Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlaaaar
sabah 07.30 biraz badem, 1 muz, 1 parça börek
öğlen 12.00 biftek, 4-5 parmak patates kızartması(cıss) birazda sebze ( ayyy unutuyordum az kalsın sofraya irmik helvası getirdiler ben ondan da yedim biraz)
14.00 türk kahvesi yanında 2 minik lokum(cısss)
akşam 08.00patlıcan musakka, bulgur pilavı, az börek, cacık. çook aşırı tatlı çekti canım elime kocaman bir çikolata paketi aldım. ve sonra ona seni yemiycem hain dedim. bıraktım paketi. onun yerine 1 cennet elması,2 kivi yedimm.
ama çok yürüdüm. adım sayarım toplam 6 km gösteriyor.
evet arkadaşlar şeker şekeri çekiyor. hiç bulaşmamak lazım.

1 aylık hedef yazacağımı bilmiyordum ulaşmk istedğim noktayı yazdım.1 aylık hedefim 1 kilo cnm eklersen memnun olurum.yavaş veriyorum metabolizmam mı yavaş anlamadım.ama çok yavaş veriyorum.

beni de ekleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dün akşam kendıme zıyafet çektım
humus, salata(domates , salatalık ve peynırden oluşuyo)
içli köftee
o kadar çok doydum kı süperdı ve karnım hiç acıkmadı akşam
sabah 2 muz ve haşhaş edım bırazda cevız
öğlen tarhana çorbası ve şinitzel
akşama sanırım bulgurlu pırasa ve salata yerim inşşşş

kızlar, benim elimdeki örnek menüde tavuk hiç yok... görüyorumki menülerde tavuk eti var...bunu bi netleştirsek...

birde... dün akşam bir tane elmayı doğradım, üzerine bolca tarçın döktüm, yetmedi, sadece bir tatlı kaşığı bal gezdirdim.. off bi süper olduki... bu da cıssss mı...(bal yani)

ben bazen yoğurt yapacağım sütün kaymağını alıyorum.. bir kere de marketten aldım ama evde benden başka kaymak yiyen yok, bozuldu.. taze kaymak her zaman bulamıyorum burda, sütün kaymağı ile idare ediyorum

ayy mahzencim nasıl mutlu ettin beni ben tahini çok severim
mutlu olmana ben de sevindim canım :)

2 haftada 1 4-5 kaşık sorun olmaz canım.. afiyet olsun

MAHZEN canım bu arada çok geçmiş olsun
çok saol canım, geçmedi gitti sıkıldım ben de ama artık pes ettim, doktora gittim, antibiyotiğimi içtim, raporumu da aldım.. artık kesin geçecek :))))
çok teşekkür ederim canım ben bütün çorbalarıma un koyarım napsam ki şimdi bi yolunu bulacağız artık
ilk önce azaltırsın canım, sonra da koymazsın, bence doğal tam buğday unu bulma şansın varsa onu kullanabilirsin, 1 kaç kaşıktan bişey olmaz sanırım.. çünkü doğal tambugday unuyla yapılmış ev tarhanası da serbest bizim diyette..

Merhaba arkadaşlar ben de geldim. Cuma günü ne yediğimi yazmaya başlicam, birbirimizi motive edelim
hoş geldin aramıza..
Arkadaslar benide alin araniza uc gundur basliyorum karataya aksam bozuyorumm beni de aralik yarisiniza alirmisiniz yas 29 kilo 72 hedef 60 boy 1.65
suanki bilgilerinle eklendin listeye ama en kısa sürede ölçülerini de alıp bana msj atman gerek canım..

Canım tebessümü boşver sen, o bir istisnaydı, kim onun gibi verebliliyor ki? suan hedef 60 hızlı veriyor burda ama o da emziriyor.. karatayla ayda 1 bile versen yılda 12 eder, karatay sürdürülebilir tek diyet çünkü aç kalmıyosun.. yılmak yok azimle devam.. dayanamayıp kaçamak yapıcaksan bile bunu sabahları yap, akşama kalmasın.. sen vermeyenleri örnek al kendine hızlı verenleri boşver, herkesin yaşı metabolizması farklı.. xc9 bu ay 700 gr verdi, oda yavaş veriyor ama azimle devam ediyor... şunu unutmayım lütfen, gerçekten cok harika bir söz:
'Suyun taşı delmesi gücünden değil, sürekliliğindendir.'
menün güzel canım afiyet olsun, kesinlikle çok değil, hatta bana göre az bile

bu arada menüm ne kadar uygun değerlendirirseniz sevinirim.
kaşıktan kastım da yemek kaşığının silme hali.

