Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ayy ben geç kaldım kilo bildirimine.. hala geçmişi okuyup duruyordum ki bu iletiyle karşılaşştımm.. neyse yapayım yine de

Rumuz:gurbet_izm
Başlangıç tarihi:16/11/2013
Başlangıç kg:78.9
Geçen hafta:76.1
Bu hafta:75.5
Fark:-600
Toplam fark:-3.400
Beden:42
Spor:evde alette yürüyüş- 40 dk(her gün yapamadım)
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:-0.79

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben de bugünkü menü bildirimimi yapayım.
Sabah karatay kahvaltısı (ben tek yumurta ile yapıyorum yetiyor)
öğlen 1 bardak ayran 1 lahmacun
akşama haşlanmış tavuk, bi kaç kaşık bulgur pilavı,salata,ayran inş
öğlen 1 saat yürüdüm.akşamda leslie ile 2 mile planlıyorum inş.

Kilo verenler:
inar: 2.61
mahzen77: 2.5
huzis:1.838
capadokia:1.334 :119:
lamekan: 1.055 :119:
avsarli75:1.029:119:
gurbet_izm: 0.788
:119:
ebruzen: 0.651:119:
xc9:0.15 :119:
felluz:0.131:119:

Sabit Kalanlar:
sea

Kilo Alanlar:
beril: 1.656
15efes25: 1.005
afatmas: 0.735
hedef60busondiyet: 0.536

gurbet_izm ekledim seni.

karataycılar nasılsınız bakem

iki gün giremedim kusuruma bakmayın eee buralara gelmeyip motive de olamayınca hafta sonu ipinden boşanmış gibiydim

akşamda misafirlerim vardı e tahmin edin artık 21.00 a kadar tıkındım

şimdi......

benim ilk haftam olduğu için mi listeye girmedim yoksa kilo bildirimi yapmadım diye mi. geç mi kaldım acaba:18::18: ama ancak müsait oldum da:44::44::44:

bir de kilo bildirimini ayrıca listeyi yapacak arkadaşa mesaj atıyor muyuz :44::44::44:

ya çok soru soruyorum kusura bakmayın ama yeniyim ya ondan

ben yine de KİLO BİLDİRİMİmi yapıp sevincimi paylaşayım çünkü sabah tartıya umutlarımı kaybetmiş olarak çıkmıştım ki bir de ne göreyim 1.200 gr vermişim

Rumuz: nergis123
Başlangıç tarihi: 01/11/2013
Başlangıç kg: 78.5
Geçen hafta: 74.5
Bu hafta: 73.3
Fark: -1.2 kg
Toplam fark: 5.2
Beden: 40
Spor: 4 gün 45 dk ebru şallı ile pilates
Boy:ya tam olarak ben boyumu ölçmedim 1.68 filan vardır herhalde :26::26:
Hedef: 60

Arkadaşlar ben yeniyim ya listeyi yanlış mı anlıyorum acaba.ben 1.7 kilo verdim.mahzen77 2 kilo vermiş mesela:44:

yaa sen çok spor yapmıyor muydun nasıl + oldu???
Bünyeye göre değişebiliyor.Benden fazla spor yapan arkadaşlardan uzun süre kilo veremeyenler oldu.Bir de ben menopoz devresine girmek üzereyim.Geçen ay regl olamadım,onun yarattığı bir şey vardı,Nihayet bu ay düzene girdi yine.

işte Karataycı irade.

