Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bende bu sebepten yazmak istemedim aslinda emzirenler var cani ceker diye ama herkes menusunu yaziyor yaxmasi gerekiyor diye azdim. İstanbulun ucra koselerinde yasiyorum bahsettigim kebapta adana urfa gibi uzun bi kofte turuydu. Bana en uygunu oydu.
Peynirimi yemistim sabahtan sadece findik fistik ceviz turlerininasurenin ustune koyma niyetiyle yememistim sabah. Aksama da kismet olmamisti. Bugunnsabah yedim asureyi ohhh nihayet ve kus uzumuyle ve ustundeki fistik vs ile gayette yeniyor sifir seker ve pirinc olmasada. Arzu edenlere tavsiye ederim gercekten.

Bugünkü menüm kkk,bir elma (bu arada kışın domatessiz ne yerim bilemem,zor olacak.)
Akşam 17de kuru fasulye,mor lahana,havuç,kuru üzümlü yoğurt.
Öğlen pilates,yemekten önce de 5 mil leslie.

merhaba leslie gerçekten iie yarıyor mu cnm ? ben şimdilk jillian 30sd yapıyorum.memnunum.leslie çok duydum ama etkisini bilmiyorum.memnun musun ?

merhaba kızlarrr

elinde karatay mutfağı kitabı olan varsa tariflerden ekleyebilir mi? hep aynı noktada dönmekten bıktım sıkıldım biraz da.kitabı henüz alamadım. alıncaya kadr birileri bize yardımcı olursa sevnrm. :)

merhaba leslie gerçekten iie yarıyor mu cnm ? ben şimdilk jillian 30sd yapıyorum.memnunum.leslie çok duydum ama etkisini bilmiyorum.memnun musun ?
Jillianı çok bilmiyorum,sanırım vücudu forma sokuyor.Leslie sonuçta bir yürüyüş programı.Aynı seviyede olduklarını sanmıyorum.
Ama ben leslie ile bacaklarımı açtım hız kazandım.Hiç spor yapmamaktan iyidir.Ek olarak pilatese ihtiyaç duydum,onu da yapmaya çalışıyorum.

Bugunku menumm
Sabah kkk :)
Oglen yok cunku sabah aslinda oglen oldu 2 ogun yaptim bugun.... aksama da kitaptaki tariften cigkofte yaptım 8 sıkım yedim ve ayran yaptim. Bi de portakal yedim ama bundan sonra sabah yicem meyvemi.. alisma donemi ama ikinci gunden iyi hissetmeye basladim bile insalllah bole devam ederim... hepinizi opuyorummm....
Kitaptan tarif paylasicam bugunden itibaren zaman buldukca...

deneyim canım çok teşekkür ederim...
çok ama çok teşekkür ederim yüzde hesaplamayı sizin nasıl yaptığınızı bilmiyordum benim yerime hesaplamışsınız. nasıl yapıldığını söylerseniz bundan sonra ben yaparım size zahmet olmasın.
bu arada listeyede girmişim çok mutlu oldum çoooooook...

bende alayım o çaydan o zaman çok teşekkürler ,umarım işe yarar ...

Menü bildirimi yapıp hürreme döniyim, meryem uzerli gidince tadı kalmadıda sıkıntıdan izliyorum

Sabah: kkk
Öğle: 1 porsiyon karışık ızgara, 1 kase mantarlı salata, 1 bardak ayran
Akşam: kabaklı omlet, 3-5 zeytin, 1 bardak ayran, minik bi kase aşure (komşu yapmış tatmamak olmazdı)

Omletimde çok başarılı olmadı bi daha denicem daha sonra

Güzel geceler herkese

bende alayım o çaydan o zaman çok teşekkürler ,umarım işe yarar ...

