Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Nasılsınız.... Pazar da bitti yarın pzt ... Sendromsuz günler... Yarın tartı yüzümüzü güldürsün inş.. Benim dün bi yaş pasta ve börek kaçamağım oldu.. Çok özür hepinize söz vermiştim çünkü... ceza olarak kendime bu akşam tokluk çorbası yaptım... Onu içtim bir tabak.. Üstüne de süt almıştım yoğurt yapmak için sıcak sütüçok severim yarım kilo falan içmişimdir..sabah da kkk tabi.. Bu sabah 74,3 ü görmüştüm bakalım yarın 73 ü ucundan da olsa görebilecek miyim.. Şeytanın bacağını kırmam gerek .. Bol eksili günler şekerler.. Yarım b fit ile görüşmeye gideceğim.. Başka yolu yok .. Hepinizi öptüm ..

Tebrikler Efes ... Gelişmeler güzel.. Değişim insanı mutlu ediyor .. Alkışşşş arkadaşıma..

valla düdüklüde pişirdiğim için sonradan değil önceden ekleyiverdim.. eklerken aynen bi düşündüm, pişmiş içinde erir mi diye ama erimemişti, çok güzeldi..

destekleriniz için teşekkürler kızlar...hamile kalmam için kilo vermem şart.bu arada bebek tedaviside görüyorum.kızım kardeşi olmasını çookk istiyor.Rabbim izin verirse olacak inşallah.
inşallah canım allah gönlünüze göre versin, karatayla sağlıklı bir bebek doğurursun inşallah
günaydın ajan xc9. nasıl gidiyor?sende benim gibi erkencisin.
çoğu zaman okuyorm neler yaptığınızı? sporunuz çok iyi oldu bence.motive olayım diye takip ediyorum ama sporu düzene oturtamadım bir türlü.
selam canım hoş geldin.. daha sık uğra, özletiyosun kendini..

geçmiş olsun canım, demir içeren gıdalarla birlikte calsiyum almamaya çalış, çünkü kalsiyum demir emilimini önler.. c vitamini de demir emilimini artırır.. örn. köftenin yanında ayran içme limonlu salata ye.. c vitamini yeşil yapraklı sebzelerde bool..
ben de çayı yemekten hemen sonra severim.. Allahtan kansızlık sorunum yok ta hala öyle içebiliyorum..
ceviz şart değil canım.. bir çay bardağı her türlü kavrulmamış çerez yiyebilirsin
sanırım genel liste derken benim yaptığım listeden bahsediyorsun.. yarın ölçülerini al geçen haftaki kilonla bana msj atarsan seni de eklerim canım..
mercimek karatay uygun, proteinden de zengin olduğu için tok tutar, ben de genelde 2 tabak yerim :)
level mı bitti ben mi bilemedm :)))) level 2/7 tamamdırrrr :))
tebrikler canım, tahmin edebiliyorum nasıl bitirdiğini..
hoş geldin canım diğer sorularını gurbet arkadaşımız cevaplamış, küçük bir ekleme yapayım dürüm yok ama döner yiyebilirsin.. pilavsız pidesiz.. haftada 1 lahmacun serbest
spordan sonra protein almıyoruz canım çünkü biz leptin aktivasyonu için öğün aralarını en az 4-5 saat tutuyoruz arada oruç gibiyiz lahana dahi yemiyoruz :) ama ben yemekten önce spor yapmışsam protein içeren bir yemek varsa anca yoksa illa da protein yemiyorum.. gerçi öğünlerimde genelde yoğurt oluyor onu proteine sayıyorum..

bu diyetle önce göbekten gidiyor, karın yağları eriyor.. basen için bölgesel egzersizler yapmanı öneririm.

Son düzenleme:

Tarif güzelmiş teşekkür ederim denemek gerek...

tebrikler canım, kocaman alkışlar sana.. yarın liste sendeymiş, inşallah listede güzel bir yerde olursun..
inşallah canım, akşamı hafif geçirerek telafi etmişsin bence kaçamağını.. yarın tartıda 73 ü görürsün bence de...

