ya CANLAR BENDE + NEDEN OLDU KAÇAMAK YAPILMADI ADEET OLUNCA + MI OLUYORRRR
Yeni eklemelerle
Kilo verenler:
inar: 2.61
mahzen77: 2.5
huzis:1.838
nergis123: 1.61 :119:
ilbatum: 1.538 :119:
capadokia:1.334 :119:
lamekan: 1.055 :119:
avsarli75:1.029:119:
gurbet_izm: 0.788 :119:
ebruzen: 0.651:119:
xc9:0.15 :119:
felluz:0.131:119:
Sabit Kalanlar:
sea
Kilo Alanlar:
beril: 1.656
15efes25: 1.005
afatmas: 0.735
hedef60busondiyet: 0.536
Bildirimler saat 14e kadar yapılacaktı.Ama sonradan gelenleri ekleyebiliriz sanırım itiraz olmazsa.Yalnız parça parça eklemek yerine akşam gözden geçirip ekleyebilirim.(Gerçi bu durum çözüme kavuşturulursa iyi olur sanırım.Geç kalanlar eklensin mi eklenmesin mi?)
Arkadaslar bu diyete baslayali coook ariz bir sekilde selulitlerimin neredeyse yok oldugunu soylemek istiyorum. Sizlerdede oylemi? Selulitin ne kadar kotu bir his oldugunu bu kadar azalinca anladim.
kızlar buarada ben nezaman kilo bildirimi yapıcam.....haftaya olursa benim için iyi olur aslında motive açısından eğer kabul ederseniz..
bugün tartıldım 81.5 kiloyum.bu hafta 500gr gitmiş mutluyum benim için her gramın önemi var
Yeni eklemelerle
Kilo verenler:
inar: 2.61
mahzen77: 2.5
huzis:1.838
nergis123: 1.61 :119:
ilbatum: 1.538 :119:
capadokia:1.334 :119:
lamekan: 1.055 :119:
avsarli75:1.029:119:
gurbet_izm: 0.788 :119:
ebruzen: 0.651:119:
xc9:0.15 :119:
felluz:0.131:119:
Sabit Kalanlar:
sea
Kilo Alanlar:
beril: 1.656
15efes25: 1.005
afatmas: 0.735
hedef60busondiyet: 0.536
kilo bildirimini buraya yapıyoruz, msj atmıyoruz canım
bir de kilo bildirimini ayrıca listeyi yapacak arkadaşa mesaj atıyor muyuz :44::44::44:
ya çok soru soruyorum kusura bakmayın ama yeniyim ya ondan
ben yine de KİLO BİLDİRİMİmi yapıp sevincimi paylaşayım çünkü sabah tartıya umutlarımı kaybetmiş olarak çıkmıştım ki bir de ne göreyim 1.200 gr vermişim
Hedef: 60
kşloyla orantılı canım, verilen kilonun yüzdesi önemli, 100 kilo birinin 2 kilo vermesi ile 75 kilo birinin 2 kg vermesi aynı değil.. 1.liği kıl payı kaçırdım sanırım.. am önümüzdeki maçlara bakıcazArkadaşlar ben yeniyim ya listeyi yanlış mı anlıyorum acaba.ben 1.7 kilo verdim.mahzen77 2 kilo vermiş mesela:44:
azmin için tebrik canım, darısı başımıza inşallahaslında karatayla 10 kilo verdim amacım 48 de bırakmaktı (kısa boyluyum) ama sonra karataya çok alıştım (1 seneye yaklaştı) kahvaltı yapmazdım fastfood yerdim sürekli şuan hayatımda birçok şey değişti hayat kalitem arttı o yüzden korumak için burdayım artık:)iştahım çok açıktır ne kadar yesemde doymuş gibi hissetmiyorum burdan uzak kalsam geri alıcağımı biliyorum ve sizleri seviyorum:)hani hep diyoruz ya karatay bir diyet değil sağlıklı beslenme
kilo verenleri tebrik ediyorummmliste içi teşekkürler:)
yüzde hesaplaması formülü ilk sayfada var canım.. bu hafta verilen kilo/geçen haftaki kilo*100kızlar bugün bilgisayarda sorun vardı o nedenle geciktim kusura bakmayın ne olur.....
