Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ÖNCELİKLE SABAH KKK YEPTIM.. SAAT 7:30 DA ISPANAK YEMEĞİ VE YOĞURT YEDİM. KAÇAMAK YOK BUGÜN DE MİSAFİR VARDI.. KAÇAMAKSIZ ATLATTIM.... QUOTE=ilbatum;32936882]sağol canım yanıtladığın için demek sende de oldu çok kötü ya sivilceye benziyor ve kaşınıyor. 3-4 gün oldu geçmedi ne zaman geçecek diye bekliyorum.

nohut cıss mı aaa ben onu serbest sanıyordum ee o zaman kurufasulye falan da yasak mı?

yumurta yerine ne yiyebilirim[/QUOTE]
NOHUTUN GI YÜKSEK NİŞASTALI OLDUĞU İÇİN.. ONDAN ÇOK YENMESİ ÖNERİLMİYIR. DİĞER BAKLİYATLARDA ÇOK SIKINTI YOK .. AMA ÇOK SIK TÜKETİLMESİ KİLO VERMEYİ ÖNLÜYOR..
mesajları okurken kafam biraz karıştı aslında....

1) hergün et-balık yeme şartı yok mu
2)tokluk çorbası nedir?
3)fındık yasak mı? nohut neden cısss?
Canım listede var ama ben genellikle evde ne yaptıysam akşam onu yedim. Sabah kahvaltımı çok sağlam tuttum. Tokluk çorbası karataycı bir diyetisyenin verdiği bir çorba tarifi adresi vereyim. Bu adreste var Tokluk Çorbası .. NOHUTUN GI YÜKSEK NİŞASTALI OLDUĞU İÇİN.. ONDAN ÇOK YENMESİ ÖNERİLMİYIR. DİĞER BAKLİYATLARDA ÇOK SIKINTI YOK .. AMA ÇOK SIK TÜKETİLMESİ KİLO VERMEYİ ÖNLÜYOR..
Hoşgeldin CNm... Demekti bırakmak yok karatayı .. Birlikte verelim kurtulalım..
xcm,selam.nohut hiç mi yenmiyordu.sanki az da olsa yenir diye hatırlıyorum.Benim akşam menümde var da
NOHUTUN GI YÜKSEK NİŞASTALI OLDUĞU İÇİN.. ONDAN ÇOK YENMESİ ÖNERİLMİYIR. DİĞER BAKLİYATLARDA ÇOK SIKINTI YOK .. AMA ÇOK SIK TÜKETİLMESİ KİLO VERMEYİ ÖNLÜYOR..
ee nohut yenıyo bılıyorum canan karatayın tarıflerınde humus var ama

Humus yıyebılıyomuyuz
Canım bizim topiğiniz gercekten çok sıcak bi topik.. Kimse kimseye ahkam kesmiyor.. Herkes birbirine yardımcı.. Ben de ÇOKKKKKKKKKK SEVİYIRUM TOPİĞİMİ... Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefalar geldiniz..
Canım bizim topiğiniz gercekten çok sıcak bi topik.. Kimse kimseye ahkam kesmiyor.. Herkes birbirine yardımcı.. Ben de ÇOKKKKKKKKKK SEVİYIRUM TOPİĞİMİ... Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefalar geldiniz..
Çok gecmiş olsun zonaya çok şaşırdım. Ben Dr a gitmedim. Sonra nasıl gecti merak ettim ..
Canım mahzencim çok gecmiş olsun .. Liste için çok teşekkürler .. ARALIK AYINDAN BEKLENTİMİZ BÜYÜK.. Hepimiz birbirimize güveniyoruzz..
MAHZENCİM HEDEFİMİ PAZARTESİ BİLDİRECEĞİM.. İLK HEDEFİM PZT. 73 ü GÖRMEK.. GÖRÜRSEM HEDEFİMİ BİLDİRECEĞİM CANIM..
NOHUTUN GI YÜKSEK NİŞASTALI OLDUĞU İÇİN.. ONDAN ÇOK YENMESİ ÖNERİLMİYIR. DİĞER BAKLİYATLARDA ÇOK SIKINTI YOK .. AMA ÇOK SIK TÜKETİLMESİ KİLO VERMEYİ ÖNLÜYOR.. BEN KAYMAĞIMI SÜTÜ KAYNATTIKTAN SONRA YİYORUM..
Gercekten siz de iyi ki geldiniz.. Hem eğlenip hem kilo veriyoruz.. Hepimiz bu ortamın sıcaklığından buradayız ..
Ben de çok seviyorum Türk kahvesini ben de iki kez içiyorum ..
Arkadaslar benide alin araniza uc gundur basliyorum karataya aksam bozuyorumm beni de aralik yarisiniza alirmisiniz yas 29 kilo 72 hedef 60 boy 1.65