Canım form çaylarının içinde genelde sinameki oluyor içerken çok işe yarıyor fakat barsak tembelliğine neden oluyor ve barsağada zararları var içerken işe yarıyor fakat bırakınca daha büyük sorunlar oluyor o yüzden içeriğine dikkat etmeni öneririm:)

Sınavım vardı sabah kkk yapamadım

7.30 : bir avuç ceviz-2 kuru kayısı
12.00: ezogelin çorba bir kase-bir bardak ayran
17.00:bir tabak kabak yemeği bol yoğurtlu-turp-domates-bol yeşillik

21.00 Ders çalışırken çok acıktım bir bardak sütlü kahve

kızlar bugün ikinci günümdü açlık flan hissetmiyorum iyi gittiğimi düşünüyorum ama bakalım sonuçlar ne olacak.. tıka basa doyduğum için kilo almam inşallah :) bugn 11 de kkk 4 te bir kupa süt ve yarım çay bardağı kadar badem+ fındık. akşam 8de de bir karnıyarık( bu olmadı sanırım ama bugün yurtta bu vardı ve canım inanılmaz derecede çok çekti yedim bende) karnıyarık yanında da mor lahanayı az tuz ile ovdum yoğurdu çırptım karıştırdm ve mor lahana yoğurtlusu oldu :) rengi falan çok güzeldi ondan da yedim. ve şmdi saat geç oldu ama yeşilçay ve beşi bir yerde çay içiyorum ve size yazıyorum kızlar.. hepinize iyi geceler... :)

Sabah 6da yarim bardak kadar ceviz ve badem 2 hurma 3 kayisi sütlü kahve
11de kkk 1 tane izgara kofte
17 30 da 1 kase tokluk corbasi 1 kase kisir ayran
Bu cok yanlis oldu 19 da tekrar 3 4 kasik kisir yedim. Bu hafta k8sir krizim tuttu.
Arkadaslar ben kahveyi kahve sütüyle yada tozla iciyorum oluyormu?

Sabah 6da yarim bardak kadar ceviz ve badem 2 hurma 3 kayisi sütlü kahve
11de kkk 1 tane izgara kofte
17 30 da 1 kase tokluk corbasi 1 kase kisir ayran
Bu cok yanlis oldu 19 da tekrar 3 4 kasik kisir yedim. Bu hafta k8sir krizim tuttu.
Arkadaslar ben kahveyi kahve sütüyle yada tozla iciyorum oluyormu?

Bu sabah kkk yaptım . Akşam kayınvalidemde yemekteydik. Tarhana çorba , barbunya, bulgur karnıbahar yedim. Onların üstünde oturan arkadaşım vardı onun yanına gittim saat 8-9 arası 1 su bardağı çerez yedim. Bugün çok yedim şiş hissediyorum.

Bugunku menum
Sabah, bir kase asure( sekersiz), bir bucuk haslanmis yumurta, bes zeytin, biraz patlican koz kavurmasi, salatalik
Aksam, yine saat olarak gec oldu, bir porsiyon et, havuc-turp ve yine bir kase asure yedim

Asureyi aksam yememem gerektigi konusunda beni uyarmistiniz ama yeni yaptim yeni yiyorum cok ozlemisim bide seker yok diye biraz rahat davrandim ins beni cok etkilemez. Bugun kizimla iyice islanmis olsakta orta tempolu on dk lik bir yuruyus yapabildim.

Ve hanimlar ben cok su icmiyorum aklima gelmiyor sizler nasil iciyorsunuz? Ve su yemek isini bir rayina sokamadim bazen pisirmek icin cok gec kaliyorum haliyle yemeside gec oluyor. Birsey sormak istiyorum mesela yemek yapamadiniz saatte geciyor alelacele ne yiyebiliriz? Ve yinede dogru beslenmis oluruz bunu gercekten cok merak ediyorum.

canııım çok geçmiş olsunnnn, hadi bekliyoruz seni. bende de durumlar pek parlak değil. kilom iyi ama, çok sadık kalamıyorum diyete.

