Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kimin kimden alıntı yaptığı önceden bildirimlerde çıkıyordu nooldu buna
sadece beğenilenlerin çıkması hiç iyi değil k yönetimine bi yazıym bakiym niye kaldırdılar

çok iyi olur cnm onlara yazman.umarım tekrar o uygulamayı getirirler .teşkler

güle güle git ve kilo almdan geri gel cnm.burda bekliyoruz seni.AEO

sabah :
2yumurtalı omlet
2 dilim kaşar peyniri
sivri biber + şekersiz çay

öğle:

pazılı bulgur pilavı + yoğurt

öğleden bu yana 3 kupa yeşilçay + 1 litre su.

akşam:

1 kase sebze çorbası

jillian 2/5 yapacağım :))

Kısır ciss değil ama bulgur kilo vermeyi yavaşlatıyor, ölçülü yemende fayda var canim Mandalinanin gi si düşük , sabah kahvaltıda olmadı öğleyin ama akşama bırakma canim
bende dövülmüş yok. bütün olanları haşlasam sonra çorbaya falan kullansam olur dimi?
Canım asurelik bugday diye satılan dövülmüş olan zaten..
kızlar selammm

bişey soracağım

cuma günleri kilo bildirimi yapmıyor musunuz
Ptesileri yapıyoruz cnm
Menun güzel canim, sporun içinse kocaman bir alkisss

madğdem öyle diyosun öyle olsun
yanlış hatırlamıyorsam sen eski karataycıydın kahvaltının önemini iyi bilirsin niye yapmadın acaba

kahvaltıyı 1.canım hiçbişi yemek istemedi zaten acıkmadım öğlene kadar.
2.dün gece cok yediğim için ekstra kalori almak istemedim..yoksa kesinlikle kahvaltı şart ve hergün düzenli yapıyorum zaten sabah öyle acıkmış oluyorumki kahvaltı yapmadan duramam..

arkadaşım madem bizi bilgilendir neymiş karatayın sakıncaları diyetisyen hocalarının karşı oldugu nelerdir bilmek isteriz..

canım bende dün kaçamak yaptım bişi merak ettim sen yazmıssınya bir lokma ondan bir ısırık ondan..gerisini yemeden nasıl durabiliyosun
ben ya basladımmı bitiricem yada hiç bakmıcam tadına arada durmayı hiç beceremedim..Allahtan eşim bana hiç ye demez yoksa kendimi düşünemiyorum

Bugün sabah 9:30da kkk,bir elma,biraz kayısı
Saat15:30da balık,salata,az helva,kabak çekirdeği
Pİlates ve 4 mil leslie.

arkadaşım madem bizi bilgilendir neymiş karatayın sakıncaları diyetisyen hocalarının karşı oldugu nelerdir bilmek isteriz..

arkadaşım, aslında çok uzun süredir takipteyim bu topicte ama yazmak bugüne kısmetmiş. benim eşim kardiyolog. kendim hekim değilim. kilo problemim malum. karatay diyeti yapmak istiyorum dediğimde "sen de miiii" dedi hemen. ne var dedim kadın mantıklı şeyler yazmış, akla yatkın konuşuyor. o da bana karatayın söylediği şeylerin çoğunun doğru olduğunu, sadece kolesterol ile ilgili konularda literatüre aykırı düştüğünü söyledi. katı yağ tüketimini bu kadar teşvik etmesinin kalp sağlığı açısından doğru sonuçlar doğurmayabileceğini anlattı. yoksa sağlıklı beslenme konusunda bir sıkıntı olmadığını söyledi. ha, ben karatay yaptım mı ? evet yaptım, eşim sorduğunda da sağlıklı besleniyorum dedim, diyorum :) napıyorum, yağ alımımı dengede tutuyorum. zaten herhalde kimse kaşık kaşık tereyağı yemiyordur. karatayla ilgili doktorların genel fikri böyle. zaten herşey kararında güzel. bence genel görüşü de yabana atmadan sağlıklı ve dengeli beslenmek lazım. kolesterol ve katı yağ tüketimi açısından canan hoca haklıysa da, bırakalım haklılığını kanıtlamak kendisine kalsın.
diyetisyen adayı arkadaş da haklı, temel prensip olarak kalori hesabına dayalı bir eğitim programları var çoğunlukla ( kuzenim hacettepe diyetisyenlikten mezun olduğu için biliyorum ). herkes illa bizimle aynı düşünmek zorunda değil. yaşının küçüklüğüne ver boşver. yukarıdaki bilgileri de aklında olsun diye yazdım. çok oldu kusura bakma.

