Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yazdım canım..
yavaş vermen verecek pek bişeyin olmadığında olmasın canım

boyumu düşünürsen fazla kilom var ama vücut vermem diye diretiyor.keşke verecek fazla kilom olmasaydı :)))

Aman Allah'im ben öyle basit bi yarış sanıyodum resmen afişe oluyoruz korktum vallahi şimdi vaz mı geçsem yarışmaktan :))))))))
Çok iyi oldu bu motivasyonumuz artacak biliyorum yeni yıl heycanı herkes daha dikkatli olacak ve yarış kızışacak bu da en çok bize yarayacak Yaşasın

Ve ne çok şey yazılmış ne güzel şeyler yazılmış takip etmekte zorlanıyorum olmuyo böyle hanımlar bu kadar alaka :) Şaka tabi ben de çok mutluyum buraya üye olduğum ve yazdığım için inanın yalnızca internette karatay diyeti yorumları ararken denk geldim ve bi kaç hafta takip ettikten sonra üye olmaya karar verdim ve sadece bu başlık için üye oldum, Sabah ve akşam da girmek için sabırsızlanıyorum. Hem merak ettiklerimi soruyorum hem de paylaşımlara destek olmaya çalışıyorum hepimizin ortak bi paydası var çünkü...
Neyse çok uzattım herkese iyi akşamlar ve teşekkürler hisettirdiğiniz samimiyet için

Son düzenleme:
Herşeyi unuttum

Sabah karatay kahvaltısı

elma bir Kürk kahvesi

Öğle mercimek çorbası

Türk kahvesi bi avuç fındık

Akşam yine büyükçe bi kase salata

Ben Türk kahvesini çok sevdiğim için günde iki kere içiyorum :) tok tutup tutmadığı konusunda bi bilgim yok, ama tok tutar mı bilmem yani hem miktar olarak çok az hem de şekersiz olduğu için sanmıyorum ama tadı muhteşem kokusu bile mest ediyo beni :) kaçamağım yine yok, bi saat yürüyüş (tempolu bol yokuşlu) 2,5 litse su (ölçülmüştür) Sanırım bugünü de başarıyla atlattım. Ayrıca akşam yemeklerimi 18:00'a çekmeye çalışıyorum o yüzden biraz acıktım ve bi fincan süt içtim şimdi tarçınlı ve tabiki şekersiz iyi geldi...

rumuz:
yaş: 32 (ama ben 30 diyorum ve kendimi 22 hissediyorum :)
boy: 1,72
şuanki kilo: 60,3
Hedef kilo: 56
bel: 68
göbek: 87
basen/kalça: 98

Ellerine sağlık, teşekkürler ve kolay gelsin mahzencim iyi akşamlar.

Bu ara bi salgın var herkes hasta, çok geçmiş olsun canım yorma kendini ve dikkat et havalar çok soğuk tam hastalık mevsimi. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.

Mahzencim ellerine sağlık listemiz için ve yupppppppppiiiiiiiiiiiii hedefime ulaştığım için bana alkış
Herşey birlikte güzel kızlar ha gayret hepimiz manken gibi olacağız

sabah 8.00 1 muz, biraz fıstık

öğlen 13.30 1 kase mercimek çorbası, 1 kase cacık, 1 dilim peynir (bu yediğim çok saçma sapan oldu ama uygun bişeyler bulamadım)

akşam 19.30 1 porsiyon ızgara köfte, salata, ayran

35 dk yürüyüş
60 mekik
bol bol su ve çay ve türk kahvesi

bugünü de kazasız belasız atlattık çok şükür

ben tavuksuyu çorbama 2 kaşık un un koyuyorum, damak tadım böyle, bu aralar hasta olduğum için de sürekli bundan yiyorum.. koymamak en iyisi ama..
tahin çok faydalı ve omega3 emilimini artırdığından hoca balığın yanında tahin helvası yiyin diyor, biz de buna istinaden tahin yiyoruz, humus ta hocanın izinli besinlerinden.. tahinin gi sini bilmiyorum ama yüksek bile olsa faydalı olduğu için masum sanırım.. gi sini bilen arkadaşlar yardımcı olur yada araştırırız..

menün çok süper, hatta çok az bize göre :)) biz senin yediklerinde doymuyoruz ama sen doyuyorsan böyle devam edersen süper sonuç alırsın.. ama açlık hissedersen de metabolizma kıtlık moduna giriyor ve az yakıyor.. karatayla yiyerek zayıflıyoruz..

saol cnm ekledim bilgilerini..
kendini genç hissetmen çok güzel gerçekten, ben de kendimi 25 hissediyorum ama biz de zayıflasam heralde 15-20 arası hissedicem

Benim Aralık sonu hedefim 58 canım

Nergiscim ben kaymağı marketten alıyorum ama çeşitli markaların uzun süre bozulmayan kapalı paketlerinden değilde hani açık üstü streçle kapatılmış daha taze olanlarını tercih ediyorum, bi de marketime güveniyorum iyi bi diyalog kurduk yardımcı oluyolar bize sağolsunlar. İkincisi çorbalara ben de eskiden un koyardım ama şehriye çorbasına koymuyorum artık daha güzel oluyo sanki bi de varsa maydanoz atıyorum altını kapatınca hem c vitamini hem de oldukça lezzetli oluyo. (Abarttım farkındayım tarif oldu bu resmen) İyi akşamlar..

Benim Aralık sonu hedefim 58 canım
ekledim canım, bu arada menün ve sporun için tbrkler..

badelam
teşekkür ederim geçmiş olsun dileğin için.. bir haftadır kötüyüm, ayakta geçirmeye ve antibiyotik kullanmamaya çalışıyorum ama pes edicem sanırım artık.. boğazım gene kötü ve yutkunmakta güçlük çekiyorum, sanırım viral değil... sabah ola hayrola..
ben kaçıyorum kızlar, herkese iyi geceler..

Son düzenleme:
ilbatum,
nohut 1 kaç kaşığı geçmemeli bence azaltabildiğin kadar azalt, sanırım haftada en az 1 kez yiyorsun, bunu ne kadar azaltsan kar..

canım yok anladığın gibi değil haftada 1 yemiyorum ama seviyorum .15 güne 1 yesem olur mu diyorum. zaten 4-5 kaşık yiyorum yanında yoğurt ve salata ile. aslında ben bir yerde okumuştum nohut kilo vermeye yardımcı gıdalardan diye şimdi burada tam tersini duyunca şaşırdım açıkçası. ne yapayım şimdi 2 haftada bir yesem olur mu canım?

çok teşekkür ederim canım ben bütün çorbalarıma un koyarım napsam ki şimdi bi yolunu bulacağız artık

Arkadaslar benide alin araniza uc gundur basliyorum karataya aksam bozuyorumm beni de aralik yarisiniza alirmisiniz yas 29 kilo 72 hedef 60 boy 1.65

MAHZEN
yarışma için teşekkürler canım,sayende bu ay tekrar hareketlendim...aylardan sonra 76 görebildim mutluyum:)

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:)

Mönüm

Sabah:kkk

Öğlen:2 dilim bulgur köfte(fırında),1 dilim sütlü tatlı(cıssss).

Akşam:4 kaşık arap kebabı,1 kase yoğurt.

23:00- 1 bardak tarçınlı süt.(kaynatırken canım çekti:))

İyi geceler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…