ya hani tek tük yazılmış diye cevap vermiştim. sonra devamı gelince kimseyi ayıramadım toplu mesaj yazamadım. ölee. çok yer kapladım galiba. mahçup oldum yaaaaaa
canım kaçamağın gi si düşük, dert etme..akşam yemeğimde planladığım olmadı
islim kebap
salata
yoğurt
demiştim ya yoğurt ve islim kebap tamam ama salatayı evdeki işler yüzünden yetiştiremedim . onun yerine 5-6 çamfıstık yedim ne alakaysa canım çekti iştesuç mu işledim bilemedim ama kendimi huzursuz hissetmeme sebep oldu
pilavda yapmıştım ama ondan ağzıma bile sürmedim bu da + puanım ama yinede eksi aklımda işte5-6 fıstıkkkkkk
bence incir yerine direk helva ye balığın yanında, en azından tahin işe yarar..Sabah, kkk ve 4-5 kuru incir ( cok oldu farkindayim)
Aksam, hamsi, salata ve incir yetmezmis gibi helva
Bugun spor yok ne yazikki.
Yarismaya bende katilmak istiyorum. Ama olculerimi yarin alip verebilirim olurmu bu mahzencim? Birde kilomuzu pazartesi gunki kilomuzdan sayacagiz degilmi?
bu ay sonu 89.9 u gormek istiyorum suan da 97 kusurlerdeyim. Bana ne tavsiye edersiniz. Yediklerimi yaziyorum nohut icin falan konussamda dediklerinizi dikkate aliyorum. Bu 7bucuk kiloyu vermem lazim tam tamina 26 gun kaldi. Olabilirmi sizce umut varmi???? Aksam yemek saatlerimi biraz erkene alirsam acikirim diye korkuyorum gene 7 yi bazende baya8 e dogru yiyorum.
canım sen aralık yarışına katılmak istiyorsun ben seni aldım listeye, ama boy yaş bel göbek ve basen yada kalça ölçünü de bana msj at lütfenbende katılmak istiyorum
rumuz:edut
şuanki kilo:73.5
Hedef kilo:69
belbel oyuntusunun olduğu yerden)
göbekgöbek deliğinin hizasından)
basen/kalçahangisi ile başınız dertte ise)
diğerlerini eve gidince ölçüp yazayım
ekledim canım yaş boy ve ölçülerini bekliyorumGünaydın arkadaşlar,
Beni de yeni listeye eklerseniz sevinirim.
Rumuz inar80
kilo 65 aralık sonu hedefim 61
canım bu bildirimi ptesi günleri yapıyoruz.. aralık yarışı için de listedesin zaten, ölçülerin kayıtlı..Ben de nişantaşı çocuğuyum, ben de üniversite mezunuyum ( Burhan Altıntop)
Başlangıç tarihi : 02 Aralık
Başlangıç kilo : 60,3
Geçen haf. kilo :60,3
Bu haf. kilo :
Fark :
Toplam fark :
Hftalık yüzde :
Beden :38-40
Boy :1,72
Spor
Teşekkürler şimdiden ve kolay gelsin . Ayrıca yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum :) Hepimizin bol bol kaybetmesi dileğiyle
evet canım ben de farkettim, o uygulama yeniydi zaten, biraz deneyip kaldırdılar galiba.. ya da geliştirmeye çalışıyorlar ben de yazayım bari..kimin kimden alıntı yaptığı önceden bildirimlerde çıkıyordu nooldu buna
sadece beğenilenlerin çıkması hiç iyi değil k yönetimine bi yazıym bakiym niye kaldırdılar
aşurelik buğdaya dövme de deniyor, bildiğimiz buğdayın dövülmüş ve kabuğunun soyulmuş hali, biraz daha kırık olanına da yarma deniyor bizde.. (pirinç ve kırık pirinç gibi)dövmeyi önceden haşlıyorsun, sonra çorbaya koyuyorsun çok güzel oluyor.. istersen bir seferde düdüklüde haşlayıp 3-5 parça buzluğa at ben öyle yapıyorum..ya çok utanarak soruyorum bu dövme nedir? ben bi aşure zamanı satıldığı için buğday biliyorum, dövme yarma??
