdan anca vakit bulabiliyorum kacirincada birikincede topikten kopuyorum hamileykende bi topik takip ediyordum ama gunluk 20-30 sayfa ilerliyordu bir hafta giremesen hooop kacirmis oluyodum bi sure sonra biraktim tabi. Herneyse uzatmayim bende burda yeniyim ucuncu haftama basladim ve ben hiiic zorluk cekmedim akli olan zaten birseyler cikariyor uc bes sayfa okuyunca, sikinti oldugunda ve sordugundada herks gercekten cok yardimci. Bu arada tesekkur ederim herkese. Bencede suruden ayrilmak degilde birlikten kuvvet dogmali.
Sabah biraz menemen, az koz k.biber tursusu, biraz zeytin, peynir ceviz vs yemedim guuya asure yapicaktim aksama ustune koyacaktim ama yetismedi kaldim oyle yemeden
Aksam ise yine disardaydim ve yine gec kaldim dokuza geliyordu, bir porsiyon et sulu mercimek corbasi, ve fistikli ve kasarli kebap biraz salata, cok degisik geldi ama mideme cook agir geldi birde ayran icmistim.
Bu arada uzattikca uzattim ama ne olur kusura bakmayin yuruyus ayakksbimi aldim artik is yurumeye kaldi, ve sekersiz incirli, kayisili ve uzumlu asureyide yaptim yiyemedim ama yarin kahvaltida yemeyi dusunuyorum simdiden heyecanliyim
Sekerli olanlarin tadini bile ayarlamadim esime yaptirdim o asurelerde baya parlak parlak oldular benimkiler matt...
slm kızlar bende diyete başlamaya karar verdim:) 5.5 ay önce dogum yaptım emzirdigim için sıkı diyetler yapamıyorum okudugum kadarıyla karatay diyetinde fazla sıkmak yok sanırım bunu yapabilirim. hamilelik öncesi kilom 60 gebelikte 28 kilo aldım şu an 75 kiloyum ama hamilelik öncesi kilomdanda aşşagıya inmek istiyorum 55 oldugum günlere geri dönmek istiyorum yani şu an 20 kilo fazlam var diyet hakkında bilgi verirmisiniz bebegimle yürüyüşe çıkamıyorum malum havalar sogudu evde kondisyon bisikletim var yürüyüş yerine bisiklete binebilir miyim bide ip atlamaya başladım iki gündür umarım faydalı olur ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz kısaca bilgilendirir misiniz:44:
ben bugunu sporsuz geçirdim bi de akşam yemeğinden sonra 2 kuru incirle 2 ceviz daha yedim yaa olmadı sanırım ama pes etmicem. yarın daha uygun beslenmeye ve hareket etmeye çalışıcam.. ben de şu ilk bikaç kilomu verseydim de çizelgemi değiştirseydimmm :87:
Daha yeni okuyabildim gecmisi baktim baya sayfalar dolmus hayirdir herkes birbirini mi tebrik ediyor dedim ama sorun baskaymis. Zaten herkes birseyler soylemis ama bende birseyler soylemek istiyorum. Evet sayfalar cok fazla okumaya kalksan bitmez,ki bu topigin ne kadar aktif oldugunu ve iyi yurudugunu gosterir. İkinciside kimse bos bos laklak yapmaya gelmiyor herkes diyetiyle ugrasiyor arada ufak gunluk olaylardan bahsediyr buda okuana degisiklik oluyor. Bana cooook cazip gelen ise topigin gunuk 3-4 sayfa ilerlemisiydi ki ben kizimdan anca vakit bulabiliyorum kacirincada birikincede topikten kopuyorum hamileykende bi topik takip ediyordum ama gunluk 20-30 sayfa ilerliyordu bir hafta giremesen hooop kacirmis oluyodum bi sure sonra biraktim tabi. Herneyse uzatmayim bende burda yeniyim ucuncu haftama basladim ve ben hiiic zorluk cekmedim akli olan zaten birseyler cikariyor uc bes sayfa okuyunca, sikinti oldugunda ve sordugundada herks gercekten cok yardimci. Bu arada tesekkur ederim herkese. Bencede suruden ayrilmak degilde birlikten kuvvet dogmali.
Kızlar müsliden vazgeçip kkk mı yaptım güzelce ama yumurtalar azcık fazla pişmiş napalım artık, dün yorgunluktan pilates yapamadım 3km yürüdüm + koştum akşam da sütümü içip yattım vallahi yalnız bu ara canım çok fena hamsi, istavrit istiyo onlar da malum tavadan başka olmaz napıcaz
kızlar bu kg çizelgesi nasıl yapılıyor bna anlatır mısınz bende yapayım bilmiyorm nasıl oldugunu malum yeniyim :) bide kilo bildirimi yapıyo muyuz haftada bir ?
Kilo çizelgesi tickerfactory.com adresinden yapılıyor. adım adım takip edeceksin, en son bittiğinde "direct url" de yazan linki burada profili düzenle kısmındaki "çizelge" kısmına kopyalayacaksın. "değişiklikleri kaydet"e tıkladığın zaman çizelgen yazılarının altında görünecek. Bir hafta düzenli menü bildirimi yaptıktan sonra ve sıra sana geldiğinde o haftaki listeyi hazırlamayı kabul edersen bildirim listesinde yer alabilirsin. sadece pazartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?