arkadapşlar hoşbulduk öncelikle çok sağolun bişi soracağaım kkk yazıyorsunuz ya o nedir
2. si sabah kahvaltım 2 tane yumurta, 4 tane siyah zeytin, kibrit kutusunun yarısı peynir, 2 tane ceviz, saat:7.00 de şimdide nescafe sütsüz sekersiz içiyorum
hepinize çoook güzel mutlu ve bol leptinli bi gün diliyorum
pzt yarışmamız için yeniden liste hazırlama sırası oluşturacağım yeni gelen arkadaşlar öncelikli olacak
şu an topikte aktif olan yeni üyelerin hepsini listeye ekleyeceğim yer almak istemeyenler bana bildirsinler ama ben hepinizin katılmasını isterim çünkü topikte ne kadar aktif olursanız diyet yapmak ve zayıflamak o kadar kolay oluyor
kkk klasik karatay kahvaltısı demek kk deyince kadınlar kulubüyle karışıyor diye böyle dedik ama senin kahvaltın biraz eksik olmuş zeytin en az 8 tane ye tokluk açısından çok önemli peynir de avuçiçi büyüklüğünde 2 kibrit kutusu kadar oluyo kuruyemiş biraz daha arttırabilirsin
bende katılmak istiyorum
rumuz:edut
şuanki kilo:73.5
Hedef kilo:69
belbel oyuntusunun olduğu yerden)
göbekgöbek deliğinin hizasından)
basen/kalçahangisi ile başınız dertte ise)
diğerlerini eve gidince ölçüp yazayım
canım sen ölçüleri mahzene yazacaksın geçen ay spor yapmayı teşvik amacıyla böyle bi yarış başlattık onula mahzen ilgileniyo ben haftalık kilo bildirimlerini hazırlayacak arkadaşlar için liste hazırlıyorum seni de ekleyeceğim hiç sormadan çok kararlısın çünkü kaçıp gitmezsin
pzt yarışmamız için yeniden liste hazırlama sırası oluşturacağım yeni gelen arkadaşlar öncelikli olacak
şu an topikte aktif olan yeni üyelerin hepsini listeye ekleyeceğim yer almak istemeyenler bana bildirsinler ama ben hepinizin katılmasını isterim çünkü topikte ne kadar aktif olursanız diyet yapmak ve zayıflamak o kadar kolay oluyor
resimdeki o komik ve çok tatlı bebek senin miyok şnşallah gitmek yok...oğlumun yanında hayran olduğu annesi olmak en büyük amacım...gerçek aşkı buldum da:)))
resimdeki o komik ve çok tatlı bebek senin mi
yok canım benim oğlum ondan da bal:)) kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş malum
Sabah, kkk ve 4-5 kuru incir ( cok oldu farkindayim)
Aksam, hamsi, salata ve incir yetmezmis gibi helva
Bugun spor yok ne yazikki.
Yarismaya bende katilmak istiyorum. Ama olculerimi yarin alip verebilirim olurmu bu mahzencim? Birde kilomuzu pazartesi gunki kilomuzdan sayacagiz degilmi?
bu ay sonu 89.9 u gormek istiyorum suan da 97 kusurlerdeyim. Bana ne tavsiye edersiniz. Yediklerimi yaziyorum nohut icin falan konussamda dediklerinizi dikkate aliyorum. Bu 7bucuk kiloyu vermem lazim tam tamina 26 gun kaldi. Olabilirmi sizce umut varmi???? Aksam yemek saatlerimi biraz erkene alirsam acikirim diye korkuyorum gene 7 yi bazende baya8 e dogru yiyorum.
o baklavayı evden uzaklaştırmalısın hemenşu an içeri yeni bebeği olan arkadaşım 1 tepsi baklava ile geldi...ama ilk gün fire veremem yemeyeceğim:)))
aralık yarışında bende varım, salı günü76,6 idim
pazartesi 75 hedefliyorum, aralık sonunu da70 hedefliyorum...
çizelge oluşturmaya çalıştım ama oldumu bilmiyorumHTML:http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım,Sağlıklı sıhhatli ve mutlu nice yıllara
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım,Sağlıklı sıhhatli ve mutlu nice yıllara
Leneva, yeni yaşın kutlu olsun.Hep fit kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?