Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok teşekkürler canım amin.

leneva var ya bana sıra hiç gelmicek sandım

havucun gi si 40 düşükğün yükseği diyebiliriz ancam posası çok olduğu için hoca kahvaltıda yeyin diyor ben salatalara da koyuyorum ama tek havuç salatası yapmıyorum
spor için

Uuuuuu pazartesi de mi kilo bildirimi yapıcam

Yo yo buna kalbim dayanmaz:)

aslında topiğin temel prensibi günlük menü ve haftalık kilo bildirimi yapmak. pazartesi kilo bildiriminde en fazla oranda kilo verenlere göre bir liste yapılıyor.
bu yapılan aylık yarışma ise arkadaşların kendilerine rakip seçtiği arkadaşlarla tatlı rekabetleri sonucu motivasyonlarını yükseltmek amacıyla yaptıkları bir hoşluk. istediğine katılabilirsin tabiki.

çok teşekkürler:)))
duraklama ne kadar sürer bilmem ama elbet birr gün biter. sen kaçamak yapmamaya devam et.
çok güldüm mesajına 0.1 ton

klasik karatay kahvaltısı. granül kahve işlenmiş gıdaya giriyorrrr

sana da günaydın leneva sana da günaydın

kullanıcı kontrol paneline gir aşağı doğru inerken çizelge bölümü göreceksin oradaki kodu sil hazırladığın sonu png ile biten kodu yapıştır

günaydın canım. naber nerelerdesin kaç zamandır. özlettin kendini

ya hani tek tük yazılmış diye cevap vermiştim. sonra devamı gelince kimseyi ayıramadım toplu mesaj yazamadım. ölee. çok yer kapladım galiba. mahçup oldum yaaaaaa

dün yediklerim:
sabah 1 avuç badem, 6-7 ceviz(eşim simit diye tutturdu. ben ısrarla istemedim. benim yanımda yedi oda, bende onun kinden sadece 1 ısırık aldım.)
öğlen 12.00 bulgur pilavı ve bitmeyen musakka, yanında ceviz, 1 muz, 2 kivi doğrayıp yediğimiz tarçınlı yoğurt.
akşam 6 gibi midem kazındı artık açlıktan eşim ekmek almıştı yine ısrar kıyamet onun köşesini yedim(3-4 lokma)
akşam 20.30tarhana çorbası, salata, börek(cıss) zeytin ( arkadaşı hastaneye götürdük geç gelince bu şekil oldu.) 1 portakal, biraz üzüm.

peki ben bunu kaynatıp ezicem yada başka bir işlemden mi geçiricem? buğdaylar bütün bütün çünkü

Canım onun dövülmüş olanları var ben onlardan alıyorum.önce onu pişiriyorum.çünkü direk çorbanın içinde pişmez.o piştikten sonra çorbayı yapmaya başlıyorum.

selam. tabiki katılabilirsin. muhtemelen insülin direncin sürekli açım mesajına sebep oluyor. başladın, artık bir an önce direnç kırılır. sende rahat edersin.

öncelikle doğum günün galiba çok çok kutlu olsun...inşallah demin mesela yine öyle oldum midem bulandı elim ayağım titredi az cevizle 2 zeytin yedim...şimdi öğle yemeği yiyeceğim...iş yerinde mecbur doğal olmayan şeyler yeniyor, kahvede evden getireyim bari türk kahvesi için

Ben böyle sahtekarların toplumumuz üzerinde bu kadar büyük etkisinin olmasını hazmedemiyorum gerçekten. Tabii bunda halkımız hiçbir suçu yok. Doktor diye güveniyorlar dediklerine. Ben Ankara Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde okuyorum. Tüm hocalarımın söylediği şey Karatay gibilerine itimat edilmemesi gerektiği yönünde. Tamam doktor falan ama kalp doktoru. Bir kalp doktorunun diyetisliğe soyunması ne kadar mantıklı? Verdiği bilgiler ne kadar doğru olabilir? Hadi diyelim kendini geliştirdi diyet yazıyor ama söylediği şeyler hiç akılcı değil. Bilimselliği kanıtlanmış ve bize gerçekten bu işin ehli olan hocalar tarafından öğretilen bilgilere tam anlamıyla zıt. Bizim bölümde bu mesleğe yıllarını vermiş "diyetisyen" hocalarımızın hiçbiri Canan Karatay ı onaylamıyor. Bu konuda çok tepkililer. Lütfen gerçekten bu işle uğraşan diyetisyenleri dinleyin. Ben sadece bunu duyurmam gerektiğini düşündüğüm için yazıyorum buraya şu an okumakta olduğum ve ilerde mesleğim olacak diyetisyen ünvanına dayanarak. Lütfen bilinçlenelim.

