Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

nasıl keyifler bakalım?
hemen dün yediklerimi yazayım:
önerdiğiniz kabak böreğini yaptım. çok teşekkür ederim tarif için. gayet güzel besleyici ve doyurucu bir yemek. eşiminde önerisiyle kendi damak tadımıza uyacak şekilde değiştirerek yapacağız birdahaki sefere.(nane ve yumurtayı azaltıp peynirini arttırmak gibi)
sabah 1kase yoğurt, 1 avuç çiğ badem
öğlen patatesli(cıss) köfte(fırında), kaşarlı omlet, domates çorbası tere
akşam kabak böreği sarımsaklı yoğurt, yeşil mercimek salatası, 1 portakal, yarım armut

gerçi konu kapanmış ama söylemeden geçemeyeceğim. ben bu topiği yaklaşık şubattan beri takib ediyorum o zamanlar bir kaç kez yazdım, soru sordum ama yeterli cevap alamadım. veee çok geçmeden topik ilk ayrışmasını yaşadı başka bir topik kuruldu. burada kalanlar olarak ben gene arada yazdım çizdim ama, listeye falan katılmıyordum. sağolsun xc9 beni cesaretlendirdi. yapamazsan ben yaparım dediii......
ve ben 7 kilolar verdim. çokta güzel oldu. burda çok uzun süreden beri olanlarla yeni katılanlarla çok samimi ve güzel bir ortam var.
şimdi topiğimiz yine bir ayrışma yaşadı. herkesin keyfi yerinde, herkes nerde nasıl istiyosa öyle yapsın zaten. herkes mutlu olduğu yeri bulur. bizler yine kilo vermeye devam edeceğiz diğer arkadaşlarda öyle tabiiki. herkese başarılar diliyorum.

Selam arkadaşlarım, hemşerilerim
Seçimler yaklaşınca ortaya çıkan politikacılar gibi olsam da, kendimce çok geçerli mazeretlerim var.. Beni çooookk özlediğinizi biliyorum ama merak edenler için kısaca maceralarımı yazayım, otel odasından evime taşındım ama ne taşınmak 1 haftada 3 kere evi su bastı - enerji patladı- bazı eşyalarımı halen daha alamadım, evi yerleştiremedik zira tadilatlar bitmedi, daha boya bile yapamadık Bu arada tabi ki birkaç yurtiçi ve yurtdışı tatili sıkıştırdık mecburen, biletleri çok önceden almıştım.. En son tatile giderken 56 kilolarda falandım ama börekleri ile çok meşhur bir yerde soluğu alınca o pekara senin bu pekara benim, geçen hafta ameliyata girmeden önce tartıldığımda 60 cee diyordu bana ama ayakkabılarımla tartıldım diye teselli buldum.. Birkaç güne sağlığım da düzelecek inşallah ve ben tekrar Karatay abla ile samimiyetimi pekiştireceğim, çok ara ara okumaya çalıştım sizleri ama gördüğüm kadarıyla Karataycılar, bölünerek çoğalıyor Bu da iyi birşey aslında, face grubuna da katıldım, leneva bodyim de dönmüş, xc9 tartı azizliği mi ne oldu başa döndün birazcık, hemşerim mahzen zaten beni pir unuttu :26: hedefson arabayı kapmak üzere, bncv ipi göğüslüyor, diğer unuttuğum arkadaşlarımın da affına sığınarak kısmet olursa birkaç güne kadar sahalara tekrar döneceğimi bildirmek isterim inşallah..

kızlar ben sabahları 5 tane fındık ıkı tane cevız ve ıkı tane kuru ıncır yıyorum kuruyemıs olarak bunlar fazlamı azmı sızce ?

bıde ben sebze agırlıklı beslenıyorum et fazla tuketmıyorum yanlısmı yapıyorum sızce ?

sebze, et farketmez önemli olan glisemik indeksi düşük beslenmek. damak tadına göre beslenebilirsin. kuruyemiş fazla değil ama kuru incirin glisemik indeksi yüksek. bu sebeple seni çabuk acıktırır ve kilo vermeni yavaşlatır. haftada 1-2 kereden fazla yeme bence. onun yerine kuru kayısı veya 1 tane taze mevsim meyvesi yiyebilirsin.

