Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

akşam yemeyince tartıya hemen yansır. keşke benim de akşamları iştahım olmasa. :44:

Arkadaşların da hep dediği gibi karatayda az yemekten ziyade doymak önemli.Çünkü aç hissedersen beyne kıtlık mesajı gidiyor ve vücut daha fazla yemeye veriyor kendini.Önemli olan doymak.Bir süre sonra vücut düzene alışınca zaten kendiliğinden az yiyorsun.
Bu arada heyecanını kaybetme.Pazartesi için hazırsın sanırım.

sabah 7.30 tek yumurtalı kkk

öğlen 12.30 ızgara köfte, salata

akşam 19.30 hamsi, salata

Menün mis gibi, harika. Bir de yiyerak zayıflanıyo sanırım buna göre benim yaptığım yanlış aslında ben iştahsızlıktan yiyemedim keyfim yoktu yani... Sen de çok güzel geçirmişsin bence yalnız spor durumun da önemli tabi :)

Uuuuuu pazartesi de mi kilo bildirimi yapıcam

Yo yo buna kalbim dayanmaz:)

Ben bugün yiyemedim sadece keyfim yoktu bi şey hazırlamak isytemedim kendime geçiştirdim evet yiyerek zayıflamak istiyorum ben de bi daha almak istemiyorum çünkü vericeklerimi :)

spor her gün yapamıyorum malesef. çünkü benim işim çok yoğun bütün gün koşturuyorum bir de adliyede olduğum sürece hiç asansör kullanmayıp devamlı merdiven inip çıkıyorum. daha sakin olan günlerde mutlaka spor yapıyorum ama.

çok şükür jillian 2/4 bitti darısı kalan 6 günün başına :))) terden öldüm umarım yanan yağlardır bu terin nedeni :)))

kızlar bu gecelik benden bu kadar.yarın okulum var 04.45te uyanıyorum.yatmalıyım.yarın görüşmk üzere iyi geceler herkese :)

Olmuş bitmiş say o zaman çok başarılı bence :)

Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın (ki biz yemiyoruz pilav :) Demirden korksaydık trene binmezdik.

Başka atasözü bulamadım :) pazartesi bizi beklesin muhteşem olucaz..

Iyi geceler hanimlar. Bugünkü menüm;
Sabah 6 da 1 kuru incir bi kac tane badem sütlü kahve
11, 30 da kkk 1 mandalina
Aksam 18de 1 kase mercimek, 1 tabak dolusu kiymali lahana, yogurt, salata, tursu.
Sonra sütlü kahve ictim. Allaha şükür:))
Suyumu tam icemedim devam ediyorum spor 1 bucuk saat bisiklet sürdüm

90-60-90 dermişim
Ben de öyle yazıyorum o zaman
canım hedefin aralık için çok geldi bana 1 aylık hedefini yazar mısın.. bir de basen/kalça istediğin birinin ölçüsünü al, mide ölçmedik çünkü biz
merhaba bende aranıza katılabilimiyim acaba boyun 160 kilom 73 ve 35 yaşındayım...bu ara açlıktan ölüyor gibi kafam dolaptan çıkmıyor, moralim çok bozuk
hoş geldin aramıza, birlikte kurtulalım kilolardan..

akşam yemeğimde planladığım olmadı
islim kebap
salata
yoğurt

demiştim ya yoğurt ve islim kebap tamam ama salatayı evdeki işler yüzünden yetiştiremedim . onun yerine 5-6 çamfıstık yedim ne alakaysa canım çekti işte suç mu işledim bilemedim ama kendimi huzursuz hissetmeme sebep oldu

pilavda yapmıştım ama ondan ağzıma bile sürmedim bu da + puanım ama yinede eksi aklımda işte 5-6 fıstıkkkkkk