çok teşekkürler. amin canım.
bitmeyen musakkaya bayıldım :))))dün yediklerim:
sabah 1 avuç badem, 6-7 ceviz(eşim simit diye tutturdu. ben ısrarla istemedim. benim yanımda yedi oda, bende onun kinden sadece 1 ısırık aldım.)
öğlen 12.00 bulgur pilavı ve bitmeyen musakka, yanında ceviz, 1 muz, 2 kivi doğrayıp yediğimiz tarçınlı yoğurt.
akşam 6 gibi midem kazındı artık açlıktan eşim ekmek almıştı yine ısrar kıyamet onun köşesini yedim(3-4 lokma)
akşam 20.30tarhana çorbası, salata, börek(cıss) zeytin ( arkadaşı hastaneye götürdük geç gelince bu şekil oldu.) 1 portakal, biraz üzüm.
ekmeksiz insan daha uzun süre tok kalıyor aslında..evet pazartesiden beri diyetteyim 66.3 ile başlamıstım sabah 65.4 olmuşum bile belki giden sudur ödemdir ama olsun bu bile sevindirdi
bu süreçte hergün kahvaltım aynıydı 2 haşlanmıs yumurta 4-5 zeytin 1 dilim peynir 1 avuc cevizle ara öğün yaptım
2lt su içmeye çalıştım yeşil çay içtim
ekmek yemedim hiç demekki ekmeksiz de yaşanabiliniyormuş
ve saat 8den sonra bişey yemedim
peki yulaf ile elmali tart yapabilirmiyiz?:44:
kaç gündür aklıma geliyor, ama soramıyorum...
hadi kızlar toparlanında bana cevap verin, yoksa size cıssss yapıcam..
un haline gelmiş her tahılın gi si yükseliyor ama sen kepekten bahsediyorsun tahıl bile değil bana olabilirmiş gibi geliyo ancak meyveyle hazırlanacağı için dikkatli yemekte fayda var sonuçta kuru meyveleri bile dikkatli yiyoruz
karataymutfağı adlı sitede değişik tatlı tarifleri var göz atmanı öneririm
pardon sen yulaf demişsin kepek diyen didydenne miş
yanlış yazmışım karataymuftağı değil
Canım onun dövülmüş olanları var ben onlardan alıyorum.önce onu pişiriyorum.çünkü direk çorbanın içinde pişmez.o piştikten sonra çorbayı yapmaya başlıyorum.
öncelikle doğum günün galiba çok çok kutlu olsun...inşallah demin mesela yine öyle oldum midem bulandı elim ayağım titredi az cevizle 2 zeytin yedim...şimdi öğle yemeği yiyeceğim...iş yerinde mecbur doğal olmayan şeyler yeniyor, kahvede evden getireyim bari türk kahvesi için
leneva doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnn
eskiden cumaydı ama bildirim yaptık diye rehavete kapılıp haftasonu kaçamak yapıyorduk o nedenle pzt ye aldık böyle haftasonu çok daha dikkatli oluyoruzkızlar selammm
bişey soracağım
cuma günleri kilo bildirimi yapmıyor musunuz
Evet. İşin özü bu hepimizin çabası sağlık.
eskiden cumaydı ama bildirim yaptık diye rehavete kapılıp haftasonu kaçamak yapıyorduk o nedenle pzt ye aldık böyle haftasonu çok daha dikkatli oluyoruz
ben yulaftan bahsetmiyorum, "yulaf kepeği"nden bahsediyorum. Ikisi çok farklı şeyler.
