Moralinin bozuk olmasına üzüldüm.Ama kendini çok aç bırakman da iyi olmaz sağlığın için.Kızlar bugün 12.30 da kkk bu sefer hailanmş yumurta değil peynirli omlet yaptm. Limonlu nar ekşili ve az yağlı mor lahana salatası. Yarm elma yarım mandalina. Bunun dışında başka hiçbi şey yemedim moralim bozuk bugün :-( bu saatten snra da yemesem daha iyi sanırım. Sizi ihmal etmedim her şeye rağmen yazaym dedim. İyi akşamlar hepinize...
spor yapman çok iyi:) kiloları hep beraber atacağımıza inanıyoruum:)Pazartesi inşallah baslıycam Allah'tan sporumu aksatmıyorum haftada 3 gün fıtnes yapıyorum.artık 1 gün plates 2 gün fıtnes hafta sonlarında da zumbaya baslıycam :) ayda 5 kılo hedeflıyorum yeter bu kadar!!!!
Kızlar bugün 12.30 da kkk bu sefer hailanmş yumurta değil peynirli omlet yaptm. Limonlu nar ekşili ve az yağlı mor lahana salatası. Yarm elma yarım mandalina. Bunun dışında başka hiçbi şey yemedim moralim bozuk bugün :-( bu saatten snra da yemesem daha iyi sanırım. Sizi ihmal etmedim her şeye rağmen yazaym dedim. İyi akşamlar hepinize...
Moralini bozma CNm.. İhmal etmediğin iyi oldu... Devam edip kazanacağız..Kızlar bugün 12.30 da kkk bu sefer hailanmş yumurta değil peynirli omlet yaptm. Limonlu nar ekşili ve az yağlı mor lahana salatası. Yarm elma yarım mandalina. Bunun dışında başka hiçbi şey yemedim moralim bozuk bugün :-( bu saatten snra da yemesem daha iyi sanırım. Sizi ihmal etmedim her şeye rağmen yazaym dedim. İyi akşamlar hepinize...
Sağol Efes anlayışına ama silkelenmezsek bu iş olmaz.. Kendimize gelip aralığı iyi deperlendirmeliyiz...Haa, pilatesimi yaptım.Bana bakıp gayrete gelenler için yazıyorum.
Kendinize haksızlık etmeyin.Ben emekli kadınım,çocuklarım büyükler, evden uzakta okuyorlar.Boş vaktim çok yapmaya fırsat buluyorum.Sizlerin meşguliyetleri fazladır muhakkak.
İki saate de leslie 5 mil yaparım tamam.Dün pazara gidiş gelişi de sayarak 3 mil yaptım leslieyi.
ŞİMDİ DE ÖYLE OLCAĞIZ PES ETME KASIM VURDU BİZİ.. Durmak pes etmek yok..Eskiden çok ıradelı olmama rağmen yapamıyorumkızlar yardım edın nolurrrrr
hayır cnm onu yapmıyorum.Ender Saraç'ın 3 günlük dektos diyetini buldum netten onu uyguluyorum:)
Merak ettim detoksu paylaşırsan sevinirim cnmslm kızlar ayran detoksu yazın denemeye çalışmştım fakat çok zor geldi.netten ender saraç'ın 3 günlük detoks uygulaması vardı ona göre hareket ediyorum. sık sık tuvalete gidiyorum içim temzileniyor sanki :) beğendm.isteyene yazarım listeyi burdan.
E.A marka omega3 le Solga. Marka antioksidan öneriliyor.noktalı yerleri sen tamamla marka yazmak yasak(P,R) sağolsun felluz cevaplamış.. Almadım almayı düşünüyorum.meyve öğle yiyemezsem tüketiyorum akşam .. Kuru yemiş bir çay bardağı tüketiyorum CNm.. Ben başladığımda da hedef uzaktı ama buradaki arkadaşlar çok destek oldular bana sağolsunlar.. Birbirimize destek olursak çok hızlı veriyoruz.. Umudunu kaybetme başaracağız.. Sana güveniyoruz...Evet canim dogru soyluyorsun aslinda resmen acgozuluk yaptim. İtiraf ediyorum bu hafta pek bisey beklemiyorum. Zaten asureyede doydum bugun sabah saat 8 de birbucuk kase asure yedim 13 gibi kk yaptim sucuklu yumurtayla ama asure olayi bitti artik. Sanirim sekersiz yaptigim icin bu sekilde davrandim halbuki sekerli olandan yeseydim belki sucluluk duyacaktim ve yemeyecektim bilmiyorum belkide bozdum diyeti psikolojisine gircektim, ki o benim icin cok kotu oluyor direk bitiyor diyet ve tekrar baslayamiyorum. Velhasil asure donemi bitti kalan son asure kasesini direk cope dokecegim kimse yemez cunki sekersiz ldugu icin. Kaseleride cok buyuktu yemek tabagi kadar vardir icerigi.
Hedef 60 sennle ayni kilodaymisiz diemidir nedir senin yontemlerini cok merak ediyorum. Gerci aciklamissin ama bu kadar verebilmen resmrn bana umut oldu. Dort ayda 25 kilo o kadar guzel bir rakam ki.. keske bende ayni basariyi elde edebilsem. Ama ben emzirmiyorum dolayisiyla etabolizmam o kadar calismiyor. Ama olsun yiede umutluyum. Bencede burayi biraz daha canlandirak lazim. Benimde motivasyona cok ihtiyacim oluyor. Cocugunda var hatta iki tane spor isini nasil yapiyorsun ben evde daha hic yapmadim bu diyette genelde yuruyus yaptim simdiye kadar. Ama havalara bagli oluyor buda. Leslieyi indirdim 3 mile olani. Kismet olursa bugun yapmayi dusunuyorum. Benimdr ocak ayina kadar hedefim 80 li rakamlari gormek 8 kilo gitmesi lazim ortama. Bunu basarmam lazim hedef koymustum bu hedefe ulasamazsam benim icin kotu olacak. Umutsuz degilim basaricam.
Balik yagi hangi marka kullaniyorsun veya almayi dusunuyorsun. Birde antioksidan dedigin ne? Besinci maddede bahsettigin menulerinde aksamlari meyve demissinya o zararli olmuyormu ve birde kuruyemisi kahvaktida ne kadar tuketiyorsun?
bu arada bir sorum olacak ben canan karatay'ı hangi progrmda görsem pastırmalı yumurta yiyebilirsiniz diyor. ben pastırmayı hiç sevmem o nedenle sucuklu yaptım ama aklıma takıldı acaba sucuk yasak mı? 4-5 dilim kadar yedim gerçi ama yinede aklıma takıldı.
fırında karnıbaharın tarifini verir misin canım
canlar ben bu omega 3 olayını anlamadım keten tohumu yemek yeterlı mı y ve keten tohumu çekılmış mı olmak gerekli
canan karatay hoca,omega 3 ün aldığımız gıdalardan yeterli miktarda alınamayacağını belirtiyor,tercih edenler takviye alıyor.! (hap olarak)
keten tohumunu sabah ve akşam olmak üzere 1'er tatlı kaşığı yoğurda ilave ederek alınabiliyor...anında öğütüp kullanmak gerekiyormuş.
Aramıza hoşgeldin canım:) aşağıda örnek bir haftalık mönüler var,ara öğünleri yapmadan uygularsan daha etkili olur,yeni başlayıp dayanamayanlar için alışana kadar olabilir.arkadaşlar bende karataya başlamak istiyorum ama rica etsem birisi bana belli başlı kuralları söyleyeblrimi yada örnek bir liste sunabilirmi ?kızımdan dolayı sayfalara cok göz atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?