İnsaallah cok hevesliyim insaallah basaririm.Capadokyacım yapabilirsin bu yüzden burdasın, belki hedefin fazla görünüyo olabilir sen elinden geleni yaparsan en azından hedefine yakın bi sonuç alsanda üzülmezsin. Ben inanıyorum, başarırsın başarıcaz da. Akşam yemeklerini erken yemen önemli artık ezberledik bunu biliyosun, acıkmaktan korkma ayrıca ben süt içtim bi akşam tarçınlı sıcak, çok iyi geldi bana deneyebilirsin. Yanındayız.
Umut her zaman, her durumda var olacaktır unutma yeter ki sen görebil...
eskiden cumaydı ama bildirim yaptık diye rehavete kapılıp haftasonu kaçamak yapıyorduk o nedenle pzt ye aldık böyle haftasonu çok daha dikkatli oluyoruz
hocanın dedikleri içinde ekmek ve bala mı takıldınız? buğdayın un olurken geçirdiği işlemleri, faydalı kısımlarının ayrıldığını,ekmeğin içindeki katkı maddelerini de hesaba katın lütfen.. ayrıca bal yapan arılara ne yedirildiğini de.. glisemik indeksi yüksek beslenmeyi nasıl savunursunuz anlayamıyorum gerçekten..
yoğurdumuzu zeytınımızı kendimiz yapıyoruz, işlenmiş gıda, fabrikasyon ürünü yemiyoruz.. doğal besleniyoruz.. kısaca biz herşeyin sağlıklısını yiyoruz da anlamadığım bu sizi niye bu kadar rahatsız ediyor?
kızlar ben 2 hafta yokum. ayın 22 sinde falan dönücem. 23 ünde kilo bildirimi yaparım. açık büfe olacak offff .inşallah çok abartmadan gelirim. kendinize iyi bakın. geldiğimde hepinizi en az 1er kilo zayıflamış görürüm inşallah. birbirinize emanetsiniz haa
her öğünün arkasından bunları yersen kilo vermen imkansız olur serbest olduğumuz gıdaları ölçülü yersek zayıflayabilirizselam kızlar menüm
08.00 civarı 5 günkurusu
12.30 civarı 1 kase tarhana çorbası ve karatay kahvaltısı (çok mu sizce):18::18::18:
akşam 1 kase tarhana çorbası ve türlü ve yoğurt
ya kızlar ben öğünlerden sonra 4-5 kuru kayısı ile tahin yiyorum cıss mı
spor 40 dk plates
......
Bu karar tam benlik iste. Bede diyordum niye pazar sabahi yapilmiyorki diye oyle olsa kesin bende aksamina daha cok yerdim.
...................
.
merhabalar hanımlar..ben sizi yaklaşık sekiz aydır takip ediyorum hemde hergün.bu sayede tam 13 kilo zayıfladım:))şimdi daha yeni cesaretimi topladım aranıza katılabilmek için.eğer kabul ederseniz bende sizlerle devam etmek istiyorum.doktorum 10 kilo daha vermemi istedi buda sizlerin sayesinde olacak inşallah...
Sitenin güzel hanımları hepinize çooooooooook güzel bir haftasonu diliyorumKaçamak yok 2 günümüz kaldı
merhabalar hanımlar..ben sizi yaklaşık sekiz aydır takip ediyorum hemde hergün.bu sayede tam 13 kilo zayıfladım:))şimdi daha yeni cesaretimi topladım aranıza katılabilmek için.eğer kabul ederseniz bende sizlerle devam etmek istiyorum.doktorum 10 kilo daha vermemi istedi buda sizlerin sayesinde olacak inşallah...
hoşgeldin .maşallah çok güzel kilo vermişsin geri kalanı da beraber hallederiz artık...merhabalar hanımlar..ben sizi yaklaşık sekiz aydır takip ediyorum hemde hergün.bu sayede tam 13 kilo zayıfladım:))şimdi daha yeni cesaretimi topladım aranıza katılabilmek için.eğer kabul ederseniz bende sizlerle devam etmek istiyorum.doktorum 10 kilo daha vermemi istedi buda sizlerin sayesinde olacak inşallah...
Eki Görüntüle 883897
aralık listesi şuan böyle ama katılmak isteyen olursa ekleyebilirim, liste değişebilir..
listedeki arkadaşlar hedeflerini de bana bildirirlerse eklerim, bildirim gelmezse hedef koymadığınızı düşünür o şekilde kabul ederim.. (ben de hedef koymayı düşünmüyorum, hedef koyduğum kasım yarışı bana yaramadı, bir de böle deniycem)
gurbet ve huzis 1 aylık hedefleriniz bana biraz fazla geldiği için yazmadım.. aralık sonunda, 2014 başında ulaşmak istediğiniz hedefi bana tekrar yazarsanız sevinirim..
listede bilgileri eksik ya da yanlış olan arkadaşımız varsa lütfen bana dönsünler düzeltelim..
herkese bereketli, bol kayıplı bir yarış dilerim..
Diyetisyenler bunların hepsini araştırıyor zaten merak etme. Ben tüm söylediklerini topluca silip atmıyorum bir kenara doğru olanları da vardır elbet fakat yanlışları göz ardı edilemeyecek durumda. Bu başlık da karatay diyetiyle ilgili olduğu için onu eleştireceğim tabii. Bu sadece Canan Karatay nezninde değil herhangi biri de olabilirdi ben Ender Saraç'ı da eleştiriyorum o canan karataydan da beter zaten. ötekini de berikini de eleştiririm yaptıkları yanlış olduğu sürece. Tabii ki de çok sattığı için daha dikkatli olmamız gerekir daha önde olan kişilerin üzerine daha çok eğilmemiz gerekir çünkü o kitapların çok satması demek toplumu çok etkilemesi demek. Bunu incelemeyip de napacağız. Daha geri planda kalanlar daha az kitleyi etkiliyor demektir önceliğimiz büyük kitlenin yanlışlarını düzeltmek. Ve doğru olan şeye de doğru deriz neden bunun aksini söyleyelim. Biz sağlıkçıyız ve toplumun yararına olan şeyleri isteriz burda kişişel bir şey yok. Bunu neden kabullenmek istemiyorsunuz anlamadım. Biz bu işin eğitimini alıyoruz birsürü hocamız var bu işe yıllarını vermiş elbette toplumda yanlış olan şeyleri düzeltmeye çalışacağız. Yoksa ne anladım ben bu mesleği yapmaktan. Ben de bu yanlışı düzeltmek bilinçlendirmek adına burda bunu yazdım. Siz körü körüne inanmak istiyorsanız karataya inanın tabi ne diyeyim.
Dün akşamı da kaçamaksız atlattım.leslie ile de 2 mil yürüdüm.şu fast mile serisinden:)
Sabah tek yumurtalı kahvaltı yaptım,domates salatalık yerine ben mevsim sebzelerinden koyuyorum.tere,marul,dereotu gibi,
havucun glisemik indeksi hakkında bir fikri olan varmı,bir tane de küçük havuç yiyorum.
öğlen de önce 45 dk kadar yürüyüp,gelince de yemeğimi yicem.
öğlen için bol bulgurlu mercimek köftesi getirdim.4-5 tane ,1 küçük turp ve 1 kase yoğurt öğle menüm.
Akşama dövmeli yayla çorbası 1 kase ve mevsim salatası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?