günaydın gurbet-izmnasılsın
görmeden gitmişsin
Kızlar geçmişi okudum benim gibi alerjisi olanlar olmuş bende suçluyu bilemiyorum.ceviz mi yumurta mı?vücudumda kızarıklık çıktı bide her kahvaltıdan sonra acayip bir mide bulantısı. biz yumurta ve ceviz yemeden nasıl karatay yapıcaz.valla benim kafa karışık diyetisten diyeti denedim çok acıktım.
geçmiş olsun önce sağlık kilo nasılsa verilir sen bunu başardın zaten 2-3 kg saenin için dert değil
yemeğin üstüne çayı ben de çok seviyorum ama demir emilimi için 2 saat beklemek gerek buna herzaman dikkat edemiyorum hatırlatman iyi oldu kahvaltıda zaten mümkün olmuyor bari akşam dikkat edelim
sonuçlarını bize bildir yine
AKŞAM:
eee tabi öğlen o kadar yiyince insanın canı birşey istemiyor sanırım bakliyat beni bayağı iyi tok tutuyor dünde böyle olmuştu çünkü
1 bardak sıcak tarçınlı süt
5 badem
2 kurukayısı
Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza, bir şey sormak istiyorum bazınız 2 öğün bazınız 3 öğün yiyor ben 6 da kahvaltı ediyorum akşam yemeğini de 18.30 gibi yiyorum. 3 öğün yemem gerekiyor mu? öğlen acıkıyorum ama yemesem de olur.
lavaşa izin var mıydı? Ayıptır söylemesi dürüm döner-et yiyebilir miyim? Birde meyveleri sadece sabah kahvaltısında mı yiyorsunuz? Bide spordan sonra protein almak gerekiyormuş onu yapıyor musunuz? Ve son soru olarak kahvaltıda bal-kaymak yemek yasak mı?
Çok soru sordum biliyorum ama baya bi sayfa okudum tam cevap bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim Benim basen bölgemi eritmem gerek aç kalmaya razıyım.
bu tarçınlı sütü bende denemek istiyorum. canım oranın nedir hazırlarken, bi de toz tarçın mı tane kıvrık tarçın mı kullanıyorsun?
selam hoşgeldin aramıza.
ben 3 öğün yiyenlerdenim. güne 5.30 da başlayınca 2 öğünle kapatamıyorum. malum çalışıyorum. haftasonları kahvaltıyı geç yapmışsam 2 öğünle kapatıyorum günü. önemli olan öğünler arasında en az 4- 5 saat olması.. tabi akşam yemeği de 20.00 a kalmayacak şekilde dengelemek gerekli. ihtiyacına göre dengeleyebilirsin öğün miktarını
lavaş-dürüm-döner olmaz. ekmek içerikli beslenmek zayıflamak istiyorsan yasak. ama eti ızgara olarak bolca yiyebilirsin ekmeksiz.
meyveler de içerdikleri fruktoz şekeri sebebiyle kilo yapıcı özellik taşıyor. ama vitaminlerinden almak için sabah kahvaltıda orta boy 1 tane yiyebiliyoruz. tercihe göre.
spor sonrası protein alınıyormu bilmiyorum ilk defa senden duyuyorum.
bal yasak kaymak serbest. kaymağı gün kurusu kayısı ile tüketebilirsin. bal, pekmez, reçeller bol bol şeker içerdiği için yasak..[/QUOT
Cevabın için çok teşekkür ederim. Yarın başlıyorum ben de. Şİmdi 58 kiloyum, 9 kilo verip fit olmak istiyorum ve bu 9 kilonun basenlerimden gitmesi gerek.Sizce bu diyetle basenlerimi eritebilir miyim? inşallah başarabilirim.
Sahlep ya da kestane yemek serbest mi? Kuruyemişleri hep tuzsuz yiyoruz değil mi? Ben sürekli başlıyorum ama sürekli bozuyorum. Poğaca tatlı abur cuburu kesemedim bir türlü. Bunlardan kurtulabilmek için bir tavsiyeniz var mı? Şİmdiden teşekkür ediyorum
Cevabın için çok teşekkür ederim. Yarın başlıyorum ben de. Şİmdi 58 kiloyum, 9 kilo verip fit olmak istiyorum ve bu 9 kilonun basenlerimden gitmesi gerek.Sizce bu diyetle basenlerimi eritebilir miyim? inşallah başarabilirim.
Sahlep ya da kestane yemek serbest mi? Kuruyemişleri hep tuzsuz yiyoruz değil mi? Ben sürekli başlıyorum ama sürekli bozuyorum. Poğaca tatlı abur cuburu kesemedim bir türlü. Bunlardan kurtulabilmek için bir tavsiyeniz var mı? Şİmdiden teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?