Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar bende karataya başlamak istiyorum ama rica etsem birisi bana belli başlı kuralları söyleyeblrimi yada örnek bir liste sunabilirmi ?kızımdan dolayı sayfalara cok göz atamıyorum
Tabi ki öncelikle ekmek makarna pirinç gibi yüksek gsemik indexki yiyecekleri tüketmiyoruz ara öğün yok meyve günde bîr tane çiğ kuruyemiş tüketiyoruz öğün aralar 4-5 saat olmalı en az ayrıntıları ve nedenlerini canankarataydiyeti.com yada canankaratay.com dan öğrenebilirsin hergün menünü paylaşırsan üzerinde konuşuruz kolay gelsin

çok teşekkürler kızlar

Teşekkür ederim bilgilendirme için cnmm..
Omega 3 çok karıştırdı kafamı o yüzden araştırdım ve sizlerle paylaştım .. Linke baktım CNm çok şeyde var aslında ben de doğaldan yanayım elbette .. Sadece neden hiçbir ilacı savunmayan Canan karatay neden omega 3 alınmalı diyor .. Kafam karıştı.. Zaten ilaç kullanınca iyi maraların fiyatı yüksek ve sürekli kullanımda düşündürüyor .. Bu konuda fikir alışverişimiz önemli tabi...
Gercekten güzel dille özetlemiş .. Paylaşım için teşekkürler CNm...
kızlar iyi akşamlar içli köfte yasakmı karatayda ben yedimde 3 tane.

İçindekilerde sıkıntı yok ama kızardığı için sakıncalı sanırım..

Hanımlar öncelikle hepinize iyi akşamlar. Ben bi süredir bu başlığı takip ediyordum ve geçen hafta karatay diiyetine başladım fakat uygulamada pek başarılı olamadım. Yarından itibaren sıkı bi şekilde tüm kurallara uyarak baştan başlayacağım ve aranıza katılmak istiyorum. Çok samimi bir dayanışma içinde olduğunuzu düşünüyorum. Ne yazacağımı tam olarak bilmedim, sanırım derdimi anlatabilmişimdir sevgiler...

Hoşgeldin,ilk zamanlar üç öğün uygulayabilirsin zorlanırsan.Zamanla oturtursun bir düzen.Kaç kilosun,hedefin ne?

Karatay ile beş ay bitti aslında bunu yazmakta tereddüt ettim ama her ay yazdım ve her ay en az 4 kilo vererek yazdım . İlk defa bu ay 1 kiloyla yazıyorum. Aslında kilo verme duruyor diyorlar. Belki doğrudur ama benim hatam şu oldu. Hiç yapmadığım kaçmakları yaptım . Bu da durmasına sebep oldu. Bunun en büyük sebeplerinden biri düzensiz regl olması da olabilir. İştahımı olumsuz etkiledi ve çok şiş hissettim kendimi. Bi kereden bişey olmaz diye bişey yok.. Denedim ve gördüm.. Bi kereden çok şey oluyormuş.. Bbununn şahidi benim.. Ders oldu bana.. Eğer vereceksek kaçamak yok.. Kasım ayı faciaydı ama Aralık böyle olmayacak .. Son 2 aya girdim.. Artık daha ciddi yapacağım.. Sevgiler...hoşçakalın kızlar...

Çok teşekkür ederim hoşbuldum, 3 öğün beni hiç zorlamıyor aksine kolay buluyorum bu şekilde beslenmeyi. Şu an 60 kiloyum ve 54 olmak istiyorum. İnanın hiç abartısız bir senedir uğraşıyorum takıldım kaldım bir türlü veremiyorum. Tabi bu serüvene 71,6 gramla başlamıştım lakin 6 kilo (sanırım bir bedene tekabül ediyormuş) daha vermek istiyorum umarım başarabilirim, hep birlikte başarabiliriz.

Bu günkü menüm sabah kkk akşam kanat yoğurt ve salata.,karataya ihanet yok .. :)
Doğru yerdesin hoşgeldin ! Dayanışmamız süper.. Dayanışmayla kilo vermemiz de artıyor.. Birlikten gercekten kuvvet doğuyor.. Hep birlikte güzel dostluklara merhaba giden kilolara elveda diyoruz..

Eki Görüntüle 879711
Sabah
kkk greyfurt suyu

akşam
balık
salata turp
Kuruüzümlü tahîn
Süper görünüyor xc9 cum ellerine sağlık.. Leptinin omega 3 ün bol olsun..

Bir süre sonra iki öğün beslendiğini göreceksin.. Yormuyor insanı gercekten.. Doğru beslenmek önemli.. Hem sağlıklıyız hem zayıflıyoruz..

Hoşgeldin aramıza hergün menünü paylaş o yeter gerisî sohbet dYanışma
Haşlama serbest ama ölçüyü kaçırırsan bulgur şişirir kilo vermeni durdurur

Hoşbuldum teşekkür ederim. Yavaş yavaş adapte olacağımı umuyorum bu dayanışmanıza, siteye de yeni üyeyim o yüzden karışıklığa sebep olabilirim masajlar konusuda, öğreneceğim en kısa zamanda. Unutmadan karatay diyeti bir haftalık kısa ve yetersiz denememe rağmen çok etkili bir diyet bence, öğunler oldukça doyurucu ve ekmeksiz bi hayat sanıldığı kadar zor değil(miş).

Hoşgeldin aramıza hergün menünü paylaş o yeter gerisî sohbet dYanışma

Haşlama serbest ama ölçüyü kaçırırsan bulgur şişirir kilo vermeni durdurur

Teşekkür ederim hoşbuldum. Sanırım yarından itibaren başlasam iyi olur menümü paylaşmaya çünkü bugün uyamadım listeye :)

Kasım yaramamış ama verdiğin kilolar için maşallah diyelim de nazar değmesin sana.Aralık hepimize iyi gelir inşallah.
Benim de regl düzensizleşti.Menopoz bana el sallamaya başladı.Ne kadar kilo verirsem bu devrede veririm inşallah.Yoksa işim daha zor olacak.

İki tane haşlama yiyebiliyoruz.
Aramıza hoşgeldin:)
Hedefcim süpersin...!!! Azminin devamını diliyorummm:)

Kızlar 1 hafta aranızdan ayrılıyorum, lahana çorbası yaptım şimdi koca bi tencere 1 hafta o malum diyeti yapıcam çünkü moralim bozuk

Bi kaç kiloyu hızlı verip geri gelcem yanınıza öptüm hepinizi kendinize iyi bakıın

hangi diyet bu cnm?? en kısa zmanda verirsn inş kilonu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…