Yulaf kepeği işlemden geçmiş bir ürün evet, öğütülmüş yani ama işlenmiş gıda değil (manifactured-processed kavramı farkı) ve tahıl da değil, yulafın kabuğu. Fakat, ben onu un olarak kullanmıyorum, sadece bazı yemeklerde hani artık buna da un koymak zorundayım ne yapsam ki dediğim zamanlarda "un yerine" çok az kullanıyorum. Yerinde olsam öyle tartlara falan girmezdim. Ama sen bilirsin, illa yiyeceğim diyorsan senin kararın. Ayrıca kıvamının tutacağını zannetmiyorum, öyle unumsu birşey değil çünkü yulaf kepeği, daha iri taneli.
aşurelik buğdaya dövme de deniyor, bildiğimiz buğdayın dövülmüş ve kabuğunun soyulmuş hali, biraz daha kırık olanına da yarma deniyor bizde.. (pirinç ve kırık pirinç gibi)dövmeyi önceden haşlıyorsun, sonra çorbaya koyuyorsun çok güzel oluyor.. istersen bir seferde düdüklüde haşlayıp 3-5 parça buzluğa at ben öyle yapıyorum..
bitmeyen musakkaya bayıldım :))))
çikolata bugün öyle canım istediki, elim bi gitti bi geldi almadan çıktım marketten.
Muayyen günlerim, yetmiyormuş gibi işyerimde çok stresli... Mutluluk hormonuna ihtiyacım var...(mesaj yazarken müdür arıyor yaa...)
bazen duraksıyor canım dert etme sen bu kadar vermişsin yine verirsin güveniyorum ben sana meslektaşım....Sabah kkk yaptım.. Saat 5 gibi 2 mamdalina yedim. Akşam 6:30 gibi tarhana çorba ve ıspanak yoğurt yedim.. Kaçamak yok.. Kızlar b fit diye spor salonları varmış. Annemle ve eşime konuşacağım. Beni idare edebilirlerse gitmeyi düşünüyorum. Yoksa spor aksıyor.. Ama hala 74,5 değişmedi.. Beden direniyor artık.. Kaçamak da yok ama çok şişim hala adet olamamanın verdiği sıkıntı var.. Çok kötüyüm bacaklarım belim çok ağrıyor..adet öncesi gerginliği 1 aydır yaşıyorum tık yok hala.. Bu iş çözülse iyi olur.. Yoksa sabit kalmak yordu beni.. Motivasyonum düşmesin istiyorum .. Hepinizi öpt iyi geceler ..
canım kaçamağın gi si düşük, dert etme..
bence incir yerine direk helva ye balığın yanında, en azından tahin işe yarar..
akşam 8 bence geç bir saat yemek için, hele bu mevsimde 5 te hava kararmış oluyor.. bence acıkmazsın biraz aşağı al çünkü az yemiyoruz nasılsa bu diyette..
canım sen aralık yarışına katılmak istiyorsun ben seni aldım listeye, ama boy yaş bel göbek ve basen yada kalça ölçünü de bana msj at lütfen
ekledim canım yaş boy ve ölçülerini bekliyorum
canım bu bildirimi ptesi günleri yapıyoruz.. aralık yarışı için de listedesin zaten, ölçülerin kayıtlı..
evet canım ben de farkettim, o uygulama yeniydi zaten, biraz deneyip kaldırdılar galiba.. ya da geliştirmeye çalışıyorlar ben de yazayım bari..
aşurelik buğdaya dövme de deniyor, bildiğimiz buğdayın dövülmüş ve kabuğunun soyulmuş hali, biraz daha kırık olanına da yarma deniyor bizde.. (pirinç ve kırık pirinç gibi)dövmeyi önceden haşlıyorsun, sonra çorbaya koyuyorsun çok güzel oluyor.. istersen bir seferde düdüklüde haşlayıp 3-5 parça buzluğa at ben öyle yapıyorum..
bitmeyen musakkaya bayıldım :))))
ekmeksiz insan daha uzun süre tok kalıyor aslında..
lamekân ben seni bi yerden hatırlıyorum galiba, diyet günlüklerinde de yazıyor olabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?