ben foxon hedefim 3 kilo yazarsanıx sevinirim.arkadaşlar aralık ayı listesi bu şekilde ama bilgeleri eksik olan arkadaşlar var, eksik yada hatalı olanlar bana en kısa sürede bildirsinler lütfen..
Eki Görüntüle 887870
herkese bool eksiltili bir pazartesi diliyorum
Demir eksikliği engellermiş kilo verimini.Bir de bünyeye,yaşa göre farklılıklar gösterebiliyor.Bir süre sonra düzeleceğine inanıyorum.Moralini bozma hemen.kızlar 15 gün oldu ama gram vermedim hiçte kaçamak yok demir eksikliği çıktı kanımda.2 gündür onuda içiyorum 4-5 saat artık dayanabiliyorum.fakat gram yok kaybedilen ne yapacağım ama spor eksik yapamıyorum.
Çok değil.Zeytini artırabilirsin hatta.Kuruyemiş bir çay bardağı,peynir bir avuç kadar olabilir.Şimdiden kolay gelsin.Menünü tüm öğünlerini yedikten sonra topluca da yapabilirsin.Günaydın kızlar. Kitapları okudum artık hazırım. Bugünden itibaren ben de karatay şovalyeleri arasındaki yerimi alıyorum.
Sabah mönüm (10.00)
2 adet az haşlanmış yumurta
3 adet biber
1 adet domates
1 kk beyaz peynir
3 yarım ceviz
3 siyah 3 yeşil zeytin.
yaa çok mu oldu acaba bu. fazla geldi bana ama. Mantıkta doğru aslında. bütün gün çok acıkcağımı sanmıyorum.
Demir eksikliği engellermiş kilo verimini.Bir de bünyeye,yaşa göre farklılıklar gösterebiliyor.Bir süre sonra düzeleceğine inanıyorum.Moralini bozma hemen.
Çok değil.Zeytini artırabilirsin hatta.Kuruyemiş bir çay bardağı,peynir bir avuç kadar olabilir.Şimdiden kolay gelsin.Menünü tüm öğünlerini yedikten sonra topluca da yapabilirsin.
Yapabilirsin.Bir ara ben de yoğurt içine siyah kuru üzüm karıştırıp yiyordum öğlenleri.kuruyemişi gün içine bölsem her öğünde? Öyle düşündüğüm için sabah az yedim. br de o kadar tokum ki öğlen yemek yerine yoğurt ceviz bir de elma yesem kurtatır mıyım?
bu arada gebeler için bu beslenme şeklinde sorun olurmu kızlar, test pozitif çıktı, hamileymişim, ilk 3-4 ay kilo vermeye devam etmek istiyorum, sonrasında da azar azar almak istiyorum, bana yardımcı olun nolur, 79-80ni geçmemem lazım....
kızlar 15 gün oldu ama gram vermedim hiçte kaçamak yok demir eksikliği çıktı kanımda.2 gündür onuda içiyorum 4-5 saat artık dayanabiliyorum.fakat gram yok kaybedilen ne yapacağım ama spor eksik yapamıyorum.
merhaba kızlar dün akşam menümü bildirmemiştim yediğim 1 tabak kadar buldur pilavı +200 olarak yansıdı bugüne hemen...
dün akşam yemeği olarak 1 tabak bulgur pilavıve 1 kase yoğurt yedim. ama pişman oldum 1 saat boyunca terlicek derecede spor yaptım.. çok da su içtim.
bugünkü bildirimimi akşam toplu yapayımk parça parça olmasın.. şimdi,ye kadr kaçamak yok, bu hafta bir depar yapmalıyım iki haftadır 700g ile 600 g de kaldı zayıflama işi. üstelik daha 3. haftamdı. ilk haftalarda hızlı vermem gerekirdi değil mi..
canım sakın öyle düşünme sonra pişman olacağın şeyler yapma. spora benimde hiç vaktim yok ama kızımla gün boyu dolaşmak spordan sayılmalı bence volta atmak spordur :) geçecek emin olArkadaslar diyete baslayali bir ay olacak nerdeyse 6 kiloya yakinda verdim ama sanki bugun bi hevesim kacmaya basladi gibi oldu. Neden boyle oldu bilmiyorum. Spor yapamiyorum cok fazla o yuzden kendimi yetersiz hissediyorum. Gunumu birturlu ayarlayamadim. Kucuk kizimda olunca gunu ayarlamak cook daha zor oluyor. Bilmiyorum cok istiyorum kilo vermeyi herhalgi bir kacamakta yapmadim ama bugun oylesine bir isteksizlik var icimde.. paylasmak istedim sadece...