Merak ettim kilo verebildin mi,değişik diyetler denedin mi?

Sabah kk sonrasında kahve bi avuç badem

Öğlen çorba yoğurt keten tohumlu

kahve iki kuru kayısı fındık

akşam peynirli salata

Bir saat yürüyüş, iki litre su (tamamlanacak) bi fincan sıcak tarçınlı süt içiyorum şimdi de...

Merak ettim kilo verebildin mi,değişik diyetler denedin mi?

hem de her türlü diyeti denedim.. çocukluğumdan beri kiloluyum, üstelik insülin direncim de var. 22 ekim'de 109 kilo ile başladım karataya. şu an 99.7 oldum. spor yaptım mı, düzenli yaptım dersem yalan olur. arada koşu bandında yürüdüm. son zamanlarda leslie ile 5 mil yürüyorum o kadar. bir de her akşam köpeğimi dışarı çıkarıyorum, o sayılır mı bilemem. 2 beden küçüldüm. serbest olan herşeyden yiyorum, ama kararında. bir hafta kaçamak yaptım. o hafta hiç kilo veremedim. yaptığım kaçamak da çubuk kraker.. basit, sade, tuzlu, masum gibi gözüken çubuk kraker.. benim sorunum karbonhidrat. o yüzden karatay bana inanılmaz iyi geldi. eskiden yaşadığım açlık krizlerim sona erdi. kaçamak haftadan önce 2 öğüne inmeyi başarmıştım. ama şimdi tekrar 3 öğündeyim. olsun ben önemsemiyorum. az ya da çok veriyorum ya o bana yeter.

Bugün topic oldukça hareketliymiş. Ben üstünde durmak istemiyorum, modumuzu değiştirelim hemen hafta sonu geldi ne güzel. Neyse yazacak bi şey bulamadım:44:

Olsun üç öğünün de zararı yok.Huzur içinde diyet yapmak da önemli.Aç kalarak sağlığımızdan olacağımıza yavaş ama kararlı gitmek de önemli.Sporun hiç de fena değil.
Sana kilo verme sürecinde başarılar dilerim.

selam kızlar menüm

08.00 civarı 5 günkurusu

12.30 civarı 1 kase tarhana çorbası ve karatay kahvaltısı (çok mu sizce):18::18::18:

akşam 1 kase tarhana çorbası ve türlü ve yoğurt

ya kızlar ben öğünlerden sonra 4-5 kuru kayısı ile tahin yiyorum cıss mı
spor 40 dk plates

