Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

cnm senin fırında bulgur köftenin tarifini verir misn ?

iyi akşamlar herkese :)

sabah( 05.30) : 3 yumurtalı az kaşarlı omlet + 4-5 adet küçük gün kurusu kayısı +çok az yer fıstığı +şekersiz çay

öğlen 12.30 : karnıbahar +yoğurt

gün içinde 3-4 kupa yeşilçay + şu saate kadr 1.5 litre su oldu.içmeye de devam ediyorum

akşam 16.00 sebze çorbası 2 küçük kase

akşam (yemeğin arkasına olmasın diye ) jillian 2/4 yapacağım :)

merhaba bende aranıza katılabilimiyim acaba boyun 160 kilom 73 ve 35 yaşındayım...bu ara açlıktan ölüyor gibi kafam dolaptan çıkmıyor, moralim çok bozuk

dün öğlenden bu yana girmedim ooffff oku oku sona gelemedim

amaaa bu tabi ki çoooookk güzel biz çoğaldıkça destek motivasyon sohbet muhabbet artacak keyifle kilolarımızdan kurtulucaazzzzmaşallah topiğimize

evveeeeettt
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
topiğimiz için güzel şeyler söyleyen arkadaşlar teşekkür ederiz bu topik hepimizin hep beraber gelişiyor öğreniyor ve inceliyoruz
veee kaçamak yapıp umutsuzluğa kapılanlar kendinizi toparlıyorsunuz

şimdilik bu kadar akşam yine gelirim laflarız:13:

merhaba hanımlar !

bende yediklerimi yazayım

SABAH:
1 salatalık
10 zeytin
1 çay bardağı karışık kuruyemiş
maydanoz
1 avuç büyüklüğünde peynir
2 mninik dilim helva

ÖĞLE:
taze fasulye
yoğurt

AKŞAM:
islim kebabı
yoğurt
salata

merhaba bende aranıza katılabilimiyim acaba boyun 160 kilom 73 ve 35 yaşındayım...bu ara açlıktan ölüyor gibi kafam dolaptan çıkmıyor, moralim çok bozuk

niye moralin bozuk? burada moral bozukluğuna yer yok doğru şeyler yersen kafan dolaba hiç girmez şimdi karataya uygun güzel bir yemek ye sonra da buraya yaz
hadi bakalım bekliyoruz

niye moralin bozuk? burada moral bozukluğuna yer yok doğru şeyler yersen kafan dolaba hiç girmez şimdi karataya uygun güzel bir yemek ye sonra da buraya yaz
hadi bakalım bekliyoruz

benim motivasyonum yok galiba...ama yarın başlayıp siize burda yazacağım...önce hedefime uygun bir cizelge yapmalıyım...siz nerelerden yaptrınız

tickerfactory.com dana yapılıyor

diyet hakkında bilgin var di mi

aslında kitabım bile var, dukanda var, taylan kümelide var...(
ama işin özünü biliyorum protein ve kuruyemiş serbest, en az 4-5 saat ara ile yemek yemek lazım, ekmek pirinç şeker meyva yok...saat 8 den sonra yemek yok

canım leslie senson diye bi hanım evde yürüyüş yaptırıyor çok zevkli sıkılmıyor insan ve acayip ter attırıyor
Selam,

dun

Sabah : kkk
ogle : iskender pidesiz, salata
aksam : corba, salata

bugun

sabah : kkk
ogle : mercimek corba, salata
aksam : balık, salata

canım maşallah ne kadar sade ve güzel bir menün var

şimdi benim menüm bugün çok karışık kuruşuk bulduğumu yedim yine:125::125::125:

09.00 birazcık çörek otu ile 4 günkurusu kayısı (bağırsak tembelliği mi var anlamadım 3 güne ancak çıkıyorum tuvalete karatay günde 2 sefer diyor nerdeeee:116::116::116:

öğlen karatay kahvaltısının yanında yarım cennet hurması 1 mandalina 1 portakal:18::86::86::86::86:

arada az şekerli türk kahvesi (komşum için şekerli yaptım yoksa ben şekersiz severim)

akşam türlü ve bulgur pilavı (yarım tabak:18::18::18::18:) türlünün içindeki patatesleri yemedim ama neye yarar o kadar bulguru yedikten sonra

spor: 45 dk plates:119::119::119::119::119::119:

Ben de epeydir yemiyordum kayısı,baktım form çay fayda etmiyor,bugün gün kurusu ve kavrulmamış kabak çekirdeği aldım.Pazartesi tartıda sabit kalsam ne mutlu...:26:
Sabah 10da kkk,bir elma,bir mandalina,
Saat 15de biraz gün kurusu ve kabak çekirdeği,16ya doğru az nohut ve kabak yemeği ve yoğurt.
Öğlen pilates,az önce leslie 5 mil.Birazdan süt içerim.

Bu arada yeni gelen arkadaşlar sayfayı şenlendirdiler.Umarım hedef kilolarına varana dek kalırlar.

Ne güzel yine herkes paylaşımlarını yapmış böylece rakiplerimin (güzel bi rakabet bizimki) neler yaptığını görebiliyorum, yalnız böyle leslieler, jillianlar falan bakıyorum güzel hazırlanıyosunuz :) Ben de dışarıda yürüyorum evde de plates yapmam lazım ama çok sıkılıyorum vakti zamanında çok yaptım bıktım biraz, lakin sıkılaşmak için çok etkili mutlaka yapmak lazım.

Ayrıca ben beş gündür buradayım aramıza yeni gelenlere hoşgeldiniz diyebilirim sanırım artık... Hoş geldiniz aramıza, beş günlük deneyimime dayanarak hoş bulacaksınız eminim :) moral, motivasyon, dayanışma, yardımlaşma burada herşey var...

sabah 7.30 tek yumurtalı kkk

öğlen 12.30 ızgara köfte, salata

akşam 19.30 hamsi, salata

Sabah Karatay kahvaltısı yumurtasız

Tabiki Türk kahvesi sonrasında iki mandalina

Öğle Köfte 5 tane yoğurt turşu

Yine Türk kahvesi bi avuç badem

Akşam yiyemedim iştahım yoktu soda içtim 2 şişe

Şimdide limonlu çay içiyorum yürüyüş yaptım suyumu içtim uslu bi çocuk oldum hiç yaramazlık yapmadım ama zaman geçmiyo bi türlü çok heyecanlıyım ay sonu bi gelse. Çünkü çok uzun zamandır kilo vermek istiyorum ama başaramıyorum içimde bi his var bu sefer olacak diye, o yüzden çok dikkat ediyorum ve az yemeye çalışıyorum (biraz abartıyorum farkındayım) bir de ben kendimi yılbaşı ile motıve ediyorum, malum o gün özel bi gün sayılıyo istediğimizi yeriz artık o gün. Bi güne mahsus olacak şekilde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…