Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ya hani tek tük yazılmış diye cevap vermiştim. sonra devamı gelince kimseyi ayıramadım toplu mesaj yazamadım. ölee. çok yer kapladım galiba. mahçup oldum yaaaaaa

canım mahcup olacak ne var ben nazire yaptım ama gerçekten de bekledim
beni atladı mı acaba diye düşündüm
araya başka konu girince yazamadım aklımdan uçmadan yazayım dedim

canım kaçamağın gi si düşük, dert etme..
bence incir yerine direk helva ye balığın yanında, en azından tahin işe yarar..
akşam 8 bence geç bir saat yemek için, hele bu mevsimde 5 te hava kararmış oluyor.. bence acıkmazsın biraz aşağı al çünkü az yemiyoruz nasılsa bu diyette..

canım sen aralık yarışına katılmak istiyorsun ben seni aldım listeye, ama boy yaş bel göbek ve basen yada kalça ölçünü de bana msj at lütfen

Günaydın arkadaşlar,
Beni de yeni listeye eklerseniz sevinirim.
Rumuz inar80
kilo 65 aralık sonu hedefim 61
ekledim canım yaş boy ve ölçülerini bekliyorum

canım bu bildirimi ptesi günleri yapıyoruz.. aralık yarışı için de listedesin zaten, ölçülerin kayıtlı..

kimin kimden alıntı yaptığı önceden bildirimlerde çıkıyordu nooldu buna
sadece beğenilenlerin çıkması hiç iyi değil k yönetimine bi yazıym bakiym niye kaldırdılar
evet canım ben de farkettim, o uygulama yeniydi zaten, biraz deneyip kaldırdılar galiba.. ya da geliştirmeye çalışıyorlar ben de yazayım bari..
ya çok utanarak soruyorum bu dövme nedir? ben bi aşure zamanı satıldığı için buğday biliyorum, dövme yarma??
çok teşekkürler. amin canım.
aşurelik buğdaya dövme de deniyor, bildiğimiz buğdayın dövülmüş ve kabuğunun soyulmuş hali, biraz daha kırık olanına da yarma deniyor bizde.. (pirinç ve kırık pirinç gibi)dövmeyi önceden haşlıyorsun, sonra çorbaya koyuyorsun çok güzel oluyor.. istersen bir seferde düdüklüde haşlayıp 3-5 parça buzluğa at ben öyle yapıyorum..

bitmeyen musakkaya bayıldım :))))

ekmeksiz insan daha uzun süre tok kalıyor aslında..
lamekân ben seni bi yerden hatırlıyorum galiba, diyet günlüklerinde de yazıyor olabilir misin?

peki yulaf ile elmali tart yapabilirmiyiz?:44:

kaç gündür aklıma geliyor, ama soramıyorum...

hadi kızlar toparlanında bana cevap verin, yoksa size cıssss yapıcam..

ben yulaftan bahsetmiyorum, "yulaf kepeği"nden bahsediyorum. ikisi çok farklı şeyler.

yulaf kepeği işlemden geçmiş bir ürün evet, öğütülmüş yani ama işlenmiş gıda değil (manifactured-processed kavramı farkı) ve tahıl da değil, yulafın kabuğu. FAKAT, ben onu un olarak kullanmıyorum, sadece bazı yemeklerde hani artık buna da un koymak zorundayım ne yapsam ki dediğim zamanlarda "un yerine" çok az kullanıyorum. yerinde olsam öyle tartlara falan girmezdim. ama sen bilirsin, illa yiyeceğim diyorsan senin kararın. ayrıca kıvamının tutacağını zannetmiyorum, öyle unumsu birşey değil çünkü yulaf kepeği, daha iri taneli.

Son düzenleme:
Canım onun dövülmüş olanları var ben onlardan alıyorum.önce onu pişiriyorum.çünkü direk çorbanın içinde pişmez.o piştikten sonra çorbayı yapmaya başlıyorum.

bende dövülmüş yok. bütün olanları haşlasam sonra çorbaya falan kullansam olur dimi?

önceden bende öyleydim. 2 saatte bir bişeyler yeme ihtiyacı hissederdim. bazen de elim ayağım titrer sırtımdan ter boşanırdı. arkadaşlarımda sen acıktın heralde bişeyler ye derlerdi( sinirli falan da oluyodum yani) allaha şükür geçti artık. devam et seninde geçecek. olabildiği doğal olsun olmayanda kalsın ne yapalım. çabalamak önemli

Evet. İşin özü bu hepimizin çabası sağlık.

sevgi akdaş arkadaşım sakın ha üstüne alınma genel olarak soruyorum. canan karatay karşıtlarından hep şunu duydum '' çok yanlış çok zararlı ekmek yemeden olmaz bal reçel yemeden olmaz '' ve benzeri. belki haklıda olabilirler/olabilirsiniz ama kimse çıkıp ''şu şu nedenle işte şunlar şunlar kanıtı. şunlarda yapılan araştırmalar testler.'' demiyor. neden?
buda bizi kanıtlarla konuşan canan hanıma yönlendiriyor.

çikolata bugün öyle canım istediki, elim bi gitti bi geldi almadan çıktım marketten.

Muayyen günlerim, yetmiyormuş gibi işyerimde çok stresli... Mutluluk hormonuna ihtiyacım var...(mesaj yazarken müdür arıyor yaa...)

aynen düdüklüdehaşlayıp buzluğa atıcam.
1 kez daha öğle yemeğinde yiyip sonunda bitirdik şükür.

ben tatlı pek yemiyorum, canım çekmez (tip 2 diyabetim + günde 3 mg metformin kullanıyorum) ama geçmiş sayfalarda hurma ile yapılan bir tatlı tarifi vardı, belki içine biraz da kakao koyarak en azından psikolojik olarak isteğini giderebilirsin. farketmedin belki, baya eski sayfalarda olması lazım.

kızlar ben 2 hafta yokum. ayın 22 sinde falan dönücem. 23 ünde kilo bildirimi yaparım. açık büfe olacak offff .inşallah çok abartmadan gelirim. kendinize iyi bakın. geldiğimde hepinizi en az 1er kilo zayıflamış görürüm inşallah. birbirinize emanetsiniz haa

gitmeden önce menümüde yazayım
sabah 1 muz + yoğurt
öğlen sun parti musakka tarhana çorbası salata bir parça börek(cıss)
öğle yemeğinin üstüne 4 adet hurma birazda ceviz yedim.
akşam karnabahar buharda, salata filan heralde. ( ha bu arada galiba eşimle arkadaşlarım doğum günümü kutlicaklar, şüpheli hareketlerde bulunuyorlar. zaten kutlamazlarsa küsücem hepsine yani akşam pasta yemek durumunda kalabilirim. zaten en üstteki kremasını ve kekini hiç sevmem. sadece muhallebisinden yiyorum.bilmiyorum belkide yanlış anşamışımdır ve yemem bende)
hoşçakalın kızlar. öpüyorum hepinizi

bazen duraksıyor canım dert etme sen bu kadar vermişsin yine verirsin güveniyorum ben sana meslektaşım....

çok rahattlattın içimi sağol canım demek 5-6 fıstıktan birşey olmaz çok iyi

bugün yediklerimi yazayım :)

SABAH:
salatalık
10 zeytin
2 kuru kayısı
1 çay bardağı badem
1 bardak tarçınlı süt
1 avuç büyüklüğünde peynir
maydanoz

ÖĞLE:
çorba
yoğurt

AKŞAM:
patlıcan yemeği
salata
yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…