iyi akşamlar sabah kahvaltımı yazmıştım arada 1 çay kaşığı kahve ile tatlandırılmış 1 çay fincanı süt, akşam 18 de yeşil mercimek, 2 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran ardından 1 tane elma yedim yine kaçırdım sanırım...[/QUOTE
Elmayı sabah ye dicek herkes hazır olonun dışında bi sıkıntı yok bence ayrıca da kendini sıkma bu kadar yine kaçırdım ay fazla oldu diyerek vücudunu strese sokma kaçırdığın günler günlük sporunu 15-20 dk uzatırsan bi sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum
merhaba kizlar...
bir cok denedigim diyetler oldu... birtanesi dukan... iradeli oldugunuzda süper verdiriyor ama cabukda kiloyu geri aldim
simdi karatayi denemek isterim ama pek bisey anlamadim... yani dukani biliriz ilk hafta sirf Protein sonra sebze Protein felan
peki bu karatayi 2-3 cümlede bana tanitirmisinizlütfen..
aksamlari mi tek Protein yeniliyor Bunda?
ne yasak bilemedim
Canım kurufasulye yasak değil yiyebilirsin:)kızlar anca girebildim bugün anca yazıyorum... bugn malum 3.günüm sabah 12.00 de kkk bir elma bir mandalina. akşam okulda yemekhane de yedim yemeğimi tabldot şeklinde çıkıyor ve menü şöyleydi ezogelin çorba (içtim) şehriyeli güveç(şehriyelerini yemedim azcık etinden yedim ama çok az. bi de piyaz vardı kurufasulye yasak mıydı hatırlayamadım ama onu yedim maul ve havuçluydu limon sıktım üstüne de. bi de cevizli baklava vardı ondan almadım bile yemeyim diye. ama arkadşm çok ısrar edince yemem için diyetteyim de demedim baklavanın alt tabakasının yarısını yedm sadece tattm yani yapmamam gerekrdi ama malesefve hergün 2 litre su toplamda 4 kupa yeşilçay ve 2 kupa de beşi bi yerde çay içiyorum. ve göbeğimde kü.ülme olduğunu hissediyorum sanki biraz :) acıkmıyorum ve mutluyum
iyi akşamlar sabah kahvaltımı yazmıştım arada 1 çay kaşığı kahve ile tatlandırılmış 1 çay fincanı süt, akşam 18 de yeşil mercimek, 2 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran ardından 1 tane elma yedim yine kaçırdım sanırım...
selam leneva,
ben de vardı bir ara evde yapardım .:) cokta guzel olurdu. Ama bitti. Mısır Carsısından almıstım. Olsa gonderirsim sana
merhaba kizlar...
bir cok denedigim diyetler oldu... birtanesi dukan... iradeli oldugunuzda süper verdiriyor ama cabukda kiloyu geri aldim
simdi karatayi denemek isterim ama pek bisey anlamadim... yani dukani biliriz ilk hafta sirf Protein sonra sebze Protein felan
ne yasak bilemedim
selam canım, kuru maya olarak mı almıştın(toz halinde) yoksa canlı kefir tanesi mi?
lenevaaaa hooop kendine gelhedefinin de altına indin diye ufak kaçamaklarını görmezden geliyoruz ama sen bu gidişle başa döneceksin bunca zaman emek verdin yazık etme
bu kadar tatlı düşkünlüğü falan hayrola hamile misin yoksa
ben yapmıştım sütlü ayran gibi bişey oluyo aktarlardan bulabilirsin
iyi yaptın hoşgeldin
zeytin fazla değil akşam yemeğinde 2 karbonhidra grubu yememeni öneririm pilav varsa salata yoğurt, çorba içeceksin sebze yemği ve yoğurt
1 hafta düzenli menü bildirimi yaparsan pzt listeye girersin
sea hedef leneva sizi görüyorumnasılsınız kızlar
hamile değilim de bugün yarın regl olacağım. ne zamandır yaptığım kaçamakların bana yaptıklarıdır bu tatlı isteği falan. evet kızlar siz siz olun o tatlı şeylerden kurtulunca tekrar yemeyin de eziyet olmasın size. ben yaptım çok pişmanım.
sanada sorayım aktardan aldığın kefir mayası toz muydu? taneşeklinde miydi?
tmm tesekkur ederim canim yalniz kahve sutumu yoksa normal paket sutmu
merhaba kizlar...
ne yasak bilemedim
hamile değilim de bugün yarın regl olacağım. ne zamandır yaptığım kaçamakların bana yaptıklarıdır bu tatlı isteği falan. evet kızlar siz siz olun o tatlı şeylerden kurtulunca tekrar yemeyin de eziyet olmasın size. ben yaptım çok pişmanım.
sanada sorayım aktardan aldığın kefir mayası toz muydu? taneşeklinde miydi?
market olmadığını düşün. bundan 80 sene önce tüketilenler gibi( rafine şeker rafine tuz, hertürlü paketlenmiş gıda, rafine un v.b. dışında) doğal herşeyi önce 3 insülin direnci kırılınca 2 öğünde tüketmek. aralarda ve akşamları bir şey yememek. bu kadar
ben aktardan almadım annemden almıştım ıslak yoğurt parçaları gibi bişeydi suda erimiyor o da birinden almış anlayacağın ilk halini bilmiyorumtoz halinde var mı ilk kez duyuyorum ama aktarlardan şişe içinde alındığını duymuştum o zaman aklıma yaş halde satıldığı geldi
benzetme süper:130: market olmadığı zamanlara geri dönüş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?