http://www............./funda-elmacioglu-karatay-iki-kasik-bal-yeseydi-dolandirilmazdi-gundem-309366

slm dun akşam fırında karnabahar kısır ve salata yedim
ve akşam kendıme kek yaptım
sabahleyın yedım ama kocamdan bana kalmadı o da çok sevdi

Canan hanım son konuşmalarında da vurguladı,ben diyetisyen değilim diye.Mehmet öz yıllardır tavsiyelerde bulunurken onu eleştirmek diyetisyenlerin aklından geçmedi,şimdi yakınlarında,çok satıyor,iyi sonuç alıyor diye karataya saldırılıyor.İşte yıllardır denenen diyetler ortada,karatayla alınan sonuçlar da ortada...Hoca sağlıklı beslenmeye dair şeyler söylüyor.Diyetisyenler onu karalamak için gösterdikleri çabanın binde birini acaba doğru mu diye söylediklerini test etmeye harcasalardı daha verimli olurdu.

evet pazartesiden beri diyetteyim 66.3 ile başlamıstım sabah 65.4 olmuşum bile belki giden sudur ödemdir ama olsun bu bile sevindirdi

bu süreçte hergün kahvaltım aynıydı 2 haşlanmıs yumurta 4-5 zeytin 1 dilim peynir 1 avuc cevizle ara öğün yaptım
2lt su içmeye çalıştım yeşil çay içtim
ekmek yemedim hiç demekki ekmeksiz de yaşanabiliniyormuş
ve saat 8den sonra bişey yemedim

sen daha önce de gelmiş benzer laflar etmiştin yanılmıyorsam nedir karın ağrın? sürekli gelip laf atıyorun
diğer topiklere de gidiyo musun bilmediğin konularda fikir yürütme canan karatay hem kalp hem dahiliye uzmanın anlar mısın bilmem ama çift anadal yapmış bi profesör senin hocalarının ve senin gibi diyetisyenlik öğrencilerinin geleceği için hiç iyi olmadı hocanın ortaya çıkması ama öyle bunu da kaderin bi cilvesi olarak gör güzel kardeşim!
sana hocanın backround unu anlatmayacağım aç oku bi daha da buralara gelip haddini aşma!!!!

Diyetisyenler bunların hepsini araştırıyor zaten merak etme. Ben tüm söylediklerini topluca silip atmıyorum bir kenara doğru olanları da vardır elbet fakat yanlışları göz ardı edilemeyecek durumda. Bu başlık da karatay diyetiyle ilgili olduğu için onu eleştireceğim tabii. Bu sadece Canan Karatay nezninde değil herhangi biri de olabilirdi ben Ender Saraç'ı da eleştiriyorum o canan karataydan da beter zaten. ötekini de berikini de eleştiririm yaptıkları yanlış olduğu sürece. Tabii ki de çok sattığı için daha dikkatli olmamız gerekir daha önde olan kişilerin üzerine daha çok eğilmemiz gerekir çünkü o kitapların çok satması demek toplumu çok etkilemesi demek. Bunu incelemeyip de napacağız. Daha geri planda kalanlar daha az kitleyi etkiliyor demektir önceliğimiz büyük kitlenin yanlışlarını düzeltmek. Ve doğru olan şeye de doğru deriz neden bunun aksini söyleyelim. Biz sağlıkçıyız ve toplumun yararına olan şeyleri isteriz burda kişişel bir şey yok. Bunu neden kabullenmek istemiyorsunuz anlamadım. Biz bu işin eğitimini alıyoruz birsürü hocamız var bu işe yıllarını vermiş elbette toplumda yanlış olan şeyleri düzeltmeye çalışacağız. Yoksa ne anladım ben bu mesleği yapmaktan. Ben de bu yanlışı düzeltmek bilinçlendirmek adına burda bunu yazdım. Siz körü körüne inanmak istiyorsanız karataya inanın tabi ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…