ÖNCELİKLE SABAH KKK YEPTIM.. SAAT 7:30 DA ISPANAK YEMEĞİ VE YOĞURT YEDİM. KAÇAMAK YOK BUGÜN DE MİSAFİR VARDI.. KAÇAMAKSIZ ATLATTIM.... QUOTE=ilbatum;32936882]sağol canım yanıtladığın için demek sende de oldu çok kötü ya sivilceye benziyor ve kaşınıyor. 3-4 gün oldu geçmedi ne zaman geçecek diye bekliyorum.
nohut cıss mı aaa ben onu serbest sanıyordum ee o zaman kurufasulye falan da yasak mı?
yumurta yerine ne yiyebilirim[/QUOTE]
NOHUTUN GI YÜKSEK NİŞASTALI OLDUĞU İÇİN.. ONDAN ÇOK YENMESİ ÖNERİLMİYIR. DİĞER BAKLİYATLARDA ÇOK SIKINTI YOK .. AMA ÇOK SIK TÜKETİLMESİ KİLO VERMEYİ ÖNLÜYOR..
Hoş geldin.. Tabi ki de alırız..MAHZENCİMLİSTEYİ YAPIYOR. ONA ÖLÇÜLERİNİ MESAJ ATARSAN YARDIMCI OLUR..
nohut cıss mı aaa ben onu serbest sanıyordum ee o zaman kurufasulye falan da yasak mı?
yumurta yerine ne yiyebilirim[/QUOTE]
NOHUTUN GI YÜKSEK NİŞASTALI OLDUĞU İÇİN.. ONDAN ÇOK YENMESİ ÖNERİLMİYIR. DİĞER BAKLİYATLARDA ÇOK SIKINTI YOK .. AMA ÇOK SIK TÜKETİLMESİ KİLO VERMEYİ ÖNLÜYOR..
Canım listede var ama ben genellikle evde ne yaptıysam akşam onu yedim. Sabah kahvaltımı çok sağlam tuttum. Tokluk çorbası karataycı bir diyetisyenin verdiği bir çorba tarifi adresi vereyim. Bu adreste var Tokluk Çorbası .. NOHUTUN GI YÜKSEK NİŞASTALI OLDUĞU İÇİN.. ONDAN ÇOK YENMESİ ÖNERİLMİYIR. DİĞER BAKLİYATLARDA ÇOK SIKINTI YOK .. AMA ÇOK SIK TÜKETİLMESİ KİLO VERMEYİ ÖNLÜYOR..mesajları okurken kafam biraz karıştı aslında....
1) hergün et-balık yeme şartı yok mu
2)tokluk çorbası nedir?
3)fındık yasak mı? nohut neden cısss?
Hoşgeldin CNm... Demekti bırakmak yok karatayı .. Birlikte verelim kurtulalım..günaydın arkadaşlar bende eski karataycılardanım, bu topikte cok güzel paylasımlarım oldu 10kg verdim .geçen sene cok iyi dikkat ediyodum 72 kg dan 62 kiloya düştüm ama sonraları düzensiz beslenmeden stresten kendimi abur cubura verdim ve sonuç 70kg oldum..10gündür beslenme şeklimi degiştirdim yine karatycıyım 2 öğün besleniyorum akşam 5den sonra hiç bişi yemiyorum sadece sütlü tarçınlı kahve yada ayran çay felan içiyorum dün tartıldım 68kg geldim 2kg gitmiş tahminimce sudan gitmiştir..yola devam size tavsiyem daha kısa ve hızlı kg vermek niyetindeyseniz 2öğün beslenin akşam 5den sonra yemeyi kesin..tecrübeyle sabittir..
kahvaltı
2 yumurta omlet peynirli
domates salatalık zeytin ceviz
şekersiz çay..
