Eki Görüntüle 883897
aralık listesi şuan böyle ama katılmak isteyen olursa ekleyebilirim, liste değişebilir..
listedeki arkadaşlar hedeflerini de bana bildirirlerse eklerim, bildirim gelmezse hedef koymadığınızı düşünür o şekilde kabul ederim.. (ben de hedef koymayı düşünmüyorum, hedef koyduğum kasım yarışı bana yaramadı, bir de böle deniycem)
gurbet ve huzis 1 aylık hedefleriniz bana biraz fazla geldiği için yazmadım.. aralık sonunda, 2014 başında ulaşmak istediğiniz hedefi bana tekrar yazarsanız sevinirim..
listede bilgileri eksik ya da yanlış olan arkadaşımız varsa lütfen bana dönsünler düzeltelim..
herkese bereketli, bol kayıplı bir yarış dilerim..
yazdım canım..
yavaş vermen verecek pek bişeyin olmadığında olmasın canım
Eki Görüntüle 883859
[TABLE="width: 806"]
[TR]
[TD="colspan: 12"]Notestansı, biçnv, gül_0663,mavibisiklet Kasım başında listede olmakla birlikte son bildirimleri yapmadıkları için şuan listede değiller.
yarıma sonuçlarına göre;
hedefe ulaşan tek arkadaşımız law_yer
hedefine ulaşmasa da en çok kilo kaybeden (3.2kg) arkadaşımız sea
felluz 1kg vermiş, 8cm incelmiş
hedef60 incelmemiş ama 1.9 kg vermiş
xc9 0.7kg vermiş ve yarım cm incelmiş
ben 0.5kg almış olmama rağmen 7 cm incelmişim
veren vermeyen, incelen incelemeyen bütün arkadaşlarımı tebrik eder, aralık ayında diyete de spora da biraz daha asılmamızı tavsiye ederim..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 883897
aralık listesi şuan böyle ama katılmak isteyen olursa ekleyebilirim, liste değişebilir..
listedeki arkadaşlar hedeflerini de bana bildirirlerse eklerim, bildirim gelmezse hedef koymadığınızı düşünür o şekilde kabul ederim.. (ben de hedef koymayı düşünmüyorum, hedef koyduğum kasım yarışı bana yaramadı, bir de böle deniycem)
gurbet ve huzis 1 aylık hedefleriniz bana biraz fazla geldiği için yazmadım.. aralık sonunda, 2014 başında ulaşmak istediğiniz hedefi bana tekrar yazarsanız sevinirim..
listede bilgileri eksik ya da yanlış olan arkadaşımız varsa lütfen bana dönsünler düzeltelim..
Eki Görüntüle 883859
[TABLE="width: 806"]
[TR]
[TD="colspan: 12"]Notestansı, biçnv, gül_0663,mavibisiklet Kasım başında listede olmakla birlikte son bildirimleri yapmadıkları için şuan listede değiller.
yarıma sonuçlarına göre;
hedefe ulaşan tek arkadaşımız law_yer
hedefine ulaşmasa da en çok kilo kaybeden (3.2kg) arkadaşımız sea
felluz 1kg vermiş, 8cm incelmiş
hedef60 incelmemiş ama 1.9 kg vermiş
xc9 0.7kg vermiş ve yarım cm incelmiş
ben 0.5kg almış olmama rağmen 7 cm incelmişim
veren vermeyen, incelen incelemeyen bütün arkadaşlarımı tebrik eder, aralık ayında diyete de spora da biraz daha asılmamızı tavsiye ederim..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ben tavuksuyu çorbama 2 kaşık un un koyuyorum, damak tadım böyle, bu aralar hasta olduğum için de sürekli bundan yiyorum.. koymamak en iyisi ama..selam kızlar..