geçen hafta: 84.5
bu hafta: 83.2
giden :1.300
ben yüzdeyi ne şekilde hesapladığınızı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
canım adet önce vücutta ödem oluyor, o yüzden birkaç kilo artı çıkabilir, bu normal bir durum..ya CANLAR BENDE + NEDEN OLDU KAÇAMAK YAPILMADI ADEET OLUNCA + MI OLUYORRRR
bildirimler 17 y1 kadar yapılıp liste 18 den sonra yayınlanabilir... herkes fikrini yazsın bir orta yol bulalım..efescim canım netle ilgili sorun vardı ancak halledebildik yoksa mutlaka bildirim yapardım. ancak güzel bir soru olmuş seninki çünkü şimdi ben evdeyim sorun yok ama okul başlayınca en erken 16:00da bildirim yapabilirim bu da beni hiçbir hafta listeye alamazsınız demekbugün eklendiğine göre bu hafta eklenmeli bana sorarsan. bence bildirim saatini biraz daha geç bir saate alalım .kimse etkilenmemiş olur . bu hem listeyi hazırlayana zor hemde bildirim yapıp listeye giremeyene :)
sorun olmaycaksa 16-17 arası bildirim yapılsın derim ben.
bence karatay kaçamağı kaldırmıyor benim yorumum bu canım
haklısın canım selülitlere bire bir karatayArkadaslar bu diyete baslayali coook ariz bir sekilde selulitlerimin neredeyse yok oldugunu soylemek istiyorum. Sizlerdede oylemi? Selulitin ne kadar kotu bir his oldugunu bu kadar azalinca anladim.
karatayın en güzel yanı da bu zaten.. beyni kıtlık moduna sokmayan, gerçekten sürdürülebilir tek diyet..aranıza 18 kasımda katıldım yani 3 hafta önce ve tam 88.4 kiloydum
25 kasımda 86.1e
2 aralıkta 84.5e
9 aralıkta yani bugün 83.2 kiloya düştüm toplamda 5.200 verdim .
yeni katılacak olanlara tek sözüm ' ben hayatımda hiç bu kadar kolay bir diyet yapmamıştım ' geç kalmadan başlayın.
Arkadaslar bu diyete baslayali coook bariz bir sekilde selulitlerimin neredeyse yok oldugunu soylemek istiyorum. Sizlerdede oylemi? Selulitin ne kadar kotu bir his oldugunu bu kadar azalinca anladim.
kızlar buarada ben nezaman kilo bildirimi yapıcam.....haftaya olursa benim için iyi olur aslında motive açısından eğer kabul ederseniz..
bugün tartıldım 81.5 kiloyum.bu hafta 500gr gitmiş mutluyum benim için her gramın önemi var
daha önce sorun olmuyordu ancak kalabalıklaşınca sorun olacak gibi bence akşam 17-18 gibi bi saat belirlyebiliriz herkes bu konuda fikrini yazsın ortak karar verelim
merhaba kızlar ancak gelebildim.. öncelikle bugünkü menümü paylaşayım cıslarla doluu :18::18:
sabah: 2 yumurta, 1.5 gözleme(cıs cıssss)
Arada 1 fincan neskafe (cıss)
Öğle: brokoli, yoğurt, acı sos, 4 tane gün kurusu kayısı
capadokya o arkadaş tam fiyatını hatırlamadığını fiyatının 100 lira civarı olduğunu düşündüğünü söylemişti.. yine de öğrendiğim iyi oldu. gerçekten alacak olursam fiyatı aklımda olsun teşkr
Karatay adına güzel bir pazar geçirmişsin canım. oyunlar yağlardan yakmıştır heralde.
çantalar havayaa
telafisini bekliyoruz artık...diyene bak (ben), en çok cıss yapanlardanım
hoşgeldin arammıza. seveceksin Karatayı
yaa sen çok spor yapmıyor muydun nasıl + oldu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?