Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Birde topikle ilgili dusuncemi bildireyim
Ben gayet samimi buluyorum bu topigi herkes yardimci oluyor soru soruldugu zaman
Ki ben cok tazeyim 28 kasimda 1 ayim dolacak karatayda diger topiclerede yazdim ama burasi beni cekti )

Evet birseyler degistirmem gerek yoksa sikilmaktan korkuyorum.
Canim benimde ayni oldu ilk zamanlar tuvalete cikamadim 6. Gun form cayi ictim limonlu o cok iyi geldi simdi daha az problem yasiyorum.
Bende yapiyorum ya peynirli omlet, ya sade veya pastirmali yada vaktim yoksa direk hasliyorum ama yumurtadan degide diger seylerden sikilmaya basladim sanki. Ekmekse bozuyor diyeti kesinlikle yemek istemiyorum.
Kilomu biraz normale getirebilirsem kahvaltima bir dilim ekmek ve bir kasik tatli eklerim gibie geliyor ama suan kesinlikle vucudumun hazirda bulunanlari kullanmasi gerek.

çizelge normal görünüyor canım bir sorun kalmadı sanırım

Evet tatlım ama hala alıntı yaptığınla ilgili bildirim gelmiyo onu çözemedim size de oluyo mu acaba?

Bi de kızlar geceleri süt içiyorum, çok acıkırsam minicik peynir yiyorum, başka tavsiyesi olan var mı yoksa herkes erkenden yatağa mı koşuyo :)

Bu arada ben kabızlık çekmedim hiç bu diyette ama çekenlere kayısılı form çayı öneririm çevremdeki bi çok kişi içiyo bi deneyin derim bende de zamanında işe yaramıştı.

Daha yeni okuyabildim gecmisi baktim baya sayfalar dolmus hayirdir herkes birbirini mi tebrik ediyor dedim ama sorun baskaymis. Zaten herkes birseyler soylemis ama bende birseyler soylemek istiyorum. Evet sayfalar cok fazla okumaya kalksan bitmez,ki bu topigin ne kadar aktif oldugunu ve iyi yurudugunu gosterir. İkinciside kimse bos bos laklak yapmaya gelmiyor herkes diyetiyle ugrasiyor arada ufak gunluk olaylardan bahsediyr buda okuana degisiklik oluyor. Bana cooook cazip gelen ise topigin gunuk 3-4 sayfa ilerlemisiydi ki ben kizimdan anca vakit bulabiliyorum kacirincada birikincede topikten kopuyorum hamileykende bi topik takip ediyordum ama gunluk 20-30 sayfa ilerliyordu bir hafta giremesen hooop kacirmis oluyodum bi sure sonra biraktim tabi. Herneyse uzatmayim bende burda yeniyim ucuncu haftama basladim ve ben hiiic zorluk cekmedim akli olan zaten birseyler cikariyor uc bes sayfa okuyunca, sikinti oldugunda ve sordugundada herks gercekten cok yardimci. Bu arada tesekkur ederim herkese. Bencede suruden ayrilmak degilde birlikten kuvvet dogmali.

Bugunku menumude yazmak istiyorum,
Sabah biraz menemen, az koz k.biber tursusu, biraz zeytin, peynir ceviz vs yemedim guuya asure yapicaktim aksama ustune koyacaktim ama yetismedi kaldim oyle yemeden
Aksam ise yine disardaydim ve yine gec kaldim dokuza geliyordu, bir porsiyon et sulu mercimek corbasi, ve fistikli ve kasarli kebap biraz salata, cok degisik geldi ama mideme cook agir geldi birde ayran icmistim.

Bu arada uzattikca uzattim ama ne olur kusura bakmayin yuruyus ayakksbimi aldim artik is yurumeye kaldi, ve sekersiz incirli, kayisili ve uzumlu asureyide yaptim yiyemedim ama yarin kahvaltida yemeyi dusunuyorum simdiden heyecanliyim
Sekerli olanlarin tadini bile ayarlamadim esime yaptirdim o asurelerde baya parlak parlak oldular benimkiler matt...