menümü vermeden önce 1) humus yenilebilir denmiş humusun içinde tahin var o serbest mi Gİ si yüksek değil mi
2) kaymak yiyen canlar kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa marketten mi satın alıyorsunuz
3) mahzen77 çok teşekkür ederim
şimdii menüm
08.30 da 1 kase şehriye çorbası( arkadaşlar şehriyenin Gi si yüksek dimi bir de sizler çorbalarınıza un koyuyor musunuz)
öğlen: karatay kahvaltısı (itiraf ediyorum bir kaç dilim sucuk)
akşam: kıymalı melemen salata ayran üstüne şekersiz kahve
spor: 45 dk plates
menün çok süper, hatta çok az bize göre :)) biz senin yediklerinde doymuyoruz ama sen doyuyorsan böyle devam edersen süper sonuç alırsın.. ama açlık hissedersen de metabolizma kıtlık moduna giriyor ve az yakıyor.. karatayla yiyerek zayıflıyoruz..Herşeyi unuttum
Sabah karatay kahvaltısı
elma bir Kürk kahvesi
Öğle mercimek çorbası
Türk kahvesi bi avuç fındık
Akşam yine büyükçe bi kase salata
Ben Türk kahvesini çok sevdiğim için günde iki kere içiyorum :) tok tutup tutmadığı konusunda bi bilgim yok, ama tok tutar mı bilmem yani hem miktar olarak çok az hem de şekersiz olduğu için sanmıyorum ama tadı muhteşem kokusu bile mest ediyo beni :) kaçamağım yine yok, bi saat yürüyüş (tempolu bol yokuşlu) 2,5 litse su (ölçülmüştür) Sanırım bugünü de başarıyla atlattım. Ayrıca akşam yemeklerimi 18:00'a çekmeye çalışıyorum o yüzden biraz acıktım ve bi fincan süt içtim şimdi tarçınlı ve tabiki şekersiz iyi geldi...
saol cnm ekledim bilgilerini..rumuz:
yaş: 32 (ama ben 30 diyorum ve kendimi 22 hissediyorum :)
boy: 1,72
şuanki kilo: 60,3
Hedef kilo: 56
bel: 68
göbek: 87
basen/kalça: 98
Ellerine sağlık, teşekkürler ve kolay gelsin mahzencim iyi akşamlar.
Eki Görüntüle 883897
selam kızlar..
menümü vermeden önce 1) humus yenilebilir denmiş humusun içinde tahin var o serbest mi Gİ si yüksek değil mi
2) kaymak yiyen canlar kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa marketten mi satın alıyorsunuz
3) mahzen77 çok teşekkür ederim
şimdii menüm
08.30 da 1 kase şehriye çorbası( arkadaşlar şehriyenin Gi si yüksek dimi bir de sizler çorbalarınıza un koyuyor musunuz)
öğlen: karatay kahvaltısı (itiraf ediyorum bir kaç dilim sucuk)
akşam: kıymalı melemen salata ayran üstüne şekersi
spor: 45 dk plates
ekledim canım, bu arada menün ve sporun için tbrkler..Benim Aralık sonu hedefim 58 canım
ilbatum,
nohut 1 kaç kaşığı geçmemeli bence azaltabildiğin kadar azalt, sanırım haftada en az 1 kez yiyorsun, bunu ne kadar azaltsan kar..
Nergiscim ben kaymağı marketten alıyorum ama çeşitli markaların uzun süre bozulmayan kapalı paketlerinden değilde hani açık üstü streçle kapatılmış daha taze olanlarını tercih ediyorum, bi de marketime güveniyorum iyi bi diyalog kurduk yardımcı oluyolar bize sağolsunlar. İkincisi çorbalara ben de eskiden un koyardım ama şehriye çorbasına koymuyorum artık daha güzel oluyo sanki bi de varsa maydanoz atıyorum altını kapatınca hem c vitamini hem de oldukça lezzetli oluyo. (Abarttım farkındayım tarif oldu bu resmen) İyi akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?