NOHUTUN GI YÜKSEK NİŞASTALI OLDUĞU İÇİN.. ONDAN ÇOK YENMESİ ÖNERİLMİYIR. DİĞER BAKLİYATLARDA ÇOK SIKINTI YOK .. AMA ÇOK SIK TÜKETİLMESİ KİLO VERMEYİ ÖNLÜYOR..xcm,selam.nohut hiç mi yenmiyordu.sanki az da olsa yenir diye hatırlıyorum.Benim akşam menümde var da
ee nohut yenıyo bılıyorum canan karatayın tarıflerınde humus var ama
NOHUTUN GI YÜKSEK NİŞASTALI OLDUĞU İÇİN.. ONDAN ÇOK YENMESİ ÖNERİLMİYIR. DİĞER BAKLİYATLARDA ÇOK SIKINTI YOK .. AMA ÇOK SIK TÜKETİLMESİ KİLO VERMEYİ ÖNLÜYOR..Humus yıyebılıyomuyuz
Canım bizim topiğiniz gercekten çok sıcak bi topik.. Kimse kimseye ahkam kesmiyor.. Herkes birbirine yardımcı.. Ben de ÇOKKKKKKKKKK SEVİYIRUM TOPİĞİMİ... Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefalar geldiniz..bu sayfaya emeği geçen,her sorulana anında aynıt verip yardımcı olmaya çalışan,saygı ve sevgi dolu insanlara çok teşekkür ediyorum.başka bir sayfada bir konuyla ilgili soru sordum 3-4 gün oldu hala cvp verilmedi.benden sonra onlarca insan kendileriyle ilgili yorumlar yapmışlar."sayfa sahipsiz kalmış" gibi yorumlar bile vardı.bizim sayfamızda anında cvplar geliyor,yardımlar havada uçuşuyor :) sayfamızın kıymetini şimdi çok daha iyi anlıyorum.her zamn yardım elinizi uzattığınz ve beni de aranıza aldığınz için çoookkk teşekkür ediyorum. hepinizi çok seviyorum
Canım bizim topiğiniz gercekten çok sıcak bi topik.. Kimse kimseye ahkam kesmiyor.. Herkes birbirine yardımcı.. Ben de ÇOKKKKKKKKKK SEVİYIRUM TOPİĞİMİ... Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefalar geldiniz..huzis
Emeği geçen herkese
bu sayfaya emeği geçen,her sorulana anında aynıt verip yardımcı olmaya çalışan,saygı ve sevgi dolu insanlara çok teşekkür ediyorum.başka bir sayfada bir konuyla ilgili soru sordum 3-4 gün oldu hala cvp verilmedi.benden sonra onlarca insan kendileriyle ilgili yorumlar yapmışlar."sayfa sahipsiz kalmış" gibi yorumlar bile vardı.bizim sayfamızda anında cvplar geliyor,yardımlar havada uçuşuyor :) sayfamızın kıymetini şimdi çok daha iyi anlıyorum.her zamn yardım elinizi uzattığınz ve beni de aranıza aldığınz için çoookkk teşekkür ediyorum. hepinizi çok seviyorum
gerçekten güzel belirtmişsin...bende teşekkür ediyorum..
adet günlerim yakın, iş yerimde de çok stresli günler geçiriyorum, ondan dolayı endorfine(çikolata tatlı gibi şeylere) çok ihtiyacım var.. henüz yemedim incirle geçiştirmeye çalıştım amma incir inşallah yeterli gelir...
bu arada bu hafta daha hızlı gidiyor kilolar galiba... aralık yarışına bende katılayım kızlar ama spor hiççç yapamıyorum...
Çok gecmiş olsun zonaya çok şaşırdım. Ben Dr a gitmedim. Sonra nasıl gecti merak ettim ..Canim ben bu konuyu dile getirmemistim ama 8. Gun benimde yuzumde yani yanagimda sirali halde sivilceler cikti hem cok kasiniyor hemde yaniyordu ve sivilcelerin ici sarimtrak su doluydu. Sanki bi bocek gezerek isirmis gibi. Eczaneye sordum gece yanigi, yani zona dedi bir krem verdi kullandim doktora gitmedim suan iki haftayi gecti kremi kullanmiyorum artik ama hala izi var ama geciyor.
Ben karataya vermedim bunu aynen devam ettim, kilolarimi fazlaca takmistim kafaya ona vermistim. Bilmiyorum baska bisey cikmadi vucudumda ne yumurtayi kestim ne findik cevizi.
Canım mahzencim çok gecmiş olsun .. Liste için çok teşekkürler .. ARALIK AYINDAN BEKLENTİMİZ BÜYÜK.. Hepimiz birbirimize güveniyoruzz..Eki Görüntüle 883859
[TABLE="width: 806"]
[TR]
[TD="colspan: 12"]Notestansı, biçnv, gül_0663,mavibisiklet Kasım başında listede olmakla birlikte son bildirimleri yapmadıkları için şuan listede değiller.
yarıma sonuçlarına göre;
hedefe ulaşan tek arkadaşımız law_yer
hedefine ulaşmasa da en çok kilo kaybeden (3.2kg) arkadaşımız sea
felluz 1kg vermiş, 8cm incelmiş
hedef60 incelmemiş ama 1.9 kg vermiş
xc9 0.7kg vermiş ve yarım cm incelmiş
ben 0.5kg almış olmama rağmen 7 cm incelmişim
veren vermeyen, incelen incelemeyen bütün arkadaşlarımı tebrik eder, aralık ayında diyete de spora da biraz daha asılmamızı tavsiye ederim..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
MAHZENCİM HEDEFİMİ PAZARTESİ BİLDİRECEĞİM.. İLK HEDEFİM PZT. 73 ü GÖRMEK.. GÖRÜRSEM HEDEFİMİ BİLDİRECEĞİM CANIM..Eki Görüntüle 883897
aralık listesi şuan böyle ama katılmak isteyen olursa ekleyebilirim, liste değişebilir..
