Kilo verenler:
inar: 2.61
mahzen77: 2.5
huzis:1.838
capadokia:1.334 :119:
lamekan: 1.055 :119:
avsarli75:1.029:119:
ebruzen: 0.651:119:
xc9:0.15 :119:
felluz:0.131:119:
Sabit Kalanlar:
sea
Kilo Alanlar:
beril: 1.656
15efes25: 1.005
afatmas: 0.735
hedef60busondiyet: 0.536
Umarım düzgün bir liste olmuştur.Hatam varsa bildirin lütfen.Katılanları tebrik ediyorum.
Kilo verenler:
Sabit Kalanlar:
sea
Kilo Alanlar:
Umarım düzgün bir liste olmuştur.Hatam varsa bildirin lütfen.Katılanları tebrik ediyorum.
Bünyeye göre değişebiliyor.Benden fazla spor yapan arkadaşlardan uzun süre kilo veremeyenler oldu.Bir de ben menopoz devresine girmek üzereyim.Geçen ay regl olamadım,onun yarattığı bir şey vardı,Nihayet bu ay düzene girdi yine.yaa sen çok spor yapmıyor muydun nasıl + oldu???
merhaba kızlar kilo veren arkadaşları kutluyorum veremeyenler üzülmesin yola devam:)
buzlukta yememek için koyduğum fazla gelen kurabiyeler ve turta var kaç defa elimi uzattım ama kararlılık gösterip vazgeçtim eminimki onlardan yesem hiç mutlu olmucam bir pişmanlık içimde olucak ama yemeyince yoksun kalıyorum ama basarmanın verdiği tarifsiz bir sevinç oluyo hele tartıdada görünce müthiş haz alıyosun..benim duygularımı yaşayan kaç kişi vardır kimbilir
Bünyeye göre değişebiliyor.Benden fazla spor yapan arkadaşlardan uzun süre kilo veremeyenler oldu.Bir de ben menopoz devresine girmek üzereyim.Geçen ay regl olamadım,onun yarattığı bir şey vardı,Nihayet bu ay düzene girdi yine.
Valla hesaba göre yüzdeler böyle çıkıyor.Sanırım mahzen de doğrular.Arkadaşlar ben yeniyim ya listeyi yanlış mı anlıyorum acaba.ben 1.7 kilo verdim.mahzen77 2 kilo vermiş mesela:44:
canım maşşallah sen ne kadar zayıfsın, diyet yapmak istediğine emin misin?
kızlar bugün bilgisayarda sorun vardı o nedenle geciktim kusura bakmayın ne olur.....
geçen hafta: 84.5
bu hafta: 83.2
giden :1.300
ben yüzdeyi ne şekilde hesapladığınızı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
efescim canım netle ilgili sorun vardı ancak halledebildik yoksa mutlaka bildirim yapardım. ancak güzel bir soru olmuş seninki çünkü şimdi ben evdeyim sorun yok ama okul başlayınca en erken 16:00da bildirim yapabilirim bu da beni hiçbir hafta listeye alamazsınız demekBildirimler saat 14e kadar yapılacaktı.Ama sonradan gelenleri ekleyebiliriz sanırım itiraz olmazsa.Yalnız parça parça eklemek yerine akşam gözden geçirip ekleyebilirim.(Gerçi bu durum çözüme kavuşturulursa iyi olur sanırım.Geç kalanlar eklensin mi eklenmesin mi?)
ya CANLAR BENDE + NEDEN OLDU KAÇAMAK YAPILMADI ADEET OLUNCA + MI OLUYORRRR
canım maşşallah sen ne kadar zayıfsın, diyet yapmak istediğine emin misin?
tebrikler canım
çok güzel sonuç canım tebrikler
waaays süper, bi de yavaş veriyorum diyosunsanırım karatay ve jillian mucizesi
tebrikler canım
ya canlar bende + neden oldu kaçamak yapılmadı adeet olunca + mı oluyorrrr
Tamam canim sagol.pzt günleri 14 e kadar kilo bildirimi yapıyoruz bunu da her hafta bi arkadaşımız hazırlıyor sizi de o listeye ekliyorum
bunun için hergün düzenli menü bildirimi yapmanız gerekiyor
sağ ol mahzencim bizrimkisi züğürt tesellisi oldu
öyle olmuyormuş ben de okuduklarımdan öğrendim karatay yapanların marka seçimiyle ilgili deneyimlerini paylaştığı bi yazı vardı onu bulursam burada yayınlarım daha net bilgi almış olursun
Tesekkurler efes liste icin. Bende aynen tebrik ederim verenleri ve alanlarada sabir birgun gidecek diyorum. Bu arada benim kilo verme hizim sanirim bu, asure haftasi haric genelde 1.3 lerde oldu yuzdem. Buna gore yil sonu hedefime ulasamayabilirim. Ama olsun karataya devammmmmmmmm.. yilmak yokkkk..Kilo verenler:
Sabit Kalanlar:
sea
Kilo Alanlar:
merhaba kızlar ancak gelebildim.. öncelikle bugünkü menümü paylaşayım cıslarla doluu :18::18:
sabah: 2 yumurta, 1.5 gözleme(cıs cıssss)
Arada 1 fincan neskafe (cıss)
Öğle: brokoli, yoğurt, acı sos, 4 tane gün kurusu kayısı
capadokya o arkadaş tam fiyatını hatırlamadığını fiyatının 100 lira civarı olduğunu düşündüğünü söylemişti.. yine de öğrendiğim iyi oldu. gerçekten alacak olursam fiyatı aklımda olsun teşkr
Karatay adına güzel bir pazar geçirmişsin canım. oyunlar yağlardan yakmıştır heralde.
çantalar havayaa
telafisini bekliyoruz artık...diyene bak (ben), en çok cıss yapanlardanım
hoşgeldin arammıza. seveceksin Karatayı
yaa sen çok spor yapmıyor muydun nasıl + oldu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?