hangi diyet bu cnm?? en kısa zmanda verirsn inş kilonu..
Kızmayız da küsmeyiz de merak etme duraklama dönemlerinde hepimiz bi şoklama yapıuoruz ama 1 hafta uxun değil mi kas kaybı oljşur sonra karstaya döndüğünde + ları göfürsün bence 3 günden fazla detoks şoklama vs amacını aşıyo tabi yine de tercih senin ama mutlaka dön bekliyoruz ona göreLahana çorbası diyeti lütfen sizi yolunuzdan çevirmek için söylemedim sağlıklı bişey değil ama şuan acil yardım çantası olarak onu kullanıcam bana kızmayın küsmeyin üzülürüm
yarın listeyi leneva yapacak
bikaçgündür buralarda yok yarın da gelemezse sıra e-peck geçecek
1 haftadır menü bildirimi yapan yeni arkadaşlar yarın 14 e kadar kilo bildirimi yapabilirler yarınki listeye girdijleri takdirde liste hazırlama sırasına adlarını ekleyeceğim duyurulur
1. destansı
2. sea
3. leneva
4. e-peck
5. kaania
6. afatmas
7. texmuh
8. avşarlı
9. 15efes25
10. pumpul
11. bicnv
12. hedef60
13. lawyer
14. sivasın gülü
15. xc9
16. felluz
17. mahzen
İyi akşamlar kızlar.. dün sabh kkk yapıp akşam hiç bişey yemediğimi söylemiştm yemedm de. Sabah uyandm 11.30 da kendimi çok kötü hissettm ellerim titriyordu başım döndü falan mecburen önüme ne konursa onu yedim bugn biraz rahatsz olduğm için. Baştan biraz bebe bisküvisi. 12.00 de kaşarlı omlet, bir buçuk sandviç ekmeği bunun dışında krem peynr azck. Kuru kayısı badem ve siyah çay. 19.30 da da kremalı köri soslu tavuk biraz lavaş..bir bardak gazlı içecek bide çok az ezogelin çorba yarm kase kadardı. Kızlar bugün diyete uyduğumu size söyleyemeyeceğim malesef. Ama iyileşeym tam gaz devam :)
kızlar günaydın facede sağlıklı yaşamak diye bir sayfa var orada yemekler paylaşılmış.birde limonlu sıcak su diyor sizler içiyormusunuz.
Bu günkü menüm sabah kkk akşam kanat yoğurt ve salata.,karataya ihanet yok .. :)
Doğru yerdesin hoşgeldin ! Dayanışmamız süper.. Dayanışmayla kilo vermemiz de artıyor.. Birlikten gercekten kuvvet doğuyor.. Hep birlikte güzel dostluklara merhaba giden kilolara elveda diyoruz..
Çok teşekkür ederim hoşbuldum, 3 öğün beni hiç zorlamıyor aksine kolay buluyorum bu şekilde beslenmeyi. Şu an 60 kiloyum ve 54 olmak istiyorum. İnanın hiç abartısız bir senedir uğraşıyorum takıldım kaldım bir türlü veremiyorum. Tabi bu serüvene 71,6 gramla başlamıştım lakin 6 kilo (sanırım bir bedene tekabül ediyormuş) daha vermek istiyorum umarım başarabilirim, hep birlikte başarabiliriz.
Kilo bildirimi
Rumuz:felluz
Başlangıç tarihi:9/mart/2013
Başlangıç kg:87
Geçen hafta:76.9
Bu hafta:76.