Son düzenleme:
SEVGİ AKDAŞ MUTLAKA OKU... BOŞ AHKAM KESME.. BURASI NE CAHİL İNSANLARIN TOPİĞİ NE DE KARATAY SAHTEKAR ... UMUT OLMAZ MI.. OLUR TABİ BEN İLK AYDA 9 KİLOM GİTTİ YETERKİ İSTE.. BEN İNSNIRSAN BAŞARACAĞINA EMİNİM...yemek saatini öne alabiliyorsanız daha etkili olur CNm..
Kkk klasik KARATAY KAHVALTISI demek .. Kadınlar kulübü ile karışmasın diye öyle yazıyoruz..
çok teşekkürler:)))
duraklama ne kadar sürer bilmem ama elbet birr gün biter. sen kaçamak yapmamaya devam et.
çok güldüm mesajına 0.1 ton
İnş biter CNm.... Evet 100 kilo deyince daha az etkili oluyor ... 0,1 ton deyince erkisi büyük :)
ARKADAŞIM ÇNCELİKLE ÜSLUBUN ÇOK YANLIŞ SAHTEKAR KELİMESİNİN ANLAMINI BİLMİYORSAN BİR ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ OLARAK BOŞUNA KAZANIP YERLEŞMİŞSİN.. BİR KERE KADIN NE SAHTEKAR NE DE DİYETİSYEN OLDUĞUNU İDDA EDİYOR.. SEN GELECEKTE İŞSİZ KALMAKTAN KORKUYORSUN SANIRIM. DÜNKÜ ÇOCUKSUN DAHA GELMİŞ AHKAM KESİYORSUN.. BURDAKİ İNSANLAR DA CAHİL DEĞİL MERAK ETME.. AKLA DA İHTİYACIMIZ YOK.. GİT BAŞKA YERLERDE REKLAMINI YAP.. BURDAKİ İNSANLARIN ÇOĞU DEFALARCA DİYETİSYENE PARALAR DÖKMÜŞ İNSANLAR ZATEN.. DENEDİK VESONUÇ ORTADA .. BEN 100 kilodan 74 e DÜŞTÜM... İNİDÜLÜN DRENCİM KIRILDI.. TAHLİL SONUÇLARIM ORTADA.. ZATEN DİYETİN YAYILMA NEDENİ DE BU HER YAPAN BINALMIYOR VE KARNI DOUYOR.. BENİM TAVSİYEM ELEŞTİRMEDEN ÖNCE KİTABINI OKU.. SAĞLAM VRRİLERLE GEL.. BURAYI DA BOŞUNA MEŞGUL ETME..
KESİNLİKLE KATILIYORUM.. ARAŞTIRMAK YERİNE ELEŞTİRİYIRLAR.. ZATEN İNSANLAR DENEYİP GÖRÜYOR BAZI ŞEYLERİ..
BİR İNSANI ELEŞTİRMEK İÇİN ÖNCE KONUYLA İLGİLİ BİLGİ SAHİBİ OLMAK GEREK.. ARKADAŞ KİTABI DA OKUMAYIP BOŞ BOŞ KONUŞUYOR..
KİTABIN ÇOK SATMA MEDENİ ZATEN İNSANLARIN İYİ SONUÇ ALMASI.. BENİ GÖREN EN AZ 20 KİŞİ BİLŞYORUM KİTABI ALAN.. BENCE SEN DE AL OKU DA BİLGİLEN.. ÇÜNKÜ KİTAPTA MANTIKSIZ HİÇBİRŞEY YOK.. BİZ KÖRÜ KÖRÜNE İNANAN CAHİL İNSAN DEĞİLİZ.. KONUŞMAN BENİ ÇOK GERDİ.. EĞİTİMİ ALMIŞSIN AMA BİLİME VE YENİLİĞE SAYGIN YOK...
DİYETİSYENLER OLARAK HERKESE 1 KİBRİT KUTUSU PEYNİR 5 ZEYTİBLE SINIRLI HAYAT Bİ DÜŞÜN DERİM NEDEN İNSANLAR KARATAYI BU KADAR SAVINUYOR... AVUKATI DEĞİLİZ.. SONUCU ALAN VEFALI İNSANLATIZ..
ŞU DURUMDA ARKADAŞIM DOKTORUN DEDİĞİNE İNANIRIM O 6 YIL TIP 4 YIL UZMANIIK DAHASINI SAYMAYAYIM.. SEN HADDİNİ AŞTIN.. SEN KAÇ YIL OLUDUN? BOŞ KONUŞMA ARTIK..
EVET MAHZENCİM BOŞ BULUP BOŞ KONUŞAN İNSANLARLA UĞRAŞIYORUZ MALESEF..
SEN ÖĞRENCİLİĞİNİ YAP EVET Bİ DE BİLİMSEL GERCEKLERİ KABUL ET.. KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE KONUŞMA..
DÜNKÜ ÇOCUK GELMİŞ AHKAM KESİYOR MAHZENCİM .. HİÇ BU KADAR ÜSLUBUMU BOZMAMIŞTIM..
ALKIŞŞŞŞŞ ARKADAŞIM.. ÇOK GERİLDİM YA..
EVET KİTABI OKUNADAN AHKAM KESİYOR..
ÇOK SAĞOL SAKİN ARKADAŞIM DA ŞU OLAY ÇOK SİNİR BOZUCU DEĞİL Mİ? TOPİKTEKİ İNSANLARI CAHİL YERİNE KOYMUŞ.. BURALARI BOŞ SANDI SANIRUM.. BİZ DE SEVİYORUZ TOPİĞİMİZİ..
HOŞGELDİN ... AYNI DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİL EVET.. AMA ÜSLUP CE TARZINA DİKKAT ETMEK ZORYNDA.. GERCEKTEN BEN SONUCU ALDIM.. SAĞLIĞIMA DA KAVUŞTUM.. TOPİĞİMİZ ÇOK EĞLENCELİ GEL BİZE KATIL BİZE..

ÇOK GÜZEL BEN DE 100 KİLIDAN 74 E DÜŞTÜM.. 5 AYDAVERDİM.. GERCEKTEN BUNSLMADAN VERDİM...DAHA DA ÇOK CERECEKSİN AZMİN ELİNDEN BİR ŞEY KURTULAMAZ...

Bunları yazdıktan sonra faceden ismini yazdım.. Daha dünkü çocuksun.. Cahil cesareti senin yaptığın .. Profa sahtekar demekten tazminattan gidersin.. Boşuna topiği meşgul erme tamam mı? Hecesin de kırılmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…