Hoş geldin.. Tabi ki de alırız..MAHZENCİMLİSTEYİ YAPIYOR. ONA ÖLÇÜLERİNİ MESAJ ATARSAN YARDIMCI OLUR..

EVET AZMİNDEN DOLAYI SENİ SEA VE LAWYER i TEBRİK EDİYORUM.. HARİKASINIZ..

Kizlar benim motivasyonum 0 oldu bana yardim edin(((((((((
Dün sacmasapan seyler yedim. Çünkü bigun once bi arkadasim geldi cok zayıflamış. Nasil yaptin dedim her sabah kahvemle bi tatli yedim dedi. Cikolata halley o tarz şeyler. Benimde tatli düşkünlüğüm olduğu icin bi an seytana uydum a bende mi böyle yapsam ne guzel tatlida yerim hem benden daha fazla zayiflamis dedim bir an mutlu oldum. Dünkü menüm:
Sabah 6 da 1 halley kahve
12de kkk 1 dilim ekmek kizarmis sucuk kuruyemis yoktu
17 deyarim kas3 kisir 1 bardak yogurt biraz badem ve 2 kuru incir. Guyaa böyle kapatacaktim günü.
19 da 1 tane haşhaş li borek 1 elma
Daha sonrasi neredeyse 1 paket cikolata(((((((((((
Yerkende hep şunu düşündüm ben hic zayiflayamayacagim. Benim motivasyonumu şu düşürüyor. Ben cok cok zor kilo veriyorum yok denecek kadar az. 1 ay oldu baslayali 1 kilo verdim. Baskalari kacamak yapsada genede azda olsa veriyolar. Meseka tebessumu hatirliyormusunuz. Ne kadar kacamak yapiuodu ve zayifliyodu. Benimde verecek kilom çok ama ilerleme nerdeyse 0. Sporda yapiyorum. Kanimida aldirdim hicbisey çıkmıyor. Napcam ben((((((((
Su isaretleri kullanabilseydim aglamakli suratka dolduracaktim burayi

canım hiçççç üzülme, bende aynı senin gibiydim, öğlen yürüyüşleri yapıyordum diyetisyene gidiyordum günlük liste tutuyordum ama baktıkki günlük mutlaka bir kaçamak yapıyormuşum... benim diyetisyenden öğrenerek tavsiyede bulunduğum bir arkadaşım benden daha fazla vermeye başladı. bu duruma bende çok üzülmüştüm....bizler başkaları gibi hızlı veremiyoruz, metabolizmamız yavaş, ama napalım. sonra karatay diyetine başladım 10 gün oldu, ilk günlerde onuda tam yapamıyordum, ne yenecek ne yenmeyecek elimde bi liste dolandım durdum....sonra bu topiği buldum, bana iyi geldi, sende takıl buraya, birlikte verelim...kimi haftada 3 kilo verir, biz 1,5 verelim..1 verelim...ama verelim....ben 80 gördüm tartıda 26 ekimde... şok yaşamıştım...doğumumu bile 77 kilo ile yapmışken bu nasıl oldu dedim, bunu kendime nasıl yaparım dedim...ve başladım...şimdi dün 76,3ü gördüm.. 5,5 hafta da 4 kilo...olsun.... vericem ben...bu ay sonunda 72 hedefi koydum, inşallah daha fazlasını veririz, ammmaaa çilolata kaçamağıyla olmazzz bu iş,...bak bende dün akşam bir kaşık yedim çikolata, ama bir paketi oturup yeme canım yaa... hadi öpüldün..