Kaçamak olmadığı için tebrik ederim CNm. Yediklerinin gı sinin düşük olmasına dikkat et. Bir süre sonra mide zaten küçüküyor.
Lesli bir spor şekli yürüş şeklinde eğlenceli aslında.. Bence yemekte miktara çok takılma ..ilk etapta gözünün ve karnının tok olması önemli..
Evet leneva şeker şekeri çekiyor çok doğru.. Ben de yedimmi arkası geliyordu hep. Şimdi ctesi den beri hiç kaçamak yok.. Verene kadar yemiyorum.. Kendi kendime söz verdim.. Ben de de duraklama başladı ...
geçmiş doğum günün kutlu olsun
bugün de benim doğum günüm
LENEVA CAPADOKYA MUTLU YILLAR KUZLAR..
Kısır aslında masum ama kilo verme sürecinde çok tüketilmesi önerilmiyor.. Ama misafirlikte yiyeceğin en masum şey :)
Evet zaten süt olsunlar bizi mahvetti .. Ben de süt olsun derken 0,1 ton oldum.. Artık kanmıyoruz onlara.. Veriyoruz kiloları ...
merhaba bende aranıza katılabilimiyim acaba boyun 160 kilom 73 ve 35 yaşındayım...bu ara açlıktan ölüyor gibi kafam dolaptan çıkmıyor, moralim çok bozuk
Hoşgeldinnn.. Tabi ki de aramızdasın.. Şnu söyleyeyim .. Sadece kahvaltıyı tamam yap bu gün bak acıkmadığını göreceksin... Dolaptan da kurtulacaksın..
MAŞALLAH XC9 CUM.. GERCEKTEN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ.. KİLOLQR GİDECEK VE RAHATLAYACAĞIZ.. SİZİN BANA DESTEĞİNİZ BÜYÜKTÜ.. BEN DE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUM ARKADAŞLARA .. YAŞASIN KARARAY KARDEŞLİĞİ...
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın (ki biz yemiyoruz pilav :) Demirden korksaydık trene binmezdik.

Başka atasözü bulamadım :) pazartesi bizi beklesin muhteşem olucaz..
Süper sözler... Evet ölmek var dönmek yok...

Sabah kkk yaptım.. Saat 5 gibi 2 mamdalina yedim. Akşam 6:30 gibi tarhana çorba ve ıspanak yoğurt yedim.. Kaçamak yok.. Kızlar b fit diye spor salonları varmış. Annemle ve eşime konuşacağım. Beni idare edebilirlerse gitmeyi düşünüyorum. Yoksa spor aksıyor.. Ama hala 74,5 değişmedi.. Beden direniyor artık.. Kaçamak da yok ama çok şişim hala adet olamamanın verdiği sıkıntı var.. Çok kötüyüm bacaklarım belim çok ağrıyor..adet öncesi gerginliği 1 aydır yaşıyorum tık yok hala.. Bu iş çözülse iyi olur.. Yoksa sabit kalmak yordu beni.. Motivasyonum düşmesin istiyorum .. Hepinizi öpt iyi geceler ..

Doğum günün kutlu olsun.Sen de çiğköfte pastası yemiş olursun:)

Yeni yila daha hafif girmeni dilerim ve mutlu yillar sana:))))))))))

Cooook tesekkur ederim hepinize benim canim diyet arkadaslarim. Hep beraber insaallah.
geçmiş doğum günün kutlu olsun
bugün de benim doğum günüm
Tesekkur ederim canin seninde dogumgunun kutlu olsun. Nice mutlu senelere..
nice seneler yeni yaşınızda dilediğiz herşeye ulaşmanız dileğimle...
Tesekkurler..

Tesekkurler hepinize..

Sabah, kkk ve 4-5 kuru incir ( cok oldu farkindayim)
Aksam, hamsi, salata ve incir yetmezmis gibi helva

Bugun spor yok ne yazikki.

Yarismaya bende katilmak istiyorum. Ama olculerimi yarin alip verebilirim olurmu bu mahzencim? Birde kilomuzu pazartesi gunki kilomuzdan sayacagiz degilmi?

bu ay sonu 89.9 u gormek istiyorum suan da 97 kusurlerdeyim. Bana ne tavsiye edersiniz. Yediklerimi yaziyorum nohut icin falan konussamda dediklerinizi dikkate aliyorum. Bu 7bucuk kiloyu vermem lazim tam tamina 26 gun kaldi. Olabilirmi sizce umut varmi???? Aksam yemek saatlerimi biraz erkene alirsam acikirim diye korkuyorum gene 7 yi bazende baya8 e dogru yiyorum.

kızzzzlaarrrrrr topik coşmuş dünn. maşşaalllahhhhhh.. ne kadar yazılmış, yarım saatte anca okudum.. öpüldünz..

bende dünkü menümü vereyim:
sabah:2 yumurta, peynir, 5 zeytin, yeşillik
öğlen:3 köfte, bolca salata keten tohumlu, birazcık barbunya
akşam: bir tabak dolusu yoğutlu pancar-4 kaşık nohut yemeği- 1 kaşık pilav

cuma menüm
sabah: cılk yumurtadan bıktığım için peynirli bol isotlu omlet
öğlen:2 kuru köfte, çiğ lahana, yoğrt
akşam:henüz düşünmedim ama balık-salata yerim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…