Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bunları yazdıktan sonra faceden ismini yazdım.. Daha dünkü çocuksun.. Cahil cesareti senin yaptığın .. Profa sahtekar demekten tazminattan gidersin.. Boşuna topiği meşgul erme tamam mı? Hevesin de kırılmasın..

Mesaj geçmişine baktım da maşallah 5 günde 5 kilo diyeti dalan yapmışsın .. Tek yönlü beslenmek çok sağlıklı sanırım .. Diyetisyen adayı ... Seninki kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi hesabı oldu..

İnsaallah cok hevesliyim insaallah basaririm.
eskiden cumaydı ama bildirim yaptık diye rehavete kapılıp haftasonu kaçamak yapıyorduk o nedenle pzt ye aldık böyle haftasonu çok daha dikkatli oluyoruz

Bu karar tam benlik iste. Bede diyordum niye pazar sabahi yapilmiyorki diye oyle olsa kesin bende aksamina daha cok yerdim.

Menumude yazayim
Sabah, bayaa bi klasik kk
Aksam, az nohut, tarhana corbasi, kiymali yumurtali ispanak yenegi, yogurt ve domates salatasi

Bu arada yanlis hatirlamiyorsam sevgi akbas idi ismi bayanin. Bu cesareti nerden buluyorsun cok sasirdim herkes delide bir sen mi akillisin. Bizler dyt lere gitmedik mi koru korune bir diyet yapacak olsak zaten onca kitabini okumazdik karatayin. Yaptiginiz seyi yinede kucumsemek istemiyorum ama karataya baslayali dytlerin bos is oldugunu dusuneye baslamistim. Tabii dedigim gibi bu benim fikrim. Bende dytlere gittim kac kere ne paralar verdim hem dyt ile gorusmek icin (afedersiniz insan kendini biraz aptal gibi hissediyor ben ne yedigimi bilmiyorum sen bana bi ogret der gibi) bide yuzunuze bakmaz bile bazilari. Tartar olcer verir eline bi liste gnderir eve. Eee sonra sen cebelles dur listeyle. Ustelik listedekileri almak icin ayricada ekstra masraf ediyorsun ve bazi yiyeceklerinde hic sevmedigin seyler. Ayrintili liste veren dytden bahsediyorum. Velhasil internette birsuru liste var birsuru dyt listelerini acikca veriyor. Kisiye gore diyenlerde hemen hemen ayni listeyi veriyor ne anladim ben bu isten paramla rezil oluyorum hesabi. Sonucta nedense kilo almalar devam eder....demekki bisikinti var..

Bu arada karatay doktor, dyt degil demissin ben mi yanlis biliyorum aceba ikiside insan vucuduyla alakali degilmiydi. Hastaliklarimizla doktorlar ilgileniyor ama hastaliklarimiza sebebiyet veren bir cok etken var yediklerimizde. Bir doktorun ustelik o yasa gelmis, ve onca tecrube etmis bir kisi ne yendiginde ne tur hastaliklarin ortaya cikacagini bilemezmi? Sanki oyle bir bahsetmissinki sanki biri cok alakasiz bir bolumle ilgili. Gulesimde geldi yanii..

Ustelik bir noktaya daha dikkat cekmek istiyorum cunki beni cezbeden seylerden biride buydu. Allah Rasulude gunde iki ogun yiyerek gununu bitiriyordu karatayin dediginde de bu varsa, ki dini bilgileri daha iyi olan arkadaslarim daha iyi bilir, neresi yanlis olur bunun? Dytler gunde 4-5 defa ogun yapmayi savunurlar ya o acidan diyorum..

Hepimiz azimle bir caba veriyoruz burda birbirimize destek olmaya calisiyoruz sonuctanda herkes memnun. Kilonuz ne bilmiyorum ama gun gelirde dogum vs lerden baya bi kilo alirsaniz karatayi tavsiye ederiz.

