Mutlu yıllar lenova, mutlu yıllar lenova, mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar lenovaaaaaa... (doğum günü şarkısı)
Nice yıllara herşey, her zaman gönlünce olsun :)
nice mutlu yıllara, sağlıkla ve huzurla...
çok teşekkürler canım amin.
havucun gi si 40 düşükğün yükseği diyebiliriz ancam posası çok olduğu için hoca kahvaltıda yeyin diyor ben salatalara da koyuyorum ama tek havuç salatası yapmıyorumDün akşamı da kaçamaksız atlattım.leslie ile de 2 mil yürüdüm.şu fast mile serisinden:)
Sabah tek yumurtalı kahvaltı yaptım,domates salatalık yerine ben mevsim sebzelerinden koyuyorum.tere,marul,dereotu gibi,
havucun glisemik indeksi hakkında bir fikri olan varmı,bir tane de küçük havuç yiyorum.
öğlen de önce 45 dk kadar yürüyüp,gelince de yemeğimi yicem.
öğlen için bol bulgurlu mercimek köftesi getirdim.4-5 tane ,1 küçük turp ve 1 kase yoğurt öğle menüm.
Akşama dövmeli yayla çorbası 1 kase ve mevsim salatası
Uuuuuu pazartesi de mi kilo bildirimi yapıcam
Yo yo buna kalbim dayanmaz:)
arkadapşlar hoşbulduk öncelikle çok sağolun bişi soracağaım kkk yazıyorsunuz ya o nedir
2. si sabah kahvaltım 2 tane yumurta, 4 tane siyah zeytin, kibrit kutusunun yarısı peynir, 2 tane ceviz, saat:7.00 de şimdide nescafe sütsüz sekersiz içiyorum
sana da günaydın leneva sana da günaydın
kullanıcı kontrol paneline gir aşağı doğru inerken çizelge bölümü göreceksin oradaki kodu sil hazırladığın sonu png ile biten kodu yapıştır
evet canım aşurelik buğday diye satılan şey.dövme yada yarma da deniyor.
leneva var ya bana sıra hiç gelmicek sandım
havucun gi si 40 düşükğün yükseği diyebiliriz ancam posası çok olduğu için hoca kahvaltıda yeyin diyor ben salatalara da koyuyorum ama tek havuç salatası yapmıyorum
spor için
peki ben bunu kaynatıp ezicem yada başka bir işlemden mi geçiricem? buğdaylar bütün bütün çünkü
selam. tabiki katılabilirsin. muhtemelen insülin direncin sürekli açım mesajına sebep oluyor. başladın, artık bir an önce direnç kırılır. sende rahat edersin.
Canan hanım son konuşmalarında da vurguladı,ben diyetisyen değilim diye.Mehmet öz yıllardır tavsiyelerde bulunurken onu eleştirmek diyetisyenlerin aklından geçmedi,şimdi yakınlarında,çok satıyor,iyi sonuç alıyor diye karataya saldırılıyor.İşte yıllardır denenen diyetler ortada,karatayla alınan sonuçlar da ortada...Hoca sağlıklı beslenmeye dair şeyler söylüyor.Diyetisyenler onu karalamak için gösterdikleri çabanın binde birini acaba doğru mu diye söylediklerini test etmeye harcasalardı daha verimli olurdu.Ben böyle sahtekarların toplumumuz üzerinde bu kadar büyük etkisinin olmasını hazmedemiyorum gerçekten. Tabii bunda halkımız hiçbir suçu yok. Doktor diye güveniyorlar dediklerine. Ben Ankara Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde okuyorum. Tüm hocalarımın söylediği şey Karatay gibilerine itimat edilmemesi gerektiği yönünde. Tamam doktor falan ama kalp doktoru. Bir kalp doktorunun diyetisliğe soyunması ne kadar mantıklı? Verdiği bilgiler ne kadar doğru olabilir? Hadi diyelim kendini geliştirdi diyet yazıyor ama söylediği şeyler hiç akılcı değil. Bilimselliği kanıtlanmış ve bize gerçekten bu işin ehli olan hocalar tarafından öğretilen bilgilere tam anlamıyla zıt. Bizim bölümde bu mesleğe yıllarını vermiş "diyetisyen" hocalarımızın hiçbiri Canan Karatay ı onaylamıyor. Bu konuda çok tepkililer. Lütfen gerçekten bu işle uğraşan diyetisyenleri dinleyin. Ben sadece bunu duyurmam gerektiğini düşündüğüm için yazıyorum buraya şu an okumakta olduğum ve ilerde mesleğim olacak diyetisyen ünvanına dayanarak. Lütfen bilinçlenelim.
Ben böyle sahtekarların toplumumuz üzerinde bu kadar büyük etkisinin olmasını hazmedemiyorum gerçekten. Tabii bunda halkımız hiçbir suçu yok. Doktor diye güveniyorlar dediklerine. Ben Ankara Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde okuyorum. Tüm hocalarımın söylediği şey Karatay gibilerine itimat edilmemesi gerektiği yönünde. Tamam doktor falan ama kalp doktoru. Bir kalp doktorunun diyetisliğe soyunması ne kadar mantıklı? Verdiği bilgiler ne kadar doğru olabilir? Hadi diyelim kendini geliştirdi diyet yazıyor ama söylediği şeyler hiç akılcı değil. Bilimselliği kanıtlanmış ve bize gerçekten bu işin ehli olan hocalar tarafından öğretilen bilgilere tam anlamıyla zıt. Bizim bölümde bu mesleğe yıllarını vermiş "diyetisyen" hocalarımızın hiçbiri Canan Karatay ı onaylamıyor. Bu konuda çok tepkililer. Lütfen gerçekten bu işle uğraşan diyetisyenleri dinleyin. Ben sadece bunu duyurmam gerektiğini düşündüğüm için yazıyorum buraya şu an okumakta olduğum ve ilerde mesleğim olacak diyetisyen ünvanına dayanarak. Lütfen bilinçlenelim.
http://www............./funda-elmacioglu-karatay-iki-kasik-bal-yeseydi-dolandirilmazdi-gundem-309366
Canan hanım son konuşmalarında da vurguladı,ben diyetisyen değilim diye.Mehmet öz yıllardır tavsiyelerde bulunurken onu eleştirmek diyetisyenlerin aklından geçmedi,şimdi yakınlarında,çok satıyor,iyi sonuç alıyor diye karataya saldırılıyor.İşte yıllardır denenen diyetler ortada,karatayla alınan sonuçlar da ortada...Hoca sağlıklı beslenmeye dair şeyler söylüyor.Diyetisyenler onu karalamak için gösterdikleri çabanın binde birini acaba doğru mu diye söylediklerini test etmeye harcasalardı daha verimli olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?