Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

olmamış
sonu png ile biten kodu kullanıcı kontrol panelindeki çizelge bölümüne yapıştıracaksın

xc9cum günaydın... Ben de çizelge yaptım ama kontrol panelinde çizelge bölümünü bulamadım yeni üye olduğum için mesaj sayımın dolmasını beklemem lazım sanırım o yüzden yapıştıramadığımı düşünüyorum, yanliş mıyım acaba?

menüler aklımda kalmamış ama, özgür tavuk bulursak yenilebilenler arasında diye biliyorum. bal evet cıss.
ha bu arada çok uzun zamandan beri bende dün akşam yemeğinden sonra 1 kaşık bal yedim. arkadaşım zatüre olmuş çok korktum o yerken zencefilli bal bende yedim.

arkadaşlar özellikle yeni gelenlerin kafası biraz karıştı bu yarışma konusunda açıklık getirmek istiyorum

bütün diyet topiklerinde olduğu gibi bu topiktede hergün düznli menü bildirimi yapan arkadaşlar 1 hafta sonra kilo bildirimi yapıyorlar
pzt saat 14 e kadar bildirimler yapılıyor ve o haftanın sorumlusu arkadaşımız tarafından sıralanıp yayınlanıyor
hazırlayacak arkadaşın yoğunluğuna göre akşam da yayınlanabiliyor liste hazırlama sırası diye benim bahsettiğim konu bu bu listeyi ben düzenliyorum

mahzenin bahsettiği yarış geçen ay başladığımız bi uygulama günlük egzersizi teşvik etmek amacıyla her ayın başında ve sonunda beden ölçülerimizi kilomuzu mahzene bildirip aylık hedeflediğimiz kilo kaybına ulaşıp ulaşmadığımızı görüyoruz
bu listeyi sadece mahzen yapıyor

anlaşılmayan bişey varsa bana veya mahzene sorun lütfen

sana da günaydın leneva sana da günaydın

kullanıcı kontrol paneline gir aşağı doğru inerken çizelge bölümü göreceksin oradaki kodu sil hazırladığın sonu png ile biten kodu yapıştır

sana da günaydın leneva sana da günaydın

kullanıcı kontrol paneline gir aşağı doğru inerken çizelge bölümü göreceksin oradaki kodu sil hazırladığın sonu png ile biten kodu yapıştır

Allah Allah şaka gibi belki elli kere bakmışımdır nasıl göremedim orda ben onu yaa. Çok şaşkınım şu an, Teşekkür edrim canım. Allah Allah...

kimin kimden alıntı yaptığı önceden bildirimlerde çıkıyordu nooldu buna
sadece beğenilenlerin çıkması hiç iyi değil k yönetimine bi yazıym bakiym niye kaldırdılar

dövmeli çok daha güzel oluyor ben bulgurluyu da çok severim, emin ol pirinçliden daha lezzetli oluyor canım

doğum günün kutlu olsun canım, sevdiceğin ve yavrucakların ile birlikte nice fittt yaşlara..

ya çok utanarak soruyorum bu dövme nedir? ben bi aşure zamanı satıldığı için buğday biliyorum, dövme yarma??
çok teşekkürler. amin canım.

haftada 1-2 kez 3-4 kaşık bulgur yeniliyor. cıss falan değil ama bulgur yendiğinde kilo vermenin yavaşladığını gözlemleyen arkadaşlar var.

kimin kimden alıntı yaptığı önceden bildirimlerde çıkıyordu nooldu buna
sadece beğenilenlerin çıkması hiç iyi değil k yönetimine bi yazıym bakiym niye kaldırdılar

tamam yazdım alıntıları gösteren uygulamayı siz de yeniden istiyorsanız yukarıda bize ulaşın bölümünden msj yazabilirsiniz

günaydın kızlar
dün gece itiraf ediyorum cok cıssss yedim kendime engel olamadım şöyleki ben kaçamak yapınca tam yapıyorum nedeniyse birdaha uzunca bir süre kaçamak yapmamak için 15 gündür ilk kaçamaktı diyebilirim
eşim misafirler için meyvalı turta kurupasta yaşpasta almış benim yaptığım köfte ve pilav..bunların hepsinden doyana kadar yedimm::18pişmanmıyım hayır eminimki telafi ederim..ben sunu asla yapmıyorum bugün bozdum bitti ben yapamıyorum düşüncesini aklıma bile getirmiyorum napalım nefis gözüme gözüme sokulunca dayanamadım yola devam diyorum..ben birde egzersiz yapmaya hala başlayamadım eşimin yürüyüş bandı almasını bekliyorum küçük kızımla egzersizim hep kesintiye ugruyo genelde sinirlenerek bırakıyorum bende vazgeçtim ama enkısa zamanda başlıcam inş.

kahvaltı
bir fincan sütlü türk kahvesi şekersiz..
1 elma
öğlende
1 kase mercimek çorba
1 kase kısır
1 bardak ayran
2litre su
günü kapatıcam

1 hafta sonra inş. bende listeye girerim çizelgemide hazırlıcam ama nasıldı unuttm.

madğdem öyle diyosun öyle olsun
yanlış hatırlamıyorsam sen eski karataycıydın kahvaltının önemini iyi bilirsin niye yapmadın acaba

kaçta yatıyosun? akşam yemeğini 16da görünce merak ettim acıkıyormusun diye

merhaba bende aranıza katılabilimiyim acaba boyun 160 kilom 73 ve 35 yaşındayım...bu ara açlıktan ölüyor gibi kafam dolaptan çıkmıyor, moralim çok bozuk

selam. tabiki katılabilirsin. muhtemelen insülin direncin sürekli açım mesajına sebep oluyor. başladın, artık bir an önce direnç kırılır. sende rahat edersin.

Dün akşamı da kaçamaksız atlattım.leslie ile de 2 mil yürüdüm.şu fast mile serisinden:)

Sabah tek yumurtalı kahvaltı yaptım,domates salatalık yerine ben mevsim sebzelerinden koyuyorum.tere,marul,dereotu gibi,
havucun glisemik indeksi hakkında bir fikri olan varmı,bir tane de küçük havuç yiyorum.
öğlen de önce 45 dk kadar yürüyüp,gelince de yemeğimi yicem.
öğlen için bol bulgurlu mercimek köftesi getirdim.4-5 tane ,1 küçük turp ve 1 kase yoğurt öğle menüm.
Akşama dövmeli yayla çorbası 1 kase ve mevsim salatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…