hımmm demek yüzde öyle hesaplanıyor teşekkürler canım. ilk sayfayı pek dikkatli okuduğum söylenemez demekki :)kilo bildirimini buraya yapıyoruz, msj atmıyoruz canım
kşloyla orantılı canım, verilen kilonun yüzdesi önemli, 100 kilo birinin 2 kilo vermesi ile 75 kilo birinin 2 kg vermesi aynı değil.. 1.liği kıl payı kaçırdım sanırım.. am önümüzdeki maçlara bakıcaz
azmin için tebrik canım, darısı başımıza inşallah
yüzde hesaplaması formülü ilk sayfada var canım.. bu hafta verilen kilo/geçen haftaki kilo*100
canım adet önce vücutta ödem oluyor, o yüzden birkaç kilo artı çıkabilir, bu normal bir durum..
bildirimler 17 y1 kadar yapılıp liste 18 den sonra yayınlanabilir... herkes fikrini yazsın bir orta yol bulalım..
haklısın canım selülitlere bire bir karatay
karatayın en güzel yanı da bu zaten.. beyni kıtlık moduna sokmayan, gerçekten sürdürülebilir tek diyet..
ilk tecrübende tekrar tekrar liste yapmak durumunda kaldın, emeğine sağlık..
verenlerin çoğunlukta olduğu bir liste, veren-veremeyen herkesi tebrik ederim emekleri için..
ayrıca liste yayınlama ve bildirim yapma saatlerini de netleştirelim, listeyi yapana 2 iş olmasın...
Canım ben bahsettiğim yazıyı bulamadım ama lawyer ve sea açıklayıcı paylaşımlar yapmışlar
Valla hesaba göre yüzdeler böyle çıkıyor.Sanırım mahzen de doğrular.
Günaydın...İlk tebrik eden ben olayım.Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.....
bu arada gebeler için bu beslenme şeklinde sorun olurmu kızlar, test pozitif çıktı, hamileymişim, ilk 3-4 ay kilo vermeye devam etmek istiyorum, sonrasında da azar azar almak istiyorum, bana yardımcı olun nolur, 79-80ni geçmemem lazım....
Evet canim gordum cok sagol ugrastin yinede. Yaa aslinda ben omea uc tabletkerini kullanip kullanmama konisunda kararsizim cunki hergun hap yutmak bana gore degil. Bir gun geliyor sikiliyorum haplardan.
Birde biseyi daha merak ediyorum. Normalde omega 3 un daha iyi emilmesi icin balik yedigimizde tahin helvasi tuketebiliyoruz peki ya bunun hapini yuttugumuzda da ayni mantikla tahin helvasi kullanabilirmiyiz sizce? Olsa iyi olurdu da...
Arkadaslar diyete baslayali bir ay olacak nerdeyse 6 kiloya yakinda verdim ama sanki bugun bi hevesim kacmaya basladi gibi oldu. Neden boyle oldu bilmiyorum. Spor yapamiyorum cok fazla o yuzden kendimi yetersiz hissediyorum. Gunumu birturlu ayarlayamadim. Kucuk kizimda olunca gunu ayarlamak cook daha zor oluyor. Bilmiyorum cok istiyorum kilo vermeyi herhalgi bir kacamakta yapmadim ama bugun oylesine bir isteksizlik var icimde.. paylasmak istedim sadece...
........
bu arada gebeler için bu beslenme şeklinde sorun olurmu kızlar, test pozitif çıktı, hamileymişim, ilk 3-4 ay kilo vermeye devam etmek istiyorum, sonrasında da azar azar almak istiyorum, bana yardımcı olun nolur, 79-80ni geçmemem lazım....
Günaydın...İlk tebrik eden ben olayım.Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah...
Karatay gebelere folik asit hapı ve bol balık tavsiye ediyor.Bir de demir vs değerlerine baktırılmasını öneriyor.Üç öğün yapabilirsin.Çok ekstra bir şey başka.
dünkü menüm
sabah: 1 yumurta, peynir, zeytin, ceviz
öğlen: peynir-zeytin-tuzsuz yer fıstığı-1 elma
akşam: keşkek, içinde ne yağı vardı bilmiyorum ama bolca yedim...eltim yapmıştı... bir dilim etimek tatlısı(cıss)
bugünkü menüm: sabah kkk
öğlen: yine peynir-zeytin yiyeceğim
akşam: zeytinyağlı pırasa yiyebilirim....
arkadaşım 15 gün oldu fakat gram kilo veremedim hiç cısss yok ama sporda yok 69 kiloya devam.ne yapacağım bilmiyorum.arkadaşlar aralık ayı listesi bu şekilde ama bilgeleri eksik olan arkadaşlar var, eksik yada hatalı olanlar bana en kısa sürede bildirsinler lütfen..
Eki Görüntüle 887870
herkese bool eksiltili bir pazartesi diliyorum
arkadaşım 15 gün oldu fakat gram kilo veremedim hiç cısss yok ama sporda yok 69 kiloya devam.ne yapacağım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?