şimdi bu bölünme falan tam aklımdan geçirmiştim. akasya bunları okuyordur, dayanamaz yazar diyeeee. tahminimde yanılmamışım.
hep beraber diyetimize asılma zamanıdır. önümüzde kış var iyi değerlendirmek lazım. bahar gelip cici cici giyinilecek zamanlara hepimiz mankenlere döneriz inşallllaaaaaaah.

kuru yemişler 1 ince belli çaybardağı olacak. kuru inciride tatlı olarak yersin 2 tane

light ve şu kremdir, eritme peynirdir, dışındaki peynirleri yiyebilirsin. kaşar peyniri güvendiğin bir markanın sahte olmayan bir ürün olduğunu biliyorsan afiyetle tüket canım

günaydın arkadaşlar bende bugün başladım karatay diyetine
sabah1,5 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 kayısı kurusu
2 dilim peynir
2 zeytin
şimdi işteyim ve yeşilçay ben birde sarımsak çayı içiyorum 1 haftadır hepinize sağlıklı zayıflamalar:

günaydın sabah 1 yumurtalı omlet bıraz fındık ve muz tükettim şimdide yeşil çay içicem

Her şeyde olduğu gibi buna da dikkat etmek lazım.

Bir doktora başvurun.

hahahahahahaaaaa neye dikkat edelim
arkadaş yanlış topiğe yazmış galiba

yahu nerelerdesin 2 aya gelicem dedim 4-5 ay oldu seni özledik
yine maceralarla dolu günler geçirmişsin evin için de sağlığın için de geçmiş olsun ne ameliyatı oldun?

evet canım dijital tartıya geçince +3 oldum şoku atlatmam biraz zaman aldı

et haftada 2-3 den fazla yememek bence daha doğru bağırsakları fazla yormamış oluruz
inciri arasıra yemen daha iyi olur kayısıyı içindeki poyasyumun tok tutma özelliğinden dolayı öneriyo hoca
ve tabi ki gi si daha düşük

merhaba kızım bu gun amelıyata 1 saat kala dr tarafından ertelendı
sabah kahvaltıda 2 yumurtalı omlet ve muz yedım akşam yerım ama ne yerım bılmıyorum

talihsizlik olmuş beklemek zor bir an önce olsa da bitse

Bugünkü menüm kkk,bir elma (bu arada kışın domatessiz ne yerim bilemem,zor olacak.)
Akşam 17de kuru fasulye,mor lahana,havuç,kuru üzümlü yoğurt.
Öğlen pilates,yemekten önce de 5 mil leslie.

ben brokoli karnıbahar ve havucu çok hafif buğulama yapıyorum sarımsaklı limonlu zeytinyağlı sosla karıştırıyorum
her tür yeşillik mor lahana salatası vs güzel olur
sporun süper yazın ben de hergün 5 mil lesşie pilates yüzme yapıyordum bu aralar sadece yürüyorum ama sana baka baka pilatese yeniden başlayacağım galiba

kaşar yiyoruz canım geçen adını hatırlayamadığım bi arkadaşımız fırında kabak böreği paylaştı onun gibi bişey sanırım bol peynir ve yumurtalı ben de fırın mücveri unsuz o tarif gibi yaparım
tarifini paylaşırsan biz de öğreniriz

iradene sağlık:)
arkadaşına bizden selam söyle sana biraz yardımcı olsun bi daha gözünün önünde cısslı şeyler yemesin

karnıyarığı patlıcanları fırında kızartarak yapabiliyoruz ama sen yurtta kaldığın için yapacak bişey yok yanına salata-yoğurt eklemen çok iyi olmuş

kısıra hiçbirimiz dayanamıyoruz malesef ben bol yeşillikli az bulgurlu yapıyorum artık ve o anda yeyip bitiriyorum kalırsa aklım hep onda kalıyor sonra saatim gelmeden senin yaptığın gibi yiyorum
kahveyi sütle içmelisin krema cıss

aşure yılda bir yapılan bişey şekersiz de yapmışsın bence bu kadarına karatay hoca bile bişey demez ben şekerlisini yemiştim pişman olmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…