Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam hanımlar,

Hoşgeldin canım aramıza :) başlangıc için super olmus ...:)

mahzen selam, corba tarifi icin cok tşkler arkadasım..:)

destekleriniz için teşekkürler kızlar...hamile kalmam için kilo vermem şart.bu arada bebek tedaviside görüyorum.kızım kardeşi olmasını çookk istiyor.Rabbim izin verirse olacak inşallah.

insallah, duaların kabul olur canım..:)

olur tabiki neden olmasın.

supersin sen de 15efes25 sporun faydası cok :)

kızlar bu hafta sonu giremedim. bayagı bir kosusturmacalı geçti. şimdi de ikizlerden biri aglamada. Ona bakacagım.
gorusuruz..

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar...alıntı olarak cevap yazamıyorum kusura bakmayınbende akşam menümü yazayım:bir kase çorba bulgurlu lahana yoğurt bir mandalina...hepinizi öpüyorum iyi geceleer....

süper darısı başımıza

yansımaz canım merak etme, bir tanecik portakal o da sabah yemişsin .. bu arada tartıya sabah aç karna çıkacağız onu hesaplayacağız değil mi??:44::44:

ellerine sağlık canım.

Sabah Kkk 1 muz Akşam Bbalık Salata Kuruüzümlü cevizli tahin 5 mil ledlie yapacaktım yalan oldu hiç evde oturmadım akşam da yorgun düştüm vicdan azabı çekiyorum

evde oturmadıysan hareketli bir gün geçirmişsindir o da spora sayılır değil mi?

Son düzenleme:
Kızlar şehir dışındayım,topiğe pek uğrayamadım,kısmetse yarın sabah evime dönüyorum.geçmişi okudum çoookkk şey yazılmış...
YENİ GELENLER HOŞGELDİNİZ:)))
ne güzel giderek kalabalıklaşıyoruz.!!!

Burada bir şey farkettim,dünyanın öbür ucuna da gitsem,kaçamak da yapsam,asla vazgeçemiyorum karataydan.!! Kaldığım yerden devam ediyorum ve asla aralarda yemiyorum.!! Sanırım en önemlisi de bu diyelim ki; dayanamadınız ve öğününüzde yememeniz gereken bir şeyi yediniz üzülmeyin.!!.kasmayın .!! direk yağa dönüşürmüş.... Kaldığınız yerden devam ederseniz ve sık kaçamak yapmazsanız artı spor olursa, kesinlikle kilo veriliyor.dediğim gibi ennn önemlisi leptini bozmamak...!

Evden uzakta da ancak bu kadarını uygulayabildim.!

Cuma
Mönüm

Sabah:kkk

Öğlen: tavuklu sandviç(cısss)
(yolculukta mecburen),2 kaşık barbunya

Akşam:balık,salata.

Ct

Akşam:balık, salata.2 baklava(cısss)

Adet olacam diye dayanamadım çok açtım misafirlikteydim.yemek az geldi:))

Pazar

Öğlen:kebap,2 dilim lavaş.(cıssss),fındık

Akşam:balık,salata.1 kaşık tahin helvası:) 3,4 dilim meyve.(cısss)

Listeyi arada yayinlarsan cok mutlu olurum unutmamak adina.
yok canım, 2 haftada değil. 22 kasım değil 22 ekimde başladım, 5 hafta oldu yani. gerçi bugün 97.8 çıktım tartıda acayip mutluyum hoşgeldin için de ayrıca teşekkürler.
Canim biz seninle yarabiliriz bende 97 kiloyum.

Ben amwaye uyeyim sana fiyatini yazayim. Satis fiyati 81,21 tl arkadasin bunu dahada ucuza aliyor. Niye bu kadar yuksek fiyat vermis anlamadim.

Bu arada icerigi hakkinda bende bisey sormak istiyom 180 mg EPA ve 120 mg DHA iceriyor bir kapsulunde icinde toplam 90 kapsul var ve gunluk bir kapsul oneriliyor. Ne dersiniz bu degerler iyimi ve yeterlimi.

Pazar menum
Sabah, yumurtasiz kkk
Aksam bir tab dolusu kisir (dogumgununddim ne borek ne pasta yemedim) aferin bana
Aksamddugune gittik baya oynadik ama cok aciktim ve ac kaldim.

Bu sabah kalktigimda kendimi incelmis hissettim cok mutluyum. Ama daha tartilmayacagim.ise gidip geleyim ondan sonra. Sanki 5 kilo vermis gibi görünüyorum süper bisey ya..simdide kahvemi iciyorum. Işten gelince görüşürüz kizlar kilo bildirimi icin. Hepinizi öpüyorum

Rumuz:mahzen77
Başlangıç tarihi:22/10/2013
Başlangıç kg:80.6
Geçen hafta:80
Bu hafta:78
Fark:-2 kg
Toplam fark:2.6
Beden:44
Spor:yok
Boy:1.58
Hedef:70

....................

