Bende bu sebepten yazmak istemedim aslinda emzirenler var cani ceker diye ama herkes menusunu yaziyor yaxmasi gerekiyor diye azdim. İstanbulun ucra koselerinde yasiyorum bahsettigim kebapta adana urfa gibi uzun bi kofte turuydu. Bana en uygunu oydu.herkese güzel bi gün diliyorum
canım sorunlarının içinden kolaylıkla çıkmanı dilliyorum
eğer anlatabileceğin bişeyse topikçe seni dinleriz biraz olsun rahatlarsın
bu aralar bende de sadece beğeniler çıkıyo alıntılar çıkmıyor kk da ayarlarla ilgili bişeyler yapıyorlar herhalde
hoşgeldin canım emzirmen senin için avantaj daha hızlı kilo verirsin ama ne kadar zamanda vereceğin metabolizmana bağlı
günlük egzersiz yapman da çok iyi günlük menü bildirimini yap suyunu da ihmal etme
canım dün 1 bugün 2 kendini kasma
süt ayran yoğurt öneririm hem gi si 0 hem çiğnenmediği için beyne yemek girdi sinyali vermiyor sütlü kahve de iştah kapatıyor ama uykunu kaçırma ihtimali var
menün ağzımı sulandırdı fıstıklı kebap falan sen nerede yaşıyorsun?
ayakkabın da hayırlı olsun uzun uzun yollar yürü bol bol kilo veraşuren her ne kadar şekersiz olsa da sabah yemen daha iyi olmuş
Peynirimi yemistim sabahtan sadece findik fistik ceviz turlerininasurenin ustune koyma niyetiyle yememistim sabah. Aksama da kismet olmamisti. Bugunnsabah yedim asureyi ohhh nihayet ve kus uzumuyle ve ustundeki fistik vs ile gayette yeniyor sifir seker ve pirinc olmasada. Arzu edenlere tavsiye ederim gercekten.Selam canım hosgeldin sende :) emzirme doneminde olupta bayagı kilo veren hedef60 var. Onun onerileri de isine yapayabilir hem siz daha hızlı bir sekilde kilo veriyorsunuz. Sanslı durumdasınız :)
daha cok yenisin canım ya biraz gayret :)
selam , bence sabah peynir ceviz yemeyince aksam menu biraaz abartı olmus doyulmamış :) buna dikkat etmek lazım :)
Bugünkü menüm kkk,bir elma (bu arada kışın domatessiz ne yerim bilemem,zor olacak.)
Akşam 17de kuru fasulye,mor lahana,havuç,kuru üzümlü yoğurt.
Öğlen pilates,yemekten önce de 5 mil leslie.
Jillianı çok bilmiyorum,sanırım vücudu forma sokuyor.Leslie sonuçta bir yürüyüş programı.Aynı seviyede olduklarını sanmıyorum.merhaba leslie gerçekten iie yarıyor mu cnm ? ben şimdilk jillian 30sd yapıyorum.memnunum.leslie çok duydum ama etkisini bilmiyorum.memnun musun ?
deneyim canım çok teşekkür ederim...sabah aç karnına 1 yk zeytinyağı iç işe yarar
hepimiz doğalını bulamıyoruz olduğu kadar artık ben de marketten alıyorum ama kuruyemişler kavrulmamış olacak light ürün yenmeyecek öğün araları en az 4-5 saat olacak
çok ama çok teşekkür ederim yüzde hesaplamayı sizin nasıl yaptığınızı bilmiyordum benim yerime hesaplamışsınız. nasıl yapıldığını söylerseniz bundan sonra ben yaparım size zahmet olmasın.Selam,
Iste bu haftanın listesi :
KILO VERENLER :
1-mavibisiklet 3,5:119::119::119::119:
2-ilbatum 2,6:119::119::119::119:
3-hedef60busondiyet 1,98:119::119::119::119:
4-avsarli75 1,65
5-capadokya 1,6
6-ikra01 1,48
7-leneva 1,14
8-sea 1,13
9-xc9 0,75
10-e-pack 0,58
11-texmuh 0,41
12-law_yer 0,16
SABIT KALANLAR:
felluz
gül_0663
bicnv
MAALESEF HAFTAYA HAFIFLEYECEKLER
15efes25 0,71
mahzen77 2,93
Arkadaslar selam,
Biraz susleyeyim dedim ama bu kadar olabildi. Yanlışım oldu ise affola diyorum..:)
Veren veremeyen takılan herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler moralimiz bozulmuyor haftaya eminim gidecek cogu :)
Bu arada neden bu kadar geciktimikizlerden biri rahatsızdı tekrar istifra etmeye basladı. Ondan da geciktim. Tekrar özür dilerim. Görüşmek üzere..
