dünkü menümü paylaşayım: çantaları hazırlayın, leptinim hiç çalışmadııııııııı
sabah 08.00 1 kase yoğurt,1 avuç çiğ badem
11,00 döngel dedikleri muşmulaya benzer bişey var. dalından 3-4 tane ondan yedim, gitti leptin
12.00 2 dilim kabak böreği sarımsaklı yoğurtlu, 1 kaşık yeşil mercimek salatası, 2 bardak ayran
17.00 1 adet çikolatalı gofret:18::18::18: 1 avuç cips:18::18::18:
19.00 1 tabak makarna:18::18::18: 1 kase salata, biraz mercimek salatası, 2 bardak ayran
21.30 şerbetli tatlı:18::18::18::18::18:
22.30 1 kivi, 1 adet 1 dilim mandarin:18::18::18::18:
kendime söz geçiremedim. nasıl canım tatlı istedi. ama bugün kesin kararlıyım leptinimi çalıştırıcam.
ben evde kefir yapmak istiyorum. deneyen yapan var mı? kefir tanesini nereden temin ettiniz?
iyi yaptın hoşgeldingünaydın hanımlar ben dön dolaş gezzz karataya karar kıldım 67 68 arası gidip geliyorum 2 gündür karatay yapmaya çalışıyorum sadece 100 gr. gitmişsanırım ceviz ve elmayı biraz kaçırdım...
kahvaltı mönüm: tereyağında çökelekli 2 yumurtalı omlet, 1 çay bardağına yakın ceviz, 5 tane gün kurusu kayısı, 10 tane siyah zeytin (biraz fazla kaçırdım sanırım ama sırf arada birşey yememek için)
akşamada yeşil mercimek çorbası ve bulgur pilavı yesem (salata ayran da olabilir) çok mu normal mi???
kızlar kilo bildirimine ben ne zaman başlayabilirim? yulaf kepeği ve çörekotu günlük ne kadar olmalı? bilmediğim ekstra kullanılan birşey var mı? bir de yemekleri pişirmenin tek farkı tereyağ yada zeytinyağı kullanılması değil mi geri kalanı sıradan? şimdiden teşekkür ederim...
çok teşekkürler canım inş. veririz kısa zamanda. pardon dukan yapmaya çalıştım 2 hafta önce de yulafkepeği ordan kalmış aklımda:) keten tohumu diycektim :)
akşam üzeri 1,5 saatlik bir kaybın olmuş ama olsun alışırsın. sonuçta sabahtan,5buçuğa kadar ve akşam yediden sonra leptinin salgılandı.
süt tozu işlenmiş bir ürün olduğu için tükeltilmeyecekler arasında. süte alışırsan iyi olur.
ya canlar sütlü kako içebıyomuyuzzz
nescafeyın yerıne sütlü kako koymaya çalışcam
sütlü kakao hazır içime hazır paketlerde olanlarsa onlarda şeker var ama normal kakao (pastalarda kullandığımız) kullanabiliriz bence ama onun da bi tatı yok fazla
Gunaydın kızlar,
afatmas canım geçmiş olsun tekrar, hayırlısı olsun..
bence cok yeni oldugun için 3. ogunu de ye istersen yoksa acıkabilirsin.
verdiğin fark kiloyu bir onceki haftanın kilosuna bolup 100 ile carptıgın deger yuzden oluyor :)
selam avsarli leptin aksam gitmiş ama sanah ve oglen iyi .:) kısırı cok yersen su tutabilir kilo verimi durabilir gecici..:)
ben her sabah yanıma bir sise alıyorum surekli gordugum zaman hemen içiliyor. Yoksa bende bazen unutuyorum. asure oldugu için daha masum neyse cokta yeme artık ltfen ama ..
gunaydın canım :) hosgeldin aramıza burda oyle 3 tane 4 tane değil aslında doyana kadar ama saglıklı, işlenmemiş glisemik indexi dusuk olan besinler tuketiyoruz. Kuruyemiş ceviz badem fıstık 1 ince belli cay bardagı kadar ama kahvaltıda ve gunluk miktar olarak. zeytin 8-10 tane olabilir hatta 12:)
maalesefişlenmiş oldugu için cok tuketmiyoruz..
Akşam yemeğinde meyveyi tercih etmiyoruz.Sabaha daha iyi olur.akşam yemeğim iki parça et 1bardak ayran patlıcan salatası meyve yiyebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?