Son düzenleme:
regl dönemindeki krizleri nasıl atlatıyorsunz arkadaşlar ? kaçamak yapmayı mazur mu görüyorsunz kendinze yoksa doğal yöntemler mi deniyorsunz,karataya uygun bi şeyler var mı bildğinz ? teşkler

mahzen cok anlatmıs kuru kayısı içine kaymak surup içine ceviz sındık bademle yeniyor. Ama bu sekilde 2-3 tane. kaymak artırılabilir.
incir de yiyebilirsin.

canım selam, ekmek kek vb yediğimizde yanına cıss yazalım da yeni baslayanlar sasırmasın. Baska arkadasta yazmıstır belki cift baskı da olabilir ama hatırşlatayım dedim..:)

dogum gunun kutlu olsun nice senelere :) :119::119:
peynir evet krem peynir harici diğerleri olabilir.

İki gundur leslie 3 mile yapiyorum. Kendimle gurur duyuyorum

bravo biz de gurur duyuyoruz..

nohutunpiştiğinde gi si daha da yukselmekte o nedenden kilo verme doneminde ilk baslarda biraz kısıtlamamız lazım. Yoksa tumden yasak degil ama dikkat etmeli.

Mahzen liste için tşkler arkadasım.. Super olmusuz bence herkes bir sekilde incelmiş :))
devamını getirelim diyorum ben ay sonu 58 'i gormek istiyorum. Bakalım ne olacak :)

motivasyonla hepimiz vereceğiz mutlaka :)

Merhaba arkadaşlar ben de geldim. Cuma günü ne yediğimi yazmaya başlicam, birbirimizi motive edelim

hoşgeldin canım sen de ilksayfayı okuyabilirsin. Ornek menulerde veriliyor aralarda..

Arkadaslar benide alin araniza uc gundur basliyorum karataya aksam bozuyorumm beni de aralik yarisiniza alirmisiniz yas 29 kilo 72 hedef 60 boy 1.65

selam sen de hosgeldin :)

Cok teşekkür ederim canim cevabın icin. Burasi insani gercekten motive ediyor. Ama bi dersde cikardim kendime. Canan hoca bosuna bae bas bgirmiyor tatli yemeyin diye. Bide ac kalarak ben diyet yapamam kesinlikle anladim. Eger bi öğün u az yersem bu bende daha sonra tatli krizi yapiyor. Karatay ne olursa olsun süper. Qma sen 5 bucuk vermissin ben 1 ayda 1(((((((

günaydın arkadaşlar
dün akşamı da kaçamaksız atlattım,2 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık kuru fasulye,bir tabak havuç ve turp salatası ve 3 kaşık yoğurt yedim ve bununla doydum:) ama öncesinde 1 bardak sıcak su ve 1 bardak yeşil çay içtim.
yatmadan önce de leslie ile önce 500 adım yaptım sonra da fast mile serisinden 1 mil yaptım.zamanla mil sayısını artırırım inş.
Sabah da karatay kahvaltısı yaptım,
öğlen için de 1 kase yayla çorbası sabah kahvaltıdan kalan 1 ceviz ve 3 fındık var.
Akşam için yarım kase yayla çorbası ile 2 tane haşlanmış içli köfte planlıyorum (köfteler ev yapımı küçük olanlardan)
Aslında yarışmaya katılmak istiyorum ama ölçülerimi alamadım bi türlü, şimdilik kilo ve boyu versem olur mu:))

bu arada menüm ne kadar uygun değerlendirirseniz sevinirim.
kaşıktan kastım da yemek kaşığının silme hali.
yönlendirmelerinize ihtiyacım var.