3 hafta oldu başlayalı en az 4 defa tatlılar yapmış ve yememişimdir kendim.. ama itiraf etmeliyim evden çabuk bitsin kaybolsun gözümün önünden diye de komşuma yollamışımdır

bu arada 15efes25 teşekkürler tatlım beni de eklediğin için

anladım canım. en azından o sporlar vücudu sıkılaştırmıştır.

canım maşşallah sen ne kadar zayıfsın, diyet yapmak istediğine emin misin?

aslında karatayla 10 kilo verdim amacım 48 de bırakmaktı (kısa boyluyum) ama sonra karataya çok alıştım (1 seneye yaklaştı) kahvaltı yapmazdım fastfood yerdim sürekli şuan hayatımda birçok şey değişti hayat kalitem arttı o yüzden korumak için burdayım artık:)iştahım çok açıktır ne kadar yesemde doymuş gibi hissetmiyorum burdan uzak kalsam geri alıcağımı biliyorum ve sizleri seviyorum:)hani hep diyoruz ya karatay bir diyet değil sağlıklı beslenme

kilo verenleri tebrik ediyorummmliste içi teşekkürler:)

kızlar bugün bilgisayarda sorun vardı o nedenle geciktim kusura bakmayın ne olur.....

geçen hafta: 84.5

bu hafta: 83.2

giden :1.300

ben yüzdeyi ne şekilde hesapladığınızı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bildirimler saat 14e kadar yapılacaktı.Ama sonradan gelenleri ekleyebiliriz sanırım itiraz olmazsa.Yalnız parça parça eklemek yerine akşam gözden geçirip ekleyebilirim.(Gerçi bu durum çözüme kavuşturulursa iyi olur sanırım.Geç kalanlar eklensin mi eklenmesin mi?)

efescim canım netle ilgili sorun vardı ancak halledebildik yoksa mutlaka bildirim yapardım. ancak güzel bir soru olmuş seninki çünkü şimdi ben evdeyim sorun yok ama okul başlayınca en erken 16:00da bildirim yapabilirim bu da beni hiçbir hafta listeye alamazsınız demek bugün eklendiğine göre bu hafta eklenmeli bana sorarsan. bence bildirim saatini biraz daha geç bir saate alalım .kimse etkilenmemiş olur . bu hem listeyi hazırlayana zor hemde bildirim yapıp listeye giremeyene :)
sorun olmaycaksa 16-17 arası bildirim yapılsın derim ben.
ya CANLAR BENDE + NEDEN OLDU KAÇAMAK YAPILMADI ADEET OLUNCA + MI OLUYORRRR

bence karatay kaçamağı kaldırmıyor benim yorumum bu canım

mahzencim cnm çok teşekkür ederi.ben de öyle düşünüyorum.karatay yapıyordum ama jillianla spora başlayınca daha etkili oldu sanırım.çok şükür yaa :)))

ya canlar bende + neden oldu kaçamak yapılmadı adeet olunca + mı oluyorrrr

bende öyle duydum, ama kesin açıklamasını bilmiyorum.

Buarada, bende bu hafta 75li bir rakam görücem diye umut ediyordum ama olmadı, benimde adetim gecikti(belki bebeğim olur Tahlilde yaptıramadım, stres yaptım iyice), ondan mı yoksa dün yediklerimden mi anlamadım.

Tamam canim sagol.
Tesekkurler efes liste icin. Bende aynen tebrik ederim verenleri ve alanlarada sabir birgun gidecek diyorum. Bu arada benim kilo verme hizim sanirim bu, asure haftasi haric genelde 1.3 lerde oldu yuzdem. Buna gore yil sonu hedefime ulasamayabilirim. Ama olsun karataya devammmmmmmmm.. yilmak yokkkk..

Tamam canim bilgin olsun istedim. Bildigim bir konuda gorupte yorum yapmamazlik edemedim. İns gitmistir yaglardan...

Arkadaslar bu diyete baslayali coook ariz bir sekilde selulitlerimin neredeyse yok oldugunu soylemek istiyorum. Sizlerdede oylemi? Selulitin ne kadar kotu bir his oldugunu bu kadar azalinca anladim.

menü bildirimim

SABAH:
salatalık
maydanoz
10 zeytin
1 avuç büyüklüğünde peynir
1 çay bardağı karışık kuruyemiş

ÖĞLE:
yeşil mercimek
yoğurt

AKŞAM:
eşim çiğ köfte yapacak 7-8 tane yerim
bol bol yeşillik ve ayrannnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…