Aynen mahzencim. Hicbiyere bakmama gerek yok. Kendime bakmam yeterli. Ben kilolu bir insanim ve karnim acikinca elim ayagim titriyor midem bulaniyor. Kac kere bu diyetisyenlerin az ve sik ye yöntemini uygulamaya calistim sonunda obur sürekli ağzına bisey atan bi insan oldum. Canan hoca sayesinde yemek yemeyi ve sabretmeyi öğrendim. Öğün aralarinda oruclu gibi bekliyorum. Kilo veremiyorum ama genede mutluyum:)) çünkü ayda 1 kilo bile versem açılmadan veriyorum

Sitenin güzel hanımları hepinize çooooooooook güzel bir haftasonu diliyorum Kaçamak yok 2 günümüz kaldı

merhabalar hanımlar..ben sizi yaklaşık sekiz aydır takip ediyorum hemde hergün.bu sayede tam 13 kilo zayıfladım:))şimdi daha yeni cesaretimi topladım aranıza katılabilmek için.eğer kabul ederseniz bende sizlerle devam etmek istiyorum.doktorum 10 kilo daha vermemi istedi buda sizlerin sayesinde olacak inşallah...

bir insanın bu kadar bilinçli kararlı yol arkadaşları olunca diyet yapmak bir zevk inancımız dayanışmamız devam ettiği sürece hepimiz sağlıklı ve fit kadınlar olacağız

yolun açık olsun canım sen de kilo almadan dön

her öğünün arkasından bunları yersen kilo vermen imkansız olur serbest olduğumuz gıdaları ölçülü yersek zayıflayabiliriz

......
Bu karar tam benlik iste. Bede diyordum niye pazar sabahi yapilmiyorki diye oyle olsa kesin bende aksamina daha cok yerdim.
...................
.

ben de pzt akşamları biraz daha rahat yiyorum

hoşgeldin aramıza
çok güzel kilo vermişsin devamını da beraber veririz:13:

hoşgeldin cnmm ne demek hepimiz birbirimize destekle kilo veriyoruz... Süper kilo vermişsin tebrikler cnm..

hoşgeldin .maşallah çok güzel kilo vermişsin geri kalanı da beraber hallederiz artık...

mahzencim genel hedefimi yazmıştım aylık hedef düşünmemiştim ama bu ayki hedefim 72 ye inmek olabilir . teşk.

sevgi hanım bir kere siz sadece eğitim alıp ezber cümleler kullanıyorsunuz. bu konuda özümseyebileceğiniz araştırmalarınız bile yok.
sana bir Fen Teknoloji dersi 5. sınıf öğrencilerine anlattığımız bilgisi vereyim bunu da kendine uyarla emi : "Karbonhidratların fazlası vücutta yağ olarak depolanır" ve şu bir gerçek ki karbonhidrat alımı açlık hissini sürekli tetiklediği için sürekli tatlı türü karbonhidratlar alımına zorluyor bizleri-kendimden biliyorum- ben hastanede bir diyetisyenin diyet kitabına da uymaya çalıştım---başarısızz----.. biz bu diyeti yaparken karbonhidrat grubunun sebep olsuğu insülün direncini kırıyoruız ve sık sık acıkmaktan kurtuluyor ve gerçekten sağlıklı kilolar veriyoruz.. Canan Karatay hocayı dinlemiş olsan bilirdin ki istenilen kiloya ulaşıldıktan sonra sınırlı miktarda enerji için kahvaltıda ekmek tüketimine izin veriyor.

Hepinize çoookk teşekkür ederim.sizleri tanıyıp başarılarınızı görünce oldu herşey..bende hem pco hemde tiroid sorunu var.buna rağmen başardıysam herkes yapabilir..zaten çok kolay diyet yapıp baygın bi halde dolaşmıyoruz sadece sağlıklı besleniyoruz.

havucun çiğ gilisemik indeksi orta seviyede ama yenilebilir diye biliyorum,, havuç pişmiş olarak glisemik indeksi artacağından yasak.
1 tane çiğ havuç yiyebilirsin canım..

bugün yediklerimi yazayım :)

SABAH:
salatalık
1/2 çay bardağı karışık kuruyemiş
1 avuç büyüklüğünde peynir
8-9 ince dilim sucuk
maydanoz

ÖĞLE:
humus (6-7 kaşık yedim geçenlerde yenilebilir diye okuyunca canım çekti :)
ayran

AKŞAM:
daha birşey yemedim canımda istemiyor ama yemeliyim emziriyorum

biber dolması- kesme çorba ve pudingim var ama hiçbirini yiyemem

ARKADAŞLAR hem pratik hemde tok tutacak birşey söyler misiniz? yemek falan yapamam artık ona göre :)

bende ilk menümü yazayım..SABAH 10 da haşlanmış yumurta köy peyniri 3zeytin yeşillik 3günkurusu 4ceviz yedim...AKŞAM 5 de yeşil mercimek çorbası kapuska yoğurt yedim...ama sadece ben yedim eşimle kızım tarafına bile bakmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…