listedeki arkadaşlar hedeflerini de bana bildirirlerse eklerim, bildirim gelmezse hedef koymadığınızı düşünür o şekilde kabul ederim.. (ben de hedef koymayı düşünmüyorum, hedef koyduğum kasım yarışı bana yaramadı, bir de böle deniycem)
gurbet ve huzis 1 aylık hedefleriniz bana biraz fazla geldiği için yazmadım.. aralık sonunda, 2014 başında ulaşmak istediğiniz hedefi bana tekrar yazarsanız sevinirim..
listede bilgileri eksik ya da yanlış olan arkadaşımız varsa lütfen bana dönsünler düzeltelim..
herkese bereketli, bol kayıplı bir yarış dilerim..
NOHUTUN GI YÜKSEK NİŞASTALI OLDUĞU İÇİN.. ONDAN ÇOK YENMESİ ÖNERİLMİYIR. DİĞER BAKLİYATLARDA ÇOK SIKINTI YOK .. AMA ÇOK SIK TÜKETİLMESİ KİLO VERMEYİ ÖNLÜYOR.. BEN KAYMAĞIMI SÜTÜ KAYNATTIKTAN SONRA YİYORUM..selam kızlar..
menümü vermeden önce 1) humus yenilebilir denmiş humusun içinde tahin var o serbest mi Gİ si yüksek değil mi
2) kaymak yiyen canlar kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa marketten mi satın alıyorsunuz
3) mahzen77 çok teşekkür ederim
şimdii menüm
08.30 da 1 kase şehriye çorbası( arkadaşlar şehriyenin Gi si yüksek dimi bir de sizler çorbalarınıza un koyuyor musunuz)
öğlen: karatay kahvaltısı (itiraf ediyorum bir kaç dilim sucuk)
akşam: kıymalı melemen salata ayran üstüne şekersiz kahve
spor: 45 dk plates
Gercekten siz de iyi ki geldiniz.. Hem eğlenip hem kilo veriyoruz.. Hepimiz bu ortamın sıcaklığından buradayız ..Aman Allah'im ben öyle basit bi yarış sanıyodum resmen afişe oluyoruz korktum vallahi şimdi vaz mı geçsem yarışmaktan :))))))))
Çok iyi oldu bu motivasyonumuz artacak biliyorum yeni yıl heycanı herkes daha dikkatli olacak ve yarış kızışacak bu da en çok bize yarayacak Yaşasın
Ve ne çok şey yazılmış ne güzel şeyler yazılmış takip etmekte zorlanıyorum olmuyo böyle hanımlar bu kadar alaka :) Şaka tabi ben de çok mutluyum buraya üye olduğum ve yazdığım için inanın yalnızca internette karatay diyeti yorumları ararken denk geldim ve bi kaç hafta takip ettikten sonra üye olmaya karar verdim ve sadece bu başlık için üye oldum, Sabah ve akşam da girmek için sabırsızlanıyorum. Hem merak ettiklerimi soruyorum hem de paylaşımlara destek olmaya çalışıyorum hepimizin ortak bi paydası var çünkü...
Neyse çok uzattım herkese iyi akşamlar ve teşekkürler hisettirdiğiniz samimiyet için
Ben de çok seviyorum Türk kahvesini ben de iki kez içiyorum ..Herşeyi unuttum
Sabah karatay kahvaltısı
elma bir Kürk kahvesi
Öğle mercimek çorbası
Türk kahvesi bi avuç fındık
Akşam yine büyükçe bi kase salata
Ben Türk kahvesini çok sevdiğim için günde iki kere içiyorum :) tok tutup tutmadığı konusunda bi bilgim yok, ama tok tutar mı bilmem yani hem miktar olarak çok az hem de şekersiz olduğu için sanmıyorum ama tadı muhteşem kokusu bile mest ediyo beni :) kaçamağım yine yok, bi saat yürüyüş (tempolu bol yokuşlu) 2,5 litse su (ölçülmüştür) Sanırım bugünü de başarıyla atlattım. Ayrıca akşam yemeklerimi 18:00'a çekmeye çalışıyorum o yüzden biraz acıktım ve bi fincan süt içtim şimdi tarçınlı ve tabiki şekersiz iyi geldi...
Arkadaslar benide alin araniza uc gundur basliyorum karataya aksam bozuyorumm beni de aralik yarisiniza alirmisiniz yas 29 kilo 72 hedef 60 boy 1.65
Hoş geldin.. Tabi ki de alırız..MAHZENCİMLİSTEYİ YAPIYOR. ONA ÖLÇÜLERİNİ MESAJ ATARSAN YARDIMCI OLUR..