Sabah Karatay kahvaltısı yumurtasız
Tabiki Türk kahvesi sonrasında iki mandalina
Öğle Köfte 5 tane yoğurt turşu
Yine Türk kahvesi bi avuç badem
Akşam yiyemedim iştahım yoktu soda içtim 2 şişe
Şimdide limonlu çay içiyorum yürüyüş yaptım suyumu içtim uslu bi çocuk oldum hiç yaramazlık yapmadım ama zaman geçmiyo bi türlü çok heyecanlıyım ay sonu bi gelse. Çünkü çok uzun zamandır kilo vermek istiyorum ama başaramıyorum içimde bi his var bu sefer olacak diye, o yüzden çok dikkat ediyorum ve az yemeye çalışıyorum (biraz abartıyorum farkındayım) bir de ben kendimi yılbaşı ile motıve ediyorum, malum o gün özel bi gün sayılıyo istediğimizi yeriz artık o gün. Bi güne mahsus olacak şekilde:)
Arkadaşların da hep dediği gibi karatayda az yemekten ziyade doymak önemli.Çünkü aç hissedersen beyne kıtlık mesajı gidiyor ve vücut daha fazla yemeye veriyor kendini.Önemli olan doymak.Bir süre sonra vücut düzene alışınca zaten kendiliğinden az yiyorsun......
Şimdide limonlu çay içiyorum yürüyüş yaptım suyumu içtim uslu bi çocuk oldum hiç yaramazlık yapmadım ama zaman geçmiyo bi türlü çok heyecanlıyım ay sonu bi gelse. Çünkü çok uzun zamandır kilo vermek istiyorum ama başaramıyorum içimde bi his var bu sefer olacak diye, o yüzden çok dikkat ediyorum ve az yemeye çalışıyorum (biraz abartıyorum farkındayım) bir de ben kendimi yılbaşı ile motıve ediyorum, malum o gün özel bi gün sayılıyo istediğimizi yeriz artık o gün. Bi güne mahsus olacak şekilde:)
sabah 7.30 tek yumurtalı kkk
öğlen 12.30 ızgara köfte, salata
akşam 19.30 hamsi, salata
Arkadaşların da hep dediği gibi karatayda az yemekten ziyade doymak önemli.Çünkü aç hissedersen beyne kıtlık mesajı gidiyor ve vücut daha fazla yemeye veriyor kendini.Önemli olan doymak.Bir süre sonra vücut düzene alışınca zaten kendiliğinden az yiyorsun.
Bu arada heyecanını kaybetme.Pazartesi için hazırsın sanırım.
Arkadaşların da hep dediği gibi karatayda az yemekten ziyade doymak önemli.Çünkü aç hissedersen beyne kıtlık mesajı gidiyor ve vücut daha fazla yemeye veriyor kendini.Önemli olan doymak.Bir süre sonra vücut düzene alışınca zaten kendiliğinden az yiyorsun.
Bu arada heyecanını kaybetme.Pazartesi için hazırsın sanırım.
Menün mis gibi, harika. Bir de yiyerak zayıflanıyo sanırım buna göre benim yaptığım yanlış aslında ben iştahsızlıktan yiyemedim keyfim yoktu yani... Sen de çok güzel geçirmişsin bence yalnız spor durumun da önemli tabi :)
kızlar bu gecelik benden bu kadar.yarın okulum var 04.45te uyanıyorum.yatmalıyım.yarın görüşmk üzere iyi geceler herkese :)
spor her gün yapamıyorum malesef. çünkü benim işim çok yoğun bütün gün koşturuyorum bir de adliyede olduğum sürece hiç asansör kullanmayıp devamlı merdiven inip çıkıyorum. daha sakin olan günlerde mutlaka spor yapıyorum ama.
Ben de öyle yazıyorum o zaman90-60-90 dermişim
canım hedefin aralık için çok geldi bana 1 aylık hedefini yazar mısın.. bir de basen/kalça istediğin birinin ölçüsünü al, mide ölçmedik çünkü bizbende aralık yarışmasına katılmak istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim
rumuz:foxon
boy:160
şuanki kilo:69
Hedef kiloistege bağlı, aralık sonunda olunmak istenen kilo)60
belbel oyuntusunun olduğu yerden)88
göbekgöbek deliğinin hizasından)100
basen/kalçahangisi ile başınız dertte ise) sorun yok
mide 84
hoş geldin aramıza, birlikte kurtulalım kilolardan..merhaba bende aranıza katılabilimiyim acaba boyun 160 kilom 73 ve 35 yaşındayım...bu ara açlıktan ölüyor gibi kafam dolaptan çıkmıyor, moralim çok bozuk
Kaçamak olmadığı için tebrik ederim CNm. Yediklerinin gı sinin düşük olmasına dikkat et. Bir süre sonra mide zaten küçüküyor.günaydın arkadaşlar
dün akşamı da kaçamaksız atlattım,2 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık kuru fasulye,bir tabak havuç ve turp salatası ve 3 kaşık yoğurt yedim ve bununla doydum:) ama öncesinde 1 bardak sıcak su ve 1 bardak yeşil çay içtim.
yatmadan önce de leslie ile önce 500 adım yaptım sonra da fast mile serisinden 1 mil yaptım.zamanla mil sayısını artırırım inş.