Gecmiş olsun CNm.. Dikkat et kendine sağlığına ... Özledik seni...

Oturup bir bağ tere yiyesim geldi... Çok güzel bilgiydiii.. Teşekkürler ..

sabah(10.30)
KKK+1 portakal

akşam(17.00)
2 tabak çorba, peynir, zeytin

portakaldan mıdır bilmem ama akşam çok acıkmıştım.. peyniri zeytini de abarttım sanırım. yarın tartı günü inşallah tartıya yansımaz..

spor yok, su tamam..

Selam kızlar.iyi bir karataycı olamadım iradeli olup tam anlamıyla başlıyamadım.diyetisyene gitmeye karar verdim.oda sırf bırı benı kontrol altında tutsun dıye. Sızle ne yapmalıyım yardım edın((

arkadaşlar aralık ayı listesi bu şekilde ama bilgeleri eksik olan arkadaşlar var, eksik yada hatalı olanlar bana en kısa sürede bildirsinler lütfen..

herkese bool eksiltili bir pazartesi diliyorum

Sabah Kkk 1 muz Akşam Bbalık Salata Kuruüzümlü cevizli tahin 5 mil ledlie yapacaktım yalan oldu hiç evde oturmadım akşam da yorgun düştüm vicdan azabı çekiyorum

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum hiç böyle beklemiyordum ne güzel herkes ilgilenmiş cevap yazmış, bir de rica etsem balık yağı ve antioksidan kullananlar bana yardımcı olabilir mi? internetten baktım ama envai çeşit marka var aklım karıştı. Siz kullanıyor musunuz? Hangi markayı kullanıyorsunuz?

Selam kızlar.iyi bir karataycı olamadım iradeli olup tam anlamıyla başlıyamadım.diyetisyene gitmeye karar verdim.oda sırf bırı benı kontrol altında tutsun dıye. Sızle ne yapmalıyım yardım edın((
karar senin canım, bir denersin olmazsa biz burdayız her zaman.. diyetisyen diyeti bana göre değil.. ama bazıları da karatay yapamıyor..

cnm ölçülerim ve hedefim

yaş 29
boy 160
kilo:gecen ptesi 66.3
hedef:62 kısa vadede
bel:80
göbek:95
basen:100

cnm ölçülerim ve hedefim

yaş 29
boy 160
kilo:gecen ptesi 66.3
hedef:62 kısa vadede
bel:80
göbek:95
basen:100

yazdım cnm

arkadaşlar bu arada face te de bir grubumuz var, link veremiyorum ama KARATAY MUCİZESİ yazınca çıkıyor.. yeni arkadaşlarımızı oraya da bekleriz..

2 haftada 10 kilo? mükemmel bir sonuç. hoşgeldin aramıza

yok canım, 2 haftada değil. 22 kasım değil 22 ekimde başladım, 5 hafta oldu yani. gerçi bugün 97.8 çıktım tartıda acayip mutluyum hoşgeldin için de ayrıca teşekkürler.

sana Canan Karatay'ın kitabını öncelikle okumanı tavsiye etmeyi unuttum.. öncelikle kitabı okyup bitir özümse ona göre diyetine daha kararlı devam edebilirsin, zaten tatlı zehirle ilgili bilgiler insanı daha motive ediyor.
kolay gelsin

bu arada sırası gelmişken bende sorayım amwayin balık yağını önerir misiniz arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum amwayci arkadaş önerdi de emin olamadım alsam mı-- bi de pahalı mı 100 Tl dedi?

hedef60busondiyet

Oturup bir bağ tere yiyesim geldi... Çok güzel bilgiydiii.. Teşekkürler ..

afiyetle yiyebileceğimiz güzel bir yeşillik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…