5 buçuk değil kızzz, 4 kilo... keşke 5 olsaydı....

SEAcım, uyarım için teşşkkr ederim, valla bilmiyordum cıssları.. bundan sonra yazmayada,, yememeyede dikkat edicem..

günaydın arkadaşlar
yatmadan önce de leslie ile önce 500 adım yaptım sonra da fast mile serisinden 1 mil yaptım.zamanla mil sayısını artırırım inş.

slm arkadaşım, bişey sorcam, bu leslie nedir yaff? yürüyüş bandında koşu falan mı?

bide porsiyonların çok mu az ne? eğer böyleyse porsiyon ölçüleri, ben çok yiyormuşum, ondan mı az veriyom acaba?? :44: :44: :44:

maaşallah maaşallah yaaaa hepinize. felluz 8 cm incelmek ne demek, kaç bedene tekabül ediyor. süppper

OOOoo kalabalığız yine herkese kocaman günaydın... Çok güzel bi gün olsun bugün de.

Akşam birden koptu bağlantım, sonra da siteye giriş yapamadım engellendi falan dedi pat diye çıkmış bulundum iyi akşamlar diyemedim kimseye üzgünüm...

Öncelikle Capadokya'nın doğum gününü kutluyorum nice güzel, sağlıklı, huzurlu yıllara...

Sabah bi baktım Avşarlı üzgün moralsiz tam yazıcaktım çocuklar kahvaltı diye tutturdular (malum ev işi beklemiyo) yazamadım ama görüyorum ki bana gerek kalmamış çok güzel destek olmuş herkes. Eklenicek bi şey kalmamış yola devam ediyoruz Avşarlı asla vazgeçmek yok zor bi iş bizim ki, inan ben 1 senedir diyetteydim güya ama hep 60 kiloydum 1 gram veremedim...

Son düzenleme:

merhaba,leslie ev içi yürüyüş diyebiliriz.leslie bayanın adı değişik amaçlar için hazırlanmış yürüyüş videoları var. 1 mile den başlıyor.Yürürken hiç sıkılmıyorsun,zaten habire konuşuyor bir yandan da müzik var.ve iyi enerji harcatıyor.google'la leslie sansone yazarsan videoları bakabilirsin canım.
ben daha az yiyerek doymanın yolunu çok çiğnemekle buldum.sofradan da böyle birşeylerden yoksun kalmışssın gibi kalkmıorsun.doydum deyip kalkıyorsun.her lokmayı en az 10 kere çiğniyorum.

hadi diyelim hiç ama hiç kilo veremiyosun, peki şu halinden daha kilolu olmak ister misin? evdeki bütün pantalonların kalçandan geçmese yada gömleklerinin önü kapanmasa???
en kötüsünü düşün vermesen bile ( ki böyle bişey olmaz, 5 yıl geçsede V E R E C E K S İ N) en azından kilo almıyosun

Saat 11 olmuş ben çıkmalıyım mesaim başlamak üzere :) Akşama harika menü bildirimleriyle görüşmek üzere...

Sağlıcakla kalın.

maaşallah ne güzel doymuşsun. ben bunların 2 katını falan yiyorum. yayla çorbasında pirinç var sadece. acaba bulgurla yapsak ne olur?

leslie adındaki bir kadının yürüyüş bandı olmadan evde yürüyüş programı. o öğünler banada az geldi. öncelikle beynin açlık sinyali göndererek kıtlık moduna girmemesi için doymak önemli. doymakla çok yemek aynı şey değil galiba. kendi adıma söylüyorum. az yiyince saatim dışında kaçamak yapma riskim daha çok. sen bir takib et istersen kim ne kadar yiyo, ne kadar kilo veriyor. zamanla kendi yolunu bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…