yönlendirmelerinize ihtiyacım var.
canım karatayla ölçü vermeye çok gerek.. uygun besinler doyana kadar.. 2 silme kaşık yeyip sonra da aç geziyorsan çok anlamlı değil.. ama 2 kaşık ile doyuyorsan sorun yok.. önemli olan beyne tokluk sinyali gitmesi.. beyne bu sinyal gittiğinde yağ yakımı daha çok oluyor ama açlık sinyali gittiğinde da beden kıtlık moduna geçip yağ yakımını kısıtlıyor, kötü günler için saklıyor..
biz kaşıktan çok tabak yazıyoruz ölçülerimizde ama kaçıkla ölçecek olsam silme değil ama dolu dolu 3-4 kaşık rahat yiyorumdur..

leslie çok güzel bir egzersiz programı, evde yapılıyor ve klasik yürüyüşe oranla çok daha fazla kası aktive ediyor, yağ yakımını yanında sıkılaşmayı da sağlıyor, kesinlikle incelemeni tavsiye ederim canım
merek etme canım biz de o kadar az yemiyoruz..

maaşallah ne güzel doymuşsun. ben bunların 2 katını falan yiyorum. yayla çorbasında pirinç var sadece. acaba bulgurla yapsak ne olur?
dövmeli çok daha güzel oluyor ben bulgurluyu da çok severim, emin ol pirinçliden daha lezzetli oluyor canım
geçmiş doğum günün kutlu olsun
bugün de benim doğum günüm
doğum günün kutlu olsun canım, sevdiceğin ve yavrucakların ile birlikte nice fittt yaşlara..

beni de ekleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ölçülerini bana msj at, ekleyeyimmmmmm :)

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Supersiniz
canım sitersen sen katıl yarışa, bu ay da böyle dene bakalım..
tavuk aslında serbest tabi ki ama gezinen tavuk olmak kaydı ile.. biz de her zaman bulamıyoruz hazır aldığımız da oluyor ama tavuk yasak değil..
bal cısss canım, çünkü şekerden farkı yok zamane ballarının :)

ahhh bu cıslarrr...

ya ben çok soru soruyorum, özür kızlar amma kaçamaklara yanlışları da eklemek istemiyorum hani ondan.
ben kısırı çok severim, bulgur yenebiliyorsa, hemen gidip kısır yapayım ilk fırsatta...

Şimdilik bu porsiyonlar doyuroyur beni.ben önceden çok çok önceden daha az yerdim.doğumdan sonra süt olsun diye diye yedim,midem kocaman oldu:)
Bi de meyveyi sormak istiyorum.mesela öğle yemeğinden önce yediğim mandalina cıss mı değil mi?

90-60-90 dermişim

mrb kızlar
kahvaltım 08.00
2 yumurtadan omlet
zeytin
bir küçük biber dolması
az çekirdek
1 incir
çay
ara:
1 elma
öğlen ve akşam yemeğim (iki öğün yapıyorum)
1 kase mercimek corba
1kase bol yeşillikli acılı kısır
karnıbahar turşusu
1kase etli nohut yemeği..

hergün 2litre su
egzersiz cok az ama.

Kısırı tabi ki yiyebilirsin,ama abartmamak şartıyla.

Meyveyi sabah kahvaltıdan sonra bir tane yiyebilirsin.Gün içinde fazla meyve tüketmek kilo verimini azaltıyor.

Selam,

dun

Sabah : kkk
ogle : iskender pidesiz, salata
aksam : corba, salata

bugun

sabah : kkk
ogle : mercimek corba, salata
aksam : balık, salata

bende aralık yarışmasına katılmak istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim
rumuz:foxon
boy:160
şuanki kilo:69
Hedef kiloistege bağlı, aralık sonunda olunmak istenen kilo)60
belbel oyuntusunun olduğu yerden)88
göbekgöbek deliğinin hizasından)100
basen/kalçahangisi ile başınız dertte ise) sorun yok
mide 84

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…