Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

GÜNAYDIN BAYANLAR... sabah kahvaltımı tam olarak oturttum arada bir agzıma bir şeyler atasım geliyor ama hormon dengesini korumak adına 4 saate dikkat etmeye çalışıyorum.. spor meselesı çözülmüş değil ne yazık ki.. bir de sizce ben kaç günde bir tartılsam? ilk gün 70.1 kiloydum bu sabah 3. günüm tartıldım 70.6 geldm. acaba uyum saglamaya çalıştıgım için mi böyle? sonra zayıflamaya başlar mıyım? tabiki aceleci değilim ama benim bünyeme iyi gelmez ve kilo almama neden olursa diye tereddüt ettim...

Buğday Salatası

Malzemeler:
1 su bardağı dövme buğday
Yarım demet yeşil soğan
Yarım demet maydanoz
Yarım demet taze nane
1 limonun suyu
Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı
Pul biber, karabiber, kimyon, kristal kayatuzu (ağız tadına göre)
Hazırlanışı :
Buğdayı bir gece önceden yıkayın, tencereye koyun, üzerini geçecek miktarda sıcak su ile ıslatın. Tencerenin kapağını kapatıp bırakın.Ertesi sabah şişmiş olan buğdayları kısık ateşte pişirin (pişme sırasında gerekirse su ilave edin, ancak buğday sulu kalmayacak şekilde su ilave etmeye dikkat edin). Suyunu çekip yumuşadıktan sonra ateşi söndürün ve buğdayı tencerede soğutun.
Bu arada soğan, maydanoz ve naneyi yıkayın, hepsini ince ince doğrayın.
Buğdayı geniş bir salata kâsesine boşaltın. Kırmızı pul biber, kimyon, karabiber ve tuz ekleyip harmanlayın. Daha sonra doğranmış soğan, maydanoz ve naneyi ilave edin. Zeytinyağı, limon suyu ve sirkeyi koyup iyice karıştırın ve servis yapın.

Not:Aynı tarif iri bulgur ile de hazırlanabilir. Ancak bulgur kaynatılmaz, buğday iyice yumuşayana kadar kaynatılır.

ben denedim çok lezzetliii

cevizli kereviz salatası
malzemelr:

2 adet orta boy kereviz
1 çay bardağı ceviz içi (havanda irice ezilmiş)
200 gr süzme yoğurt
3-4 dal kereviz yaprağı
Yarım demet maydanoz
1 limonun suyu
3 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
Kristal kayatuzu (ağız tadına göre)

Yapılışı:
Kerevizleri soyun, yıkayın ve rendeleyin. Kararmaması için hemen limon suyu ile ovun. Maydanoz vekereviz yapraklarını yıkayıp, ayrı olarak ince ince doğrayın.
Cam bir kâsede süzme yoğurt, tuz ve zeytinyağını iyice karıştırın, kereviz sapları ve yarım çay bardağı cevizle birlikte kerevizlerin üzerine ilave edin, hepsini birlikte iyice karıştırın. Salatayı doğranmış maydanoz ve kalan cevizle süsleyip servis edin.

Son düzenleme:

lenevaaaa hooop kendine gel hedefinin de altına indin diye ufak kaçamaklarını görmezden geliyoruz ama sen bu gidişle başa döneceksin bunca zaman emek verdin yazık etme
bu kadar tatlı düşkünlüğü falan hayrola hamile misin yoksa

ben evde kefir yapmak istiyorum. deneyen yapan var mı? kefir tanesini nereden temin ettiniz?

ben yapmıştım sütlü ayran gibi bişey oluyo aktarlardan bulabilirsin

iyi yaptın hoşgeldin
zeytin fazla değil akşam yemeğinde 2 karbonhidra grubu yememeni öneririm pilav varsa salata yoğurt, çorba içeceksin sebze yemği ve yoğurt
1 hafta düzenli menü bildirimi yaparsan pzt listeye girersin

çok teşekkürler canım inş. veririz kısa zamanda. pardon dukan yapmaya çalıştım 2 hafta önce de yulafkepeği ordan kalmış aklımda:) keten tohumu diycektim :)

keten tohumu da yogurda karıstırabilir veya salataların ustune de serpebilirsin. Ogutulmus olanı var sa o daha iyi omega 3 kullanımı acısından

tmm tesekkur ederim canim yalniz kahve sutumu yoksa normal paket sutmu

canım ilgine teşekkürler tamam doyana kadar

Yeni gelenler hoşgelmişler.
Bugün sabah kkk,bir elma
Akşam 17:30 da birkaç lahana sarma,az peynir,az fıstık ve kuru üzümlü yoğurt.Yemekle doymuştum aslında ama diğerlerini de yemek geldi içimden.
Tabi pilates ve 5 mil leslie.Bugün pilateste 25 eylül videosunu yaptım.Yarın da yapacağım ama karın ve bacak hareketlerini tekrarlayıp diğer kısmı yapmayacağım.

iyi akşamlar sabah kahvaltımı yazmıştım arada 1 çay kaşığı kahve ile tatlandırılmış 1 çay fincanı süt, akşam 18 de yeşil mercimek, 2 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran ardından 1 tane elma yedim yine kaçırdım sanırım...

merhaba kizlar...

bir cok denedigim diyetler oldu... birtanesi dukan... iradeli oldugunuzda süper verdiriyor ama cabukda kiloyu geri aldim

simdi karatayi denemek isterim ama pek bisey anlamadim... yani dukani biliriz ilk hafta sirf Protein sonra sebze Protein felan

peki bu karatayi 2-3 cümlede bana tanitirmisiniz lütfen..

aksamlari mi tek Protein yeniliyor Bunda?
ne yasak bilemedim

Bana yardım edın

Son düzenleme:
kendimi tanitayim...

Isim: Aylin
Ülke: Almanya
Memleket: Zonguldak ve Sinop
Medeni durum: Ni$anliyim, agustos da dügünüm var IZMIR de
Zayiflama nedenim: Önce kendim icin sonra DÜGÜNÜM icin ( (mayis da nikah ve kinam var)
Kilo durumu: bildim bileli hep böyleydim....
Kilom: 96 (hayatimda hic 7 yi görmedim ( )
Yas: 24 yakinda
MEslek: Mimari cizimciyim, ve Uni Ögrencisiyim Mimarlik

daha önce BURDA KK da diyet gruplarinda Kaptan dim

BANA YARDIM EDIN

Bu sabah öğlryin aşûre keşkek yiyenilmek için kkk yapmadım..saat 13;30 gibi yedim birer tabak.. Sonra 7 gibi falan yarım lahmacun yedim .. Pazartesi 5. Ayım bitiyor .. Bu ay performans çok düşük .. Yeni yıla böyle girmeyelimmmm.. Yeni yılda hedefime ulaşmaya çok az kalmalı .. 2 ay kaldıııııı..

Sabah kkk ogleyin yarim kase yogurt ve 1 avuc findik aksam kuru fasulye ve bulgur pilavi... bugun biraz sislik var sanirim regl im yaklasiyo. Zamanini tam kestiremiyorum cunku pcos var bende insallah bu diyetle onu da yenicem... iyi aksamlar herkeseee

iyigeceler arkadaşlar
yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza
bugun tam 1 ay oldu karataya başlayalı ve giden 3.5 kg
dilerim bundan snraki aylarda 3 verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…