Kilo veren arkadaslari tebrik etmeyi unuttum. Gercekten bu hafta verenler agirliktaydi ins hepimiz boyle oluruz ve kurtuluruz bu kilolardan heleki ben

Birde afatmas gecmis olsun gercekten kizin ne ameliyati gecirecek okurken bulamadim ama uzuldum.

herkese güzel bi gün diliyorum

Selam canlarim. Ben bu aralar karataydan koptum. 2 HAFTADIR düzensiz ve ekmek yedim. Bazi sorunlarim var. Içinden çikamadigim. Dünde tartilmadim.

canım sorunlarının içinden kolaylıkla çıkmanı dilliyorum
eğer anlatabileceğin bişeyse topikçe seni dinleriz biraz olsun rahatlarsın

bu aralar bende de sadece beğeniler çıkıyo alıntılar çıkmıyor kk da ayarlarla ilgili bişeyler yapıyorlar herhalde

hoşgeldin canım emzirmen senin için avantaj daha hızlı kilo verirsin ama ne kadar zamanda vereceğin metabolizmana bağlı
günlük egzersiz yapman da çok iyi günlük menü bildirimini yap suyunu da ihmal etme

canım dün 1 bugün 2 kendini kasma

...........
Bi de kızlar geceleri süt içiyorum, çok acıkırsam minicik peynir yiyorum, başka tavsiyesi olan var mı yoksa herkes erkenden yatağa mı koşuyo :)
........

süt ayran yoğurt öneririm hem gi si 0 hem çiğnenmediği için beyne yemek girdi sinyali vermiyor sütlü kahve de iştah kapatıyor ama uykunu kaçırma ihtimali var

menün ağzımı sulandırdı fıstıklı kebap falan sen nerede yaşıyorsun?
ayakkabın da hayırlı olsun uzun uzun yollar yürü bol bol kilo veraşuren her ne kadar şekersiz olsa da sabah yemen daha iyi olmuş

benim akşam yemeğini yemem saat 8'i buluyor. 12-1 gibi yatıyorum. akşamları çok su içiyorum o yüzden bir şişkinlik oluyor ama yatana kadar açlık hissetmiyorum. sen akşam yemeğini erken mi yiyorsun? Bir de süt ve ayrandan başka yapılacak başka bişey gelmiyor aklıma

Aşureyi kahvaltıya bırakman iyi olmuş. Tatlı şeyleri sabah yememiz gerekiyor. Bir de yanında süt içersen fazladan insülin salınımını önlemiş olursun. Afiyet olsun

Kızlar müsliden vazgeçip kkk mı yaptım güzelce ama yumurtalar azcık fazla pişmiş napalım artık, dün yorgunluktan pilates yapamadım 3km yürüdüm + koştum akşam da sütümü içip yattım vallahi yalnız bu ara canım çok fena hamsi, istavrit istiyo onlar da malum tavadan başka olmaz napıcaz

Selam canım hosgeldin sende :) emzirme doneminde olupta bayagı kilo veren hedef60 var. Onun onerileri de isine yapayabilir hem siz daha hızlı bir sekilde kilo veriyorsunuz. Sanslı durumdasınız :)

daha cok yenisin canım ya biraz gayret :)

selam , bence sabah peynir ceviz yemeyince aksam menu biraaz abartı olmus doyulmamış :) buna dikkat etmek lazım :)

tşkler cvplar için o zaman ben hemen karatay diyeti kitabını sipariş edeyim ona göre ögünlerimi düzenleyeyim

Merhabalar.... bugun biraz gec uyandim kahvaltimi simdi yapicam... haklisiniz ya aceleci olmamak birinci kuraldi benım icin ama hemen duzene girsin diye uğraşıyorum iste.. insallah bugunumuz hepimiz icin daha guzel gecer... mutlu gunler karataycilarimm

Nihayet aldığım ekstra kilodan sonra geçen haftaya geri döndüm.Bir haftalık zaman kaybı oldu benim için ama elden ne gelir.Şu an yine 69.9 um.

hamsileri yıka, üzerine zeytinyağı gezdir kenarlarına limon dilimleri koy borcamın içine koyup fırına at, kızarmış gibi oluyor yanında bol salatayla mükemmel olur.

kızlar bu kg çizelgesi nasıl yapılıyor bna anlatır mısınz bende yapayım bilmiyorm nasıl oldugunu malum yeniyim :) bide kilo bildirimi yapıyo muyuz haftada bir ?

kızlar bu kg çizelgesi nasıl yapılıyor bna anlatır mısınz bende yapayım bilmiyorm nasıl oldugunu malum yeniyim :) bide kilo bildirimi yapıyo muyuz haftada bir ?

Kilo çizelgesi tickerfactory.com adresinden yapılıyor. adım adım takip edeceksin, en son bittiğinde "direct url" de yazan linki burada profili düzenle kısmındaki "çizelge" kısmına kopyalayacaksın. "değişiklikleri kaydet"e tıkladığın zaman çizelgen yazılarının altında görünecek. Bir hafta düzenli menü bildirimi yaptıktan sonra ve sıra sana geldiğinde o haftaki listeyi hazırlamayı kabul edersen bildirim listesinde yer alabilirsin. sadece pazartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz.

teşekkür ederim, yaptım sanırım oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…