hoşgeldin, geçmiş olsun ve kolay gelsin

sabah yumurtam olmadığı için cıss bir menu oluşturdum :26:
akşamı hafif geçirmeyi düşünüyorum çorba salata gibi

merhaba kızım bu gun amelıyata 1 saat kala dr tarafından ertelendı
sabah kahvaltıda 2 yumurtalı omlet ve muz yedım akşam yerım ama ne yerım bılmıyorum

2.GÜNÜM
11.00: kkk 2 kupa yeşilçay ve 1 kupa beşi bir yerde çay
16.00: 1 kupa günlük süt ve yarım çay bardağı kadar (badem+fındık)
okula gitcem akşam yemeğini 7 gibi anca yerim diye düşündüğümden 4 te süt ve kuruyemiş yedim ama çok yağmur yağdığı için okula gidemedim.. bu akşam böyle idare etsem mi yoksa yemek yesem mi karar veremedim napayım sizce? hiç kaçamak yapmadım iyi gidiyo muyum kızlar

Akasyacım hoşgeldin seni özlemiştik. Bol maceralı geçmiş günlerin.! Ayrıca geçmiş olsun.!

sabah kahvaltıda 2 yumurtalı omlet ve muz yedım akşam yerım ama ne yerım bılmıyorum

Geçmiş olsun canım.!

Sabah:kkk

Öğlen:4 kaşık bulgur köftesi,1 kase yoğurt.4 kaşık kıyma.1 dilim sütlü tatlı(cıssss)

Akşam:salata ve avuç içi kadar et yemeği düşünüyorum(dışardayız inşallah bozulmaz)

akasya1612topiğe tekrar hoşgeldin.Geçmiş olsun.

Ameliyatın ertelenince beklemek de sıkar insanı.Hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
merhabalarrrr

sabah: kkk + çok az yer fıstığı

öğle : fırında bezelye + yoğurt

gün içinde bitkisel karışım çay 3 kupa

akşam : bi şey yemedim aç değilm çay iştahımı kesiyor. şu ana kadar 2 litre su içtim saat erken sanırım yarım litre daha içerim.

birazdan jillian level 2ye başlıcam

Bugünkü menüm kkk,bir elma (bu arada kışın domatessiz ne yerim bilemem,zor olacak.)
Akşam 17de kuru fasulye,mor lahana,havuç,kuru üzümlü yoğurt.
Öğlen pilates,yemekten önce de 5 mil leslie.

Canım akşama yemek yersen iyi olur aksi takdirde acıkırsın.4 ten itibaren 4 saat geçtikten sonra yersin.ilk sayfaya bak örnek mönüler var.!
Kendini aç bırakırsan metabolizman yavaşlar. İlk günler üç öğün yap bence.! İki öğün için acale etme çok yenisin:)))

4 saat geçince de saat 8 oluyor çok geç olmaz mı olmadı salata falan yerim hafif bişeyler

Kızlarcık bişey sormak istiyorum kaşarı az da olsa tüketebiliyo muyuz, bi de aklımda bi yalancı mücver tarifi var tam bizlik bi denicem ama azcık un kullanmam lazım güzel olursa yazıcam tarifi un yerine tutması için başka alternatif yok gibi aklına gelen varsa yazsın öptüüm

8de yiyebilirsin.Doyduğunu hisset,aç kalkma sofradan.

teşekkür ederim.. ben eğer bu diyeti tek başıma yapıyo olsaydım kaçamak yapar direk bozardım diyeti. hatta dün akşam oda arkadaşım çikolatalar kekler meyve suları kurabiyeler vs. neler neler yedi ama bakmadım bile yiyeceklere. açıkcası canmda çekmedi hiç normalde dayanamazdım asla !!! ama 2 gündür buraya yazcam diye heyecan yapıyoru zayıflıcam diye kaçamak falan yapmak yok sizlerin desteğiyle bu işin altından kalkacağıma inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…