dengeli ve düzenli beslenirsen sorun olmaz artık 1 değil 2 kişilik yiyeceksin o nedenle sağlıklı şeyler tüket. hem bebeğinin sağlığı kilolaraından daha değersiz değil ,değil mi? o sağlıkla doğsun yine verirsin .sen kilo vermeye değilde almamaya dikkat et canım.dünkü menüm
sabah: 1 yumurta, peynir, zeytin, ceviz
öğlen: peynir-zeytin-tuzsuz yer fıstığı-1 elma
akşam: keşkek, içinde ne yağı vardı bilmiyorum ama bolca yedim...eltim yapmıştı... bir dilim etimek tatlısı(cıss)
bugünkü menüm: sabah kkk
öğlen: yine peynir-zeytin yiyeceğim
akşam: zeytinyağlı pırasa yiyebilirim....
bu arada gebeler için bu beslenme şeklinde sorun olurmu kızlar, test pozitif çıktı, hamileymişim, ilk 3-4 ay kilo vermeye devam etmek istiyorum, sonrasında da azar azar almak istiyorum, bana yardımcı olun nolur, 79-80ni geçmemem lazım....
merhaba kızlar dün akşam menümü bildirmemiştim yediğim 1 tabak kadar buldur pilavı +200 olarak yansıdı bugüne hemen...
dün akşam yemeği olarak 1 tabak bulgur pilavıve 1 kase yoğurt yedim. ama pişman oldum 1 saat boyunca terlicek derecede spor yaptım.. çok da su içtim.
bugünkü bildirimimi akşam toplu yapayımk parça parça olmasın.. şimdi,ye kadr kaçamak yok, bu hafta bir depar yapmalıyım iki haftadır 700g ile 600 g de kaldı zayıflama işi. üstelik daha 3. haftamdı. ilk haftalarda hızlı vermem gerekirdi değil mi..
Arkadaslar diyete baslayali bir ay olacak nerdeyse 6 kiloya yakinda verdim ama sanki bugun bi hevesim kacmaya basladi gibi oldu. Neden boyle oldu bilmiyorum. Spor yapamiyorum cok fazla o yuzden kendimi yetersiz hissediyorum. Gunumu birturlu ayarlayamadim. Kucuk kizimda olunca gunu ayarlamak cook daha zor oluyor. Bilmiyorum cok istiyorum kilo vermeyi herhalgi bir kacamakta yapmadim ama bugun oylesine bir isteksizlik var icimde.. paylasmak istedim sadece...
Cooook tebrik ederim canim seni. Bende yaza kilolarimi verip ikinciyi dusunuyorum. Karatayi ise bir bucuk porsiyon olarak devam ederim diye dusunuyodum tabi bu benim kendi fikrim. Arastirma yapmadim. Sonucta vucut daha fazlasiba ihtiyac duyuyir. Ornegin sabah 3 yumurta ve bir bucuk car bardagi kuruyemis gibi.dünkü menüm
akşam: keşkek, içinde ne yağı vardı bilmiyorum ama bolca yedim...eltim yapmıştı... bir dilim etimek tatlısı(cıss)
Aynen helvaben şimdilik yediklerimeden karşılıyorum ilerde naparım bilmiyorum
sen helva yemek için hap içeyim mi diyorsun yani
oooohoo!!! daha bir ay olmuş koskoca 6 kg vermişsin hevesin kaçıyor olmaz öyle şeysen benim yerimde olsaydın arkadan bakmadan kaçardın herhalde toparlan kendine gel hemen
allah sağlıkla kavuştursun bebeğine canımkaratay yapman bebeş için de iyi olur
Evet yapmicam o pismanliga girmicem cunki ben bozunca ipin ucunu kaciranlardanim. Bu sefer basaricam ama iste arada motivasyonum dusuyor..canım sakın öyle düşünme sonra pişman olacağın şeyler yapma. spora benimde hiç vaktim yok ama kızımla gün boyu dolaşmak spordan sayılmalı bence volta atmak spordur :) geçecek emin ol
dengeli ve düzenli beslenirsen sorun olmaz artık 1 değil 2 kişilik yiyeceksin o nedenle sağlıklı şeyler tüket. hem bebeğinin sağlığı kilolaraından daha değersiz değil ,değil mi? o sağlıkla doğsun yine verirsin .sen kilo vermeye değilde almamaya dikkat et canım.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nsip etsin
bende bu akşam ypacağım hatta patatesli köftemde varbulgur o kadar çok mu etkiliyor yani . yenilebilir diye okumuştum ben. neyse canım 1-2 güne şişliği geçer onun . kilon kaçtı senin? azsa o kadarda çok veremezsin diye düşünüyorum ama
