MAHZEN
yarışma için teşekkürler canım,sayende bu ay tekrar hareketlendim...aylardan sonra 76 görebildim mutluyum:)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:)
Mönüm
Sabah:kkk
Öğlen:2 dilim bulgur köfte(fırında),1 dilim sütlü tatlı(cıssss).
Akşam:4 kaşık arap kebabı,1 kase yoğurt.
23:00- 1 bardak tarçınlı süt.(kaynatırken canım çekti:))
İyi geceler:)
geçmiş doğum günün kutlu olsun
bugün de benim doğum günüm
merhaba bende aranıza katılabilimiyim acaba boyun 160 kilom 73 ve 35 yaşındayım...bu ara açlıktan ölüyor gibi kafam dolaptan çıkmıyor, moralim çok bozuk
niye moralin bozuk? burada moral bozukluğuna yer yokdoğru şeyler yersen kafan dolaba hiç girmez şimdi karataya uygun güzel bir yemek ye sonra da buraya yaz
hadi bakalım bekliyoruz
benim motivasyonum yok galiba...ama yarın başlayıp siize burda yazacağım...önce hedefime uygun bir cizelge yapmalıyım...siz nerelerden yaptrınız
tickerfactory.com dana yapılıyor
diyet hakkında bilgin var di mi
canım leslie senson diye bi hanım evde yürüyüş yaptırıyor çok zevkli sıkılmıyor insan ve acayip ter attırıyorslm arkadaşım, bişey sorcam, bu leslie nedir yaff? yürüyüş bandında koşu falan mı?
bide porsiyonların çok mu az ne? eğer böyleyse porsiyon ölçüleri, ben çok yiyormuşum, ondan mı az veriyom acaba?? :44: :44: :44:
Selam,
dun
Sabah : kkk
ogle : iskender pidesiz, salata
aksam : corba, salata
bugun
sabah : kkk
ogle : mercimek corba, salata
aksam : balık, salata
geçmiş doğum günün kutlu olsun
bugün de benim doğum günüm
benim motivasyonum yok galiba...ama yarın başlayıp siize burda yazacağım...önce hedefime uygun bir cizelge yapmalıyım...siz nerelerden yaptrınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?