Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hımmm demek yüzde öyle hesaplanıyor teşekkürler canım. ilk sayfayı pek dikkatli okuduğum söylenemez demekki :)
aynen öyle çok rahat bir diyet en azından kendime özel birşeyler yapacağım diye parçlamıyorum kendimi

katılıyorum saati 17-18 yapabiliriz bence

EFES canım ellerine emeğine sağlık bugün bayağı uğraştın

Canım ben bahsettiğim yazıyı bulamadım ama lawyer ve sea açıklayıcı paylaşımlar yapmışlar

Evet canim gordum cok sagol ugrastin yinede. Yaa aslinda ben omea uc tabletkerini kullanip kullanmama konisunda kararsizim cunki hergun hap yutmak bana gore degil. Bir gun geliyor sikiliyorum haplardan.

Birde biseyi daha merak ediyorum. Normalde omega 3 un daha iyi emilmesi icin balik yedigimizde tahin helvasi tuketebiliyoruz peki ya bunun hapini yuttugumuzda da ayni mantikla tahin helvasi kullanabilirmiyiz sizce? Olsa iyi olurdu da...

Arkadaslar diyete baslayali bir ay olacak nerdeyse 6 kiloya yakinda verdim ama sanki bugun bi hevesim kacmaya basladi gibi oldu. Neden boyle oldu bilmiyorum. Spor yapamiyorum cok fazla o yuzden kendimi yetersiz hissediyorum. Gunumu birturlu ayarlayamadim. Kucuk kizimda olunca gunu ayarlamak cook daha zor oluyor. Bilmiyorum cok istiyorum kilo vermeyi herhalgi bir kacamakta yapmadim ama bugun oylesine bir isteksizlik var icimde.. paylasmak istedim sadece...

Sabah, kkk
Aksam, iki tabak eristeli y.mrcimek corbasi, bir tabak kiymali karnibahar, yogurdun icine 8-10 tane cekirdekli koy kuru uzumu koydum yedim

Midem biraz tuhaf oldu salata yemedim uzum iyi gelmedi sanirim aksam vakti, koyden yeni gelince yiyesim geldi

Valla hesaba göre yüzdeler böyle çıkıyor.Sanırım mahzen de doğrular.

canım kusura bakma ben verilen kiloya göre yapılıyor sanıyordum.meğer yüzde hesaplanıyormuş.hatta yüzdemi de ben hesaplamadığım için sen hesaplamışsın,teşekkür ediyorum.

dünkü menüm
sabah: 1 yumurta, peynir, zeytin, ceviz
öğlen: peynir-zeytin-tuzsuz yer fıstığı-1 elma
akşam: keşkek, içinde ne yağı vardı bilmiyorum ama bolca yedim...eltim yapmıştı... bir dilim etimek tatlısı(cıss)

bugünkü menüm: sabah kkk
öğlen: yine peynir-zeytin yiyeceğim
akşam: zeytinyağlı pırasa yiyebilirim....

bu arada gebeler için bu beslenme şeklinde sorun olurmu kızlar, test pozitif çıktı, hamileymişim, ilk 3-4 ay kilo vermeye devam etmek istiyorum, sonrasında da azar azar almak istiyorum, bana yardımcı olun nolur, 79-80ni geçmemem lazım....

selam kızlar

efescim çok teşekkür ederim beni de listeye almışsın

kilo bildirimi 17-18 gibi olabilir 14 çok erken oluyor benim gibi küçük bebişi olanlar ancak müsait olup girebiliyordur diye düşünüyorum

dünkü menüm

sabah kalkınca 1 dilim kek:18::18::18:

öğle: 1 küçük dilim peynirli börek:18::18::18: 2 yumurta 3-4 zeytin domates salatalık

akşam: 1 kase şehriyeli çorba 3 tane but salata 1 küçük dilim peynirli börek :18::18::18:

nasıl haftaya süper başlamışım dimi

ama akşam sporumu yaptım en azından 40 dk plates

Günaydın...İlk tebrik eden ben olayım.Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah...
Karatay gebelere folik asit hapı ve bol balık tavsiye ediyor.Bir de demir vs değerlerine baktırılmasını öneriyor.Üç öğün yapabilirsin.Çok ekstra bir şey başka.

Son düzenleme:

ben şimdilik yediklerimeden karşılıyorum ilerde naparım bilmiyorum
sen helva yemek için hap içeyim mi diyorsun yani

oooohoo!!! daha bir ay olmuş koskoca 6 kg vermişsin hevesin kaçıyor olmaz öyle şeysen benim yerimde olsaydın arkadan bakmadan kaçardın herhalde toparlan kendine gel hemen

allah sağlıkla kavuştursun bebeğine canım karatay yapman bebeş için de iyi olur

teşekkür ederim canım, süpriz oldu bize, zira ilk çocuğuma tam 2 yıl uğraşmıştık, çok büyük hayal kırıklıkları yaşamıştık...infertilite bölümüne sıkça takılıyordum o aralar, sonra Rabbim bizi sevindirmişti. şimdi hemen 2.ayımda gebe kalınca eşimde bende çok şaşırdık, bir kaç ay sürer diye düşünmüştük, bu da erken geldi

folik asite hemen başladım, balıkta bolca yiyorum, devam ederim...bu şekilde kiloda verirmiyim peki...

canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.

dün akşam kaçamak yapmadım.
ama spor da yapamadım,sadece dün öğlen yürümüştüm
Sabah tek yumurtalı karatay kahvaltısı,
öğlen 3-4 ızgara köfte,ayran
akşama da misket köfteli bezelye inş.
öğlen yürüyemicem işim var,ama akşam leslie ile aradaki açığı kapatmayı düşünüyorum.

kızlar 15 gün oldu ama gram vermedim hiçte kaçamak yok demir eksikliği çıktı kanımda.2 gündür onuda içiyorum 4-5 saat artık dayanabiliyorum.fakat gram yok kaybedilen ne yapacağım ama spor eksik yapamıyorum.

mrb kızlar
kahvaltı 10.00
2 köfte 2dal patates(cıss)
4 kaşık bulgur pilavı
1 kçük kurabiye
çay şekersiz
bu sabah sapıttım akşam yemediklerimi sabah yedim:)kurabiye yemeseydim iyiydi regl olucam kayısı felan kesmiyo..öğleden sonra dikkat edicem ama..

Günaydın kızlar. Kitapları okudum artık hazırım. Bugünden itibaren ben de karatay şovalyeleri arasındaki yerimi alıyorum.

Rumuz: Fulias
Başlama tarihi: 10.12.2013
Boy: 1.58
Kilo: 60,6
Hedef: 50

Sabah mönüm (10.00)
2 adet az haşlanmış yumurta
3 adet biber
1 adet domates
1 kk beyaz peynir
3 yarım ceviz
3 siyah 3 yeşil zeytin.

yaa çok mu oldu acaba bu. fazla geldi bana ama. Mantıkta doğru aslında. bütün gün çok acıkcağımı sanmıyorum.

Son düzenleme:
arkadaşım 15 gün oldu fakat gram kilo veremedim hiç cısss yok ama sporda yok 69 kiloya devam.ne yapacağım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…