Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar anca girebildim bugün anca yazıyorum... bugn malum 3.günüm sabah 12.00 de kkk bir elma bir mandalina. akşam okulda yemekhane de yedim yemeğimi tabldot şeklinde çıkıyor ve menü şöyleydi ezogelin çorba (içtim) şehriyeli güveç(şehriyelerini yemedim azcık etinden yedim ama çok az. bi de piyaz vardı kurufasulye yasak mıydı hatırlayamadım ama onu yedim maul ve havuçluydu limon sıktım üstüne de. bi de cevizli baklava vardı ondan almadım bile yemeyim diye. ama arkadşm çok ısrar edince yemem için diyetteyim de demedim baklavanın alt tabakasının yarısını yedm sadece tattm yani yapmamam gerekrdi ama malesef ve hergün 2 litre su toplamda 4 kupa yeşilçay ve 2 kupa de beşi bi yerde çay içiyorum. ve göbeğimde kü.ülme olduğunu hissediyorum sanki biraz :) acıkmıyorum ve mutluyum

Selam kızlarr bugunki menümü yazıyımm

Sabah (geç kalktım 10:00) : kkk
Akşam : Fırında somon fileto, 3-4 kaşık kısır, 1 bardak kola zero

Kolaya haftada 1 izin veriyorum kendime napiyimm:26:, akşama kadar da bi ara acıkır gibi oldum sonra geçti leptinim çalıştı sanırım :)
Arada da süt ve 1 kaşık neskafeyle hazırlanmış kahve içtim,
Akşam 2 km yürüyüş+koşu+30dk-pilates

Herkese güzel geceler..

O hep bildiğimiz hergünün menüsü belli olan diyetlerden değil karatay diyeti. O yüzden 2-3 cümlede tanıtmamız çok da doğru olmaz. Size tavsiyem kitabı alıp okumanız. Genel hatlarıyla işlenmiş şekeri karbonhidrat ve light ürünlerden uzak duruyoruz. Bunların yerine bol proteinli (yumurta,süt ve süt ürünleri, et,balık,tavuk ve kuru baklagiller), sebze yemekleri ve kuru yemişlerle karnımızı doyuruyoruz ve genelde 3 öğün yemeye çalışıyoruz. Zaten bu şekilde beslenildiğinde ara öğüne ihtiyaç duymuyo çoğumuz.

Bu bilgiler diyete başlamanız için yeterli değil, fikriniz olsun diye yazdım, kitabı okuyup anlamak ve sonrasında uygulamaya geçmek sizin yararınıza olacaktir.

Biz de burda takıldığımız yerleri birbirimize sorup fikir + motivasyon alışverişi yapıyoruz.

Canım kurufasulye yasak değil yiyebilirsin:)
Bugün ben ipin ucunu kaçırdım baya leptin falan kalmadı sınavım var yarın stresten atıştırıp durdum:)
Kızlar 2 ay regli olamamıştım gelince bu hafta 2 ay sabit kalan kilomdan 1 kilo gitti şükür:))

Selam canım,
Bulgur yenebilir ama kilo vermeni biraz durduracagından kilo verme doneminde az tuketiyoruz. Meyveları de sabah ogunune eklersen daha iyi olur.

Selam canım,
hosgeldin aramıza. aslında bu diyette onu onu onla yeme. Bunu bununla yeme gibi bir sey yok. herseyden yenebiliyor. Bugday ve turevleri ( bulgur haric ) yani bugdaydan yapılma hersey yenmiyor. dusuk glisemik indexli mamuller tuketiliyor. Ekmek, pirinc, un, seker yasaklılar. ilk sayfayı oku biraz istersen. Ordan mantıgını daha da kaparsın. Takıldıgın bir sey olursa mutlka sor bize.
Yalnız degilsin. Selamlar..

hamile değilim de bugün yarın regl olacağım. ne zamandır yaptığım kaçamakların bana yaptıklarıdır bu tatlı isteği falan. evet kızlar siz siz olun o tatlı şeylerden kurtulunca tekrar yemeyin de eziyet olmasın size. ben yaptım çok pişmanım.

sanada sorayım aktardan aldığın kefir mayası toz muydu? taneşeklinde miydi?

Haklısın leneva tatlı öyle bir zehir ki yedikçe yiyesi geliyor insanınnn

tmm tesekkur ederim canim yalniz kahve sutumu yoksa normal paket sutmu

kahve sütü dediğin şu sahnen keçisinin sütü v.b. o mudur?
eğer öyleyse muhtemelen kutulu market ürünüdür diye tahmin ediyorum. sütümüzü mümkün mertebe güvenilir bir yerden açık süt şeklinde alıyoruz. kutuya girmiş mamüller tüketmiyoruz olabildiğince

market olmadığını düşün. bundan 80 sene önce tüketilenler gibi( rafine şeker rafine tuz, hertürlü paketlenmiş gıda, rafine un v.b. dışında) doğal herşeyi önce 3 insülin direnci kırılınca 2 öğünde tüketmek. aralarda ve akşamları bir şey yememek. bu kadar

Son düzenleme:

ben aktardan almadım annemden almıştım ıslak yoğurt parçaları gibi bişeydi suda erimiyor o da birinden almış anlayacağın ilk halini bilmiyorum toz halinde var mı ilk kez duyuyorum ama aktarlardan şişe içinde alındığını duymuştum o zaman aklıma yaş halde satıldığı geldi

benzetme süper:130: market olmadığı zamanlara geri dönüş...

hımmm. o zaman ben bi şehre indiğimde aktarlara falan sorayım. hiç sanmıyorumda olacağını.
bende internette araştırırken gördüm toz halinde satıldığını. iyi maya iyi yoğurt/kefir demek. bakteri sayısıçeşidi falan önemliymişte bilemedim bende. neyse bi bakayım yaaa.

günaydın kızlar verdiğiniz yanıtlar için teşekkür ederim. 2 kaşık bulgur kilomu durdurmak yerine şişirmiş beni 1 kilo almışım dünden bugüne 2 öğün yemiştim halbuki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…