Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar günaydın facede sağlıklı yaşamak diye bir sayfa var orada yemekler paylaşılmış.birde limonlu sıcak su diyor sizler içiyormusunuz.

kızlar günaydın facede sağlıklı yaşamak diye bir sayfa var orada yemekler paylaşılmış.birde limonlu sıcak su diyor sizler içiyormusunuz.

Selam canım,
içiyorum zaman zman. Hoca da 2,5 lt içtiginiz de bunun en az yarım litresi limonlu su olsun demişti.

Ay kızlar şimdi okudum da bulgur yasak mı?! Ama kitapta yazıyo diye hatırlıyorum ben dün de kısır yedim hay allahım

Bi de beni bu kuru baklagiller konusunda aydınlatır mısınız neyle nasıl yiyoruz ben bilmediğim için yemiyorum :44:

günaydın kızlar verdiğiniz yanıtlar için teşekkür ederim. 2 kaşık bulgur kilomu durdurmak yerine şişirmiş beni 1 kilo almışım dünden bugüne 2 öğün yemiştim halbuki...

Bulgur da kurubaklagiller de serbest ancak zayıflama sürecînde yavaşlattığı îçin haftada 2-3 kaşıktan fazlasını hoca önermiyor ama pratikte 4 kaşığı buluyor fazlası şişiriyo ayrıca ikîsini birlikte yememek daha iyi

ben limonlu su falan içmiyorum:26: :26:
dün yediklerim
08.00 ceviz
12.00 ne yediğimi hatırlayamıyorum kızlaaar(
17.00 bitter çikolata:18:18
20.30 kuru fasulye, 3-4 kaşık pilav, cacık tere turp yeşil soğan
benim yemek yapmayı bilmememden kaynaklı yemek geçe kaldı. bende açlığımı bastırmak bahanesinin arkasına saklanarak o çikolatayı yedim.
sonra içim rahat etmedi 1 saate yakın yürüyüş yaptım yatmadan önce

erimiş gitmişsin zaten sana serbest

bugünkü menüm
sabah
kkk+ 1 bardak greyfurt suyu

akşam
kıymalı karnıbahar
yoğurt
turşu+tup

2.5 lt su 2 türk kahvesi bugün yürüyüş yapamadım

Son yıllarda hızla çoğalan ve her gıda maddesine uygulanan diyet yapıcı ürünler sağlığımızı tehdit ediyor.Prof. Karatay, aspartam kullanılan diyet içeceklerin vücuda girdiğinde ısındığını, ardından sahte alkolyapımında kullanılan metionin ve metanol denilen maddeye dönüştüğünü ifade etti.
Karatay, light olarak adlandırılan içeceklerin içindeki ‘aspartam’ın şeker hastalığı ve kanser riski taşıdığı kaydetti. Ayrıca mısır şurubunda bulunan fruktoz en tehlikeli şeker olduğunu vurgulayan Karatay, “Şeker kanser hücrelerini besler” dedi.

canankaratay.com dan alıntıdır

Sabah 9:30 domates olmadan kkk,bir havuç
Akşam 16:30 pırasa yemeği,dört lahana sarma,kuru üzümlü yoğurt
Sabah birkaç karın hareketi yaptım.Öğlen pazara gittim.Şimdi de biraz oyalanıp pilates yapacağım.Artık akşam 8de de leslie yaparım.

kalan 10 kilolarımızı birlikte verelim dedik sen şimdiden bana 800 gr fark attın sanırım ipi benden önce göğüsleyeceksin

bugün yürüyüş yapamadım ama efes25 sana balıp gaza geldim ben de evde pedal çevireceğim ardından da ipimi topumu çemberimi çıkarıp pilates yapacağım gün bugündür

kalan 10 kilolarımızı birlikte verelim dedik sen şimdiden bana 800 gr fark attın sanırım ipi benden önce göğüsleyeceksin
Sen de iyi gaza getiriyorsun insanı.Bu haftaki şanssızlığım olmasa iyiydi.İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız kısa zamanda.
bugün yürüyüş yapamadım ama efes25 sana balıp gaza geldim ben de evde pedal çevireceğim ardından da ipimi topumu çemberimi çıkarıp pilates yapacağım gün bugündür
Aslında ben de biraz yorgun gibiyim ama bilhassa yazdım spor yapacağım diye.Böylece kendime yalancı çıkmamak için yaparım sporumu.Kolay gelsin sana da.

sabah 07.45: uyuyakalmışım kahvaltı edemedim. 1 muz yeyip çıktım

öğlen 12.00: 5 tane ızgara köfte (küçük boy) 1 tabak salata

akşam: belli değil ama yemeğe misafirlikteyiz (korkuyorum)

fırında karnıbaharın tarifini verir misin canım

bu diyete başladığımdan beri hiç yapmadım ama karnabaharı haşlayıp borcama koyup hafifçe çatalla ezerdim, tuz ve karabiber ekleyip üzerine kaşar rendesi koyup fırında pişirirdim bir zamanlar. iyi oldu aklıma geldiği ben de yapayım

Tşk canım öyle deneyeceğim
afatmas ın tarifini de bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…