Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah 11.15 kkk, 1 tane mandalina

akşam 18.30 1 tabak ıspanak, yoğurt, roka salatası

Lahana çorbası diyeti lütfen sizi yolunuzdan çevirmek için söylemedim sağlıklı bişey değil ama şuan acil yardım çantası olarak onu kullanıcam bana kızmayın küsmeyin üzülürüm
Kızmayız da küsmeyiz de merak etme duraklama dönemlerinde hepimiz bi şoklama yapıuoruz ama 1 hafta uxun değil mi kas kaybı oljşur sonra karstaya döndüğünde + ları göfürsün bence 3 günden fazla detoks şoklama vs amacını aşıyo tabi yine de tercih senin ama mutlaka dön bekliyoruz ona göre

İyi akşamlar kızlar.. dün sabh kkk yapıp akşam hiç bişey yemediğimi söylemiştm yemedm de. Sabah uyandm 11.30 da kendimi çok kötü hissettm ellerim titriyordu başım döndü falan mecburen önüme ne konursa onu yedim bugn biraz rahatsz olduğm için. Baştan biraz bebe bisküvisi. 12.00 de kaşarlı omlet, bir buçuk sandviç ekmeği bunun dışında krem peynr azck. Kuru kayısı badem ve siyah çay. 19.30 da da kremalı köri soslu tavuk biraz lavaş..bir bardak gazlı içecek bide çok az ezogelin çorba yarm kase kadardı. Kızlar bugün diyete uyduğumu size söyleyemeyeceğim malesef. Ama iyileşeym tam gaz devam :)

Canim beni koymamissin listeye

Bugnki menum
Sabah 12 de mantarli omlet, bir bucuk avuc ceviz, 8 zeytin, cecil ve lor peyniri karisik, domates salatalik k.biber, bir bucuk portakal ve bir taze hurma
Aksam 19 da, 5 tane tavuk baget acilmis firinlanmis, bir tabak tarhana corbasi salata ve ayran (cok acikmistim)

Yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum ve korkmadan diyete baslayin diyorum.

Omega uc takviyesi icinde birsey daha aklima geliyor sonucta her turlu hazir ve islenmis gidalardan kaciyoruz peki tablet veya kapsul halinde aldigimiz omega uc islenmis gidaya girmiyormu?

canım Karatay diyeti aç kalmak demek değil ki.. aksine doyasıya yiyeceksin sadece öğünler arasında 4-5 saat olsun ve KARBONHİDRAT sıfır olsun.. sen gün boyu aç kalmışsın tabi ki elin ayağın titrer.. asla bunu yapma kendine..
ben bir keresinde 1 tam günümü dışarıda geçirmiştim, yemek yeme fırsatım olmamıştı; çantamda hep taşıdığım kuruyemişlerden atıştırdım ve marketten paket süt alıp içerek mideye enerji verici ve tok tutucu birşeyler yolladım. kuruyemişleri çantandan eksik etme.. bayağı enerji veriyorlar

Kilo bildirimi
Rumuz:gurbet_izm
Başlangıç tarihi:16/11/2013
Başlangıç kg:78.9
Geçen hafta:76.8
Bu hafta:76.1
Fark:700
Toplam fark:2.800
Beden:42
Spor:evde alette yürüyüş- 40 dk
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:0.9

haftalık listemi de bildireyim

25- sabah kkk
Öğle çiğ köfte, ayran, salata, tatlı (cıss)
Akşam çiğköfte, karnabahar
26-sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 porsiyon patlıcanlı-biberli sote, 8 zeytin, bir avuç kadar peynir,
öğle 1 kase çorba(şehriye), iki avuç kuruyemiş,
akşam koca bir tabak salata, yarım tabak karnabahar yemeği, 1 bardak ayran
27-sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğle, kuruyemiş, çorba
Akşam, bol salata, kabak yemeği
28-sabah kkk
Öğle fındık, fıstık
Akşam 1 çupra balık(fırında pişmiş),bir dilim helva, 1 kase mercimek çorba, soğan
29- sabah kkk
Akşam kabak yemeği, 2 tane içli köfte 1 bardak ayran
30- sabah kkk
Öğle küçük bir tabak dolusu yaprak sarma, 1 tane içli köfte, 1 bardak ayran
Akşam 3 tane içli köfte(cıss), 2 bardak ayran
01-sabah kkk
Akşam çiğ köfte (cıss),, salata, ayran, zeytinyağlı brokoli (haşlama)