Fark: 900
Toplam fark:11 kg
Beden:42
Boy:1.63
Spor:yürüyüş
Yüzde:1,170
Kilo bildirimi
Rumuz:gurbet_izm
Başlangıç tarihi:16/11/2013
Başlangıç kg:78.9
Geçen hafta:76.8
Bu hafta:76.1
Fark:700
Toplam fark:2.800
Spor:evde alette yürüyüş- 40 dk
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:0.9
haftalık listemi de bildireyim
25- sabah kkk
Öğle çiğ köfte, ayran, salata, tatlı (cıss)
Akşam çiğköfte, karnabahar
26-sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 porsiyon patlıcanlı-biberli sote, 8 zeytin, bir avuç kadar peynir,
öğle 1 kase çorba(şehriye), iki avuç kuruyemiş,
akşam koca bir tabak salata, yarım tabak karnabahar yemeği, 1 bardak ayran
27-sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğle, kuruyemiş, çorba
Akşam, bol salata, kabak yemeği
28-sabah kkk
Öğle fındık, fıstık
Akşam 1 çupra balık(fırında pişmiş),bir dilim helva, 1 kase mercimek çorba, soğan
29- sabah kkk
Akşam kabak yemeği, 2 tane içli köfte 1 bardak ayran
30- sabah kkk
Öğle küçük bir tabak dolusu yaprak sarma, 1 tane içli köfte, 1 bardak ayran
Akşam 3 tane içli köfte(cıss), 2 bardak ayran
01-sabah kkk
Akşam çiğ köfte (cıss),, salata, ayran, zeytinyağlı brokoli (haşlama)
1 haftanın 3 gününde sporumu tam yapabildim.. su tüketimi en fazla 2 gün tamamlanmamıştır-tam takip edemiyorum... kaçamaklarla dolu bir hafta oldu. kız kardeşim(öğrenci-ünv.) burdaydı ona ziyafet verelim derken bana ziyafet oldu,,haftanın 2 günü çiğ köfte, içli köfteler.... en azından tatlılardan kaçabildiğim için mutlu hissediyorum kendimi..
siteyi düzenli takip edemiyorum kızlar ama her girdiğimde kaldığım sayfadan itibaren hepinizin paylaşımlarını okuyorum. umarım bu hafta listeye girebilirim. gerçi xc9 nın listesinde adım yoktu amabende sizinle ilerliyorum bilesiniz
rumuz:sea
baş.tarihi:28.10.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:60,8
bu hafta kilo:60,8
fark:0
yüzde:0
toplam fark:3,2
boy:159
beden:38-40
spor:fitness, pilates, interval
BU hafta kacamaklar + regl den dolayı sanırım aynı kilodayım. Artık kacamak vs yok ..
haftaya bomba gibi olacagım..60 altında olmak istiyorum 59 gelsin artık :)
Kilo bildirimi
Rumuz:felluz
Başlangıç tarihi:9/mart/2013
Başlangıç kg:87
Geçen hafta:76.9
Bu hafta:76.
Fark: 900
Toplam fark:11 kg
Boy:1.63
Spor:yürüyüş
Yüzde:1,170
geçmiş olsun canım, hipoglisemi yüzünden mi böyle oldun yoksa başka bişey mi oldu?İyi akşamlar kızlar.. dün sabh kkk yapıp akşam hiç bişey yemediğimi söylemiştm yemedm de. Sabah uyandm 11.30 da kendimi çok kötü hissettm ellerim titriyordu başım döndü falan mecburen önüme ne konursa onu yedim bugn biraz rahatsz olduğm için. Baştan biraz bebe bisküvisi. 12.00 de kaşarlı omlet, bir buçuk sandviç ekmeği bunun dışında krem peynr azck. Kuru kayısı badem ve siyah çay. 19.30 da da kremalı köri soslu tavuk biraz lavaş..bir bardak gazlı içecek bide çok az ezogelin çorba yarm kase kadardı. Kızlar bugün diyete uyduğumu size söyleyemeyeceğim malesef. Ama iyileşeym tam gaz devam :)
Canim beni koymamissin listeye
...........
.......
siteyi düzenli takip edemiyorum kızlar ama her girdiğimde kaldığım sayfadan itibaren hepinizin paylaşımlarını okuyorum. umarım bu hafta listeye girebilirim. gerçi xc9 nın listesinde adım yoktu amabende sizinle ilerliyorum bilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?