Sabah da karatay kahvaltısı yaptım,
öğlen için de 1 kase yayla çorbası sabah kahvaltıdan kalan 1 ceviz ve 3 fındık var.
Akşam için yarım kase yayla çorbası ile 2 tane haşlanmış içli köfte planlıyorum (köfteler ev yapımı küçük olanlardan)
Aslında yarışmaya katılmak istiyorum ama ölçülerimi alamadım bi türlü, şimdilik kilo ve boyu versem olur mu:))
Lesli bir spor şekli yürüş şeklinde eğlenceli aslında.. Bence yemekte miktara çok takılma ..ilk etapta gözünün ve karnının tok olması önemli..slm arkadaşım, bişey sorcam, bu leslie nedir yaff? yürüyüş bandında koşu falan mı?
bide porsiyonların çok mu az ne? eğer böyleyse porsiyon ölçüleri, ben çok yiyormuşum, ondan mı az veriyom acaba?? :44: :44: :44:
Evet leneva şeker şekeri çekiyor çok doğru.. Ben de yedimmi arkası geliyordu hep. Şimdi ctesi den beri hiç kaçamak yok.. Verene kadar yemiyorum.. Kendi kendime söz verdim.. Ben de de duraklama başladı ...selam kızlaaaar
sabah 07.30 biraz badem, 1 muz, 1 parça börek
öğlen 12.00 biftek, 4-5 parmak patates kızartması(cıss) birazda sebze ( ayyy unutuyordum az kalsın sofraya irmik helvası getirdiler ben ondan da yedim biraz)
14.00 türk kahvesi yanında 2 minik lokum(cısss)
akşam 08.00patlıcan musakka, bulgur pilavı, az börek, cacık. çook aşırı tatlı çekti canım elime kocaman bir çikolata paketi aldım. ve sonra ona seni yemiycem hain dedim. bıraktım paketi. onun yerine 1 cennet elması,2 kivi yedimm.
ama çok yürüdüm. adım sayarım toplam 6 km gösteriyor.
evet arkadaşlar şeker şekeri çekiyor. hiç bulaşmamak lazım.
LENEVA CAPADOKYA MUTLU YILLAR KUZLAR..geçmiş doğum günün kutlu olsun
bugün de benim doğum günüm
Kısır aslında masum ama kilo verme sürecinde çok tüketilmesi önerilmiyor.. Ama misafirlikte yiyeceğin en masum şey :)ahhh bu cıslarrr...
ya ben çok soru soruyorum, özür kızlar amma kaçamaklara yanlışları da eklemek istemiyorum hani ondan.
ben kısırı çok severim, bulgur yenebiliyorsa, hemen gidip kısır yapayım ilk fırsatta...
Evet zaten süt olsunlar bizi mahvetti .. Ben de süt olsun derken 0,1 ton oldum.. Artık kanmıyoruz onlara.. Veriyoruz kiloları ...Şimdilik bu porsiyonlar doyuroyur beni.ben önceden çok çok önceden daha az yerdim.doğumdan sonra süt olsun diye diye yedim,midem kocaman oldu:)
Bi de meyveyi sormak istiyorum.mesela öğle yemeğinden önce yediğim mandalina cıss mı değil mi?
Hoşgeldinnn.. Tabi ki de aramızdasın.. Şnu söyleyeyim .. Sadece kahvaltıyı tamam yap bu gün bak acıkmadığını göreceksin... Dolaptan da kurtulacaksın..merhaba bende aranıza katılabilimiyim acaba boyun 160 kilom 73 ve 35 yaşındayım...bu ara açlıktan ölüyor gibi kafam dolaptan çıkmıyor, moralim çok bozuk
MAŞALLAH XC9 CUM.. GERCEKTEN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ.. KİLOLQR GİDECEK VE RAHATLAYACAĞIZ.. SİZİN BANA DESTEĞİNİZ BÜYÜKTÜ.. BEN DE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUM ARKADAŞLARA .. YAŞASIN KARARAY KARDEŞLİĞİ...dün öğlenden bu yana girmedim ooffff oku oku sona gelemedim
amaaa bu tabi ki çoooookk güzelbiz çoğaldıkça destek motivasyon sohbet muhabbet artacak keyifle kilolarımızdan kurtulucaazzzz maşallah topiğimize
evveeeeettt
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
topiğimiz için güzel şeyler söyleyen arkadaşlar teşekkür ederiz bu topik hepimizin hep beraber gelişiyor öğreniyor ve inceliyoruz
veee kaçamak yapıp umutsuzluğa kapılanlar kendinizi toparlıyorsunuz
şimdilik bu kadar akşam yine gelirim laflarız:13:
Süper sözler... Evet ölmek var dönmek yok...Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın (ki biz yemiyoruz pilav :) Demirden korksaydık trene binmezdik.
