Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aranıza 18 kasımda katıldım yani 3 hafta önce ve tam 88.4 kiloydum

25 kasımda 86.1e

2 aralıkta 84.5e

9 aralıkta yani bugün 83.2 kiloya düştüm toplamda 5.200 verdim .

yeni katılacak olanlara tek sözüm ' ben hayatımda hiç bu kadar kolay bir diyet yapmamıştım ' geç kalmadan başlayın.

sabah : kkk
öğle: 2 kase ezogelin
akşam : 1 adet lahmacun + 1 adet içli köfte + çoban salata ( 1 kilo verince onu kutladım akşam :)))))

jiliian 2/8 yapılacak :)

Liste için teşekkürler EFESCİM...kilo verenleri tebrik ediyorum..duraksayanlar ve artışta olanlara da haftaya bol eksiler diliyorum..!

Sabah:kkk

Öğlen:4,5 kaşık mercimekli bulgur pilavı,1 minik çikolata(cıssss),türk kahvesi.

Akşam:yoğurt ve ceviz (yiyecem)

merhabalar kızlar.kiloverenleri kutluyorum veremeyenler aynen devam.....menümü yazayım;
SABAH:iki yumurta peynir zeytin yeşillik fındık
AKŞAM:yoğurtlu buğday çorbası etsote marul salatası

kızlar buarada ben nezaman kilo bildirimi yapıcam.....haftaya olursa benim için iyi olur aslında motive açısından eğer kabul ederseniz..
bugün tartıldım 81.5 kiloyum.bu hafta 500gr gitmiş mutluyum benim için her gramın önemi var

Yeni eklemelerle
Kilo verenler:
inar: 2.61
mahzen77: 2.5
huzis:1.838
nergis123: 1.61
:119:
ilbatum: 1.538 :119:
capadokia:1.334 :119:
lamekan: 1.055 :119:
avsarli75:1.029:119:
gurbet_izm: 0.788 :119:
ebruzen: 0.651:119:
xc9:0.15 :119:
felluz:0.131:119:

Sabit Kalanlar:
sea

Kilo Alanlar:
beril: 1.656
15efes25: 1.005
afatmas: 0.735
hedef60busondiyet: 0.536

kilo verenleri tebrik ediyorum öncelikle. ben bu hafta bildirim yapamadım tartılamadım çünkü. artık haftaya ve umarım vermiş bir şekilde bildirim yaparım. Efes liste için ellerine sağlık

efescim ellerine sağlık bugün biçok kez liste yayınlamak zorunda kaldın

daha önce sorun olmuyordu ancak kalabalıklaşınca sorun olacak gibi bence akşam 17-18 gibi bi saat belirlyebiliriz herkes bu konuda fikrini yazsın ortak karar verelim

Arkadaslar bu diyete baslayali coook ariz bir sekilde selulitlerimin neredeyse yok oldugunu soylemek istiyorum. Sizlerdede oylemi? Selulitin ne kadar kotu bir his oldugunu bu kadar azalinca anladim.

benim azdı ama karatay nerdyse yok gibi

haftaya yapıcaksın 1 haftayı dolduran yapıyor bu hafta gelen arkdaşlrın hepsi haftaya yapacak

verenleri tebrik ediyorum.sabit kalanlar ve alanlar merak etmeyin haftaya hepimiz vermiş olacağız.azimle devammmm.motive oldum iyice :))

9.30:kkk 4 kuru kayısı-30 fıstık-2 ceviz

14.00:bir tabak etli nohut-yoğurt-yeşillik

18.00eynirli salata-cevizli yoğurt

kilo bildirimini buraya yapıyoruz, msj atmıyoruz canım

Arkadaşlar ben yeniyim ya listeyi yanlış mı anlıyorum acaba.ben 1.7 kilo verdim.mahzen77 2 kilo vermiş mesela:44:
kşloyla orantılı canım, verilen kilonun yüzdesi önemli, 100 kilo birinin 2 kilo vermesi ile 75 kilo birinin 2 kg vermesi aynı değil.. 1.liği kıl payı kaçırdım sanırım.. am önümüzdeki maçlara bakıcaz
azmin için tebrik canım, darısı başımıza inşallah
yüzde hesaplaması formülü ilk sayfada var canım.. bu hafta verilen kilo/geçen haftaki kilo*100

ya CANLAR BENDE + NEDEN OLDU KAÇAMAK YAPILMADI ADEET OLUNCA + MI OLUYORRRR
canım adet önce vücutta ödem oluyor, o yüzden birkaç kilo artı çıkabilir, bu normal bir durum..
bildirimler 17 y1 kadar yapılıp liste 18 den sonra yayınlanabilir... herkes fikrini yazsın bir orta yol bulalım..