Evet birseyler degistirmem gerek yoksa sikilmaktan korkuyorum.
Canim benimde ayni oldu ilk zamanlar tuvalete cikamadim 6. Gun form cayi ictim limonlu o cok iyi geldi simdi daha az problem yasiyorum.
Bende yapiyorum ya peynirli omlet, ya sade veya pastirmali yada vaktim yoksa direk hasliyorum ama yumurtadan degide diger seylerden sikilmaya basladim sanki. Ekmekse bozuyor diyeti kesinlikle yemek istemiyorum.
Kilomu biraz normale getirebilirsem kahvaltima bir dilim ekmek ve bir kasik tatli eklerim gibie geliyor ama suan kesinlikle vucudumun hazirda bulunanlari kullanmasi gerek.
bende alayım o çaydan o zaman çok teşekkürler ,umarım işe yarar ...
Selam arkadaşlarım, hemşerilerim
Seçimler yaklaşınca ortaya çıkan politikacılar gibi olsam da, kendimce çok geçerli mazeretlerim var.. Beni çooookk özlediğinizi biliyorum amamerak edenler için kısaca maceralarımı yazayım, otel odasından evime taşındım ama ne taşınmak 1 haftada 3 kere evi su bastı - enerji patladı- bazı eşyalarımı halen daha alamadım, evi yerleştiremedik zira tadilatlar bitmedi, daha boya bile yapamadık Bu arada tabi ki birkaç yurtiçi ve yurtdışı tatili sıkıştırdık mecburen, biletleri çok önceden almıştım.. En son tatile giderken 56 kilolarda falandım ama börekleri ile çok meşhur bir yerde soluğu alınca o pekara senin bu pekara benim, geçen hafta ameliyata girmeden önce tartıldığımda 60 cee diyordu bana ama ayakkabılarımla tartıldım diye teselli buldum.. Birkaç güne sağlığım da düzelecek inşallah ve ben tekrar Karatay abla ile samimiyetimi pekiştireceğim, çok ara ara okumaya çalıştım sizleri ama gördüğüm kadarıyla Karataycılar, bölünerek çoğalıyor Bu da iyi birşey aslında, face grubuna da katıldım, leneva bodyim de dönmüş, xc9 tartı azizliği mi ne oldu başa döndün birazcık, hemşerim mahzen zaten beni pir unuttu :26: hedefson arabayı kapmak üzere, bncv ipi göğüslüyor, diğer unuttuğum arkadaşlarımın da affına sığınarak kısmet olursa birkaç güne kadar sahalara tekrar döneceğimi bildirmek isterim inşallah..
kızlar ben sabahları 5 tane fındık ıkı tane cevız ve ıkı tane kuru ıncır yıyorum kuruyemıs olarak bunlar fazlamı azmı sızce ?
bıde ben sebze agırlıklı beslenıyorum et fazla tuketmıyorum yanlısmı yapıyorum sızce ?
akasya1612topiğe tekrar hoşgeldin.Geçmiş olsun.
Ameliyatın ertelenince beklemek de sıkar insanı.Hayırlısı olsun.
Kızlarcık bişey sormak istiyorum kaşarı az da olsa tüketebiliyo muyuz, bi de aklımda bi yalancı mücver tarifi var tam bizlik bi denicem ama azcık un kullanmam lazım güzel olursa yazıcam tarifi un yerine tutması için başka alternatif yok gibi aklına gelen varsa yazsın öptüüm
Her şeyde olduğu gibi buna da dikkat etmek lazım.
Bir doktora başvurun.
Selam arkadaşlarım, hemşerilerim
Seçimler yaklaşınca ortaya çıkan politikacılar gibi olsam da, kendimce çok geçerli mazeretlerim var.. Beni çooookk özlediğinizi biliyorum amamerak edenler için kısaca maceralarımı yazayım, otel odasından evime taşındım ama ne taşınmak 1 haftada 3 kere evi su bastı - enerji patladı- bazı eşyalarımı halen daha alamadım, evi yerleştiremedik zira tadilatlar bitmedi, daha boya bile yapamadık Bu arada tabi ki birkaç yurtiçi ve yurtdışı tatili sıkıştırdık mecburen, biletleri çok önceden almıştım.. En son tatile giderken 56 kilolarda falandım ama börekleri ile çok meşhur bir yerde soluğu alınca o pekara senin bu pekara benim, geçen hafta ameliyata girmeden önce tartıldığımda 60 cee diyordu bana ama ayakkabılarımla tartıldım diye teselli buldum.. Birkaç güne sağlığım da düzelecek inşallah ve ben tekrar Karatay abla ile samimiyetimi pekiştireceğim, çok ara ara okumaya çalıştım sizleri ama gördüğüm kadarıyla Karataycılar, bölünerek çoğalıyor Bu da iyi birşey aslında, face grubuna da katıldım, leneva bodyim de dönmüş, xc9 tartı azizliği mi ne oldu başa döndün birazcık, hemşerim mahzen zaten beni pir unuttu :26: hedefson arabayı kapmak üzere, bncv ipi göğüslüyor, diğer unuttuğum arkadaşlarımın da affına sığınarak kısmet olursa birkaç güne kadar sahalara tekrar döneceğimi bildirmek isterim inşallah..