Ooouuuvvv bu coook sert oldupşşt, noluyo diyet badim :)) bak sana bir sır vereyim mi, ben aslında diyete neden başladım. ben evliyim ama çocuğum yok. en yakın arkadaşımın ise 6 yaşında bir kızı var. en yakın arkadaşım yaklaşık 120 kg. ve kızı annesinden utanıyorutanmak değil de, bazen diyor anne sen neden diğer anneler gibi zayıf değilsin, güzel değilsin diye. ha evet çocuk aklı, ama neden böyle düşünsün ki minicik aklıyla, bunu ona yapmaya ne hakkımız var ? yavrucak bazen yemek yemiyor şişmanlarım diye korkusundan işte çocuğum olursa bunu yaşamaktan korkuyorum. senin de çocuğun var. bunu düşün motive ol. çocuğunun psikolojisi önemli. ona rol model olmalısın, diyet yapman bile ona bir örnek hayata karşı direnmede. belki bu da ayrı bi katkı yapar sana. haydi kal sağlıcakla
dünkü menüm
kuruyemişlerle ilgili paylaşımın için tşkyalnız 2 noktaya değinmek istiyorum
1. kuruyemişlerimizi aralarda yemememiz gerek leptin salınımımızı engellememesi için bunu yazan bi diyetisyen olduğu için kendi bildiklerine göre araöğün yazmak zorundalar tabi ki diyetisyenlerin araöğüne kuruyemiş koymaları da karatay hocanın başarısıdır
2. leblebi protein oranı yüksek değerli bi kuruyemiş olmasına rağmen zayıflama sürecinde yiyemiyoruz malesef nohutun gi si yüksek olduğu için
bende bu akşam ypacağım hatta patatesli köftemde varbulgur o kadar çok mu etkiliyor yani . yenilebilir diye okumuştum ben. neyse canım 1-2 güne şişliği geçer onun . kilon kaçtı senin? azsa o kadarda çok veremezsin diye düşünüyorum ama
haa haaBirde biseyi daha merak ediyorum. Normalde omega 3 un daha iyi emilmesi icin balik yedigimizde tahin helvasi tuketebiliyoruz peki ya bunun hapini yuttugumuzda da ayni mantikla tahin helvasi kullanabilirmiyiz sizce? Olsa iyi olurdu da...
canım spor yapamasan bile diyeti bırakma, emzirenler sporsuz falan veriyorlar valla.. sen yeter ki bırakma!!Arkadaslar diyete baslayali bir ay olacak nerdeyse 6 kiloya yakinda verdim ama sanki bugun bi hevesim kacmaya basladi gibi oldu. Neden boyle oldu bilmiyorum. Spor yapamiyorum cok fazla o yuzden kendimi yetersiz hissediyorum. Gunumu birturlu ayarlayamadim. Kucuk kizimda olunca gunu ayarlamak cook daha zor oluyor. Bilmiyorum cok istiyorum kilo vermeyi herhalgi bir kacamakta yapmadim ama bugun oylesine bir isteksizlik var icimde.. paylasmak istedim sadece...
tebrik ederim canım, allah tamamına erdirsin, sağ-salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Karatay diyetini gebeler de emzirenler de rahatlıkla yapabilir.. başlarda verirsin ama sonralarda da dikkat edersen almazsın.. doğum yaptığında da 10 kg birden gitmiş olur, ne kadar güzel değil mi?...bu arada gebeler için bu beslenme şeklinde sorun olurmu kızlar, test pozitif çıktı, hamileymişim, ilk 3-4 ay kilo vermeye devam etmek istiyorum, sonrasında da azar azar almak istiyorum, bana yardımcı olun nolur, 79-80ni geçmemem lazım....
sebep muhtemelen demir eksikliği, biraz daha sabret, xc9 un da dediği gibi, depolar dolmaya başlayınca vermeye de başlarsın, biraz da sporla desteklersen neden olmasın?kızlar 15 gün oldu ama gram vermedim hiçte kaçamak yok demir eksikliği çıktı kanımda.2 gündür onuda içiyorum 4-5 saat artık dayanabiliyorum.fakat gram yok kaybedilen ne yapacağım ama spor eksik yapamıyorum.
menün çok değil canım az bile.. peynir zeytın dah fazla yiyebilirsin, bir de günkurusu ve kaymak da ekleyebilirsin..Günaydın kızlar. Kitapları okudum artık hazırım. Bugünden itibaren ben de karatay şovalyeleri arasındaki yerimi alıyorum.
Rumuz: Fulias
Başlama tarihi: 10.12.2013
Boy: 1.58
Kilo: 60,6
Hedef: 50
Sabah mönüm (10.00)
2 adet az haşlanmış yumurta
3 adet biber
1 adet domates
1 kk beyaz peynir
3 yarım ceviz
3 siyah 3 yeşil zeytin.
yaa çok mu oldu acaba bu. fazla geldi bana ama. Mantıkta doğru aslında. bütün gün çok acıkcağımı sanmıyorum.
yazdım canımben foxon hedefim 3 kilo yazarsanıx sevinirim.
3. hafta da azalıyor canım kilo verme işi, normal bir durum endişe etme..merhaba kızlar dün akşam menümü bildirmemiştim yediğim 1 tabak kadar buldur pilavı +200 olarak yansıdı bugüne hemen...
sabah(08.00)
KKK
öğle(12.30)
tarhana çorbası
2 köfte
1 kaşık ıspanak
akşam(18.00)
1 küçük döner dürüm (CISSS)
40 dakika orta tempolu yürüyüş
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?