1 haftanın 3 gününde sporumu tam yapabildim.. su tüketimi en fazla 2 gün tamamlanmamıştır-tam takip edemiyorum... kaçamaklarla dolu bir hafta oldu. kız kardeşim(öğrenci-ünv.) burdaydı ona ziyafet verelim derken bana ziyafet oldu,, haftanın 2 günü çiğ köfte, içli köfteler.... en azından tatlılardan kaçabildiğim için mutlu hissediyorum kendimi..

siteyi düzenli takip edemiyorum kızlar ama her girdiğimde kaldığım sayfadan itibaren hepinizin paylaşımlarını okuyorum. umarım bu hafta listeye girebilirim. gerçi xc9 nın listesinde adım yoktu ama bende sizinle ilerliyorum bilesiniz

Kilo bildirimi
Rumuz:felluz
Başlangıç tarihi:9/mart/2013
Başlangıç kg:87
Geçen hafta:76.9
Bu hafta:76.
Fark: 900
Toplam fark:11 kg
Beden:42
Boy:1.63
Spor:yürüyüş
Yüzde:1,170

kızlar günaydın facede sağlıklı yaşamak diye bir sayfa var orada yemekler paylaşılmış.birde limonlu sıcak su diyor sizler içiyormusunuz.

ara ara içiyorum canım..:)

Eki Görüntüle 879711
Sabah
kkk greyfurt suyu

akşam
balık
salata turp
Kuruüzümlü tahîn

xc9 selam nasılsın? Menun supermiş afiyet olsun..

hedef60 sana da gunaydın :) naber nasılsın? nasıl gidiyor? menu super senin de. Bu haftadan itibaren no kacamak diyoruz..:) degil mi?

Hoşgeldin canım aramıza, kaçamaksız guzel bir sekilde kilolarımızı vereceğiz.

Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70
Geçen hafta:60.9
Bu hafta:61
Fark:+100 gr
Toplam fark:9 kg
Beden:38
Spor:yürüyüş (geçen hafta sadece 1 kere)
Boy:1.61
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesi:+%1.44 (yüzde hesabım yanlış olabilir emin değilim)

Cuma akşamı yemeğe misafirliğe gittik orada biraz tatlı ve yememem gereken şekilden meyve yedim, bir gün öncesinde de 3 lokma ekmek al sana +100 gr. Hafta içi 60.5'i görmüştüm halbuki

rumuz:sea
baş.tarihi:28.10.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:60,8
bu hafta kilo:60,8
fark:0
yüzde:0
toplam fark:3,2
boy:159
beden:38-40
spor:fitness, pilates, interval

BU hafta kacamaklar + regl den dolayı sanırım aynı kilodayım. Artık kacamak vs yok ..
haftaya bomba gibi olacagım..60 altında olmak istiyorum 59 gelsin artık :)

tebrik ederim, çok iyi sonuç

görelim artık şu 50'leri lütfennnn

Rumuz:mahzen77
Başlangıç tarihi:19/10/2013
Başlangıç kg:80.6
Geçen hafta:80.6
Bu hafta:80
Fark:-0.6:
Toplam fark:0.6
Beden:44
Spor:2 gün pilates, 1 gün yürüyüs
Hedef:70
Yüzdesi:%-0,744

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım, hipoglisemi yüzünden mi böyle oldun yoksa başka bişey mi oldu?

bu hafta listeyi ben yapıyorum. kilo bildirimimide yapayım:
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:62
geçen haftaki kilo:54,3
bu hafta kilo: 55
fark:700gr
toplam fark:7
haftalık yüzde:1,28
beden:36-34
boy:1.68
spor: bir kaç akşam yürüyüş.

bugün reglimin 2. günü. ağrıdan ölüyorum. ve karnım şiş sanki patlıyacağım.

Canim beni koymamissin listeye

...........

kızlar kusura bakmayın 1 ay önce hazırladığım listeyi kopyalayıp yapıştırdım sizleri eklemeyi unutmuşum bugünkü yarışma listesine göre yeniden hazırlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…