kızlar bugün ikinci günümdü açlık flan hissetmiyorum iyi gittiğimi düşünüyorum ama bakalım sonuçlar ne olacak.. tıka basa doyduğum için kilo almam inşallah :) bugn 11 de kkk 4 te bir kupa süt ve yarım çay bardağı kadar badem+ fındık. akşam 8de de bir karnıyarık( bu olmadı sanırım ama bugün yurtta bu vardı ve canım inanılmaz derecede çok çekti yedim bende) karnıyarık yanında da mor lahanayı az tuz ile ovdum yoğurdu çırptım karıştırdm ve mor lahana yoğurtlusu oldu :) rengi falan çok güzeldi ondan da yedim. ve şmdi saat geç oldu ama yeşilçay ve beşi bir yerde çay içiyorum ve size yazıyorum kızlar.. hepinize iyi geceler... :)
günaydın arkadaşlar bende bugün başladım karatay diyetine
sabah1,5 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 kayısı kurusu
2 dilim peynir
2 zeytin
şimdi işteyim ve yeşilçay ben birde sarımsak çayı içiyorum 1 haftadır hepinize sağlıklı zayıflamalar:
Sabah 6da yarim bardak kadar ceviz ve badem 2 hurma 3 kayisi sütlü kahve
11de kkk 1 tane izgara kofte
17 30 da 1 kase tokluk corbasi 1 kase kisir ayran
Bu cok yanlis oldu 19 da tekrar 3 4 kasik kisir yedim. Bu hafta k8sir krizim tuttu.
Arkadaslar ben kahveyi kahve sütüyle yada tozla iciyorum oluyormu?
2 ceviz
1 kayısı kurusu
2 dilim peynir
2 zeytin
şimdi işteyim ve yeşilçay ben birde sarımsak çayı içiyorum 1 haftadır hepinize sağlıklı zayıflamalar:
akşam üzeri 1,5 saatlik bir kaybın olmuş ama olsun alışırsın. sonuçta sabahtan,5buçuğa kadar ve akşam yediden sonra leptinin salgılandı.
süt tozu işlenmiş bir ürün olduğu için tükeltilmeyecekler arasında. süte alışırsan iyi olur.
hoşgeldin aramıza ceviz ve zeytin daha çok yiyebilirsin
sarımsak çayını çok merak ediyorum sonuçlarını bizimle paylaşırsan sevinirim
tadı nasıl?
sarımsak çayı hazır olanlar mı yoksa zencefıllı kaynatılanlardan mı
Bugunku menum
Sabah, bir kase asure( sekersiz), bir bucuk haslanmis yumurta, bes zeytin, biraz patlican koz kavurmasi, salatalik
Aksam, yine saat olarak gec oldu, bir porsiyon et, havuc-turp ve yine bir kase asure yedim
Asureyi aksam yememem gerektigi konusunda beni uyarmistiniz ama yeni yaptim yeni yiyorum cok ozlemisim bide seker yok diye biraz rahat davrandim ins beni cok etkilemez. Bugun kizimla iyice islanmis olsakta orta tempolu on dk lik bir yuruyus yapabildim.
Ve hanimlar ben cok su icmiyorum aklima gelmiyor sizler nasil iciyorsunuz? Ve su yemek isini bir rayina sokamadim bazen pisirmek icin cok gec kaliyorum haliyle yemeside gec oluyor. Birsey sormak istiyorum mesela yemek yapamadiniz saatte geciyor alelacele ne yiyebiliriz? Ve yinede dogru beslenmis oluruz bunu gercekten cok merak ediyorum.
ya canlar sütlü kako içebıyomuyuzzz
nescafeyın yerıne sütlü kako koymaya çalışcam
kendim yapıyorum hazır olanlardan içtim 15 gün faydasını görmedim.3 gündür kendim yapıyorum.
merhaba kızım bu gun amelıyata 1 saat kala dr tarafından ertelendı
sabah kahvaltıda 2 yumurtalı omlet ve muz yedım akşam yerım ama ne yerım bılmıyorum
2.GÜNÜM
11.00: kkk 2 kupa yeşilçay ve 1 kupa beşi bir yerde çay
16.00: 1 kupa günlük süt ve yarım çay bardağı kadar (badem+fındık)
okula gitcem akşam yemeğini 7 gibi anca yerim diye düşündüğümden 4 te süt ve kuruyemiş yedim ama çok yağmur yağdığı için okula gidemedim.. bu akşam böyle idare etsem mi yoksa yemek yesem mi karar veremedim napayım sizce? hiç kaçamak yapmadım iyi gidiyo muyum kızlar
deneyim canım çok teşekkür ederim...
