olmamıştı ama deminden beri uğraşıyorum şimdi oldu :)
Her şeyde olduğu gibi buna da dikkat etmek lazım.
Bir doktora başvurun.
kızlar ben sabahları 5 tane fındık ıkı tane cevız ve ıkı tane kuru ıncır yıyorum kuruyemıs olarak bunlar fazlamı azmı sızce ?
bıde ben sebze agırlıklı beslenıyorum et fazla tuketmıyorum yanlısmı yapıyorum sızce ?
Selam arkadaşlarım, hemşerilerim
Seçimler yaklaşınca ortaya çıkan politikacılar gibi olsam da, kendimce çok geçerli mazeretlerim var.. Beni çooookk özlediğinizi biliyorum amamerak edenler için kısaca maceralarımı yazayım, otel odasından evime taşındım ama ne taşınmak 1 haftada 3 kere evi su bastı - enerji patladı- bazı eşyalarımı halen daha alamadım, evi yerleştiremedik zira tadilatlar bitmedi, daha boya bile yapamadık Bu arada tabi ki birkaç yurtiçi ve yurtdışı tatili sıkıştırdık mecburen, biletleri çok önceden almıştım.. En son tatile giderken 56 kilolarda falandım ama börekleri ile çok meşhur bir yerde soluğu alınca o pekara senin bu pekara benim, geçen hafta ameliyata girmeden önce tartıldığımda 60 cee diyordu bana ama ayakkabılarımla tartıldım diye teselli buldum.. Birkaç güne sağlığım da düzelecek inşallah ve ben tekrar Karatay abla ile samimiyetimi pekiştireceğim, çok ara ara okumaya çalıştım sizleri ama gördüğüm kadarıyla Karataycılar, bölünerek çoğalıyor Bu da iyi birşey aslında, face grubuna da katıldım, leneva bodyim de dönmüş, xc9 tartı azizliği mi ne oldu başa döndün birazcık, hemşerim mahzen zaten beni pir unuttu :26: hedefson arabayı kapmak üzere, bncv ipi göğüslüyor, diğer unuttuğum arkadaşlarımın da affına sığınarak kısmet olursa birkaç güne kadar sahalara tekrar döneceğimi bildirmek isterim inşallah..
merhaba kızım bu gun amelıyata 1 saat kala dr tarafından ertelendı
sabah kahvaltıda 2 yumurtalı omlet ve muz yedım akşam yerım ama ne yerım bılmıyorum
Ameliyatın ertelenince beklemek de sıkar insanı.Hayırlısı olsun.merhaba kızım bu gun amelıyata 1 saat kala dr tarafından ertelendı
sabah kahvaltıda 2 yumurtalı omlet ve muz yedım akşam yerım ama ne yerım bılmıyorum
2.GÜNÜM
11.00: kkk 2 kupa yeşilçay ve 1 kupa beşi bir yerde çay
16.00: 1 kupa günlük süt ve yarım çay bardağı kadar (badem+fındık)
okula gitcem akşam yemeğini 7 gibi anca yerim diye düşündüğümden 4 te süt ve kuruyemiş yedim ama çok yağmur yağdığı için okula gidemedim.. bu akşam böyle idare etsem mi yoksa yemek yesem mi karar veremedim napayım sizce? hiç kaçamak yapmadım iyi gidiyo muyum kızlar
Canım akşama yemek yersen iyi olur aksi takdirde acıkırsın.4 ten itibaren 4 saat geçtikten sonra yersin.ilk sayfaya bak örnek mönüler var.!
Kendini aç bırakırsan metabolizman yavaşlar. İlk günler üç öğün yap bence.! İki öğün için acale etme çok yenisin:)))
8de yiyebilirsin.Doyduğunu hisset,aç kalkma sofradan.4 saat geçince de saat 8 oluyor çok geç olmaz mı olmadı salata falan yerim hafif bişeyler
8de yiyebilirsin.Doyduğunu hisset,aç kalkma sofradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?