Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadapşlar hoşbulduk öncelikle çok sağolun bişi soracağaım kkk yazıyorsunuz ya o nedir
2. si sabah kahvaltım 2 tane yumurta, 4 tane siyah zeytin, kibrit kutusunun yarısı peynir, 2 tane ceviz, saat:7.00 de şimdide nescafe sütsüz sekersiz içiyorum

hepinize çoook güzel mutlu ve bol leptinli bi gün diliyorum
pzt yarışmamız için yeniden liste hazırlama sırası oluşturacağım yeni gelen arkadaşlar öncelikli olacak
şu an topikte aktif olan yeni üyelerin hepsini listeye ekleyeceğim yer almak istemeyenler bana bildirsinler ama ben hepinizin katılmasını isterim çünkü topikte ne kadar aktif olursanız diyet yapmak ve zayıflamak o kadar kolay oluyor

kkk klasik karatay kahvaltısı demek kk deyince kadınlar kulubüyle karışıyor diye böyle dedik ama senin kahvaltın biraz eksik olmuş zeytin en az 8 tane ye tokluk açısından çok önemli peynir de avuçiçi büyüklüğünde 2 kibrit kutusu kadar oluyo kuruyemiş biraz daha arttırabilirsin

bende katılmak istiyorum

rumuz:edut
şuanki kilo:73.5
Hedef kilo:69
belbel oyuntusunun olduğu yerden)
göbekgöbek deliğinin hizasından)
basen/kalçahangisi ile başınız dertte ise)
diğerlerini eve gidince ölçüp yazayım

sabah serivse yetişeceğim diye bunları hazırlayıp yiyebildim ama yarın daha yeşillikli bir menüm olacak...teşekkür ederim

canım sen ölçüleri mahzene yazacaksın geçen ay spor yapmayı teşvik amacıyla böyle bi yarış başlattık onula mahzen ilgileniyo ben haftalık kilo bildirimlerini hazırlayacak arkadaşlar için liste hazırlıyorum seni de ekleyeceğim hiç sormadan çok kararlısın çünkü kaçıp gitmezsin

yok şnşallah gitmek yok...oğlumun yanında hayran olduğu annesi olmak en büyük amacım...gerçek aşkı buldum da:)))

Günaydın arkadaşlar,
Beni de yeni listeye eklerseniz sevinirim.
Rumuz inar80
kilo 65 aralık sonu hedefim 61

aralık yarışında bende varım, salı günü76,6 idim
pazartesi 75 hedefliyorum, aralık sonunu da70 hedefliyorum...

çizelge oluşturmaya çalıştım ama oldumu bilmiyorum
HTML:
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3

Capadokyacım yapabilirsin bu yüzden burdasın, belki hedefin fazla görünüyo olabilir sen elinden geleni yaparsan en azından hedefine yakın bi sonuç alsanda üzülmezsin. Ben inanıyorum, başarırsın başarıcaz da. Akşam yemeklerini erken yemen önemli artık ezberledik bunu biliyosun, acıkmaktan korkma ayrıca ben süt içtim bi akşam tarçınlı sıcak, çok iyi geldi bana deneyebilirsin. Yanındayız.

Umut her zaman, her durumda var olacaktır unutma yeter ki sen görebil...

Ben de nişantaşı çocuğuyum, ben de üniversite mezunuyum ( Burhan Altıntop)

Başlangıç tarihi : 02 Aralık
Başlangıç kilo : 60,3
Geçen haf. kilo :60,3
Bu haf. kilo :
Fark :
Toplam fark :
Hftalık yüzde :
Beden :38-40
Boy :1,72
Spor

Teşekkürler şimdiden ve kolay gelsin . Ayrıca yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum :) Hepimizin bol bol kaybetmesi dileğiyle

olmamış
sonu png ile biten kodu kullanıcı kontrol panelindeki çizelge bölümüne yapıştıracaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…