Başka atasözü bulamadım :) pazartesi bizi beklesin muhteşem olucaz..
Doğum günün kutlu olsun.Sen de çiğköfte pastası yemiş olursun:)
o zaman yarın ölçülerini alıp bana mesaj at, senide alayım listeye
doğumgünün kutlu olsun, nişe fitt yıllara inşallah..
çiğ köfte cıss değil, hatta doğum gününde pasta yiyenlere de kızmıyoruz, sene de 1 kez geliyor ama canın istemezse yeme tabikii.. pasta yemezsen çiğ köfteyi doyana kadar (ama abartmadan) ye bence
mahzen cok anlatmıs kuru kayısı içine kaymak surup içine ceviz sındık bademle yeniyor. Ama bu sekilde 2-3 tane. kaymak artırılabilir.
incir de yiyebilirsin.
canım selam, ekmek kek vb yediğimizde yanına cıss yazalım da yeni baslayanlar sasırmasın. Baska arkadasta yazmıstır belki cift baskı da olabilir ama hatırşlatayım dedim..:)
dogum gunun kutlu olsun nice senelere :) :119::119:
peynir evet krem peynir harici diğerleri olabilir.
bravo biz de gurur duyuyoruz..
nohutunpiştiğinde gi si daha da yukselmekte o nedenden kilo verme doneminde ilk baslarda biraz kısıtlamamız lazım. Yoksa tumden yasak degil ama dikkat etmeli.
Yeni yila daha hafif girmeni dilerim ve mutlu yillar sana:))))))))))
Cooook tesekkur ederim hepinize benim canim diyet arkadaslarim. Hep beraber insaallah.OOOoo kalabalığız yine herkese kocaman günaydın... Çok güzel bi gün olsun bugün de.
Akşam birden koptu bağlantım, sonra da siteye giriş yapamadım engellendi falan dedi pat diye çıkmış bulundum iyi akşamlar diyemedim kimseye üzgünüm...
Öncelikle Capadokya'nın doğum gününü kutluyorum nice güzel, sağlıklı, huzurlu yıllara...
Sabah bi baktım Avşarlı üzgün moralsiz tam yazıcaktım çocuklar kahvaltı diye tutturdular (malum ev işi beklemiyo) yazamadım ama görüyorum ki bana gerek kalmamış çok güzel destek olmuş herkes. Eklenicek bi şey kalmamış yola devam ediyoruz Avşarlı asla vazgeçmek yok zor bi iş bizim ki, inan ben 1 senedir diyetteydim güya ama hep 60 kiloydum 1 gram veremedim...
Tesekkur ederim canin seninde dogumgunun kutlu olsun. Nice mutlu senelere..geçmiş doğum günün kutlu olsun
bugün de benim doğum günüm
Tesekkurler..nice seneler yeni yaşınızda dilediğiz herşeye ulaşmanız dileğimle...
Kaçamak olmadığı için tebrik ederim CNm. Yediklerinin gı sinin düşük olmasına dikkat et. Bir süre sonra mide zaten küçüküyor.
Lesli bir spor şekli yürüş şeklinde eğlenceli aslında.. Bence yemekte miktara çok takılma ..ilk etapta gözünün ve karnının tok olması önemli..
Evet leneva şeker şekeri çekiyor çok doğru.. Ben de yedimmi arkası geliyordu hep. Şimdi ctesi den beri hiç kaçamak yok.. Verene kadar yemiyorum.. Kendi kendime söz verdim.. Ben de de duraklama başladı ...
LENEVA CAPADOKYA MUTLU YILLAR KUZLAR..
Kısır aslında masum ama kilo verme sürecinde çok tüketilmesi önerilmiyor.. Ama misafirlikte yiyeceğin en masum şey :)
Evet zaten süt olsunlar bizi mahvetti .. Ben de süt olsun derken 0,1 ton oldum.. Artık kanmıyoruz onlara.. Veriyoruz kiloları ...
Hoşgeldinnn.. Tabi ki de aramızdasın.. Şnu söyleyeyim .. Sadece kahvaltıyı tamam yap bu gün bak acıkmadığını göreceksin... Dolaptan da kurtulacaksın..
MAŞALLAH XC9 CUM.. GERCEKTEN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ.. KİLOLQR GİDECEK VE RAHATLAYACAĞIZ.. SİZİN BANA DESTEĞİNİZ BÜYÜKTÜ.. BEN DE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUM ARKADAŞLARA .. YAŞASIN KARARAY KARDEŞLİĞİ...
Süper sözler... Evet ölmek var dönmek yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?