Herkese merhabaKaratay diyetine başlayalı 4 gün oldu. 4 gün önce 98.3 ile başladım bugün ise 96.8 :) spor yapamadım henüz umarım böyle devam eder. Mutlaka kilo azalınca verdiğim gramlar da azalacaktır ama şimdilik bayaa hoşuma gitti ve hiç acıkmıyorum süper bişeymiş :) Sevgiler herkese kolay gelsin
Haklısın bu hafta olmazsa haftaya nasıl olsa veriyoruz devam ettiğimiz sürece..
Sporda zaten bir gün kasların dinlendirilmesi önerilir,sporu dert etme.. abaris olabileceklerini de diyete uygun.. vermesen bile inceldigin kesin pilates yaptığın sürece.. ben 1.5 hafta kadar yaptığım pilatesle kilo vermesemde 7 cm incelmistim geçen ay... Kaldı ki sen uzun süredir yapiyosun, bu aşamada tartida eksi cikmaman çok da önemli değil bence..
Geçmiş olsun cnm, ceviz allerji yapar mi bilmem ama kişiye göre değişir, sonuçta bu gıdaları ilk kez yemiyoruz, yapacak olsa daha önce yapması gerekir diye de düşünüyorum.. inşallah çabuk geçer ve yumurta kaynaklı değildir..
Tebrikler canım 4 günde iyi sonuç almışsın, karatay gerçekten süper bi diyet
Ben 2 kaşık unu (aslında Ciss) zeytinyaginda kavurup biraz ev eristesi ekledim sehriye yerine..eristeler de biraz kavruluncadomates ve biber salcasi koyuyorum. Sonra tavuk suyunu koyup kaynayincaya kadar crpma teli ile karıştırıyorum topaklanmasin diye... kaynayinca içine tavuk erlerinden koyuyorum.. pul biber karabiber koyup eristeler pisene kadar pisiriyorum.. bu
Arada xc9 arkadaşımızın tavsiyesi uzerine tavuk haslanirken içine kereviz sapı soğan ve sarımsak koydum antibiyotik niyetine..kök zencefil ve zerdecal koycaktim ama yoktu onlar da gribe iyi gelen baharatlar.. hasta olduğumda bu corba eksik olmaz 3ogun tuketirim 1 hafta bile sürse.. içerken de boollimon sıkıyorum
destekleriniz için teşekkürler kızlar...hamile kalmam için kilo vermem şart.bu arada bebek tedaviside görüyorum.kızım kardeşi olmasını çookk istiyor.Rabbim izin verirse olacak inşallah.
merhaba arkadaşlar..sabah çökelekli yumurta 4zeytin peynir domates 3bardak çay içtim.evde ceviz yoktu bende sadece fındık yedim olurmu diye size soracaktım.akşamı bilmiyorum artık zaten şu pazar günleri yemek yapmaktan hiiiçç
hoşlanmamışımdır....birazdansa lesli ile 5mil yapıcam kolay gelsin herkese
Herkese selamlar,
Silkindim kendime geldim ve pilates ve 5 mil leslie yaptım bugün yine.Sporun faydası oldu sanırım,kilo vermem düzenli sayılmaz ama,dizimin üstünden geçmeyen pantolon şimdi kalçadan rahat oturuyor (tabi göbek henüz gitmediğinden tam olarak önü kapanmıyor ama onda da gelişme kaydetmeye başladım gibi).
Sabah kkk,bir elma,kayısı
Saat 16da mercimek yemeği,turp ve yoğurt,kabak çekirdeği
Herkese selamlar,
Silkindim kendime geldim ve pilates ve 5 mil leslie yaptım bugün yine.Sporun faydası oldu sanırım,kilo vermem düzenli sayılmaz ama,dizimin üstünden geçmeyen pantolon şimdi kalçadan rahat oturuyor (tabi göbek henüz gitmediğinden tam olarak önü kapanmıyor ama onda da gelişme kaydetmeye başladım gibi).