Arkadaslar bu diyete baslayali coook ariz bir sekilde selulitlerimin neredeyse yok oldugunu soylemek istiyorum. Sizlerdede oylemi? Selulitin ne kadar kotu bir his oldugunu bu kadar azalinca anladim.
haklısın canım selülitlere bire bir karatay
karatayın en güzel yanı da bu zaten.. beyni kıtlık moduna sokmayan, gerçekten sürdürülebilir tek diyet..

ilk tecrübende tekrar tekrar liste yapmak durumunda kaldın, emeğine sağlık..
verenlerin çoğunlukta olduğu bir liste, veren-veremeyen herkesi tebrik ederim emekleri için..
ayrıca liste yayınlama ve bildirim yapma saatlerini de netleştirelim, listeyi yapana 2 iş olmasın...

Arkadaslar bu diyete baslayali coook bariz bir sekilde selulitlerimin neredeyse yok oldugunu soylemek istiyorum. Sizlerdede oylemi? Selulitin ne kadar kotu bir his oldugunu bu kadar azalinca anladim.

evet canım bende aynı şeyi düşünüyordum. 3 hafta oldu daha ve selülitlerimin azaldığını gözlemleyebiliyorum. bu süper bişey. yaza denize gidebilirsem utanmak çekinmek yok-- yaza kadar tamamı gider inş

bugünkü kilonu kaydet sen de haftaya başlarsın

daha önce sorun olmuyordu ancak kalabalıklaşınca sorun olacak gibi bence akşam 17-18 gibi bi saat belirlyebiliriz herkes bu konuda fikrini yazsın ortak karar verelim

ya ben ilk gidiğim hafta kilo bildiriminin 18.00 a kadar tamamlanması duyurusu görmüştüm sanki.. öyle olsa benim için daha iyi olur.. okul dönüşü kızımla meşgul olduğum için ne zaman gireceğim belli olmuyor. 18.00 idealdir derim. tabiki ortak karara uyarım

iyi akşamlar hanımlar

akşam yemeğim
1 tabak kıymalı ev yoğurtlu karnıbahar yemeği(çook doyurucuu tavsiye ederim hem az kalorili hemde karataya uygun)
1 kase domatesli bulgur pilavı
3-4 tane acı biber turşusu
gün boyu 2litre su
yemekten önce 1 elma8iştahımı kesiyor)
30dk yürüyüş

Son düzenleme:

omega 3 tableti konusunda yazayım istedim arkadaşlar. ben de kullanıyorum 50 TL'ye aldım. 1 tablette 750 mg EPA var. Bizim günlük almamız gereken EPA miktarı 3000 mg. yani ben günde 4 tane alıyordum. aldığım omega 3'ün fiyatı 50 TL idi. 100 TL vereceğinizi düşünecek olursak ve bu tabletin günde 1 tane de alınmayacağı da malumumuz (çünkü hiçbir markanın 3000 EPA değeri yok) alacağınız marka sizin için çok masraflı olacaktır. Bu benim fikrim yine siz bilirsiniz tabi

Sabah(saat 08.00)
KKK

Öğle(12.30)
Ispanaklı yoğurt
2 köfte

Akşam(17.30)
Kıymalı kuru patlıcan-biber dolmasi
Yoğurt

Spor yok,su tamam..

Selamlar,
Bu aksam ki menum : mercimek corba, hamsi tava, tahine batırılmıs kuru üzüm
foto koyamadım. Koyana kadar bitti ...

sabahta kkk

menü bildirimi

sabah:2 yumurta 7 siyah ve yeşil zeytin 2 dilim peynir
1 avuc ceviz
öğle:1 kase mercimek çorbası ve 3 yk tavuklu pilav
akşam:1 kase yulaflı salatalıklı yogurt
gün içinde 1 küçük ekşi elma ve mandalina

3 kupa yeşil çay
2.5 lt su

spor yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…