Bel kalınlığınızı basen e bölüyorsunuz 0,9 un üstündeyse hala bedeninizde yağ var demekmiş . Arkadaş T.r.t de izlemiş.. Deneyin bakalım
kızlar günaydın facede sağlıklı yaşamak diye bir sayfa var orada yemekler paylaşılmış.birde limonlu sıcak su diyor sizler içiyormusunuz.
günaydın kızlar verdiğiniz yanıtlar için teşekkür ederim. 2 kaşık bulgur kilomu durdurmak yerine şişirmiş beni 1 kilo almışım dünden bugüne2 öğün yemiştim halbuki...
Ay kızlar şimdi okudum da bulgur yasak mı?! Ama kitapta yazıyo diye hatırlıyorum ben dün de kısır yedim hay allahım
Bi de beni bu kuru baklagiller konusunda aydınlatır mısınız neyle nasıl yiyoruz ben bilmediğim için yemiyorum :44:
ben limonlu su falan içmiyorum:26: :26:
dün yediklerim
08.00 ceviz
12.00 ne yediğimi hatırlayamıyorum kızlaaar(
17.00 bitter çikolata:18:18
20.30 kuru fasulye, 3-4 kaşık pilav, cacık tere turp yeşil soğan
benim yemek yapmayı bilmememden kaynaklı yemek geçe kaldı. bende açlığımı bastırmak bahanesinin arkasına saklanarak o çikolatayı yedim.
sonra içim rahat etmedi 1 saate yakın yürüyüş yaptım yatmadan önce
akşam fırında karnabahar
sabah 2 yumurtalı omlet
öğlen tavuk ve tarhana çorbası
Sen de iyi gaza getiriyorsun insanı.kalan 10 kilolarımızı birlikte verelim dedik sen şimdiden bana 800 gr fark attınsanırım ipi benden önce göğüsleyeceksin
Aslında ben de biraz yorgun gibiyim ama bilhassa yazdım spor yapacağım diye.Böylece kendime yalancı çıkmamak için yaparım sporumu.Kolay gelsin sana da.bugün yürüyüş yapamadım ama efes25 sana balıp gaza geldim ben de evde pedal çevireceğimardından da ipimi topumu çemberimi çıkarıp pilates yapacağım gün bugündür
fırında karnıbaharın tarifini verir misin canım
Tşk canım öyle deneyeceğimbu diyete başladığımdan beri hiç yapmadım ama karnabaharı haşlayıp borcama koyup hafifçe çatalla ezerdim, tuz ve karabiber ekleyip üzerine kaşar rendesi koyup fırında pişirirdim bir zamanlar. iyi oldu aklıma geldiği ben de yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?