çok ama çok teşekkür ederim yüzde hesaplamayı sizin nasıl yaptığınızı bilmiyordum benim yerime hesaplamışsınız. nasıl yapıldığını söylerseniz bundan sonra ben yaparım size zahmet olmasın.
bu arada listeyede girmişim çok mutlu oldum çoooooook...
bende alayım o çaydan o zaman çok teşekkürler ,umarım işe yarar ...
Sabah 6da yarim bardak kadar ceviz ve badem 2 hurma 3 kayisi sütlü kahve
11de kkk 1 tane izgara kofte
17 30 da 1 kase tokluk corbasi 1 kase kisir ayran
Bu cok yanlis oldu 19 da tekrar 3 4 kasik kisir yedim. Bu hafta k8sir krizim tuttu.
Arkadaslar ben kahveyi kahve sütüyle yada tozla iciyorum oluyormu?
Bugunku menum
Sabah, bir kase asure( sekersiz), bir bucuk haslanmis yumurta, bes zeytin, biraz patlican koz kavurmasi, salatalik
Aksam, yine saat olarak gec oldu, bir porsiyon et, havuc-turp ve yine bir kase asure yedim
Asureyi aksam yememem gerektigi konusunda beni uyarmistiniz ama yeni yaptim yeni yiyorum cok ozlemisim bide seker yok diye biraz rahat davrandim ins beni cok etkilemez. Bugun kizimla iyice islanmis olsakta orta tempolu on dk lik bir yuruyus yapabildim.
Ve hanimlar ben cok su icmiyorum aklima gelmiyor sizler nasil iciyorsunuz? Ve su yemek isini bir rayina sokamadim bazen pisirmek icin cok gec kaliyorum haliyle yemeside gec oluyor. Birsey sormak istiyorum mesela yemek yapamadiniz saatte geciyor alelacele ne yiyebiliriz? Ve yinede dogru beslenmis oluruz bunu gercekten cok merak ediyorum.
2 ceviz
1 kayısı kurusu
2 dilim peynir
2 zeytin
maalesefya canlar sütlü kako içebıyomuyuzzz
nescafeyın yerıne sütlü kako koymaya çalışcam
ben evde kefir yapmak istiyorum. deneyen yapan var mı? kefir tanesini nereden temin ettiniz?
günaydın hanımlar ben dön dolaş gezzz karataya karar kıldım 67 68 arası gidip geliyorum 2 gündür karatay yapmaya çalışıyorum sadece 100 gr. gitmişsanırım ceviz ve elmayı biraz kaçırdım...
kahvaltı mönüm: tereyağında çökelekli 2 yumurtalı omlet, 1 çay bardağına yakın ceviz, 5 tane gün kurusu kayısı, 10 tane siyah zeytin (biraz fazla kaçırdım sanırım ama sırf arada birşey yememek için)
akşamada yeşil mercimek çorbası ve bulgur pilavı yesem (salata ayran da olabilir) çok mu normal mi???
kızlar kilo bildirimine ben ne zaman başlayabilirim? yulaf kepeği ve çörekotu günlük ne kadar olmalı? bilmediğim ekstra kullanılan birşey var mı? bir de yemekleri pişirmenin tek farkı tereyağ yada zeytinyağı kullanılması değil mi geri kalanı sıradan? şimdiden teşekkür ederim...
dünkü menümü paylaşayım: çantaları hazırlayın, leptinim hiç çalışmadııııııııı
sabah 08.00 1 kase yoğurt,1 avuç çiğ badem
11,00 döngel dedikleri muşmulaya benzer bişey var. dalından 3-4 tane ondan yedim, gitti leptin
12.00 2 dilim kabak böreği sarımsaklı yoğurtlu, 1 kaşık yeşil mercimek salatası, 2 bardak ayran
17.00 1 adet çikolatalı gofret:18::18::18: 1 avuç cips:18::18::18:
19.00 1 tabak makarna:18::18::18: 1 kase salata, biraz mercimek salatası, 2 bardak ayran
21.30 şerbetli tatlı:18::18::18::18::18:
22.30 1 kivi, 1 adet 1 dilim mandarin:18::18::18::18:
kendime söz geçiremedim. nasıl canım tatlı istedi. ama bugün kesin kararlıyım leptinimi çalıştırıcam.
Gunaydın canım,
Hoşgeldin hep beraber kilolar gidecek..:)
Kahvaltın fena degil ama sanırım biraz kayısı kaçmiş 3 ye en fazla :)
bir de bulgur pilavı başlarda 2-3 kasık yoksa kiloyu engelliyor. Salata + ayran da olabilir. Daha iyi olur.
Yulaf kepeği Dukan diyetinde var işlenmiş oldugundan burda yok maalesefDukan diyetini de deneyen biri olarak bu cok farklı. Farkını daha da goreceksin. İlk sayfaları okumanı tavsiye ederim. Takıldıgın yer olursa da sor mutlaka :)
Yemek yagları konusunda evet cok farklı bir yontem yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?