Sabah kkk,bir elma,kayısı
Saat 16da mercimek yemeği,turp ve yoğurt,kabak çekirdeği
yansımaz canım merak etme, bir tanecik portakal o da sabah yemişsin .. bu arada tartıya sabah aç karna çıkacağız onu hesaplayacağız değil mi??:44::44:sabah(10.30)
KKK+1 portakal
akşam(17.00)
2 tabak çorba, peynir, zeytin
portakaldan mıdır bilmem ama akşam çok acıkmıştım.. peyniri zeytini de abarttım sanırım. yarın tartı günü inşallah tartıya yansımaz..
spor yok, su tamam..
arkadaşlar aralık ayı listesi bu şekilde ama bilgeleri eksik olan arkadaşlar var, eksik yada hatalı olanlar bana en kısa sürede bildirsinler lütfen..
Eki Görüntüle 887870
herkese bool eksiltili bir pazartesi diliyorum
SabahKkk 1 muz Akşam Bbalık Salata Kuruüzümlü cevizli tahin 5 mil ledlie yapacaktım yalan oldu hiç evde oturmadım akşam da yorgun düştüm vicdan azabı çekiyorum
Listeyi arada yayinlarsan cok mutlu olurum unutmamak adina.kızlar önceliği hiç liste hazırlamayan arkadaşlara verdim
son hafta burada aktif olan ve menü paylaşımı yapan arkadaşların hepsini listeye aldım
e-peck liste sırası sendeydi ama bu hafta uğramadığın için yeni listede ortalara yazdım seni
arkadaşlar sıranızı lütfen unutmayın ben de ara ara yayınlarım listeyi
hepimiz bol --- li listeler hazırlarız umarım
1. 15efes25
2. avşarlı75
3. afatmas
4. capadocia
5. gurbet-izm
6. ilbatum
7. badelem
8. huzis
9. edut
10. nergis123
11. goncagül-ce
12. inar80
13. ebruzen23
14. soniaa
15. lamekan
16. afro61
17. foxon
18. mirshin
19. e-peck
20. texmuh
21. bicnv
22. hedef60
23. lawyer
24. xc9
25. felluz
26. mahzen
27. sea
28. destansı
29. leneva
Canim biz seninle yarabiliriz bende 97 kiloyum.yok canım, 2 haftada değil. 22 kasım değil 22 ekimde başladım, 5 hafta oldu yani. gerçi bugün 97.8 çıktım tartıda acayip mutluyumhoşgeldin için de ayrıca teşekkürler.
sana Canan Karatay'ın kitabını öncelikle okumanı tavsiye etmeyi unuttum.. öncelikle kitabı okyup bitir özümse ona göre diyetine daha kararlı devam edebilirsin, zaten tatlı zehirle ilgili bilgiler insanı daha motive ediyor.
kolay gelsin
bu arada sırası gelmişken bende sorayım amwayin balık yağını önerir misiniz arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum amwayci arkadaş önerdi de emin olamadım alsam mı-- bi de pahalı mı 100 Tl dedi?
afiyetle yiyebileceğimiz güzel bir yeşillik.
....................
Bu arada icerigi hakkinda bende bisey sormak istiyom 180 mg EPA ve 120 mg DHA iceriyor bir kapsulunde icinde toplam 90 kapsul var ve gunluk bir kapsul oneriliyor. Ne dersiniz bu degerler iyimi ve yeterlimi.
.........
GUNAYDIN KIIIIZZZZLARRR,
kilo bildirimini yapmak istiyorum. Bu hafta kacamak'ın etkisi devam etti.Spora ragmen neyse gelecek hafta diyorum artık.
rumuz:sea
baş.tarihi:28.10.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:60,8
bu hafta kilo:60,8
fark:0
yüzde:0
toplam fark:3,2
boy:159
beden:38-40
spor:bol fitness, 2 saat pilates, 90 dk interval
Aramıza hoşgeldin.Bu yöntem bir yaşam tarzı olduğundan bazı şeyler alışkanlık halini alacak ve verdiğin kiloları uzun süre koruyabileceksin.Şimdiden kolay gelsin.Kaç kilo vermeyi planlıyorsun?Merhaba arkadaşlar. Bende Canan Karatay'ın kitabını aldım. şu an yarısındayım. Kitap bitmeden başlamak istemiyorum diyete.
Daha önce de burada takımlarda kilo verdim ama hep geri aldım. Yaşam tarzı olarak yeme şeklimi değiştirmeye karar verdim. Çok kararlıyım
Aramıza hoşgeldin.Bu yöntem bir yaşam tarzı olduğundan bazı şeyler alışkanlık halini alacak ve verdiğin kiloları uzun süre koruyabileceksin.Şimdiden kolay gelsin.Kaç kilo vermeyi planlıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?