Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

akşam yemeklerini erken yemek daha iyi ama, işin mantığında leptinin salgılanması için en geç 8de yemek yenmelidir. sende 8 de yemişsin. sonuçta leptinin salgılandı merak etme. bu diyetin en önemli ve bence en güzel tarafı ye, iç, doy kilo ver. püf noktası doğru saatte doğru şeyler yemek.

hoşgeldin aramıza ceviz ve zeytin daha çok yiyebilirsin
sarımsak çayını çok merak ediyorum sonuçlarını bizimle paylaşırsan sevinirim
tadı nasıl?

akşam üzeri 1,5 saatlik bir kaybın olmuş ama olsun alışırsın. sonuçta sabahtan,5buçuğa kadar ve akşam yediden sonra leptinin salgılandı.
süt tozu işlenmiş bir ürün olduğu için tükeltilmeyecekler arasında. süte alışırsan iyi olur.

sarımsak çayı hazır olanlar mı yoksa zencefıllı kaynatılanlardan mı

ya canlar sütlü kako içebıyomuyuzzz
nescafeyın yerıne sütlü kako koymaya çalışcam

bende sarımsak çayına başladım ancak sallama olanlar değil de 3-4 parömak ucu zencefili 2 su bardağı suda 6 dakıka kaynatıp 3 kuçuk sarımsak.(ezilmiş) ilave edıp soğumaya bırakıyosun sabah akşam çok aç veya tok olmadığın zaman içiyosun

ben yumurta yani kahvaltı diyorum. ama eminim maharetli arkadaşlardan çok güzel öneriler gelecektir. bende faydalanırım

dünkü menümü paylaşayım: çantaları hazırlayın, leptinim hiç çalışmadııııııııı
sabah 08.00 1 kase yoğurt,1 avuç çiğ badem
11,00 döngel dedikleri muşmulaya benzer bişey var. dalından 3-4 tane ondan yedim, gitti leptin
12.00 2 dilim kabak böreği sarımsaklı yoğurtlu, 1 kaşık yeşil mercimek salatası, 2 bardak ayran
17.00 1 adet çikolatalı gofret:18::18::18: 1 avuç cips:18::18::18:
19.00 1 tabak makarna:18::18::18: 1 kase salata, biraz mercimek salatası, 2 bardak ayran
21.30 şerbetli tatlı:18::18::18::18::18:
22.30 1 kivi, 1 adet 1 dilim mandarin:18::18::18::18:
kendime söz geçiremedim. nasıl canım tatlı istedi. ama bugün kesin kararlıyım leptinimi çalıştırıcam.

günaydın hanımlar ben dön dolaş gezzz karataya karar kıldım 67 68 arası gidip geliyorum 2 gündür karatay yapmaya çalışıyorum sadece 100 gr. gitmiş sanırım ceviz ve elmayı biraz kaçırdım...

kahvaltı mönüm: tereyağında çökelekli 2 yumurtalı omlet, 1 çay bardağına yakın ceviz, 5 tane gün kurusu kayısı, 10 tane siyah zeytin (biraz fazla kaçırdım sanırım ama sırf arada birşey yememek için)

akşamada yeşil mercimek çorbası ve bulgur pilavı yesem (salata ayran da olabilir) çok mu normal mi???

kızlar kilo bildirimine ben ne zaman başlayabilirim? yulaf kepeği ve çörekotu günlük ne kadar olmalı? bilmediğim ekstra kullanılan birşey var mı? bir de yemekleri pişirmenin tek farkı tereyağ yada zeytinyağı kullanılması değil mi geri kalanı sıradan? şimdiden teşekkür ederim...