Bu arada icerigi hakkinda bende bisey sormak istiyom 180 mg EPA ve 120 mg DHA iceriyor bir kapsulunde icinde toplam 90 kapsul var ve gunluk bir kapsul oneriliyor. Ne dersiniz bu degerler iyimi ve yeterlimi.

.........

omega3kullananlar cevap verir soruna ancak daha önce buradaki paylaşımlardan edindiğim bilgiye göre epa ve dha değeri çok düşük karatay hocanın bazı açıklamalarında bu değerlerin en az 300-400 lerde olanlarını tavsiye ettiğini biliyorum
o açıklamayı bulursam yayınlarım ama amway inkinin değerleri çok düşük ondan eminim

slm kızlar,
hafta sonu hiç uğrayamadım, ne var ne yok bi bakayım dedim, inşallah herkes iyidir ve bolca kilo vermişinizdir.
kendi adıma hafta sonu hiçççç diyete uygun beslenemedim... iki gün pasta ve börekler etrafımda dönünce, ilk gün dayandım ama ikinci gün pes ettim yedim, yedim, yedimmm... bana bi cıssss....

rumuz: xc9
başlangıç tarihi: 01.02.2013
başlangıç kilo: 74 kg
geçen hafta: 65.3 kg
bu hafta: 65.2 kg
fark: -100 gr
yüzde: %-0.15
spor: yürüyüş

Rumuz:LaMeKaN369
Başlangıç tarihi:02/12/2013
Başlangıç kg:66.3
Geçen hafta:66.3
Bu hafta:65.6
Fark:700 gr
Toplam fark:700
Spor:yok
Boy:1.60
Hedefcak sonuna kadar 62

GUNAYDIN KIIIIZZZZLARRR,

kilo bildirimini yapmak istiyorum. Bu hafta kacamak'ın etkisi devam etti. Spora ragmen neyse gelecek hafta diyorum artık.

rumuz:sea
baş.tarihi:28.10.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:60,8
bu hafta kilo:60,8
fark:0
yüzde:0
toplam fark:3,2
boy:159
beden:38-40
spor:bol fitness, 2 saat pilates, 90 dk interval

Günaydın:)memlekete gitmiştim bir hafta giremedim geçmiş mesajları okumak 2 günümü aldı:)pazartesi günkü kilo bildirimlerine bende katılmak istiyorum benide yazar mısınız:)

Dünkü menüm: 4.30 kkk-2 günkurusu-20 fındık
9.00 portakal
13.00 3 gün kurusu-25 fıstık
18.00 bir tabak etli nohut-yoğurt-salata-bir elma(cıss)
Gi yüksek oldu dün ama canım çok çekti

canan hoca kahvaltı da meyvalarda elma seftali armut yenebilir diyo cıss degil yani:)1 tane ama.

rumuz inar80
baş tarihi 3.10.2013
baş kilo:65
bu hafta kilo 63.3
toplam fark:1.7
beden 38-40
spor:hergün öğla arası 45 dk yürüyüş,haftada 3-4 kere leslie ile fast mile yürüyüşü(2-3 mil

haftasonu misafirlikte küçük bir kaçamak dışında diyete sadıktım:)

Rumuz:Hedef60busondiyet. --- Başlangıç tarihi:1 Temmuz. ---- Başlangıç kilo:100. ----- Geçen hafta: 74.500 ------ Bu hafta: 74,900---- Fark: +400---- Toplam fark: 25,1kg ---- Beden:40-42 ----- Spor: ----- Boy:170cm. ----- Yas:30. ----- Hedef : 60. ---- Yüzde: 2,98

Merhaba arkadaşlar. Bende Canan Karatay'ın kitabını aldım. şu an yarısındayım. Kitap bitmeden başlamak istemiyorum diyete.
Daha önce de burada takımlarda kilo verdim ama hep geri aldım. Yaşam tarzı olarak yeme şeklimi değiştirmeye karar verdim. Çok kararlıyım

Aramıza hoşgeldin.Bu yöntem bir yaşam tarzı olduğundan bazı şeyler alışkanlık halini alacak ve verdiğin kiloları uzun süre koruyabileceksin.Şimdiden kolay gelsin.Kaç kilo vermeyi planlıyorsun?

Aramıza hoşgeldin.Bu yöntem bir yaşam tarzı olduğundan bazı şeyler alışkanlık halini alacak ve verdiğin kiloları uzun süre koruyabileceksin.Şimdiden kolay gelsin.Kaç kilo vermeyi planlıyorsun?

Teşekkürler hoşbuldum. 10 kilo vermeyi planlıyorum. 60,3 kiloyum ama diyete başlayınca yeniden bildireceğim. Muhtemelen bende yarın başlıyorum.

rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 69.6
bu hafta:
70.3
fark: +700
toplam fark:11.2
yüzde:%+1.005
spor: her gün leslie ve pilates (bir gün hariç)
boy:155
beden: 42

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…