kızlar ben sabahları 5 tane fındık ıkı tane cevız ve ıkı tane kuru ıncır yıyorum kuruyemıs olarak bunlar fazlamı azmı sızce ?
bıde ben sebze agırlıklı beslenıyorum et fazla tuketmıyorum yanlısmı yapıyorum sızce ?
merhaba kızım bu gun amelıyata 1 saat kala dr tarafından ertelendı
sabah kahvaltıda 2 yumurtalı omlet ve muz yedım akşam yerım ama ne yerım bılmıyorum
Bugünkü menüm kkk,bir elma (bu arada kışın domatessiz ne yerim bilemem,zor olacak.)
Akşam 17de kuru fasulye,mor lahana,havuç,kuru üzümlü yoğurt.
Öğlen pilates,yemekten önce de 5 mil leslie.
Kızlarcık bişey sormak istiyorum kaşarı az da olsa tüketebiliyo muyuz, bi de aklımda bi yalancı mücver tarifi var tam bizlik bi denicem ama azcık un kullanmam lazım güzel olursa yazıcam tarifi un yerine tutması için başka alternatif yok gibi aklına gelen varsa yazsın öptüüm
teşekkür ederim.. ben eğer bu diyeti tek başıma yapıyo olsaydım kaçamak yapar direk bozardım diyeti. hatta dün akşam oda arkadaşım çikolatalar kekler meyve suları kurabiyeler vs. neler neler yedi ama bakmadım bile yiyeceklere. açıkcası canmda çekmedi hiç normalde dayanamazdım asla !!! ama 2 gündür buraya yazcam diye heyecan yapıyoru zayıflıcam diye kaçamak falan yapmak yoksizlerin desteğiyle bu işin altından kalkacağıma inanıyorum
kızlar bugün ikinci günümdü açlık flan hissetmiyorum iyi gittiğimi düşünüyorum ama bakalım sonuçlar ne olacak.. tıka basa doyduğum için kilo almam inşallah :) bugn 11 de kkk 4 te bir kupa süt ve yarım çay bardağı kadar badem+ fındık. akşam 8de de bir karnıyarık( bu olmadı sanırım ama bugün yurtta bu vardı ve canım inanılmaz derecede çok çekti yedim bende) karnıyarık yanında da mor lahanayı az tuz ile ovdum yoğurdu çırptım karıştırdm ve mor lahana yoğurtlusu oldu :) rengi falan çok güzeldi ondan da yedim. ve şmdi saat geç oldu ama yeşilçay ve beşi bir yerde çay içiyorum ve size yazıyorum kızlar.. hepinize iyi geceler... :)
Sabah 6da yarim bardak kadar ceviz ve badem 2 hurma 3 kayisi sütlü kahve
11de kkk 1 tane izgara kofte
17 30 da 1 kase tokluk corbasi 1 kase kisir ayran
Bu cok yanlis oldu 19 da tekrar 3 4 kasik kisir yedim. Bu hafta k8sir krizim tuttu.
Arkadaslar ben kahveyi kahve sütüyle yada tozla iciyorum oluyormu?
Bugunku menum
Sabah, bir kase asure( sekersiz), bir bucuk haslanmis yumurta, bes zeytin, biraz patlican koz kavurmasi, salatalik
Aksam, yine saat olarak gec oldu, bir porsiyon et, havuc-turp ve yine bir kase asure yedim
Asureyi aksam yememem gerektigi konusunda beni uyarmistiniz ama yeni yaptim yeni yiyorum cok ozlemisim bide seker yok diye biraz rahat davrandim ins beni cok etkilemez. Bugun kizimla iyice islanmis olsakta orta tempolu on dk lik bir yuruyus yapabildim.
Ve hanimlar ben cok su icmiyorum aklima gelmiyor sizler nasil iciyorsunuz? Ve su yemek isini bir rayina sokamadim bazen pisirmek icin cok gec kaliyorum haliyle yemeside gec oluyor. Birsey sormak istiyorum mesela yemek yapamadiniz saatte geciyor alelacele ne yiyebiliriz? Ve yinede dogru beslenmis oluruz bunu gercekten cok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?