Gunaydın kızlar,

merhaba kızım bu gun amelıyata 1 saat kala dr tarafından ertelendı
sabah kahvaltıda 2 yumurtalı omlet ve muz yedım akşam yerım ama ne yerım bılmıyorum

afatmas canım geçmiş olsun tekrar, hayırlısı olsun..

bence cok yeni oldugun için 3. ogunu de ye istersen yoksa acıkabilirsin.

verdiğin fark kiloyu bir onceki haftanın kilosuna bolup 100 ile carptıgın deger yuzden oluyor :)

selam avsarli leptin aksam gitmiş ama sanah ve oglen iyi .:) kısırı cok yersen su tutabilir kilo verimi durabilir gecici..:)

ben her sabah yanıma bir sise alıyorum surekli gordugum zaman hemen içiliyor. Yoksa bende bazen unutuyorum. asure oldugu için daha masum neyse cokta yeme artık ltfen ama ..

gunaydın canım :) hosgeldin aramıza burda oyle 3 tane 4 tane değil aslında doyana kadar ama saglıklı, işlenmemiş glisemik indexi dusuk olan besinler tuketiyoruz. Kuruyemiş ceviz badem fıstık 1 ince belli cay bardagı kadar ama kahvaltıda ve gunluk miktar olarak. zeytin 8-10 tane olabilir hatta 12:)

ya canlar sütlü kako içebıyomuyuzzz
nescafeyın yerıne sütlü kako koymaya çalışcam
maalesef işlenmiş oldugu için cok tuketmiyoruz..

Gunaydın canım,
Hoşgeldin hep beraber kilolar gidecek..:)
Kahvaltın fena degil ama sanırım biraz kayısı kaçmiş 3 ye en fazla :)
bir de bulgur pilavı başlarda 2-3 kasık yoksa kiloyu engelliyor. Salata + ayran da olabilir. Daha iyi olur.
Yulaf kepeği Dukan diyetinde var işlenmiş oldugundan burda yok maalesef Dukan diyetini de deneyen biri olarak bu cok farklı. Farkını daha da goreceksin. İlk sayfaları okumanı tavsiye ederim. Takıldıgın yer olursa da sor mutlaka :)
Yemek yagları konusunda evet cok farklı bir yontem yok ..

offf Leneva dicek bir sey bulamıyorum ya hiç yakıştıramadım ama hiç bugun toparlaman lazım..

YUMURTALI KURU FASÜLYE PİYAZI
Malzemeler
1 su bardağı kuru fasulye
1 adet kuru soğan (mor soğan)
Yarım demet maydanoz
5-6 dal taze fesleğen
1 adet kırmızıbiber
1 adet yeşil biber
1 adet domates
1 adet marul
10-15 adet zeytin (siyah veya yeşil)
3 adet yumurta (kayısı kıvamında haşlanmış)
1 yemek kaşığı hardal
1 limonun suyu
Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı
Kristal kayatuzu, karabiber, pul biber (ağız tadına göre)

Hazırlama
1. Fasulyeleri bir gece önceden yıkayın ve tencereye koyup, üzerini öretecek miktarda sıcak su ile ıslatın. Ertesi sabah tekrar fasulyelerin üzerini örtecek miktarda su ilave ederek, kısık ateşte pişirin (suyunu iyice çekip, yumuşayana kadar).
2. Ayrı bir kapta yumurtaları kayısı kıvamında haşlayın ve sudan çıkarıp soğumaya bırakın.
3. Fasulye pişerken tüm sebzeleri güzelce yıkayın. Soğanı soyup piyazlık şekilde doğrayın. Domatesi soyup küp şeklinde doğrayın. Biberleri jülyen şeklinde (kibrit çöpü biçiminde) doğrayın. Maydanoz ve fesleğeni ince doğrayın. Marulu yaprak yaprak ayırın.
4. Pişmiş fasulyeleri geniş bir salata kasesine koyun. Doğradığınız bütün malzemeleri ve zeytinleri üzerine ilave edin, hepsini birlikte harmanlayın.
5. Ayrı bir kasede hardal, limon suyu, zeytinyağı, karabiber, tuz ve pul biberi karıştırıp sosu hazırlayın ve piyazın üzerine döküp karıştırın.
6. Yumurtaları dilimleyin. Marul yapraklarını servis tabaklarına yerleştirip, içine hazırladığınız piyazı koyun, yumurta dilimlerini üzerine yerleştirip servis edin.

çok teşekkürler canım inş. veririz kısa zamanda. pardon dukan yapmaya çalıştım 2 hafta önce de yulafkepeği ordan kalmış aklımda:) keten tohumu diycektim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…